ChinaPhone

www.chinaphone.nl
 
7.6 (26)

Bij ChinaPhone.nl koopt u voor de laagste prijs de beste Chinese smartphones. Zij hebben een grote selectie chinese smartphones, met duidelijke specificaties en snelle levertijden. Al de pakketjes worden verzekerd en aangetekend opgestuurd met DHL. U heeft vaak binnen 4 dagen uw telefoon binnen! Met ChinaPhone's unieke Quality Control wordt iedere telefoon voordat deze verstuurd wordt gecontroleerd op gebreken en functionaliteit. Zoekt u een Chinese telefoon en wilt u bestellen in de beste webshop? Ga dan nu naar ChinaPhone.nl!

ChinaPhone ervaringen

26 reviews voor ChinaPhone

 
(14)
 
(5)
 
(2)
 
(2)
 
(3)
Gemiddeld 
 
7.6
 
8.2
 
7.4
 
7.2
 
7.4
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Chris
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Hopelijk blijft de telefoon het doen

En Chinaphone bestaat dus niet meer. Hopelijk blijft mijn telefoon het doen want ik krijg niet de indruk dat aftersales het sterkste punt is. Er wordt nog wel het één en ander op Marktplaats verkocht onder de naam D-tech NL, zou ik echter niet kopen, want naar garantie zul je waarschijnlijk kunnen fluiten.

Was deze beoordeling nuttig? 

ChinaPhone NL op Februari 17, 2015

He Chris,

Onze website doet het nog gewoon hoor. Je kan bij ons altijd terecht voor de aftersales, zelfs als de site offline is vanwege onderhoud.

Groet,

ChinaPhone

Chris op Februari 17, 2015

Excuus, ik zie het. Ik heb me mogelijk wat voorbarig zorgen gemaakt dan. Jullie waren echter meerdere dagen uit de lucht. Ik zie wel dat er een naamswijziging is doorgevoerd?

gr,

Chris

Reageer op deze review
Dennis
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Snelle levering

Een Nokia Lumia gekocht, is volgens mij geen Chinese telefoon, maar goed. Werd voor een lage prijs snel geleverd. Nog geen after-service nodig gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Petra
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Niet netjes

Ik heb geen telefoon besteld bij ChinaPhone en dat ga ik nu ook niet doen. Een webwinkel die zomaar privé gegevens van een klant post (zoals bij de vorige review) op een website verdiend naar mijn mening beslist geen aanbeveling.

Was deze beoordeling nuttig? 

ChinaPhone.nl op December 04, 2014

Beste Hein,

Je hebt je punt nu wel duidelijk gemaakt. Het plaatsen van meerdere reviews lijkt ons niet echt gepast.

Met vriendelijke groet,

ChinaPhone.nl

Hein. op April 01, 2015

Nogal gemakkelijk, Chinaphone, om alle negatieve reviews aan mij te wijten.

Voor de duidelijkheid: ik heb geen enkele review geschreven. Geen positieve en geen negatieve. Ik heb wel gereageerd op reviews van anderen en vooral al heel lang gewacht op een scherm dat dat jullie na veel soebatten onder garantie zouden leveren en dat - ondanks diverse beloftes - na een half jaar nog steeds niet aangekomen is.

Ik heb gewacht op een definitieve oplossing voor ik een review zou schrijven. Helaas komt die mogelijkheid niet meer, omdat jullie jezelf opgeheven hebben (lafaards!). Mocht ik echter gewaar worden dat jullie een andere webwinkel beginnen of begonnen hebben, dan kan je erop rekenen dat je me wél tegenkomt. Je kunt bij mij moeilijk te ver gaan, maar het is jullie gelukt, David van der Zande en Laurens Buijs. Gefeliciteerd.

Reageer op deze review
Hans
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
3.0

Ontevreden

Een Xiami besteld. Die kwam maar niet. Daarna bestelling gecancelled. Pas na heel veel mails en gedoe geld weer terug. AFRADER!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

ChinaPhone.nl op November 28, 2014

Beste Hein Huizinga,

Je scherm is al onderweg, deze (originele!) schermen van Jiayu komen niet zomaar uit de lucht vallen.

