AutobandenCollectief

AutobandenCollectief

 
5.4 (66)
AutobandenCollectief bekijken ► AutobandenCollectief ervaringen lezen ▼

Over AutobandenCollectief

De goedkoopste autobanden bestellen kan bij AutobandenCollectief.nl. AutobandenCollectief levert het grootste assortiment goedkope autobanden van Nederland. Het autobanden assortiment bevat meer dan 50.000 verschillende autobanden van 150 verschillende bandenmerken. De prijzen liggen tot wel 40% lager dan bij de reguliere bandenhandel. Verder betalen klanten bij AutobandenCollectief nooit verzendkosten!

In Nederland zijn honderden AutobandenCollectief montagevestigingen waar de autobanden gemonteerd kunnen worden. Bekijk 24 uur per dag, 7 dagen per week de voorraad van AutobandenCollectief en bestel eenvoudig autobanden. Betalen kan met Credit Card, iDeal en vooruitbetalen.

AutobandenCollectief.nl levert de bestelde autobanden binnen 1 werkdag, indien de bestelling voor 15.00 geplaatst is. Hoe zijn uw ervaringen met de webshop? Beoordeel de shop op Reviewspot!

AutobandenCollectief ervaringen

Bennie over AutobandenCollectief: "Na het lezen van wat slechte ervaringen vond in het wel netjes om mijn goede ervaring te delen; Ik had 4 vrij ongebruikelijke banden (Federal 595 RS-R semi slicks) besteld om 14:30. De site vermeld dat wanneer er voor 14:00 besteld wordt, de banden de volgende dag geleverd worden. Ik verwachtte de ..."

Girish Thakur over AutobandenCollectief: "Na het lezen van een aantal negatieve en positieve beoordelingen bestelde ik met gemengde gevoel 4 autobanden afgelopen vrijdag (31 maart 2017). Het levering adres bij een montagebedrijf dicht bij mijn woonplaats. Ik belde de klantenservice en kreeg gelijk prompt antwoord van de medewerker Dennis. ..."

66 reviews voor AutobandenCollectief

 
(21)
 
(8)
 
(3)
 
(12)
 
(23)
Gemiddeld 
 
5.4
 
5.8
 
5.0
 
4.3
 
6.5
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Prijs en bestellen gaat goed de rest niet!

Op 3 mei een bestelling gedaan van 4 banden Nexen 195/60 R15 88H zijn in goede staat ontvangen alleen niet binnen de termijn, ze kwamen veel later namelijk 16-05-2017. Op de mails die ik stuurde werd wel gereageerd meestal na één dag.
Het zou goed zijn de levertijden op de website aan te passen en het contact naar de klant te verbeteren zowel telefonisch als met email. Ik zou hier niet snel weer een bestelling plaatsen, te lang in onzekerheid gezeten.
mvg Rick

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

oplich***

Vorige week 2 banden verkeerd besteld (verkeerde maat) Nou, direct tot 6 keer toe proberen te bellen, vervolgens verschillende tickets (mails) verstuurd om de bestelling te annuleren. Dag later en hoop frustraties verder, eindelijk antwoord:" annuleren niet meer mogelijk"
Banden kwamen precies 2 dagen na bestelling binnen. (Toch nog iets positiefs)
Vanaf dat moment heb ik een parttime Job erbij gekregen! Ik heb wel tig tickets verstuurd en bellen is gewoon één grote grap! Soms krijg je wel een bericht terug waar je NIKS aan hebt.
Na het lezen van andere reviews van mensen die de banden retour gestuurd hebben en geld nooit hebben terug gekregen, lijkt t mij verstandiger om ze dan maar zelf te verkopen.

Ik heb helaas veel te laat de reviews gelezen..

Ik heb in de tussentijd 2 andere banden proberen te bestellen bij BANDENCONCURRENT die zijn helemaal kansloos!
Besteld en betaald, vervolgens mailen ze: niet op voorraad" en nooit meer wat van ze vernomen!
Hun zijn pas echt onmogelijk te bereiken! Ik ben dus in één week tijd tot twee keer toe opgelicht.. Geld kwijt, veel belkosten, tijd en frustraties! Had ik maar gewoon in een winkel banden gekocht, dit is gewoon totaal tijd/geld verspilling..

