CameraNU.nl

www.cameranu.nl
CameraNU.nl

CameraNU.nl is al jaren een begrip in fotoland, zowel in Nederland als in België, en is de specialist op foto, video, en digitaal. Door scherp en groot in te kopen levert CameraNU.nl tegen concurrerende prijzen. Zowel de professionele fotograaf als de hobbyist vindt wat hij zoekt bij CameraNu.nl.

CameraNU.nl ervaringen

1 beoordelingen voor CameraNU.nl

Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Lonneke
Gemiddeld 
 
8.0

Hele handige website waar je veel informatie over de camera's kunt vinden. Wat ik ook erg handig vind is dat ze zoveel accessoires verkopen.

xx Lon

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • Canon
  • Nikon
  • Sony
  • Olympus
Productgroepen
  • Fotografie
  • camera's
  • Digitale camera's
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
Gratis verzending vanaf € 100,-
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
0527 690404

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.