Om nu onder een andere naam (opnieuw) een negatieve review te schrijven is niet echt handig.

Groet,

ChinaPhone.nl

Hein. op April 01, 2015

Gelukkig heet ik geen Hein Huizinga, maar bovendien ik heb deze review niet geschreven. Ik heb geen enkele review geschreven, trouwens, ik heb alleen gereageerd op een andere (negatieve).

Het minst leuke is nog dat dat scherm nooit aangekomen is.

Reageer op deze review
Mark
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Snel contact, snelle verzending

Erg snelle mailwisselingen, betalen kon met iDeal via een belgische provider. Na betaling ongeveer drie dagen moeten wachten op de track&trace code. Vier dagen daarna had ik de telefoon in huis, wat een heel stuk sneller is dan met de normale Chinese post.

De telefoon (Xiaomi Mi3) was in het Nederlands gezet en met de Play Store al geinstalleerd, helemaal goed dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Marja
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Prima

Drie maanden geleden had ik hier een Jiayu telefoon gekocht, waarvan de USB aansluiting deze week kapot was gegaan. Na een paar mailtjes kreeg ik een nieuwe USB poort toegestuurd, die ik kan dan zelf moest repararen. Met een Youtube filmpje lukte dat wel. Opzich tevreden dus, over de telefoon wat minder maar lees hier dat ze stoppen met Jiayu telefoons. Logisch als ze allemaal kapot gaan...



Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mohammed
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snel en goedkoop

Heb al meerdere chinese telefoons gekocht in de afgelopen jaren bij verschillende webshops (of marktplaatsen eigenlijk), in china. Verzending duurt dan altijd twee of drie weken en dat is best vervelend, daarnaast is garantie erg lastig te regelen. Onlangs een telefoon bij deze (nog onbekende) webshop gekocht via paypal en dat ging veel sneller. Prijs scheelt een paar tientjes met een chinese webshop. Mailcontact ging soepel, kreeg net als een review eerder meteen na levering een mailtje over deze reviewwebsite en een kortingsbon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Romy
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Soepel

Begin deze week besteld en gisteren binnengekregen. Weet niet wie de pakketjes inpakt want dat is echt vreemd gedaan met meters tape rondom bubbeltjesfolie. Wel heel stevig. Doosje van de telefoon was al wel opengemaakt maar dat kon niet anders, vanwege de Chinese taal op de telefoon, die veranderen ze dan naar Nederlands.

Zat een siliconen cover bij, had ik niet besteld maar krijg je schijnbaar gratis. Al met al best wel tevreden, al kan de prijs wel iets lager.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ibrahim
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ging prima, helaas geen PostNL

Kreeg meteen na de levering van mijn bestelling een mailtje met de vraag of ik alsjeblieft een review wilde plaatsen op deze website. Nou dat doe ik dan maar want vond alles prima gaan (behalve dan de bezorger). Op zaterdagavond een witte OnePlus one besteld, kreeg hem gisteren in huis en lijkt het prima te doen. Helaas had de bezorger van DHL het pakket afgegeven aan de buren zonder daarvoor een handtekening te vragen!! Het betreft hier een telefoon van 320 euro. Nou is postnl ook niet super maar volgens mij wel betrouwbaarder dan DHL. Hoop dat ze in de toekomst daar van wisselen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Wouter
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Kan beter

Een week geleden hier een Mi4 besteld, gingen ze opeens met vakantie! Dit was niet duidelijk gecommuniceerd en erg vervelend, want de telefoon had ik diezelfde week nog nodig. Gelukkig werd deze na anderhalve week toch bezorgd.

Met de aftersales moet ik nog even kijken hoe dat gaat uitpakken. Heb geen Jiayu besteld, dus hoop dat de telefoon degelijk gebouwd is.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Karst
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Service slecht

Helaas, helaas. Als puntje bij paaltje komt blijken deze heren toch de zoveelste snel even geld verdienen types te zijn. Na enige maanden van contact proberen te zoeken en vage beloftes als: "We zijn er mee bezig", "we zoeken naar een oplossing", etc. etc. is het resultaat nul en zit ik met een telefoon die niet correct werkt. Terugbellen, e-mailen en Whatsappen is ook erg moeilijk voor ze.

