Dealdirect    www.dealdirect.nl

 
8.4 (24)

DEALDIRECT is een gsm webwinkel die per dag slechts enkele mobiele telefoons te koop heeft. Dit mobiele telefoon aanbod wordt continue ververst en zodra de teller om is worden nieuwe mobiele toestellen aangeboden bij gsm shop Dealdirect.nl. De telefoons hebben een bijzonder scherpe prijsstelling. Over het algemeen worden de wat goedkopere mobiele telefoon modellen door dealdirect aangeboden. Ook Sim Only is direct online aan te schaffen.

Dealdirect Vodafone:

Losse toestellen worden niet aangeboden door deal direkt. Dealdirect maakt gebruik van het Vodafone netwerk. Tegenwoordig zijn sim only abonnementen ook erg populair. Simpel en Youfone zijn goedkope sim only aanbieders. Bij Dealdirect kunt u de bekende merken gsm toestellen (met kortingen tot wel 50%) in combinatie met een abonnement kopen. De acties vindt u eenvoudig door naar "bekijk actuele aanbiedingen" te gaan op de site van Dealdirect. Actie toestellen/ merken: iPhone, HTC, LG, Nokia, Blackberry, Samsung galaxy s, Sony Ericson, Sim Only.

24 reviews voor Dealdirect

 
(11)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddelde beoordeling 
 
8.4
 
8.7  (24)
 
7.9  (24)
 
7.5  (24)
 
9.3  (24)
Meest gewaardeerde reviews
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Vul aub de beveiligingscode in.
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Dealdirect ervaringen

Lees hieronder Dealdirect ervaringen van anderen of schrijf zelf Dealdirect reviews. Vindt u de shop betrouwbaar? Deel uw positieve ervaringen en beoordelingen of Dealdirect klachten online.

Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

zeer tevreden

Ik wilde mijn contract bij Vodafone verlengen en heb bij Dealdirect een leuke aanbieding gezien.
Zaterdags mijn Samsung S4 mini besteld, ontvangstbevestiging ontvangen en woensdag had ik mijn telefoon in huis. Alles werkt prima!

Was deze beoordeling nuttig? 

Melinda op November 26, 2014

Hoi Linda,

Even korte vraag : Had je vorig telefoon ook via direct deal ?
En heb je nu via direct deal met vodafone actie verlengend?

Groetjes Melinda

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Contract verlenging

Fantastische service!

Ook ik ga normaal voor het verlengen van mijn contract naar de winkel.
Op dealdirect zag ik deze leuke aanbieding voorbij komen.
Wat mij heeft gemotiveerd om voor deze aanbieding te gaan.

Donderdag mijn contract verlengt, ik kreeg meteen een bevestigingsmail van Vodafone over het nieuwe contract. En dat mijn toestel binnen 2 dagen thuis wordt afgeleverd.

Vandaag mijn iphone 4s ontvangen keurig afgeleverd.
Wat een fantastische service! Ik ben super tevreden.
Ik kan het iedereen aanraden.


Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Normaal ga ik voor het verlengen van mijn contract altijd naar de winkel. Nu, na het lezen van de reviews hier, heb ik de sprong een keer gewaagd om dit via internet te doen.

Ik kan niet anders zeggen: een hele goede keuze! Ik heb mijn contract van Vodafone verlengd met een nieuw toestel. Ze hadden via Dealdirect een hele leuke aanbieding, waar ik geen nee tegen kon zeggen.

Ik kreeg gelijk bevestiging van Vodafone zelf over het nieuwe contract en het toestel is na drie werkdagen (donderdag besteld, dinsdag in huis) keurig geleverd. Ook dit werd via de mail keurig aangegeven.

Goede, snelle en duidelijke service en afhandeling.

Ik kan het (voor Vodafone) zeer zeker aanraden!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Met al die te laat geleverde telefoons dat is de schuld van hollands nieuwe want mijn telefoon via Vodafone is gewoon na 2 werkdagen al geleverd dus als je daar besteld doe dan van Vodafone.
Gr. Henk

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Maart 26, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Super service bij Dealdirect, ben heel erg tevreden!! Als je een vraag stelt krijg je heel snel antwoord en dat is dan ook een antwoord waar je iets aan hebt! Kortom niets op aan te merken, ga zo door!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Samsung besteld op 24 januari met direct een bevestigingsmail, echter inmiddels bijna 3 weken verder, maar nog geen nieuwe telefoon, terwijl 5-10 werkdagen was gegeven in de mail. Gebeld met Hollands Nieuwe, wisten van niets, vervolgens kreeg ik advies om de pakketdienst te bellen, maar ook daar was ik niet bekend.
Dealdirect is telefonisch niet te benaderen en de mail geeft no-reply.
Ben benieuwd of het nog snel voor elkaar komt, heb grote twijfels, ondertussen mijn huidige abonnement al opgezegd. Enorm balen kortom!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Angelique op Februari 21, 2013

Hier exact hetzelfde. Je kon ook vragen stellen via Twitter. Gisteren gedaan en vandaag staat er een ander account en alle tweets verdwenen. Ik vind het vreemd en ga ergens anders een abonnement afsluiten.

Irene op Maart 05, 2013

Ik heb ook 1 week geleden de ace bestelt. Levertijd was 10 werkdagen maar na 1 week kreeg ik te horen dat het toestel nog niet leverbaar is. Ook ik wordt door verwezen naar pakketdienst..zij weten van niets. Van het kastje naar de muur...?

Bente op Mei 11, 2013

Hebben jullie hem uit eindelijk wel ontvangen ?

