Allekabels

www.allekabels.nl
Allekabels

Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij Allekabels.nl uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres.

In de webshop kunt u ook terecht voor andere producten, zoals computeraccessoires, beveiligingsapparatuur, verlichting, ophangbeugels, de nieuwste en hipste gadgets voor smartphones, onmisbaar gereedschap en allerlei elektronische apparatuur voor in en om het huis.

Waarom Allekabels?

Naast het ontzettend brede assortiment, staat Allekabels vooral ook voor online winkelgemak. Allekaberls levert snel, verantwoord en veilig. U heeft de keuze uit meerdere beveiligde betaalopties. Daarnaast is er een soepel retourbeleid waarbij geldt: niet goed, geld terug. Twijfelt u over een product of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Dan kunt u terecht bij de professionele en deskundige klantenservice.

✓ Keuze uit verschillende beveiligde betaalopties
✓ Snelle levering
✓ Niet goed, geld terug
✓ Professionele en deskundige klantenservice

Allekabels ervaringen

216 reviews voor Allekabels

 
(179)
 
(25)
 
(4)
 
(5)
 
(7)
Gemiddeld 
 
9.1
 
9.2
 
9.1
 
9.2
 
9.0
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
DAAF GAAF
Gemiddeld 
 
10.0

Goede service

Snelle levering

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Anton
Gemiddeld 
 
9.5

supersnel

supersnel geleverd!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Corrie Edel
Gemiddeld 
 
9.5

koptelefoons

super goedkoop en snel geleverd TOP!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sandra
Gemiddeld 
 
9.0

Schakelklok

Ik had een defecte schakelklok ontvangen.
Na 1 email gelijk opgelost en een nieuwe ontvangen.

Prima service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
johan otte
Gemiddeld 
 
9.3

tv beugel

snelle dan het licht super snel goede service
op dinsdag om 16.00 besteld en de volgende dag om 12.30 hangt al aan de muur . goed verpakt en goede beugel . zeer tevreden over deze side van allekabel
groetjes johan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Daniela
Gemiddeld 
 
5.5

Een beetje lastig

Ik had echt een jack splitter nodig en heb dus allekabels gekozen omdat er stond dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Het is nu de volgende dag en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Dit vind ik echt lastig, want ik kon gwn een andere website hebben gekozen die het wel op tijd zou leveren. Mijn vriend had wel een goede ervaring met jullie dus ik ga niet direct negatief denken over jullie maar ik vind het gwn lastig.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op November 02, 2017

Beste Daniela,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Daniela op November 07, 2017

Na een gesprek met de service center, hebben ze mij de situatie goed uitgelegd en mij verder goed geholpen. Als the service center zo goed blijft, zou ik zeker weer bestellen bij Allekabels! Bedankt voor alles.

Reageer op deze review
Corrie
Gemiddeld 
 
1.0

Product niet geleverd en geen contact

Ik heb een product besteld, dat niet geleverd is. Ook krijg ik geen gehoor bij dit bedrijf, alleen een eindeloos bandje. Ik vraag me af of het wel klopt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op Oktober 27, 2017

Beste Corrie,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat het niet gelukt is om contact met ons op te nemen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Berry op Oktober 28, 2017

Tot op heden altijd alles netjes afgeleverd. Per mail super snelle reactie.

Allekabels op November 02, 2017

Beste Corrie,

Wij hebben u naar aanleiding van uw review gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review
Tim Dehaen
Gemiddeld 
 
10.0

Vlotte levering

Ik had diverse netwerkkabels nodig voor mijn werk en heb ze voor de eerste keer besteld via alle kabels. De contacten verliepen vlot en ook de levering was snel (namiddag besteld, volgende ochtend om 9u30 geleverd).

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ed Slaghuis
Gemiddeld 
 
1.5

Slechte (geen) Service

Via de website een kabel besteld voor mijn Nexus 5. Ik had een langere kabel nodig. Deze stond op de site voor een redelijke prijs, dus besteld. Grote teleurstelling, de aansluiting klopte niet. Contact opgenomen om te ruilen maar toe gaven ze niet thuis! Terug sturen alleen op mijn kosten. Als 'tegemoetkoming' kon ik de helft mijn aankoopbedrag aftrekken bij een volgende bestelling. Het bedrijf maakt een fout op hun website en ik draai op voor de kosten. Het was voor mij de eerste keer en zeker ook de laatste keer dat ik met dat 'bedrijf' zaken doe.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op Oktober 06, 2017

Beste E. Slaghuis,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op Oktober 23, 2017

Beste E. Slaghuis,

Wij hebben u naar aanleiding van uw review meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Reageer op deze review
Truus van der Wal

Nooit meer Alle Kabels

Ik heb hele slechte ervaringen met dit bedrijf. Twee adapters van besteld die helaas niet pasten. Voor het terugsturen moest ik €8,95 betalen. Hierover gebeld omdat ik het hier niet mee eens was. Kreeg als antwoord dat het een klein bedrijf was wat in de problemen zou komen wanneer ze de retourskosten voor hun rekening moesten nemen.
IK zie op de website staan dat ze de grootste online kabelleverancier zijn en 1.537.856 tevreden klanten hebben. Tel hier de ontevreden klanten en de klanten die geen review schrijven bij op dan om je aan een miljoen of 4 klanten. Of er wordt gelogen door de medewerkers aan de telefoon dat het een klein bedrijf is of op de website over de tevreden klanten! Ik voel me echt beduveld!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Allekabels op Oktober 06, 2017

Beste T. van der Wal,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Allekabels op Oktober 12, 2017

Beste T. van der Wal,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hebben naar aanleiding van de beoordeling via een serviceticket contact gehad en u een passende oplossing aangeboden.

Met vriendelijke groet,

Het Allekabels team

Truus van der Wal op Oktober 15, 2017

Naar aanleiding van mijn negatieve review ben ik gebeld door een medewerker van Alle Kabels. Naast excuses voor de gang van zaken is mij een korting van € 7,50 aangeboden op een volgende bestelling. Omdat ik nog steeds een adapter nodig heb maak ik hier graag gebruik van. Ook zal de medewerker me helpen om nu de juiste adapter te bestellen. Prima oplossing!

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Apple
  • Osram
  • Hirschman
  • Newstar
  • Logitech
  • Brennenstuhl
  • delock
  • Innergie
  • Moshi
  • Oehlbach
  • Panasonic
  • Profigold
  • Skross
  • Varta
  • Vogels Muurbeugels
  • Monster Kabel
Productgroepen
  • audiokabels
  • computerkabels
  • Netwerk Kabels
  • Luidspreker Kabels
  • Audio Accessoires
  • Ophangbeugels
  • HDMI Producten
  • Telefoon accessoires
  • Smartphone en Tablets
  • Connector en Verloop
  • Foto & Camera
  • Draadloze toepassingen
  • Verlichting & Lampen
  • Kerstverlichting
  • Voeding & Omvormer
  • Componenten
Levertijd
Eén werkdag
Verzendkosten
€ 3,95
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Webshop Keurmerk
  • Q shops Keurmerk
  • safe2shop
  • ICT Waarborg
  • Ecommerce Keurmerk
  • Veilig Betalen Keurmerk
  • MKB OK Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • rembours
  • AfterPay
  • Visa
  • Mastercard
  • maestro
  • op rekening
  • GiroPay
  • Bankoverschrijving
  • Direct Ebanking
Telefoonnummer
045-5717001 (op werkdagen van 9.00-21.00)

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.