Kennelijk zijn er nog meer mensen met hetzelfde probleem (zie een eerdere review) met deze telefoon en hopelijk komen hun ervaringen ook nog even op reviewspot. Dat zal wel geen doel meer dienen aangezien men inmiddels op vakantie is (zie hun website) en dat zal wel niet meer veranderen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Hein. op Oktober 21, 2014

Ook op mijn e-mails wordt niet meer gereageerd. In de laatste die ik van David van der Zande ontving stelde hij voor mij een vervangend scherm te sturen, dat ik dan zelf zou moeten monteren. Ik ben daar mee akkoord gegaan; gelukkig ben ik handig genoeg en een andere oplossing leek er niet meer in te zitten. Ondanks aandringen blijft het van de kant van ChinaPhone sindsdien doodstil. Tickets afsluiten op hun supportpagina voordat de kwestie is opgelost, dat is zo'n beetje wat ze nog doen.

David op Oktober 27, 2014

Hallo Hein,

We zijn (helaas nog steeds) bezig met het regelen van een vervangend scherm. We hebben in het verleden schermen op de lokale Chinese markt gekocht, maar deze zijn van een belabberde kwaliteit, waarna we ontevreden Jiayu klanten hadden (daar zijn er wel meer van op dit moment, een reden om de verkoop van Jiayu telefoons te staken).

U krijgt nog voor het einde van volgende week een tracking code van het vervangende scherm, echter kunnen we niet garanderen dat de witte stippen in het scherm niet terugkomen, omdat dit simpelweg een (grove) ontwerp fout is.

Al onze klanten met slecht werkende Jiayu telefoons zullen binnenkort een mailtje krijgen met meer info over de garantieprocedures, en we gaan samen met een andere Chinese telefoon webshop in Nederland samenwerken om Jiayu eigenaren te helpen. In de tussentijd hebben we de verkoop van Jiayu telefoons stopgezet.

We willen ons excuseren voor het ongemak. We garanderen een veel soepelere afhandeling van problemen in de toekomst, ook bij u.

Met vriendelijke groet,

David van der Zande

Hein. op November 26, 2014

Inmiddels zijn we een maand verder. Ik heb nog steeds geen tracking code ontvangen, laat staan een scherm.

Hein. op April 01, 2015

Heb je dat gedaan, Karst?

Karst op April 01, 2015

Beste David,

Ik hoop het van harte want ik voel mij op dit moment beslist niet serieus genomen als consument. Ik hoor bovenstaande nu al maanden en een periodiek berichtje van jullie kant zou waarschijnlijk een hoop wantrouwen en ergernis wegnemen bij jullie klanten met dit probleem.

Ik wil best begrip tonen dat het een lastige situatie is waarbij een oplossing niet één, twee, drie gevonden is. Waar ik weinig tot geen begrip voor heb is jullie ronduit belabberde communicatie (iets wat ik een jaar geleden al meerdere keren aangegeven heb) naar die klanten met problemen. Houdt ons in elk geval op de hoogte zodat we weten dat er wat gebeurt.

Ik laat me graag door jullie positief verrassen maar vergeef me als ik vooralsnog sceptisch blijf.

Gr,

Karst

Karst op April 01, 2015

Uiteraard ook geen bericht gekregen. Als ik eind deze maand niks gehoord heb van ze ga ik de rechtsbijstand in schakelen.

Reageer op deze review
Robert
Gemiddeld 
 
6.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
10.0

Service kan beter!

