Bart Smit    www.bartsmit.com

 
3.5 (11)

Bart Smit heeft een groot assortiment speelgoed en multimedia te koop op Bartsmit.com! Bart Smit heeft ook speciaal speelgoed als kinderboeken, Disney artikelen, kinderfietsen en buitenspeelgoed. Alle bekende speelgoedmerken zijn in de webshop van Bart Smit vertegenwoordigd. Op Bartsmit.com vindt u leerzaam en kwalitatief speelgoed voor alle leeftijden. Wist u dat Bart Smit ook de nieuwste laptops, tablets en games en game consoles aanbiedt Bij Bart Smit online betaal je veilig en snel met iDEAL of creditcard. Bezorgen van je speelgoed kost € 1,99 maar je kunt het ook in het dichtstbijzijnde Bart Smit filiaal laten bezorgen.

11 reviews voor Bart Smit

7-9 punten
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
 
4.9  (9)
 
3.1  (9)
 
1.9  (10)
 
4.3  (8)
Meest gewaardeerde reviews
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Vul aub de beveiligingscode in.
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Bart Smit ervaringen

Lees hieronder Bart Smit ervaringen van anderen of schrijf zelf Bart Smit reviews. Vindt u de shop betrouwbaar? Deel uw positieve ervaringen en beoordelingen of Bart Smit klachten online.

Service 
 
1.0

waardeloos

Ik heb met kortingscode het spel Tijdbom besteld. Betaald en in afwachting van de levering. MAAR ik kreeg een mail dat het artikel niet leverbaar zou zijn. Ze willen gewoon die korting niet geven. Ik zal mijn geld terugkrijgen. Ik heb het elders besteld waar ze wel direct leveren nl. bij COOLBLUE! Ook nog goedkoper dan met korting bij Bart Smit.
Als ik op de website van Bart Smit kijk staat het product gewoon op leverbaar en in voorraad.
Waardeloos! Bied dan geen kortingscode aan.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Levering 
 
1.0

Vertraagde bezorging

Bezorgindicatie: Voor 20:30 besteld, morgen in huis
Mooie belofte waarvan niets van waar is.
Heb bestelling gedaan op 10nov vóór 20.30. Het is nu donderdag 12nov16.25 en nog niets geleverd.
Slechte ervaring ... nooit meer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

kutwinkel

Ik werd gediscrimineerd door de medewerker van bartsmit hoorn centrum. Blonde medewerkster
Niet heen gaan!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Slechte afhandeling

Geen ticket systeem voor de reserveringen terwijl duidelijk in de bevestigings mail word gesproken van een reservering "lees gereserveerd voor klant en dus vastgezet". Achteraf blijkt dat je bij een reservering alleen een notificatie/bericht krijgt wanneer het artikel beschikbaar is in de losse verkoop, dus ook voor NIET RESERVISTEN.

Wanneer gevraagd voor passende oplossing zelfs oplossing opgegeven. Word geen gehoor aan gegeven. Ook verdere oplossingen worden niet aangedragen. Dit is dus eenrichtingsverkeer en word door de klantenservice van Bart Smit verder niet nagedacht over evt. andere oplossingen. Excuus dat geboden word is in mijn opinie dan ook erg makkelijk en niet aanvaardbaar. Wel blijft het mailcontact netjes en professioneel. Als klein lichtpuntje dan maar...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Zeer slechte service

Helaas een zeer slechte service meegemaakt van Bart Smit. Ik had een doosje kleurtjes besteld voor in bad. Toen ik de bestelling openmaakte zag ik al gelijk dat er maar 4 kleurtjes in zaten ipv 8. Reactie van Bart Smit: stuur zelf maar terug of ga zelf naar een winkel om te ruilen. Ik vind dit zeer slecht, het minste wat ze hadden kunnen doen is gelijk een nieuw doosje sturen met excuses voor de gemaakte fout. Maar dat kon echt niet volgens Bart Smit. Niet toegeven dat ze een fout gemaakt hebben en de klant het zelf op laten lossen. Volgende keer bestel ik dus niet meer bij Bart Smit.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

GEBRUIKTE ARTIKELEN .

