Baobab Reizen

www.baobab.nl
Baobab

Baobab Reizen stelt met trots al 38 jaar, en als een van de eersten, verre reizen samen. De medewerkers van Baobab Reizen steken voortdurend hun licht op over de nieuwste ontwikkelingen in ‘hun’ landen en dat vind je terug in de reizen. Zo kom je op de authentiekste plekken en krijgen lokale ontmoetingen betekenis. Daardoor maak je met Baobab Reizen altijd een ongewone en originele reis. Singlereizen: Dezelfde reis met alleen singles Familiereizen: Met je kids op een veilig avontuur Single Parent reizen: Reizen met kids maar zonder stellen dat doe je bij Baobab Reizen!

Baobab Reizen ervaringen

1 beoordelingen voor Baobab Reizen

Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
5.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Ilse geurts
Gemiddeld 
 
8.0

Erg duur maar zeer de moeite waard! Ik schrijf deze review omdat ik een topervaring met Baobab heb gehad. Echt de reis van mijn leven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.