Cosmox
0   1  

www.cosmox.nl
 
2.5 (28)
Cosmox

Cosmox is een internetshop met meer dan 500.000 boeken. Ook CD’s, DVD’s en games zijn in het assortiment van Cosmox opgenomen. Cosmox berekent géén verzendkosten! Heeft u ervaringen met het online kopen van boeken of andere producten op Cosmox.nl? Deel uw Cosmox recensie online met de bezoekers van ReviewSpot.

28 beoordelingen over Cosmox

 
(2)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
 
(4)
 
(22)
Beoordeling 
 
2.5
 
2.9
 
1.8
 
1.7
 
3.7
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Peter
Beoordeling 
 
3.3

Slechte service!!!

Dvd besteld die de volgende dag geleverd zal worden. Volgende dag bevestiging gekregen, maar geen dvd. Volgens NLpost-track&trace zou het al op die dag geleverd zijn. Gebeld en mijn zei dat ik nog een dagje moest wachten. Volgende dag nog niets ontvangen. Klantenservice gebeld, maar een na kwartier in de wachtstand de hoorn erop gegooid. Dan maar naar Eci contactformulier gestuurd. Antwoord gekregen maar nog steeds geen dvd!!! Zin nu 4 dagen verder en nog steeds niets ontvangen, maar wel al betaald! Wat een zeer slechte service! Dit was mijn laatste bestelling bij Cotsmox. Volgende keer maar weer bestellen bij Bol.com. Is veel betrouwbaarder!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter
Beoordeling 
 
1.8

Penoza

Wij hebben penoza afleveringen besteld. Voor 16.00 besteld volgende dag in huis. Nou 2 dagen verder nog niets ontvangen. We kunnen geen contact formulier opsturen en telefoonnummer doet het niet. Beetje vaag.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
R. de Groot - Schreuder
Beoordeling 
 
1.0

Slechte service en gebrekkig systeem

Vorige week donderdag besloten hier 2 boeken te bestellen. Tijdens het registreren ging het al fout: hij bleef foutmeldingen geven over mijn wachtwoord. Toen ik belde kreeg ik te horen dat er soms storingen zijn. Maar toen niet. Hij zou mijn emailadres laten checken of het daar misschien mis ging. Dit kon wel een aantal dagen duren. Ik wou bij jullie bestellen omdat jullie binnen 24 uur konden leveren (gezien de boeken mee moesten naar de Dominicaanse Republiek). Ik moest het maar elders bestellen, want bij jullie ging dat niet lukken op die termijn.
Vervolgens lukte het me even later alsnog om erin te komen, dus de boeken besteld. Zouden VRIJDAG geleverd worden. Bij het bestellen heb ik duidelijk het adres van mijn schoonouders gebruikt als afleveradres. Ik heb dit letterlijk gekopieerd van hun website.
Vandaag ontvang ik een mail dat de bestelling geannuleerd is ivm onjuist adres. Toen ik belde, bleek er een letter in de postcode onjuist te zijn. A. ik heb gekopieerd, dus ik heb duidelijk RB en geen HB ingetikt en B. is het zoveel moeite om dit donderdag of vrijdag al te checken?
En nee, niet even iemand die belt en zegt 'joh adres klopt niet, maar ik heb het opgezocht en verzend het alsnog'. Nee ik moet nu OPNIEUW gaan bestellen, want het andere bedrag wordt al teruggestort (ben benieuwd wanneer dat gestort wordt trouwens!).

De service is bizar slecht, de website werkt niet goed (continu dat wachtwoordprobleem, vandaag weer). Maar als ik een beetje rondlees op internet had ik hier duidelijk nooit moeten bestellen. Ben benieuwd of die 2 goede beoordelingen hier toevallig medewerkers zijn!

Jullie hebben mij geen moment nog 'vertrouwen' gegeven ofzo. Dus nu geen andere keus dan de boeken elders te bestellen. (en dan nog de kosten voor het verzenden naar de Dominicaanse op me nemen, gezien het niet meer meekan in het vliegtuig!).

Bedankt voor het laten inzien dat service echt een dieptepunt kan hebben!

Was deze beoordeling nuttig? 