BART SMIT IS ZOWEL OP DE WEBSITE ALS IN DE WINKEL EEN TWEEDE HANS HANDELAAR , HET IS MARKTPLAATS WAAR DE ADVIESVERKOOPPRIJS WORDT BEREKEND , DE AFWIKKELING IS SCHANDALIG EN WORDT NIET SERIEUS GENOMEN , ER WORD SPEELGOED EN SPELCOMPUTERS GEMAAKT DIE STUK ZIJN EN OF GEBRUIKT EN DOODLEUK WEER NIEUW VERKOCHT , BART SMIT HEEFT AL VELE WAARSCHUWINGEN GEKREGEN NA DIVERSE OVERTREDINGEN MAAR GAAT GEWOON VERDER MET ZIJN PRAKTIJKEN ,, NOOIT IETS BESTELEN OF KOPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Slechte service

en spacescoter online gekocht 120 euro.
netjes op tijd bezorgd
uit de doos gehaald doet hij het niet.
wij naar de dichts bijzijnde filiaal.

komen we daar aan mevr u moet hem naar de Fabriek op sturen.
maar er staat toch bart smit op de bon dus moet ik hier wezen.
nee mevrouw u moet hem zelf opsturen.
NEE ik ga er niet mee acoord!!!!
julie zijn toch Bart smit?????
mevrouw u hoeft niet boos teworden!
ik ga niet eerder weg tot ik geholpen word door julie bart smit.
oke mevr
heeft u de klante service gebeld jaa 5 keer elke keer de haak erop.
gaat de verkoopster weg om tebellen en komt terug
mevr u kunt 2 dingen doen of u stuurt hem op gaat sneller
of wij sturen hem op duurt langer.
U stuurt hem maar op!!!
Na 2 weken konden we hem ophalen.

deed hij het nog niet
wij naar de winkel terug
mevr u moet hem opsturen neee ik ga hier net als toen niet mee acoord!
verkoopster belde klantenservice bleek hij het dus wel toen.
Mevr als U sterke mensen in huis had gehad was u er achter gekomen dat hij het wel deed,werd me eve verteld!!!
de verkoopster zegt ik vind het belachelijk dat u zo boos op ons word.
waarop ik stom verbaast was en niets meer kon zeggen.
WIE IS KLANT KONING DAN

sta ik vandaag in de winkel er koopt een man een dure spelkomputer 450 euro
meneeer als er iets aan mankeert moet u het zelf naar de fabriek opsturen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Slechte levering

Beste lezer, ik heb laatst de ps4 met destiny bundel besteld op de website van Bart-Smit. Nadat ik mijn nieuwe Playstation had ontvangen (wel netjes op de afgesproken datum), uitgepakt en had aangesloten merkte ik dat Destiny niet bij het pakket zat. Ik belde gelijk op naar de Bart-Smit (waar ook weer €0,15 per minuut voor gevraagd word) en het enige wat ze mij bij de klantenservice konden vertellen is dit: "Als het je niet bevalt, stuur de playstation onuitgepakt in de doos maar weer terug dan krijg je je geld terug en ga je maar naar een andere winkel."

Laatste keer dat ik iets bij de Bart-Smit koop.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Wat ik allemaal zie zijn slechte ervaring met Bart Smit.com. Beoordeling zijn laag maar mijn ervaring met Bart Smit is goed.
Daarom bij deze wil ik mijn ervaring delen. Ik twijfelde erg over om bij Bart Smit te bestellen maar ik wou het toch doen omdat ik een trampoline met veiligheidsnet wou kopen voor mijn zoontje en bij Bart Smit was een actie en de prijs was goed. Dinsdag om 16:50 besteld en morgen om 14:50 geleverd!!!! Top Bart Smit ik ben er blij mee bij deze wil ik andere delen dat Bart Smit toch goed is

Was deze beoordeling nuttig? 

J.M. op Juni 24, 2014

Vraagje. Hebt u het trampoline al in elkaar gezet? Want ik had ook vorige week een trampo met vnet uit de aanbieding gekocht.Was op tijd geleverd, maar de schroeven bleken niet te passen. :( Moet nog contact gaan opnemen met BS. Maar vroeg me af of anderen daar ook problemen mee hebben.

