Corendon

www.corendon.nl
Corendon reviews
Corendon Airlines is gestart in 2000 en is in korte tijd gegroeid tot een grote organisatie. Corendon Airlines al jarenlang een echte Turkije specialist en is op basis van de grote successen in Turkije begonnen met een assortimentsuitbreiding. Bij Corendon kun je naast het grote aanbod aan vakanties naar Turkije, ook terecht voor vakanties naar Bulgarije, Griekenland, Egypte, Gambia, Aruba, Spanje, Tunesië en vele andere bestemmingen.


Waarom een vakantie boeken bij Corendon?

De laatste jaren is Corendon spectaculair gegroeid. De reisorganisatie biedt een laagste prijsgarantie en geeft de mogelijkheid om je reisgratis om te boeken tot 8 weken voor je vertrek. Het voordeel wat Corendon heeft ten opzichte van andere reisaanbieders, is dat Corendon beschikt over een eigen vleigtuigmaatschappij.

Corendon ervaringen

3 beoordelingen voor Corendon

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
4.8
Bestellen 
 
5.7
Levering 
 
3.3
Service 
 
3.7
Prijs 
 
6.7
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
truus
Gemiddeld 
 
3.5

onmenselijk behandeld.

wij waren in ideal pearl in marmaris super goed hotel, alleen de reisgids Ferdi en Corendon hebben niet goed gehandeld,er was een nederlands echtpaar daar aanwezig waar de man na 2 dagen met spoed werd opgenomen in ziekenhuis,op de i c
mevrouw werd aan haar lot overgelaten,de nederlandse vakantiegangers die in hotel waren hebben de mevrouw geholpen Ferdi was er nooit,einde van de mevrouw haar vakantie tijd lag haar man nog steeds in het ziekenhuis,mevroew moest het hotel verlaten, er werd niet voor haar gezorgd voor een andere slaapplaats,dus heeft deze mevr.op straat overnacht,na 2dagen kon het echtpaar gelukkig naar nederland terug vliegen, hoe onmenselijk kun je zijn Corendon?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
E. Koning
Gemiddeld 
 
3.0

Mijn advies. Boek nooit een Bingo reis bij Corendon. Het hotel waar je in komt is een verrassing, maar Je krijgt niet de verrassing waar je op hoopte. Eén grote desillusie. Wij zaten in het slechtste hotel ooit (en wij zijn best wat gewend). Hotel Sunshine in Alanya. Binnen 2 uur hadden we de reisbegeleiding van Corendon bij ons in het hotel zitten. Zjn reactie? "O ja, jullie hebben een Bingo reis geboekt. Dan wordt je op de plekken gezet waar niemand heen wil"," Zou ik niemand adviseren". En dat is dan iemand van Corendon hè! Biedt het dan ook niet aan! Wij hebben en flinke som bij moeten betalen om direct naar een beter hotel te kunnen. Voor ons in iedere geval nooit meer Corendon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Alie
Gemiddeld 
 
8.0

Ik vlieg een paar keer per jaar met Corendon. De vluchten zijn goedkoop en ik heb zeker geen klachten over correndon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.