Fietsenwinkel.nl

 
6.2 (26)

Fietsenwinkel.nl ervaringen

26 reviews voor Fietsenwinkel.nl

 
(5)
 
(7)
 
(5)
 
(4)
 
(6)
Gemiddeld 
 
6.2
 
7.1
 
5.5
 
4.5
 
7.6
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
22 resultaten - getoond 1 - 22  
 
Volgorde 
 
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

ben redelijk tevreden

Heb weer een zelfde fiets aangeschaft zoals 8 jaar terug.
en eenvoudig de stang remmen gemonteerd ben redelijk tevreden.
alleen de bezorging minder. kreeg van de ptt een berichtje morgen word hij
geleverd. wij bellen uw morgen ochtend vroeg of mailen uw of een sms hoe laat
hij bezorgd word. werd niet gedaan. hele dag moeten wachten op levering
dit mag absoluut beter

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Sparta Ion dt gekocht. Bestelling en levering zoals beloofd. Prijs prima. Nog geen ervaring met de service. Let op dat bij de montage van de linker trapper, deze linksom dient te worden aangedraaid. Is niet op het montagefilmpje te zien, wordt wel vermeld bij de rekening.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

E-bike gekocht bij fietsenwinkel.nl. Sparta B1. Keurig op tijd afgeleverd. Binnen 1 week liep een pedaal af. Gebeld mrt de klantenservice: cranck was stuk doordat ikzelf het rechterpedaal verkeerd gemonteerd zou hebben, sturen nieuwe cranck tegen kostprijs maar moet de montafe via fietsned zelf regelen en betalen. Fietsned constateerde dat er 2 linkerpedalen bij de fiets waren geleverd waardoor de cranck kapot was gedraaid. De schade was dus niet aan mij te wijten. Na telefoontje met de klantenservice heb ik de cranck vergoed gekregen en zijn er nieuwe pedalen opgestuurd. De hermontage en eerder bezoek van fietsned worden door fietsenwinkel betaald. Fietned heeft tussentijds andere pedalen gemonteerd, zodat ik kan fietsen. Ben uiteindelijk zeer tevreden over de service van beide bedrijven. Lof!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Goedkoop en vlug.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Bestellen ging eenvoudig. Slot bleek uitverkocht, maar kon ik aanpassen in ander slot. Fiets was de volgende dag in huis. Ik heb de Batavus Hashtag RN 2014 Heren besteld. Tot nu toe geen problemen mee gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Ik had mijn favoriete fiets goekoper gezien op een andere website, maar Fietsenwinkel deed niet moeilijk en bood de fiets tegen dezelfde prijs aan. Via de chatfunctie gevraagd wat de levertijd was, maar de fiets was gewoon op voorraad. Ik bestelde na vijf uur op een dinsdag en ontving de fiets op donderdag!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Na veel overwegingen elektrische fiets besteld bij fietsenwinkel een Sparta e-motion C5 24-05-2014 besteld, zal 28-05-2014 geleverd worden. Werden 28-05-2014 gebeld dat de fiets niet eerder geleverd kon worden dan 02-07-2014 en of dat bezwaarlijk was liever niet maar de vrouw keurde dit goed . Dus okay dan maar wachten, Want als je iets besteld heb je dit het liefst zo snel mogelijk in huis. Maar de prijs is het wachten waard zullen wij maar denken. Kregen onverwachts sms dat fiets 18-06-2014 geleverd zal worden dus eerder dan afspraak . En is keurig netjes afgeleverd compleet met extra's, dus uiteindelijk toch wel tevreden over de service van fietsenwinkel .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik ben erg tevreden over deze winkel. Op vrijdagavond om 23.oo bestelde ik mijn fiets. Omdat ik dat zakelijk deed ,mailde ik of ik een BTW bon kon krijgen. Op zaterdag 8.30 kreeg ik al een persoonlijke mail met BTW bon. Ik had problemen met de levering omdat Post NL tot 3 keer toe niet kwam. De klantenservice van fietsenwinkel.nl heeft het opgelost en mij steeds op de hoogte gehouden door mij persoonlijk te bellen. De fiets was goed verpakt en al helemaal nagelopen door een monteur. Op de doos staat duidelijk hoe het stuur rechtgezet moet worden en de trappers gemonteerd. Kan niet missen. Ik zal een volgende fiets zeker weer bestellen bij deze winkel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Slechte service

