Alleschermen.nl

www.alleschermen.nl
 
7.1 (63)

Alleschermen.nl levert voor ieder apparaat een vervangend LCD scherm. Met de grootste voorraad van Nederland kunnen wij de meeste schermen uit eigen voorraad leveren! Alle schermen zijn getest, en hebben geen dode pixels of andere fouten, uitsluitend A+ kwaliteit.

Alleschermen.nl ervaringen

63 reviews voor Alleschermen.nl

 
(40)
 
(3)
 
(1)
 
(1)
 
(19)
Gemiddeld 
 
7.1
 
7.3
 
7.1
 
6.7
 
7.3
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Ioan
Gemiddeld 
 
7.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

all well when ends well

Finally after 3 weeks I had received the screen so all well when it ends well.
The site could specify that it takes longer to process the order to avoid panic on client side.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mick
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zeer tevreden

Ik ben niet van de reviews maar wat ik hier lees gaat nergens over !

Ik heb zelf op 12 juli een scherm besteld bij alle schermen en zag duidelijk staan...

( Wegens vakantie worden er geen producten verzonden )

Nu lees ik hier berichten van mensen die boos doen omdat ze:

A : scherm nog niet hebben
B : telefoon niet opnemen
C: mail niet beantwoorden

Weet het niet maar het stond er toch heeeeeel erg duidelijk dat er niks geleverd werd ! en vind het niet echt raar dat ze geen mail antwoorden of telefoon opnemen als hun ook vakantie hebben.

Mijn tip aan de mensen die klagen en een bedrijf de grond in willen trappen...

LEES EERST WAT ER STAAT ALS JE BESTELD !!

Het stond met dikke rode letters op de website en dan nog klagen ook?

Triest !

Ik ben zeer tevreden met mij geleverde scherm en moest er 12 dagen op wachten ! Maar dat wist ik en koos ik voor omdat zij het goedkoopste waren !

Ga zo door alle schermen en trek je niks aan van klanten die niet lezen !

Was deze beoordeling nuttig? 

E op Juli 25, 2017

Sorry,

Ook ik ben niet van de reviews. Maar dit keer wel!
Ik heb een dag later een scherm besteld. Ik heb niets gelezen over een vakantie. Ik heb wel gelezen dat ik een track and trace code ging ontvangen die ik nooit heb ontvangen. Ik heb ook gelezen dat mijn bestelling onderweg was maar die was niet onderweg en in hoeverre hij nu onderweg is mag Joost weten.

Maar als je dan wel mail krijgt van een bedrijf dat op vakantie is dat je niets hoeft te doen en je track and trace code die avond nog ontvangt, er duidelijk staat dat je bestelling de volgende dag nog in huis krijgt mag je er uiteraard van uitgaan dat deze dingen dan binnen die tijd ook gebeuren!

Jij hebt vast als iemand die goed leest ook gelezen wanneer deze beste man terug is van zijn vakantie? Ik niet. Ik lees verschillende revieuws ook van mensen die nooit een bestelling hebben ontvangen. Heb je dat gelezen? Zal toch wel als iemand die goed leest....

Het is gewoon een ongeorganiseerde boel.

Anita op Juli 26, 2017

Ik ben ook van mening dat alleschermen de zaken niet op orde heeft, op de website lees ik niets van vakantie. Ik heb naar 14 dagen nog geen scherm ontvangen voor mij zijn dit oplicht praktijken.

Reageer op deze review
Laptops en parts
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Zeer tevreden

Zeer te vrezen en goed product gekregen !

Scherm op 9 juli besteld en gisteren in huis , En ook ik wist dat het scherm laat zou komen er stond meer dan duidelijk op de hoofdpagina en de artikel pagina dat er ergens vakantie geen schermen werden uitgeleverd!

En dat mensen dan regeren scherm is er niet of de telefoon word niet op genomen....lijlt mij duidelijk als het bedrijf gesloten is i.v.m vakantie !

Jammer dat sommige mensen een bedrijf slecht neer zetten omdat zij zelf niet goed lezen en het meer dan duidelijk was aan gegeven !

