Champagne Compagnie

www.champagnecompagnie.nl
 
8.6 (3)
champagne compagnie

Als de Grand Cru specialist van Nederland bezoekt de Champagne Compagnie persoonlijk de kleine, onafhankelijke Champagnehuizen in de regio van Epernay op zoek naar passie, kwaliteit en vakmanschap. In tegenstelling tot de grote merken betaalt u bij de Champagne Compagnie voor de kwaliteit van de Champagne en niet voor de naam! De Champagnehuizen hebben het hele productieproces zelf in de hand: van het oogsten van de druiven tot het uiteindelijke bottelen van de Champagne! U bent bij Champagne Compagnie dus verzekerd van een uniek product, de scherpste prijs en een snelle levering!

Champagne Compagnie ervaringen

3 beoordelingen voor Champagne Compagnie

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
8.6
Bestellen 
 
8.3
Levering 
 
8.7
Service 
 
8.3
Prijs 
 
9.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
H. de Graaff
Gemiddeld 
 
7.8

De Voirin Jumel Millesime 2007 besteld. Erg mooie fles en zeer goede champagne, licht sprankelend en een lekkere smaak.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
K. Bakker
Gemiddeld 
 
8.8

Vorige week hebben wij de champagne voor onze bruiloft besteld via de website van champagnecompagnie.nl. De levering is op tijd binnengekomen en we zelfs een 3 liter fles kunnen bestellen! Ik heb heb nergens anders zo'n voordelige jeroboam (3 liter fles) kunnen vinden! Omdat we nogal een grote bestelling hadden heb ik ook nog telefonisch contact gehad met een van de werknemers en de service was uitstekend!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
A. van Beijsterveld
Gemiddeld 
 
9.3

Dinsdag ochtend besteld en woensdag ochtend was het pakket er al! Ik had een pakket van drie flessen besteld en deze werden in een stevige dubbelwandige doos geleverd. De bestelling ging vlot en ik kreeg meerdere malen een update van mijn bestelling (bevestiging, verzendbevestiging, betalingsbevestiging). Al met al dus zeer tevreden over de bestelling.

En niet geheel onbelangrijk; De Champagne smaakte geweldig! Goedkoper dan menig fles bij de slijter en kwalitatief zeker niet minder!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • Herve Dubois
  • Champagne Compagnie
  • Voirin Jumel
  • Guy Charlemagne
Productgroepen
champagne
Levertijd
1 a 2 werkdagen
Verzendkosten
€ 6.95 - Vanaf € 100,- GRATIS
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bank overschrijving
Telefoonnummer
06-19440457

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.