Gelijk na de bestelling en betaling kregen we een mailtje dat het bestelde niet voorradig was en pas over vier weken geleverd kon worden. Blijkbaar is het onmogelijk om deze mededeling tijdens het bestelproces te doen, nee eerst laten betalen en dan de klanten laten wachten. We hadden de drager op donderdag in de vijfde week nodig dus het zou net uitkomen. Na vier weken niks, gebeld, en de verzekering gekregen dat het woensdag geleverd zou worden. We hebben ze gemaild dat als het er niet was op woensdagavond we de bestelling zouden annuleren. Woensdagavond weer niks. Wel allemaal mailtjes dat het er nu aankwam. We hebben ze gebeld, 3x!!, en gemaild dat we afwezig zijn en het niet meer hoeven en we ons geld terug willen. Het zou allemaal goed komen. Niet dus. Keihard doorzetten in de verwachting dat men het toch wel zal accepteren en de spullen bij de buren afleveren op zaterdag. Nu moeten wij maar zien hoe we het teruggestuurd krijgen. Ons geld ook nog steeds niet terugontvangen. Dus mijn advies; betaal een tientje meer ergens anders en krijg service of erger je wild aan die lui daar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ervaring bestellen bij fietsenwinkel.nl

Vooraf aan mijn bestelling heb ik wat twijfels gehad vanwege slechte reviews op intranet. Mij. Ervaringen zijn echter bijzonder positief, fietsenwinkel is al haar afspraken nagekomen en ik heb een mooie fiets voor een bijzonder gunstige prijs. Ik koop niet vaak een fiets maar zou anderen zeker fietsenwinkel adviseren, als je tenminste goed weet welke fiets je wilt hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 

Wilma op April 30, 2016

Wacht maar tot er een mankement ontstaat.
Uren wachten aan de tel. voor je contact hebt en ze geven niet thuis.
Keer op keer moet je bellen, en buitengewoon ongeïnteresseerd.
Koop daar nooit maar ook nooit meer een fiets.
Ga naar een gerenommeerde fietsenzaak en je krijgt wat korting en heel veel service.
Schandalige/geen service bij Fietsenwinkel.
Als je servicecijfer slechts 4,2 is, gaat een normaal bedrijf op zijn minst nadenken.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Levering van PostNL was 2 uur eerder dan aangegeven in smsje (!!!) maar verder verliep bestelling perfect. Sparta Pickup met 3 versnellingen aangeschaft, dag later in huis. Nog gebeld over welke maat ik moest hebben werd meteen goed geholpen. Ook die chatfunctie wordt opgereageerd (had vraag over voorraad gesteld). Prima webshop dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

E-bike gekocht in december 2011 een Gazelle Oranje Excellent 2012 voor een prijs van 2079 met een gouden accu catalogus waarde van 2600 euro,Mij zoon is gevallen door een zadelpen breuk, of los geraakt, gazelle aansprakelijk gesteld, die zei dat die zadelpen niet door gezelle gemonteerd was,dat was wel waar, daar stond gezelle op,en op alle fietsen stond in die tijd die zadelpen gemonteerd,Toen fietsen winkel aansprakelijk gesteld,naar een paar dagen al bericht van fietsen winkel.nl ,op gestuurd, naar amsterdam daar werd alles hersteld en een grote beurd gegeven,dat was toch een schadepost van 8 a 900 euro voor fietsenwinkel, ook de bril van mij zoon werd voor 50% vergoed,Ik zou de volgende fiets toch weer bij fietsen winkel kopen ,alleen voor de prijs,en de goede service,en een goed telefoon gesprek, die ik daarover heb gehad ben ik zeer tevreden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Ik vond dat mij fiets kuerig werd afgeleverd en ik vond een probleem met mij ketting kast toen had ik de service desk gebeld en zij zijden dat ik gebeld zou worden door een monteur twee weken later hoorden ik nog niet van die monteur ik heb het laten verholpen bij de locale fietsenmaker maar ik ben tevreden met mij aan koop

