Contactformulier

Heeft u vragen? Bekijk alstublieft eerst de FAQ: Veelgestelde vragen

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

contact

ReviewSpot

De Ruyterstraat 209
6512 GD NIJMEGEN

KVK: 60870583
BTW: NL8540.96.498.B01

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijzigingen in uw vermelding op Reviewspot

Wilt u iets wijzigen in uw vermelding op Reviewspot? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat uw vermelding wordt aangepast.

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over webshops zoals bijvoorbeeld bax shop of zalando dan kunt u contact opnemen met de bewuste webshop zelf. Bovenstaand contactformulier is uitsluitend bedoel voor vragen aan Reviewspot.nl zelf. Heeft u vragen over webwinkels als hollandsnieuwe of simyo of indien u misschien de goedkoopste fietsenwinkel zoekt verzoeken wij u om niet bovenstaand contactformulier te gebruiken maar direct contact op te nemen met de webshops zelf. Het contactformulier is ook niet bedoel om uw webshop reviews online te delen. Uw webshop beoordeling deelt u op de bewuste shoppagina zelf.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.