NOOIT MAAR DAN ECHT NOOIT BIJ DEZE GASTEN BESTELLEN!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Goedkoop en snelle levering!

Na het lezen van wat slechte ervaringen vond in het wel netjes om mijn goede ervaring te delen;

Ik had 4 vrij ongebruikelijke banden (Federal 595 RS-R semi slicks) besteld om 14:30. De site vermeld dat wanneer er voor 14:00 besteld wordt, de banden de volgende dag geleverd worden. Ik verwachtte de banden dus 2 dagen na de bestelling, echter lagen de banden de volgende dag, in de goede maat, voor de deur!

Het enige wat ik jammer vond en waardoor ik gemengde gevoelens kreeg is dat ik geen bevestigingsmail heb gekregen na de bestelling.

De volgende keer bestel ik hier weer, goede prijs, snelle levertijd!

Gr. Bennie

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top service

Na het lezen van een aantal negatieve en positieve beoordelingen bestelde ik met gemengde gevoel 4 autobanden afgelopen vrijdag (31 maart 2017). Het levering adres bij een montagebedrijf dicht bij mijn woonplaats. Ik belde de klantenservice en kreeg gelijk prompt antwoord van de medewerker Dennis. Toen binnen een uur kreeg ik email status update dat de banden naad de montage vestiging verzonden zijn. Vandaag (4 april 2017) kreeg ik bericht van de montagevestiging dat de banden al bezorgd zijn. Top service!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Toch wel geleverd

De banden zijn anderhalf week later toch geleverd, maar heb er nu niks aan. Ik heb al andere banden er op laten zetten voor de APK.

Een en al *** bedrijf, ik zou zeker nooit meer iets bestellen en raad het niemand aan.

Beter paar euros meer betalen en bij een andere bedrijf bestellen dan deze kneuzen.....

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

oplich***!!!

Kijk uit mensen, het zijn oplich***!!!

Nog steeds niks ontvangen, ook geen bevestiging of antwoord op mijn vragen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen gehoor

Heb 2 banden besteld via de site van Autobanden Collectief, ook netjes betaald.
Ik heb geen bevestiging gehad via de mail. En heb vandaag niks binnen gehad .
Helaas heb ik de reviews achteraf pas gelezen omdat de site zo vertrouwd er uit zag.
Ik heb een paar keer vraag gesteld via de site maar krijg geen antwoord.
Ik ben bang dat ik naar me centen kan fluiten.

Wat kan ik nu het beste doen? Aangifte doen?

IK ZOU SOWIESO NIEMAND AANRADEN OM HIER TE KOPEN!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Geen geld terug

Heel slechte ervaring, banden besteld voor vouwwagen deze kwamen veel te laat op de dag van vertrek binnen. Direct terug gestuurd naar de leverancier in Duitsland. Leverancier heeft ze ontvangen en dit ook bevestigd. Maar tot de dag van vandaag weigeren ze bedrag terug te betalen ondanks alle bewijzen. Dus slechte ervaring dubbel betaald voor banden veel bel kosten, veel ellende. advies naar mijn ervaring nooit doen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Geen Service! Geen levering en wel moeten betalen.

DOE HET NIET!

Vorige week banden besteld en alles netjes betaald. vervolgens na het weekend een mail gekregen dat de betaling niet binnen is gekomen. Vervolgens probeer je ze telefonisch te bereiken maar dat is haast onmogelijk en kost ook nog eens 50 eurocent per poging. Waardeloos bedrijf met erg slechte communicatie lijnen richting de klanten!

Helaas heb ik alle reviews te laat gelezen over dit bedrijf. maar bespaar jullie de moeite en koop uw banden bij een ander bedrijf!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

DOE HET NIET!!

Wat een drama!!