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

Fietsenwinkel.nl is een erg makkelijke site. Ik had een electrische fiets besteld en die was de volgende dag al in huis! Ik heb mijn nieuwe Fiets gekocht met het "fietsplan". De factuur van Fietsenwinkel.nl gewoon ingeleverd op mijn werk en zij regelen de rest. Zo kost die nieuwe fiets me niet veel en ik doe dit al jaren zo. Nu was echter de eerste keer dat ik online een fiets heb gekocht. Fietsenwinkel.nl is zeker betrouwbaar. Volgens mij bestaan ze al jaren en ze hebben echt heel veel fietsen te koop. De service daar kan ik niets over kwijt want die heb ik nog niet nodig gehad. Maar het snelle leveren geeft een goed gevoel.

Was deze beoordeling nuttig? 

Leo en Margreet op Juni 05, 2016

Pff, ik had me heilig voorgenomen 2 fietsen te gaan bestellen. Maar ik weet genoeg na al deze reviews. Wat een prut bedrijf!

Bedankt voor de heldere ervaringen.

Harma op Juli 05, 2016

Verstandig Leo en Margreet!
Wij zitten er nog midden in. Onze dochter zou een week geleden de fiets al ontvangen.
We zijn al 6 telefoontjes en een stuk of 8 sms berichtjes,dat ie in een ander tijdvak komt, verder. Vandaag zou de fiets komen. Maar na 2 telefoontjes hoorden we dat de chauffeur een lekke band heeft. Dus weer een paar uur verder en nog 5 klanten voor ons. We verliezen nu de hoop al dat ie vandaag nog komt. We weten nog niet hoe de fiets eruit ziet, maar we hebben ons tot nu al gruwelijk geërgerd! Je moet de hele dag voor hun paraat staan en krijgt dan een sms dat het een ander tijdvak wordt. Concrete afspraken kun je niet maken.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
4.0

Rijklaar?

Besteld bij deze winkel, alleen maar omdat de fiets die ik wilde hier nog op voorraad was.
Eigen fietsenwinkel kon hem alleen maar bestellen met 3 maanden levertijd.
Prijs was hetzelfde als bij de fietsenwinkel, dus dat was niet de reden.
Maar blij dat hij er was.
Bereken ging snel, levering ook
Binnen een dag was hij er!
Zonder het beloofde rijklaar maken, de post xxl meneer wist van niets!
Contact gezocht, ik moest de mobiele fietsenmaker bellen, dan deed hij het.
Alleen was deze vrij op vrijdag, dus ik moest toch na het weekend wachten.....
Weer contact gezocht: ik mocht naar mijn eigen fietsenmaker en de kosten zouden vergoed worden,
Oké klinkt heel leuk, maar hoe kom ik daar op een fiets die niet rijklaar is?
We hebben er maar om gelachen en de fiets zelf rijklaar gemaakt.
Maar: maak geen reclame voor iets wat je niet kunt waarmaken!

Verder blij met de fiets hoor, maar gewoon bij de winkel kopen heeft mijn voorkeur



Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Koop er NIET !!