Rody de Groot - Schreuder op 21 Juli 2015

200927176

Sjoerd K op 22 Juli 2015

Beste heer/mevrouw de Groot,

Wat vervelend dat uw ervaring met Cosmox zo is geweest. Graag ontvang ik uw klantnummer, ik wil graag kijken wat er gebeurd is.

Groet,

Sjoerd

Reageer op deze review
Paulien
Beoordeling 
 
2.3

bestellen

Ik vond het bestelproces lastig, en omdat het lang duurde heb ik uiteindeiljk geen bestelling geplaatst.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rich
Beoordeling 
 
1.0

Ebook kopen maar is niet te downloade, klantenservice blijft stil

Via deze winkel een ebook gekocht. En volgens de info op de site was het een ebook geschikt om via ibooks te openen en gebruiken. Ook stond erbij vermeld direct te downloaden. Maar na betaling was het boek niet te downloaden via ipad, kreeg telkens een foutmelding van de site.

Telefonisch contact opgenomen alwaar de klantenservice me eerst zegt; ja, maar meneer het duurt 48 uur voordat u een ebook kunt downloaden? Niet volgens hun eigen site!
Maar drie dagen later nog niets kunnen downloaden maar al wel betaald.
De klantenservice vond het vervelend maar reageren daarna niet meer op mijn mails. Wil zo onderhand het betaalde bedrag wel terug maar helaas, ze reageren niet meer.

Fijn zo'n webwinkel. Zit er aan te denken ook aangifte te doen.

Verschrikkelijke winkel en zal deze zeker niet aanraden maar mensen eerder waarschuwen.
Klantenservice doen ze niet aan zo lijkt het

Was deze beoordeling nuttig? 

Rich op 01 April 2015

Mijn klantnummer 200834257
er was een incidentnmr aangemaakt (150330-000543) maar daarvan is de status opgelost.
Maar opgelost is het niet

Cosmox Webcare op 01 April 2015

We vinden het spijtig om te horen dat je zo over ons denkt, graag zou ik je om je klantnummer willen vragen om het probleem op te lossen. Het is zeker niet onze intentie om u zo in het gewisse te laten, waarvoor mijn excuses.

Graag verneem ik het klantnummer van je.

Vriendelijke groet,

Peter W-Webcare

Cosmox Webcare op 01 April 2015

Hoi Rich,
Heb je een email gestuurd met de uitleg van jouw foutmelding.

Groet,
Peter

Reageer op deze review

Kurt
Beoordeling 
 
2.0

centen kwijt en geen boek

Mijn ouders hebben op 10-12-2014 een boek besteld maar nooit ontvangen. Het geld was overgeschreven maar niet meteen gevonden bij Cosmox(.be). Na veel heen- en weer mailen, bevestigt Cosmox het geld ontvangen te hebben maar het boek was nog steeds niet opgestuurd. Vele weken later nog steeds geen boek. Mijn ouders vragen om het geld terug te storten maar geen gehoor. Zo reken je inderdaad géén verzendkosten aan... Geen verzendkosten dus maar ook geen service. Af te raden.

Was deze beoordeling nuttig? 

kurt op 28 Januari 2015

Beste, ondertussen heeft de Lisanne van de klantendienst met mij contact opgenomen. Ik hoop dat de terugbetaling nu snel geregeld wordt.
Vriendelijke groet en bedankt voor de snelle reactie.
Kurt

Sjoerd K op 02 Februari 2015

Beste Kurt,

Vervelend dat het zo is gelopen. Kunt u mij het klantnummer van uw ouders doorgeven, dan kan ik even het een en ander nakijken.

Ik verneem graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd K
Webcare

Reageer op deze review
Suzy
Beoordeling 
 
1.8

Geld niet terug!

