Details van de beoordeling

Mister Auto
Auto onderdelen

Goede ervaring met misterAuto

Beoordeling 
 
8.0

Heb zeer goede ervaring met MA. Alleen zou men eerst goed moeten kijken of het juiste onderdeel zijn. Via Grossier en andere website die gevorderd zijn met juiste selecties weergaves. Aan de hand van dat artikelnummer kan men zoeken naar de juiste onderdelen. Het is en blijft risico vol waarin slagen van kans soms problemen met zich kan brengen. Maar vaak ook weer niet.

Klantenservice kan beter mbt technisch inzicht. Maar zijn erg vriendelijk.

Als iets kan wachten zou ik misterauto zeker aanraden. Is tot nu toe goedkoopste in NLD op vele onderdelelen maar niet alles.

Pluspunten: zeer voordelig en betrouwbaar.

Minpunten: duurt te lang met verzenden en klantenservice weinig technisch inzicht van automaterialen.


Verbeterpunt: bij bepaalde onderdelen stukje verhaaltje bijzetten wat men ook mee kan bestellen. Soms sta je bij de garage en ontbreekt iets bestelt eventjes snel via brezan. Daar kan men ook ff voordeliger uitkomen.


K
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Antoniya op 13 April 2017

Beste klant,

Dank u voor uw bericht en de bestelling bij MIster-Auto.

Ook voor uw uitgebreide feedback waarmee wij rekening houden.

Voor de zekerheid sturen wij u de autogegevens die wij van u nodig hebben om in de toekomst een passend onderdeel te bestellen.
Alleen op basis van deze gegevens heeft u de garantie dat het onderdeel geschikt is.
Dit zijn namelijk:
chassisnummer
kenteken
automerk, model en motortype
maand en bouwjaar van de toelating
eventueel motorcode

Betreffende de duur van een levering hebben wij altijd 48uur nodig om de bestelling voor te bereiden nadat deze geplaatst wordt.
Vervolgens duurt het 24/48uur voordat de bestelling afgeleverd wordt, afhankelijk van de gekozen leverwijze, express of standaard.

Nog een fijne dag!

Met vriendelijke groet,
Uw Mister-Auto Team

ronnie op 10 Februari 2018

Khalid besteld wel heel veel zeg!! Kom hem bijna overal tegen bij de online autoweb shops. Zijn gewoon smeerlappen en weten exact hoe ze vrij uiit kunnen gaan. Er moet een strenge controle komen van diegene die onderdelen levert net zoals bij vliegtuigen. Nu klooid men maar aan. De overheden moet hier op toezicht houden.

Willem op 11 Maart 2018

Khalid is helemaal niet zo slim , zoals hij zegt kijkt hij ook op de site van Mijn Grossier , daar is alles goed koper en kan je afhalen bij GHS automaterialen en andere leveranciers . Deze zitten door het gehele land.
geen heen en weer ge-stuur en geen wacht tijden, afhalen en betalen . en klaar ben je!!

Reageer op deze review