be2

www.be2.nl
 
4.5 (2)
be2

be2 is een van de grootste relatiebemiddelingbureaus ter wereld. Op dit moment heeft be2 al 16 miljoen leden, verspreid over meer dan 30 landen. Het doel van be2 is om mensen die bij elkaar passen samen te brengen en ze een duurzame relatie aan te laten gaan. Dit doet be2 door middel van een  gratis persoonlijkheidstest. Iedereen kan deze gratis en vrijblijvend invullen en krijgt een lijst met potentiële partners toegestuurd. Een betaalde registratie is pas nodig indien er interesse is in contact met een van de potentiële partners van www.be2.nl.

be2 ervaringen

2 beoordelingen voor be2

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Gemiddeld 
 
4.5
Bestellen 
 
4.5
Levering 
 
4.5
Service 
 
5.0
Prijs 
 
4.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
nuijten
Gemiddeld 
 
1.0

waardeloze nepsite

Matches zijn hylarisch. Je vraagt hoog opgeleid HBO of hoger; je krijgt lagere school; concierges; bouwvakkers etc. Ook een hoog aantal reacties van lui die staan ingeschreven en niet hebben betaald en vooral slecht vertaalde mails uit waarschijnlijk Timboektoe. Wat een nep. Wanneer er geen foto bij staat dan weet je het al !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sandra
Gemiddeld 
 
8.0

Toen ik eerst registreerde bij be2, kreeg ik een persoonlijkheidstest. Ik begreep eerst niet waarom dat nodig was. Maar naderhand bleek dat op basis van de resultaten je matches aangeboden krijgt die qua persoonlijkheid bij je passen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
be2
Productgroepen
dating
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
creditcard
Telefoonnummer
onbekend

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.