Bestellen en betalen gaan goed, daarna begint de ellende..

Banden besteld en na moeizame communicatie na 5 werkdagen verkeerde banden ontvangen.

Daarna nog moeizamer contact en verkeerd geleverde banden wel opgehaald maar bestelde banden na 30 dagen nog niet geleverd.

Als je al een reactie via de email krijgt wordt je aan het lijntje gehouden; drukte, ICT problemen enz enz..

Bespaar jezelf de ellende en doe het niet!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bestel niets bij Autobandencollectief!!

Op Donderdag 3 november 2016 4 banden besteld, volgens de site voor 14 uur besteld volgende dag geleverd. Vrijdag dus geen levering!. De volgende week ook niets, veranderd ook niets in het on-line systeem. Na 14 dagen mailen en bellen waarbij je overigens ook een kapitaal kwijt bent en er bijna nooit opgenomen wordt de bestelling geannuleerd. Bedrag zou teruggestort worden op mijn rekening tot op heden 11-12-2016 niets ontvangen. En men reageert ook niet op mail. Ga nu aangifte doen van oplich*** bij de politie. Bestel hier dus niets!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Consumentenrechten worden geschonden!'

Ik heb vier banden besteld bij autobandencollectief. De banden zijn gratis verzonden. In verband met onverwachte inruil van mijn auto wil ik de banden terug sturen. In de algemene voorwaarden is NIET opgenomen de kosten voor retour voor rekening van de consument komen. Op grond van de wet moet dit echter wel. Het collectief had er vooraf op moeten wijzen dat deze retourkosten voor rekening van de consument komen. Dat is ook in de wet bepaald: art. 6:230s lid 2 BW. Omdat het collectief niets in de algemene voorwaarden heeft opgenomen, zijn zij op grond van de wet verplicht de retourkosten voor hun rekening te nemen. Helaas weigert het collectief dit!! TEN ONRECHTE!! Ik raad u aan niet te kopen bij autobandencollectief! Zij houden zich niet aan de wet en verschuilen zich achter onjuiste argumenten!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0

Top service

Meer dan goede service tot een volgende keer

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Prima

Na bestellen gelijk een mail dat er binnen 2 werkdagen geleverd zou worden
Na hier alle kritiek te hebben gelezen begon ik erg te twijfelen en heb een mail gestuurd via de ticket service wanneer ik de banden kon verwachten. Reactie hierop kwam 1 dag later aan het eind vd middag dat men ook afhankelijk is van de snelheid van de vervoerder.
De 2 werkdagen zijn niet gehaald, maar wel binnen 3 dagen geleverd.
4 nieuwe banden precies zoals besteld voor een echte scherpe prijs
Prima dus

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Derde keer al besteld

Voor de derde keer al besteld nu bij bandencollectief en ik ben nog steeds lovend. Binnen 2 dagen geleverd voor een zeer schappelijke prijs. Ik lees ook wel negatieve reacties, maar hou er rekening mee dat als je de goedkoopste op internet wil zijn dat je dan moet bezuinigen op service. Ze kunnen ook 3 man personeel extra aannemen voor service en klachten enz.,maar dan worden de banden ook veel duurder. Best geteste banden(anwb zomertest 2016) van Vredestein sporttrac 5 gekocht 195/65/15 voor iets meer dan 40 euro, dan ga ik niet zeuren of het wat langer duurt. Alle ontvangen banden waren splinternieuw en in perfecte staat. Service heb ik een 8 gegeven, die heb ik niet nodig gehad. Kan me voorstellen dat je tot 2 weken moet wachten met omruilen en niet op voorraad. Vredestein komt uit Enschede dus moet om de paar dagen aangevuld kunnen worden. Al met al zou ik hier weer kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
1.0

PRUT!!!!!!