Fietsenwinkel.nl houd zich NIET aan de afspraak. Levert Niet/Slecht. Laat de klant diverse keren naar de winkel komen zonder dat er een fiets staat die is besteld. nb. een e-mail ontvangen met een ontvangstbevestiging van de vervoerder.
Reactie vanuit de winkel: Ja de fiets is kwijt, weet het nu ook niet. Al met al geen enkele klantgerichte actie om hier uit te komen.
Advies: NIET kopen hier !!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Teleurgesteld

Wij hebben in 2014 een mooie Gazelle "kwaliteit" fiets voor onze dochter gekocht (via Fietswinkel.nl). Afhandeling is goed en netjes gelopen.
Tevreden besloten we nog geen jaar geleden wederom een exact dezelfde Gazelle "kwaliteit" fiets voor onze andere dochter te kopen. Nu blijkt na nog geen jaar het stuur van de laatst gekochte fiets ernstig geroest te zijn. Beide fietsen worden op een zelfde manier binnen gestald. Bij navraag over garantie krijgen we te horen dat we het stuur met vaseline tijdig in moesten smeren om de roest te voorkomen???
Vreemd dat de oudere fiets (zonder het met vaseline te bewerken) geen roest vertoond.

Bestellen, Levering en prijs zijn oké, argumenten en afhandeling m.b.t. garantie zijn r......k

Was deze beoordeling nuttig? 

Fietsenwinkel.nl op Mei 02, 2017

Beste Bazelmans,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend! Bij Fietsenwinkel.nl krijg je gewoon de volledige fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat wij de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant volgen en hanteren. Bij de meeste fietsen zie je dit vermeld staan in de specificaties, maar voor een gedetailleerd overzicht van alle richtlijnen en voorwaarden verwijzen wij je graag naar de site van de betreffende fabrikant.

Daarnaast is het van belang om zo'n drie maanden na aankoop of na de eerste 500 km een eerste servicebeurt te laten verrichten. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage. Het goed en tijdig uitvoeren van reguliere onderhoudsbeurten is ook een voorwaarde voor het behouden van de garantie die op de fiets van toepassing is. We horen het graag als we nog iets voor je kunnen doen!

Vriendelijke groet,

Stefan - Fietsenwinkel.nl

marlies op Mei 09, 2017

Leuke uitspraak van fietsenwinkel.nl over garantie en onderhoudsbeurten. Het lukt mij na 4 maanden telefonisch heel vaak bellen maar niet om onderhoud van onze e-bikes te kunnen krijgen. Jullie hebben echt geen landelijke dekking, ook niet in de randstad. Ze zijn wel op de kaart getekend maar die kloppen niet. Dus hoe zit het dan met de garantie????

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb na lang zoeken naar een bepaalde fiets (de fiets was bijna nergens meer leverbaar) heb ik bij Fietsenwinkel.nl deze besteld. Ik was nog wel wat terughoudend omdat ik bij hen nog nooit had besteld. Ik heb online eerst reviews gelezen alvorens te bestellen. Het is een groot bedrag dus je besteld niet zomaar. Ik heb ook eerst met fietsenwinkel gebeld en er werd mij verzekerd dat de fiets de volgende dag verzonden zou worden. Het was toevallig ook bij hen de allerlaatste fiets. 2 dagen later werd hij inderdaad bezorgt. Goed verpakt in een grote doos. Ik heb alles gecontroleerd en de fiets was onbeschadigd en compleet. Veel montagewerk zat er gelukkig niet aan. Even alles controleren en afstellen was zo gedaan. Precies op tijd voor het mooie weer :-).

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Super slechte service

Super slechte service, lang moeten wachten en bij levering ging het al mis. Na veel telefonisch contact eindelijk iemand aan de telefoon, terugbellen doen zij niet aan al zeggen zij van wel. Lang wachten en onbeschofte medewerkers.
Ook de servicepunten waarmee geadverteerd wordt om de hoek zijn onmogelijk te bereiken. Service is erg slecht op de site wordt geadverteerd met een uitmuntende service, nou die is er niet. Wachten en wachten op een telefoontje die niet komt, zelf iedere keer bellen, je wordt er hopeloos van en de oplossing is er nog niet.
Jammer en volgens mij niet nodig.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Niet doen !!