Op 6 augustus een Xiaomi Mi4 besteld (pre-order) vandaag 10 september nog steeds niet binnen. Was al 2 weken terug opgestuurd, maar door DHL (Hong Kong) terug gestuurd vanwege nieuwe regels omtrent de accu. 5 dagen geleden op nieuw bericht gehad dat de telefoon weer verstuurd wordt. Vandaag mail gestuurd naar chinaphone waar de DHL track en trace blijft, maar nog steeds niets gehoord. Men antwoordt wel op de whatsapp maar zeker niet zoals op de review hieronder beschreven staat. Soms snel maar vaak pas een dag of twee dagen later, vandaag mail gestuurd, ik ben benieuwd wanneer deze beantwoord wordt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Andre
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Kreeg na mijn bestelling een mailtje om een review achter te laten, mijn bestelling (nummertje 806), ging vlotjes zoals het hoort. Geen problemen gehad met douane e.d. Bij binnenkomst bleek de telefoon goed ingepakt te zijn, gelukkig maar want goedkoop (had een OnePlus one besteld) zijn ze niet... Over de afterservice enzo kan ik nog niet zoveel vertellen, maar mailtjes beantwoorden gaat retesnel, soms binnen een paar minuten en zelfs een keer om half een 's nachts!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
mike
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

De website is best wel duidelijk en bestellen ging goed. Had een zilveren Xiaomi mi3 besteld met 64gb opslag, kreeg pas na het weekend de code om de telefoon te volgen. Die daarna snel bezorgd was (dinsdag). Telefoon was goed ingepakt, veel bubbeltjesplastic en deed het prima totdat ik ermee wilde bellen -> er kwam geen geluid uit de luidspeker!
Meteen via whatsapp de situatie uitgelegd, telefoon opnieuw ingepakt en terugstuurd naar adres (dezelfde dag nog). Woensdag had de webshop hem binnen, nieuwe was al besteld en vrijdag had ik een goed werkende telefoon in huis. Topservice!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bas
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Order 786

Na drie Samsung telefoons te hebben versleten hier een Xiaomi gekocht. Bestellen ging goed via PayPal, kreeg veel statusupdates en ook tracking nummer van DHL waarmee ik het pakket heel precies kon volgen (in 24 uur van Hongkong naar Nederland!).

Het doosje van de telefoon was al geopend, want er zat geen folie meer om. Heb daar even over gemaild en ze flashen voordat ze de telefoon verzenden een andere rom op de telefoon, omdat er anders geen Nederlands op staat...
Was geen groot probleem want alle andere protectors enzo zaten er wel op.

Wilde de telefoon eerst bij een Chinese webshop bestellen (ibuygou) maar als je kijkt naar het verschil in prijs is dat eigenlijk maar een paar euro met DHL en wilde het risico niet lopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Rajid
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Heb hier al twee telefoons gekocht. Voor mezelf en vrouw. Betalen kan alleen met paypal of overboeking, niet via ideal, is vervelend, want ik had geen paypal account.

Telefoon kwamen ongeveer na vijf dagen binnen, geen kosten hoeven te betalen. Bij een telefoon deed het simkaart slot het niet, deze moest ik terugsturen naar het nederlandse adres. Na 1.5 week had ik een nieuwe in huis, wat opzich prima is.

Heb express de xiaomi redmi gekocht na mail-contact, die jiayu telefoons zijn helemaal niet goed zei de eigenaar. Telefoons werken prima tot nu toe.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Karst
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
5.0

Bestellen ging prima via de website. Deze is duidelijk en werkt prima. Helaas moest ik inderdaad invoerrechten betalen die na de nodige mailwisseling uiteindelijk wel door ChinaPhone betaald werden. Helaas waren daar wel minstens zes mails mijnerzijds voor nodig voordat het geld op de rekening stond.

Nu ik echter wat problemen met de telefoon begin te krijgen en al meerdere keren contact heb gezocht krijg ik vooralsnog niet thuis. En juist om die garantie heb ik bij ChinaPhone besteld. Zonder garantie kun je net zo goed voor 2/3 van het geld zelf de telefoon in China bestellen. Spijtig, want ik zou mijn volgende telefoon waarschijnlijk wel weer via hen besteld hebben als de service beter was.

Was deze beoordeling nuttig? 

ChinaPhone op Augustus 02, 2014

Beste Karst,

We vinden het sptijtig om te horen dat je de service niet goed vond. Vorig jaar waren er inderdaad probleempjes met de invoerrechten, deze zijn ondertussen opgelost.

We proberen via Jiayu het probleem van de stippen op het scherm op te lossen. Wij verwachten daar binnenkort een oplossing voor.

