Center Parcs

www.centerparcs.nl
 
5.5 (2)
center parcs

Center parcs is de marktleider binnen Europa wat betreft vakantieparken. Organisatie Center Parcs bestaat al sinds 1968! Center Parcs bungalowparken is ondertussen een internationale organisatie en heeft 20 top vakantieparken. 9 vakantieparken bevinden zich in Nederland, drie bungalowparken bevinden zich in België, en Center Parcs heeft 4 parken in zowel Frankrijk als Duitsland. Grote concurrenten in Nederland zijn Belvilla en Topic Travel.

Waarom boeken bij Center Parcs?

De faciliteiten van het vakantiepark zijn van absoluut topniveau. De Center Parcs kwaliteitseisen zijn toonaangevend voor de vakantieparken branche in alle mogelijke opzichten. De bungalowparken mogen jaarlijks meer dan 3 miljoen gasten verwelkomen.

Center Parcs ervaringen

2 beoordelingen voor Center Parcs

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
6.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Bianca
Gemiddeld 
 
3.0

Limburgse Peel

Limburgse Peel ziet er op de plaatjes leuk uit maar eenmaal daar is het een troosteloos park slecht onderhouden en niet wat je verwacht. Kinderboerderij is nog niet af en alle faciliteiten zijn oud en toe aan vernieuwing. Pluspunt is het huisje was zeer schoon en zag er van binnen goed uit! Personeel bij de receptie is super aardig. Jammer dat ze adverteren met een mooi park wees eerlijk dat dit is overgenomen en pleeg onderhoud.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jaque

naar gevoel over gehouden na gesprek met receptioniste van centerparcs de eemhof

Ik belde vandaag naar een receptioniste van Center Parcs (CP) de eemhof. Allereerst moest ik ruim een halfuur wachten tot de telefoon opgenomen werd, wat me verbaasd want de vakantiedrukte is toch allang voorbij. Wellicht zou dit een aandachtspunt kunnen zijn van de leidinggevenden aldaar.

Eindelijk was het dan zover en kreeg ik een receptioniste aan de lijn die me door haar wijze van spreken het gevoel gaf dat ik snel mijn boodschap moest overdragen, alsof het gigantisch druk was of zo. Ik vindt het juist prettig om van de ander ruimte en tijd te krijgen wanneer ik om informatie vraag. Verder herhaalde ze tweemaal hetzelfde alsof ik haar de eerste keer niet begrepen had of zo. Het kwam op me over alsof ze niet goed luisterde naar mijn inhoudelijke vragen. Ik heb door dit alles een naar gevoel aan dit gesprek overgehouden, wat maakt dat ik afgezien heb van een uitstapje naar CP.

Wellicht is het een idee om mensen die al wat langer werken bij CP werken een opfriscursus te geven qua communicatie. Het zou namelijk best zo kunnen zijn dat je jezelf dan onjuist gedrag aanleert in communicatie naar de ander. Ikzelf ben ervan overtuigd dat eenieder dat kan overkomen, dus ook deze receptioniste. Open staan voor feedback is denk ik altijd waardevol, wat maakt dat je bij kunt leren in je functie en als mens.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ilse buntjes
Gemiddeld 
 
8.0

bij center parcs al vaak gebruik gemaakt van een dagje weg. Het is gewoon een van de betere vakantie parken. Je betaald een normaal bedrag voor een leuk weekendje weg. Ergens anders kan het misschien goedkoper.... maar bij center parcs hejje in ieder geval top-kwaliteit!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
 • vakantieparken
 • bungalowparken
 • vakantiehuisjes
Productgroepen
 • Vakantiehuizen
 • Vakantiewoningen
 • Vakantie appartementen
 • weekendje weg
 • midweek
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
n.v.t.
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
n.v.t.
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Visa
 • Mastercard
 • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
(0031) 0900 660 660 0 (€ 0,50 p.m.)

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.