Nou, na de revieuws ( te laat gelezen ) was het met angst en beven dat ik de reaktie op mijn bestelling afwachtte vorige week. Ik kreeg 1 dag later al bericht, dat de bestelde banden niet op voorraad waren. Ik denk: nou, daar ga je dan....
Voorstel door hun gedaan: andere banden kopen met bijbetaling. NIET dus, als je banden koopt dan zoek je uit welke je het beste lijken qua verbruik en weggedrag. Meteen bericht gestuurd dat ik mijn geld terug wilde. Reaktie via hun ticket: we hebben gezien dat er weer 5 banden(????) op voorraad zijn, kunnen we de bestelling niet uitvoeren? Heel toevallig dat er, als ik mijn geld terugvraag, in een keer wel banden zijn.....en 5 stuks????? Heb bericht gestuurd dat ik toch mijn geld terug wilde, en dat ik al ergens anders banden besteld had. Na 5 dagen hopen, was mijn geld gelukkig wel teruggeboekt. OPPASSEN: de prijs die bij de banden staat, wordt verhoogd met een x-bedrag verwijderingsbijdrage!!!! dat staat ook niet in de omschrijving. Levering binnen 1 werkdag? Vergeet het maar, 1 week komt eerst!!! Mensen, koop hier geen banden, alleen maar ellende!! Degenen waar het wel goed bij gaat, hebben gewoon mazzel gehad....koop uw banden bij de autobandenconcurrent, of bandenleader ( de laatste levert binnen 2 dagen, maandagavond besteld, woensdagmiddag binnen ).

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima service!

Eerder vorige week via mail contact gehad met dit bedrijf over het fabricagejaar van de banden die ik wilde bestellen. Hierop werd vlot en correct gereageerd. Toch enigszins huivering door wat ik hier had gelezen, bestelde ik donderdagavond twee banden via de website en betaalde via Ideal. Nog dezelfde avond ontving ik een bericht met daarin de bevestiging. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en heb vanochtend (maandag) de juiste banden in ontvangst genomen. Geen problemen dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

NOOIT meer

Bijna 3 weken geleden bestelling geplaatst en nog steeds geen banden en geen geld. Na bestelling kreeg de volgende werkdag een mail dat ze binnen twee werkdagen geleverd zouden worden. Vervolgens een ticket gestuurd ivm levering en geen reactie. Na een week heb ik contact gehad via 0900 nummer je betaalt er ook nog eens dik voor. Er was een fout in systeem van leverancier werd mij verteld en de banden zouden nu zeker worden geleverd en dit gesprek is alweer van een week geleden. Afgelopen vrijdag weer een ticket gestuurd en komende maandag maar weer eens bellen..... Dus doe je zelf een plezier bestel ergens anders!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Voordelig en snel

Zaterdag ochtend een weekend voordeel actie of dergelijks tegen gekomen via de banden vergelijk site van autoweek. Autobandencollectief stonden als een van de goedkoopste tussen voor de continental banden. Het leek te goedkoop om waar te zijn. Gelijk betaald via overschrijving. Maandag de betaling goedgekeurd en dinsdag een mail gestuurd via hun site over de levering. Dit heb ik gedaan omdat er zoveel negatieve ervaringen hier stonden. Vandaag woensdag middag gelijk al een antwoord van innoting met track en trace van de dpd. En net in de na middag in ontvangen.

Dus het kan soms wel goed lopen mensen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top service

Maandag op de namiddag besteld, woensdag in huis.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Verkeerde band geleverd

Op 11-04-15 een Vredestein ULTRAC SESSANTA besteld
15-04-15 werd de verkeerde band geleverd een Vredestein Vortie, gebeld met autobandencollectief en het lag natuurlijk niet aan hun maar aan Vredestein zelf. Er werd mij belooft dat de band binnen 2 werkdagen omgeruild zou worden.

22-04-15 nog steeds geen band, op de ticket die je via de website aanmaakt werd niet op gereageerd. Ondertussen vaak geprobeerd te bellen maar na gemiddeld 20 min in de wacht te hebben gestaan a 80cent per minuut !! maar opgegeven. Uiteindelijk werd mijn verteld dat de band niet meer leverbaar is ondanks dat mij werd belooft dat de band geleverd zou worden. Op de site van de autobandencollectief is de band gewoon op voorraad 64stuks maar de prijs is wel 30euro gestegen .