Ik ben zeer tevreden en ga zo door.

Gr Stefan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sjaak
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima en duidelijk

Zit met verbazing te lezen...ik heb hier vorige week een scherm besteld en gisteren binnen gekregen , maar dat was duidelijk bij jet bestellen.

Er stond duidelijk op de website en bestelpagina dat er ergens vakantie geen producten worden uitgeleverd.

Ik heb er zelf voor gekozen om te bestellen en te wachten en sta te kijken van de laatste reviews, misschien beter lezen voor het bestellen mensen !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ioan
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Scammers

I am ashamed that only after ordering and paying I have read these reviews...
Like the rest of us, I 2 weeks had passed and no news regarding the delivery.
Can anyone tell me if the Police took any action after the complain was raised?

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

C
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

oplichter

Een laptop scherm besteld, nog niks ontvangen. De mails worden niet beantwoord en heb tientallen keren geprobeerd telefonisch contact te hebben. Helaas niks gehoord. Ik ga een aangifte doen bij de politie.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

C op Juli 22, 2017

Scherm is eindelijk binnen. Nog steeds geen contact gehad met de verkoper, maar ben tenminste blij dat het verzonden is. Had aangifte bij politie gedaan, maar die is niet meer nodig, dus heb ik het geannuleerd.

Jeroen Hartman op Juli 23, 2017

misschien voortaan even lezen als je besteld?

een bedrijf slecht neer zetten terwijl ze op vakantie zijn wat er DUIDELIJK stond

triest meneer C

Reageer op deze review
Sjaak baam
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snel en goed 15.6 laptop scherm

Scherm dicht doen met een pen er tussen...niet slim ! Na even op Google het model in te voeren kwam ik op deze site , goedkoopste en kwaliteit!

Dank je wel

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Meri
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima en perfect

Prima en perfect product , snel en goede A kwaliteit

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Wesley
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
10.0

oké

Op 26-6 een schermpje voor mn laptop besteld.
Na 3 dagen nog steeds geen Track & trace mailtje van postNL ontvangen terwijl die de avond van de bestelling beloofd wordt. Ik werd woedend en gek in mn kop(vooral door de negatieve reviews hier).
Uiteindelijk 5 dagen na online aankoop mijn bestelling ontvangen.
Scherm werkt naar behoren en geen dode pixels.
Naar mijn mening geen oplichters dus.
Misschien iets meer aandacht voor service misschien,
Mijn advies naar bedrijf: Telefonisch niet bereikbaar, beantwoord dan iig de mailtjes om de klant gerust te stellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marcel
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Laptop scherm 15.6 inch

Scherm besteld voor nog geen 100 euro en zelf geplaatst , waar andere winkels alleen al voor het scherm 250 euro vragen was ik hier goedkoop uit.

Voor nog geen 100 euro mijn laptop weer als nieuw !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Dick schreef
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

15.6 laptop scherm

Super !

Bedankt voor de snelle en goede service !

Groetjes Dick

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Eric
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wegblijven, oplichters

Zondag besteld, maandag mailtje dat product verstuurd was en 's avonds een mail met track en trace nr zou krijgen. Niet dus.. Ipv 'vandaag besteld, morgen in huis' is het nu vrijdag en nog steeds niets gehoord of geleverd. Telefoon wordt gewoon niet opgenomen (al twee dagen constant geprobeer). Op mail wpordt ook niet gereageerd. Gek genoeg is tel nr af en toe in gesprek. Kortom, stelletje oplichters daar! Niet bestellen!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Griend de groot
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Snel en goed

Voor mijn Acer laptop een 13.3 scherm besteld , had het verkeerde scherm perongeluk besteld , mailtje gestuurd en had volgende dag het juiste scherm in huis

Bedankt !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Pieter kamp
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

15.6 led lcd

Dinsdag een lcd besteld voor mijn Acer laptop , donderdag goed verpakt in huis.