Zo'n 2 maanden geleden bestelde ik een boek bij cosmox en betaalde direct. ongeveer een week later ontving ik het bericht dat de bestelling geannuleerd werd omdat het boek niet meer geleverd kon worden. Ik zou mijn geld binnen de 14 werkdagen teruggestort krijgen op mijn rekening. Een maand later nog steeds geen geld. Dan maar een mail gestuurd. Als antwoord kreeg ik de mededeling dat ik geduld moest hebben. Nu , een paar weken later, krijg ik het bericht dat ik een tegoed krijg op mijn acount omdat ik zogezegd mijn rekeningnummer niet heb doorgestuurd terwijl ze dit gevraagd hadden. Ik heb de mails nogmaals doorgelezen maar dit stond er niet in. Dus nogmaals een mail gestuurd met rekeningnummer en mededeling dat ik nooit nog iets zal bestellen bij deze oplichters.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sjoerd K op 28 Januari 2015

Beste Suzy,

Allereerst excuses dat het zo gelopen is. Kunt u mij uw klantnummer doorgeven, dan kan ik er wat spoed achterzetten om dit op te lossen.

Ik verneem graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd K
Webcare

Reageer op deze review
maddy
Beoordeling 
 
2.0

bestelling cd

ik bestelde op 21 december een cd (geen alledaagse) om cadeau te doen met oudejaar met een levertijd van 3-5 werkdagen en hij stond vermeld als leverbaar. Daar mijn bestelling vandaag 29 december nog steeds in behandeling staat en ik op de site van cosmox nu zie dat die cd ondertussen als ' niet bestelbaar ' geregistreerd staat nam ik contact op en daar vermeld men dat hij dus niet leverbaar is en beloofde men onmiddellijk om het geld terug te storten (afwachten als dit dan direct en correct zal gebeuren).Waarom wordt er dan reclame gemaakt dat als er iets niet op tijd kan geleverd worden men je hiervan onmiddellijk op de hoogte brengt ? Niets van aan dus. Mijn conclusie heb de eerste keer bestelt bij cosmox maar zal meteen ook de laatse keer zijn aangezien ik op betrouwbare info had gerekend als mijn bestelling er niet op tijd zou kunnen zijn ik daar melding van zou ontvangen zodat ik op tijd iets anders kon bestellen wat nu niet meer op tijd kan.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sjoerd K op 28 Januari 2015

Beste Maddy,

Excuses dat u niet de juiste informatie heeft gekregen via onze website. Wij proberen altijd de juiste informatie weer te geven op onze website. Helaas kan dit door voorraadveranderingen wel eens niet kloppen.

Ik hoop dat u alsnog een cadeau heeft kunnen vinden en hopen in de toekomst geen problemen als deze meer te ervaren.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Kasius
Webcare

Reageer op deze review
marja de leeuw
Beoordeling 
 
4.0

bestelling kerstkado

Op 17-12-14 heb ik een receptenboek besteld en op 27-12 nog niets ontvangen. Bij nabellen blijkt het artikel pas in april geleverd te kunnen worden. Schandalig dat je daar geen bericht over krijgt, temeer omdat het een Kerstkadootje was.
Nu afwachten hoe lang het gaat duren voor het geld gestorneerd wordt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sjoerd K op 28 Januari 2015

Geachte mevrouw de Leeuw,

Jammer dat u het cadeau niet op tijd heeft kunnen ontvangen. Kunt u mij uw klantnummer doorgeven zodat ik de status van de terugbetaling kan nakijken?

Ik verneem graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Kasius
Webcare

Reageer op deze review
jeroen
Beoordeling 
 
1.0

Geen Geld terug

Twee scheurkalenders besteld en meteen betaald via internet bankieren. Volgende dag is de bestelling geannuleerd ivm niet meer leverbaar. Zou mijn geld teruggestort krijgen. Mail gestuurd geen antwoord gekregen. Vervolgens gebeld, heel lang in de wacht eindelijk iemand aan de lijn. Deze persoon zou het gaan regelen, maar helaas nog steeds niets ontvangen. Weer gaan bellen en nu zijn ze niet meer bereikbaar. Vervolgens nogmaals een mail gestuurd en nog geen Geld of reactie.

Ik zou zeggen... Mooie site voor zulke oplichters.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sjoerd K op 28 Januari 2015

Beste Jeroen,

Vervelend dat op deze manier gaat. Excuses voor de late reactie. Kunt u mij uw klantnummer doorgeven, dan zal ik er voor zorgen dat het opgelost word, als het al niet opgelost is.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd K
Webcare

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.