Om toekomstige en huidige klanten beter te helpen hebben we nu een speciale support-pagina aangemaakt met intelligent ticket-systeem. Zo kunnen wij garantie-aanvragen beter beheren en klachten soepeler behandelen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

ChinaPhone.nl

Hein. op September 16, 2014

Op die support-pagina worden klachten gesloten voordat ze afgehandeld zijn, dus dat helpt niks. Er is ook nog geen oplossing voor het stippenprobleem. Ik ga denk ik binnenkort ook maar eens een review schrijven over mijn ervaringen met ChinaPhone. Dat kost ze dan weer een paar sterren.

Reageer op deze review
Henk
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Wij hebben een Zopo Z980+, met 32GB besteld. Na enkele dagen een track en tracenummer ontvangen, waarmee wij de verzending via DHL konden volgen. Bij levering bleek dat er een Zopo Z980+ met 16 GB is geleverd. Wij hebben dit gemeld via de e-mail. ChinaPhone doet er alles aan om klachten correct op te lossen. In ons geval heeft ChinaPhone de klacht na volle tevredenheid opgelost.
ChinaPhone is wellicht nog een jong bedrijf en zeker aan te bevelen, gezien de kwaliteit van de toestellen, levering en prijs.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Samadeus
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Very happy with this transaction. Everything went perfectly. Good product, reliable service and good price.
I would definitely recommend this to my friends and family.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ibrahim
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Prima shop. Niet zo bekend maar komen afspraken goed na.

Kon betalen met mijn bitcoins, ging goed en kreeg 10 euro korting op de jiayu. Die levering was snel!



Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Sander
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

xiaomi Mi3 hier bestelt, had eerst een bestelling bij ibuygou staan maar die werd maar niet geleverd. hier na twee dagen al trace code! telefoon is wel erg groot. hoefde niks bij te betalen aan chauffeur zoals in china.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mandy
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Heb hier een week geleden een Lumia 1520 gekocht, vandaag geleverd. Emails worden erg snel beantwoord. Verzending duurde iets langer dan verwacht (maar dat kwam door het nieuwjaar).

Over het algemeen erg tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nick
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

De bestelling werd elke keer maar uitgesteld en uitgesteld..
Ik had een zwart model besteld, maar was moeilijk leverbaar..
Daarom met een witte akkoord gegaan, met een zwarte achterkans los erbij.
Deze moet ik na 6 maanden en 20 e-mails nog steeds ontvangen!

En antwoorden op je e-mails krijgen na een levering is ook moeilijk!

Was deze beoordeling nuttig? 

Laurens op Februari 06, 2014

Beste Nick,

De zwarte achterkant werd bij jouw bestelling apart verstuurd. Bij de huidige orders wordt deze altijd samen met de telefoon verstuurd, zodat er niks kwijtraakt in de post. Een nieuwe achterkant is ondertussen besteld (door de Chinese vakantie heeft deze vertraging opgelopen). Daarnaast hebben we je een cashback van 20 euro aangeboden, en de nieuwe accu komt ook jou kant op.

We hebben in de tussentijd een nieuw ticketsysteem in gebruik genomen, zodat we het mailcontact beter kunnen organiseren.

Onze excuses voor het ontstane ongemak!

Groet,

ChinaPhone.nl

Reageer op deze review
Stefan
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Zocht een chinese telefoon (jiayu) en kwam op deze website uit. Betaald met iDeal, helaas wel een extra account daarvoor aan moeten maken. Telefoon werd een week later geleverd. Telefoon was stevig gebouwd, voor deze prijs verassend goed. Over het algemeen tevreden, op mails wordt snel gereageerd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nasrat
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Makkelijke website. simpel te gebruiken. Telefoon werd ongeveer een week na bestelling geleverd, wat iets langer was dan verwacht. Was erg stevig ingepakt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Jiayu
  • Zopo
  • Umi
  • Xiaomi
  • HDC
  • iocean
Productgroepen
  • mobiele telefoons
  • mobiele accessoires
Levertijd
3 tot 5 werkdagen
Verzendkosten
16,75
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Paypal
  • Bankoverschrijving
  • Bitcoins
Telefoonnummer
0611997020

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.