Details van de beoordeling

Fiets afwijkend van bestelling

Beoordeling 
 
5.3

Wij hebben bij fietsenwinkel.nl tegelijkertijd een dames- en herenfiets besteld tw Gazelle Orange C330 NuVinci Hybrid M. Bovendien een Thule fietsdrager en hangslot. In totaal een bedrag van bijna 5000 Euro.
De heren- en damesfiets bleken helaas een verschillende uitvoering versnellingsknop (shifter) te hebben. Die van de damesfiets week af van de afbeelding van de fiets die wij hadden besteld. Fietsenwinkel.nl reageerde als volgt: "De leverancier, Gazelle in dit geval, behoudt zich het recht de uitvoering te veranderen". Zij (fietsenwinkel.nl) kunnen daaraan niets doen. Als coulance was fietsenwinkel.nl bereid de shifter van de damesfiets te vervangen maar daarvoor moesten wij de kosten van de shifter en montage zelf voor onze rekening nemen. M.a.w. om de fietsuitvoering te krijgen die wij hadden besteld moesten wij zelf extra kosten gaan maken. Dit hebben wij niet gedaan.
Kortom een belabberde service van fietsenwinkel.nl Indien u een fiets wenst te bestellen wees er dan op voorbereid dat u een fiets krijgt die afwijkt van de afbeeldingen op de site van fietsenwinkel.nl

AD
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Ad de Koning op 08 April 2016

Inmiddels telefonisch contact gehad met fietsenwinkel*nl en zij zijn toch bereid de kosten van de shifter + montage voor hun rekening te nemen. Fantastisch en zo hoort het ook!

Reageer op deze review