Beachmasters

www.beachmasters.nl
Beachmasters

Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel. Beachmasters organiseert jongerenreizen naar de populairste jongerenbestemmingen in Europa, zoals Griekenland, Hongarije, Spanje en Portugal. Om een vakantie vol feest te garanderen, organiseert de Beachmasters crew ook feesten en excursies. Tijdens de vakantie is de crew aanwezig om al je vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken op de plaats van bestemming.

Beachmasters ervaringen

2 beoordelingen voor Beachmasters

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
6.1
Bestellen 
 
5.5
Levering 
 
5.5
Service 
 
6.0
Prijs 
 
7.5
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Lisa
Gemiddeld 
 
9.0

Topvakantie!

Net een geweldige examenreis naar Mallorca achter de rug! Heel blij dat ik bij Beachmasters had geboekt, leuke reisleinging, een gezellige groep en gave feesten. Alles was heel goed geregeld!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marjolein
Gemiddeld 
 
3.3

--

Laat je nooit een pakket aansmeren, pure geldverspilling (oplichting). Dan kun je beter zelf activiteiten boeken of tickets los kopen. Ook worden veel afspraken niet nagekomen. Verder waren sommige reisleiders arrogant en opdringerig. Voor de rest een super dikke vakantie gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
n.v.t.
Productgroepen
 • jongerenreizen
 • zonvakanties
 • examenreizen
 • last minutes
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • Thuiswinkelwaarborg
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
 • Keurmerk touringcarbedrijf
Betaalmethodes
 • Ideal
 • op factuur
Telefoonnummer
0900 - 9360

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.