Ik heb mij geld teruggevraag en gekregen, voor mij nooit maar echt nooit meer autobandencollectief ik geloofde de negatieve reviews niet maar heb het nu zelf ervaren, er zijn genoeg andere banden leveranciers die wel hun afspraken na komen . Keuze is aan jullie zelf maar lees maar wat de ervaringen zijn van de andere gebruikers .

Was deze beoordeling nuttig? 

Breggers op Maart 17, 2017

Koop dan ook bij https://www.autobanden-prijsvechter.nl/ . Daar zijn nauwelijks klachten.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Gebruikte banden

16 maart 4 banden besteld. Op de website stond: voor een bepaalde tijd besteld, morgen in huis. Magazijn: 48.

Wel een email ontvangen met een bevestiging, daarna radiostilte. Een dag later niks ontvangen, gebeld met 0900 telefoonnummer, 80 ct per minuut, een kwartier in de wacht en opgehangen. Ticket via de website aangemaakt en ik werd een dag later gebeld. Banden waren niet meer op voorraad, op mijn vraag over magazijn: 48 kreeg ik het antwoord dat dit een magazijn nummer was (!?!?!). Wel konden ze deze banden "gebruikt" leveren voor hetzelfde bedrag, hier zou ca 500 km op zijn gereden. Ook kon ik voor nieuwe banden kiezen, wel met bijbetaling.

Ik heb ervoor gekozen om mijn order te annuleren en had binnen 2 werkdagen mijn geld retour. Gezien de andere reviews was ik allang blij dat ik mijn geld (EUR 466) terug had.

Leermoment, wanneer je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten......Ik betaal de volgende keer liever iets meer!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Foute waardering

Ik heb 2 banden besteld, Wanli 215/50R17 95/XL W S-1063
met een waardering van C+C 71db.
Tot mijn verbazing staat op de geleverde banden E+B 71db
(ik heb vorig jaar ook deze zelfde banden gekregen met exact deze fout)

Ik doe al enkele jaren met autobandencollectief.nl en heb verder nooit geen problemen gehad!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Opeens demobanden

Gisteren 4 banden besteld. Mooie prijs en je kan ze laten monteren bij jou in de buurt. Lijkt te mooi om waar te zijn. En vaak als het te mooi lijkt blijkt dit vaak ook te zijn.

Want... Vandaag een mail wij hebben een fout gemaakt. Het zijn demo banden (oftewel banden die al onder auto's hebben gezeten) maar met een bijbetaling kunnen ze ook nieuwe bestellen. Toch raar als je nieuwe banden denkt te bestellen je demo banden krijgt. Of dat je opeens bij moet betalen voor nieuwe banden terwijl je dacht nieuwe banden te bestellen.

Ook de "klantenservice" gaf exact het zelfde verhaal aan. Dus zijn er drie opties, demo banden, bijbetalen of geld terug. Ik heb voor den laatste gekozen en wacht vol spanning af.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Geen banden geen geld

4 banden besteld 29 december 2014 voor alle seizoenen. Na een poging te bestellen bleek er een probleem met de website te zijn. In het winkelwagentje kwam een andere maat banden dan besteld. Nadat het probleem was verholpen opnieuw een bestelling gedaan. Levering, de verkeerde banden, een andere bandenmaat. Vooraf telefonisch overleg gehad en via de mail voor de zekerheid omdat het kennelijk moeilijk verliep. De banden zouden geruild worden. Banden zijn opgehaald maar nieuwe banden heb ik niet gekregen. Afgelopen week een mailtje gekregen dat ik mijn geld retour krijg en een mailtje dat het op zich laat wachten de levering van de banden. 4 februari 2015 nog mijn geld retour nog banden.
Ik zou meer betalen en zekerheid hebben dat je banden zal krijgen dan bestellen bij hebt AutobandenCollectief . Nu heb ik geen winterbanden(in de winter) nog geld.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.