Zelf het scherm er in gezet en de laptop werkt weer als nieuw



Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marnix Verbrugge
Gemiddeld 
 
1.7
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0

Koop hier niet

11 maart bestelde ik een Medion laptopscherm, wat redelijk snel bezorgd werd.
Helaas werkte dit scherm niet en probeerde ik contact op te nemen met Alleschermen/ Laptopspot in Lelystad.
Daar werd niet opgenomen. Via andere forums heb ik het mobiel nummer van Patrick Wingerden, eigenaar van deze zaak achterhaald. Hij was binnen 14 dagen te bereiken en leek bereid een oplossing te zoeken.
Heel veel tijd ging er weer overeen en de conclusie was het terug te sturen naar zijn thuisadres in Harderwijk. Blijkbaar is de winkel in Lelystad er niet meer.

Nu, 29 juni wacht ik nog steeds op mijn geld. Verschillende pogingen gedaan en hij belooft steeds het bedrag terug te betalen. Er komt niets van terecht.

Bestel hier geen scherm want als het retour moet, kun je naar je geld fluiten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Chantal
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Tevreden

Zeer tevreden , om 17.30 besteld en toch nog volgende dag in huis !

Prima !!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
seyit
Bestellen 
 
2.0

dhr

grootste zwendelaars koop nooit bij dit bedrijf
je krijgt de product nooit en je geld daar kan je naar fluiten

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Harold post
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

2 x 15.6 led scherm

2 maal 15.6 led scherm bestel om van HD naar Full HD te gaan , prima informatie he gehad over de mail , de 2 aanbevolen schermen besteld en na 2 dagen in huis.

Zeer tevreden er werkt prima !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ronaldo
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Laptop scherm

Scherm voor mijn Acer besteld , bestellen ging snel en volgende dag in huis.

Gisteren ingebouwd en beter beeld dan het oude scherm.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Patrick Bouwmeester
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen reactie

20-06-2017 17:44:32 besteld , niets geleverd tot nu toe en geen reactie van het bedrijf.
Telefoon wordt niet opgenomen, geen reactie op email

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Jeroen
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Tevreden klant

Gisteren besteld en vandaag in huis , laptop werkt weer als nieuw !

Tevreden klant

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bart

Ku_T bedrijf echte oplichters

Oplichters. Scherm voor mijn laptop besteld 8-06-2017 tot nú toe (21-06) niks gekregen! Geen contact via telefoon en e mail. Vandaag aangifte gedan bij politie. WAARDELOOS BEDRIJF

NIKS BESTELEN HIER !!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Patrick Bouwmeester op Juni 29, 2017

Wat gaat de politie er nu aan doen ?
Want de website doet het nog steeds :-(
Ik zie dat steeds meer mensen geen contact kunnen krijgen met beide bedrijven.
Dus ik stuur iemand langs.

Marnix op Juni 30, 2017

Hopelijk wordt er actie ondernomen.

Reageer op deze review
Jerom
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima

Scherm bestellen ging makkelijk , had het scherm wel een dag later in huis maar kreeg ik netjes een mailtjes over.

Netjes afgehandeld

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Timothy
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
4.0

Slecht

Slecht, met spoed een nieuwe scherm nodig gezien de voor 17:00 bestelling morgen in huis hebben we dus voor een zakelijk laptop hier een vervangend onderdeel besteld

inmiddels zijn we een week verder en hebben we nog steeds geen scherm ontvangen. Na verschillende mailtjes te hebben verstuurd kregen we meteen antwoord dat hij verstuurd zou zijn maar zouden we de track en trace later diezelfde dag nog ontvangen. Nou niet het geval, en wachten we nu al ruim 5 dagen op de hoop dat postnl aan de deur komt.

Telefonisch niet bereikbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Erik
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Tevreden

Zeer tevreden , scherm netjes verpakt in huis de volgende dag

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Samsung
  • LG
  • Chi Mei
  • Innolux
  • BOE
  • Hannstar
Productgroepen
  • laptop beeldscherm
  • laptop onderdelen
  • laptop display
  • Laptop scherm
Levertijd
Binnen 24 uur uur in huis!
Verzendkosten
€ 6,95
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • creditcard
  • mrcash
Telefoonnummer
0320-751046

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.