Lanh op Juni 24, 2014

Goedemorgen
Ik heb helemaal geen probleem met het produkt alles paste en het is een heel goed trampoline voor een dergelijke prijs, mijn vraag os welke schroeven past niet?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Net voor de Pasen 2 acer tablets via internet besteld. Dag later (conform voorwaardes) werd er een pakketje geleverd. Echter dit bevatte 1 nieuw exemplaar en 1 gerepareerd model. Kortom niet 2 nieuwe zoals besteld. Direct gemaild maar geen enkele reactie en de dinsdag na Pasen dan maar gebeld (ah 15 cent per minuut waarna je ruim 10 minuten in wacht hangt). Heel erg flauwekul verhaal waarom dit fout kon gaan, maar geen excuses. Moest het reparatiemodel maar retour sturen en op formulier zetten dat ik compensatie wilde en hij zou het ook in systeem zetten. Inmiddels hopelijk nieuw apparaat ontvangen maar geen excuusbriefje of iets van compensatie. Dus vandaag weer gebeld, en er stond in systeem niets dat ik gevraagd had voor compensatie. Maar de medewerker zou notitie maken (wie zegt dat dat nu wel gebeurt) en dan zou ik teruggebeld worden. Alleen binnen welk tijdsbestek was onbekend, mij mailen met de tekst die hij in systeem had gezet was onmogelijk. Nog altijd geen excuses maar een nieuw flauw verhaal waarom dit kon gebeuren (geheel anders dan vorige). Fijne klantenservice, zijn achternaam wilde die ook niet zeggen. Na doorpraten bij andere medewerkster uitgekomen, weer een nieuw verhaal waarom het fout kon gaan. Of ik kon aangeven welke kosten ik had gemaakt, toen ik aangaf telefoon kosten kreeg ik te horen dat dat mijn schuld was want ik kon ook mailen (tja als daar geen reactie opkomt) en dat ik eerder van werk weg moest om pakket retour te brengen was ook mijn probleem.Ook deze medewerkster kon weer niets beslissen of doen maar moet ook weer overleggen. Waarom heb je een klantenservice a 15 cent per minuut als ze niet mogen, kunnen, weten of geen excuses maken. Slechte service, slechte afhandeling van de klacht. En vooral geen excuses

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Ik bestelde en betaalde online een artikel bij Bart Smit. Ik kreeg een verkeerd (goedkoper) artikel geleverd. Ik wil geen pakketkosten betalen om het terug te sturen want het is hun fout. Ik wil ook niet naar een filiaal van Bart Smit want dat zit niet in de omgeving hier en ik bestel natuurlijk niet voor niks online. Zijn maken een fout maar zijn totaal niet bereid om hun fout op een acceptabele manier op te lossen. Het verschil in prijs is maar 3 euro. Ik heb zelfs aangeboden het verkeerde artikel te houden (misschien maar eens kado geven dan bij een partijtje) als zij het verschil in prijs terugstorten op mijn rekening. Dat weigeren ze. Ze willen wel na enkele malen over en weer mailen een cadeaucard toesturen van 3 euro. Maarja, dan moet ik weer of naar een filiaal of online wat nieuws bestellen en dan is de cadeaucard al zowat op aan de verzendkosten. Deze winkel is ontzettend klantonvriendelijk zoals ik nu ook overal op internet teruglees. Bah. Het gaat me niet om die 3 euro of om het verkeerd geleverde artikel (in totaal betaalde ik ongeveer 10 euro), maar het gaat hier om de klantonvriendelijkheid die echt niet kan. Zij maken een fout en doen geen enkele moeite om die op een correcte (volgens de wet en volgens klantvriendelijkheid) manier recht te zetten. Ik koop nooit meer wat bij Bart Smit!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Een product werd kapot geleverd vervolgens mee naar een bart smit winkel geweest waar ik een noeuwe heb aangeschafd. Het defecte product terug gestuurd met toelichting erbij. Ik kreeg een week later een vervangend product omdat ik een kapot product niet mag weigeren zelfs niet als ik het binnen de wettelijke 14 dagen retoure heb gestuurd. Kortom een zeer slechte service met een dramatische klantenservice.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of bobshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.