Reageer op deze review
(Updated: December 31, 2012)
Gemiddelde beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Super zondags besteld en dinsdagavond al in huis Perfect als ik weer een toestel nodig heb bestel ik het zeker weer bij dealdirect en bij vrienden zal ik de site zeker aanraden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Ik had 9-11- 2012 een abbonnement verlenging afgesloten met een nieuwe telefoon nu 14-11-2012 alles al geregeld en mijn nieuwe telefoon ook al binnen. SUPERRRR. Snel en overzichtelijk gegaan.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Waardeloze service toestel besteld na 2 weken blijkt niet leverbaar. Bellen ze op hoera leverbaar hebben hun mijn naam verkeerd geschreven. na uren aan de telefoon hoera ze nemen op annuleren ze je bestelling oke dan maar opnieuw bestellen kan niet blijk ik niet crediet waardig. En wat er aan de telefoon komt sorry weet ik niet snap ik niet. Nee zeer slechte ervaring telefoon nu van andere site prima geen probleem. Raad holland nieuwe echt niet aan.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Via dealdirect vorige week een telefoon besteld. Enorm gemakkelijk voor wat betreft de bestelling maar dan..... Tot op de dag van vandaag nog geen telefoon. Na een belletje met Vodafone, overigens op eigen initiatief, krijg ik te horen dat de telefoon niet meer op vooraad is !! Ik krijg het aanbod om een andere telefoon uit te zoeken of kan de opdracht cancelen. Ik wil geen andere telefoon ik wil deze anders had ik wel een andere besteld. Bestelgemak is prima, eenvoudig en snel. De afhandeling van een bestelling kan mijn inziens enorm verbeterd worden. Op zijn minst even een mailtje waarin de status van de bestelling verkeerd. Ik wacht af en hoop op een snel antwoord.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Bij deze deel ik mee dat ik mijn telefoon keurig op tijd heb ontvangen! Bedankt voor de goede service! Dealdirect is toppie!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Uitstekende service en niet duur! Ik heb een abonnement van 1 jaar genomen omdat ik graag ieder jaar een nieuwe telefoon koop en die zijn vaak goedkoper als je hem samen met een Abbo aanschaft. De website ziet er overzichtelijk uit en Deal Direct is volgens mij de goedkoopste aanbieder. Dat komt omdat ze wat oudere mobiele telefoons verkopen. Dus niet de allernieuwste mobieltjes. Maakt mij niet uit als het maar goedkoop is haha.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Bij dezer wil ik dealdirect even beoordelen. Het bestellen ging makkelijk en snel. Wel had ik nog wat vragen maar de antoorden had ik zo gevonden in de FAQ sectie.

Na het bestellen kreeg ik steeds mailtje over de voortgang van de bestelling wat ik heel erg handig vind. Ik heb een iphone 3gs besteld in de webshop met een abonnement van 2 jaar. Dat lijkt misschien lang voor zo een oud toestel maar als straks de iphone 5 uitkomt dan verkoop ik deze gewoon weer en heb ik wel een heel goedkoop abonnement voor de aankomende 2 jaar.

Het apkketje wer bezorgt door DLS (dacht ik). Ik moest tekenen voor de ontvangst en de sim kaart werd apart opgestuurd. Ik kon meteen bellen en omdat ik weet hoe een iphone werkt was ik meteen weer helemaal mobiel.

Prima ervaringen met de shop en raad hem aan iedereen aan als je gewoon een goedkoop abonnement wilt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb eerst even gebeld of Dealdirect het toestel op voorraad had. Dat was het geval en toen heb ik meteen via de website besteld. Levering en klantenservice was uitstekend dus van mij een dikke 10!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Niks mis mee. Snel geleverd en kon meteen bellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
10.0

ik wilde vandaag mijn nieuwe telefoon gaan bestellen, maar de site is niet beschikbaar opeens?
kan iemand mij hepen?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Goede aanbiedingen bij hun. ik heb er twee weken geleden een Galaxy S2 besteld in combinatie met een dealdirekt Vodafone abonnement. Keurig geleverd en goede prijs. Ik had even gebeld of ze het toestel op voorraad hadden omdat dat niet bij iedere gsm shop het geval is. Bij hen echter wel en nog goedkoop ook.

De site komt wel betrouwbaar over vind ik en de aanbiedingen zijn goed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede ervaringen, bestel er zo weer! Jasper

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Yeahhh! Net mijn Samsung S3 welke ik bij Dealdirect had besteld binnengekregen. Supermooi toestel en heel snel bezorgt. Dealdirect bedankt!

Lotte

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Had eerst m'n twijfels, toch maar een telefoon genomen (HTC Wildfire, ondertussen al een jaar geleden), en deze werkt nog prima. Dus mocht je twijfelen of deze site te vertrouwen is, gewoon de knoop doorhakken!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Superbij met mijn nieuwe iPhone. Dealdirect bedankt!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: April 04, 2012)
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Goede ervaringen met Dealdirect. Wel jammer dat ze enkel Vodafone abonnementen aanbieden.

Ik zou de webshop zeker aanraden want volgens mij is dit een van de grootste en goedkoopste aanbieders van mobiele telefonie in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

HELEMAAL GEWELDIG DIE SERVICE DAAR ALLES OP TIJD BINNEN BEN HELEMAAL BLIJ MET HUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Snelle en betrouwbare levering

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Samsung
  • Apple
  • HTC
Productgroepen
  • gsm + abonnement
  • mobiele telefoons
  • gsm
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
afhamkelijk van product
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
0900-0602
scroll back to top

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en reviews van die grote gsm shop maar eens of ontdek of typhone en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of bobshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.