Ik raad niemand aan om hier een fiets te bestellen, ben al dagen bezig om de fiets geleverd te krijgen en de lol is er voor mij af, de fiets wordt dan ook geannuleerd. Krijg keurig mailtje wanneer de volgende dag komt neem er vrij voor geen fiets,dus zelf bellen....dit keer een pin storing :-( . Volgende dag na diverse telefoontjes weer een mail dat de fiets wordt geleverd, en weer wachten en weer geen levering. Ik heb er in het totaal 14 telefoontjes aan besteed naar het postbedrijf naar Fietsenwinkel.nl en naar de makers van de fiets (Brinckers fietsen) Diverse keren beloofd dat ze terug zouden bellen gebeurt gewoon niet, je wordt gewoon in de maling genomen. Op een gegeven moment gaf iemand van de fietsenwinkel.nl het advies om de fiets te annuleren omdat het schering en inslag is, als ik u was zou ik hier geen fiets kopen zei hij. Nou dat doe ik ook niet meer. Snap alleen niet dat Brinckers geen andere leverancier zoekt voor hun fietsen. Het is gewoon schandalig hoe je hier behandelt wordt. En het gaat ook niet om een koopje, is een fiets van 2600,00 Euro en voor veel mensen is dat een hoop geld.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Beloftes worden niet waargemaakt

Ik heb een fiets besteld bij fietsenwinkel.nl met alles erop en er aan (fietszitje, krat en slot). Telefonisch had ik met de verkoper afgesproken dat als je de fiets laat bezorgen in de winkel dat ze het zitje en het krat er voor je op wordt gezet. Bij het ophalen bleek dit echter niet het geval te zijn. Meerdere malen geprobeerd de verkoper te bereiken en er werd aangegeven dat ik terug werd gebeld. Dit is nooit gebeurd. Niemand ook niet de leidinggevende wilde verantwoordelijkheid nemen. Ik zou aanraden ergens anders te bestellen, want hier worden beloftes niet waargemaakt en kan je na het bestellen niemand meer spreken die verantwoordelijkheid neemt voor je bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 

Fietsenwinkel.nl op Januari 25, 2017

Beste Marijne,

Bedankt voor je feedback. Wat fijn dat jij en mn collega elkaar inmiddels gesproken hebben en dat jullie er samen uitgekomen zijn. We willen natuurlijk altijd doen wat we beloven. De fiets wordt rijklaar gemaakt door de trappers erop te draaien en het stuur recht te zetten. Het monteren van accessoires doen onze klanten in de regel zelf. We horen het graag als je nog vragen hebt en wensen jou en de kleine veel fietsplezier!

Met vriendelijke groet,
Hester - Fietsenwinkel.nl

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Zeer ontevreden


Kwa recensies is het wel duidelijk dat je hier NIET je fiets moet kopen. Langs geweest in een van hun winkels. Ik had een fiets op het oog dat ook in hun assortiment bevond vandaar het tripje naar hun zaak. De soort van manager daar die mij hielp gaf al aan dat hij normaal geen fietsen verkocht (heel vreemd). Uit eindelijk toch de fiets besteld die ik graag wilde met een schappelijke prijs. Volgende dag gebeld door het hoofdkantoor dat de fiets uitverkocht is. Eigenaardig als de fiets de dag ervoor met overtuiging in de winkel is besteld. Een alternatief kreeg ik voorgeschoteld een net iets ander model die uiteraard door hun fout mij extra geld ging kosten. Wilde hier met de gene over praten die mij heeft geholpen in de winkel. Er werd 2x over beloofd dat ik terug werd gebeld. Nooit gebeurd helaas. Een fietsen winkel die niet graag fietsen verkoopt schijnbaar. Maar gelukkig mijn fiets elders besteld en in februari krijg ik hem.

Gelukkig bestaan er recensies om het vinden van het juiste bedrijf makkelijker te maken.

Was deze beoordeling nuttig? 

Fietsenwinkel.nl op Januari 10, 2017

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We horen dit soort verhalen graag om onze service te kunnen verbeteren. De afhandeling van je bestelling hoort natuurlijk vlekkeloos te verlopen. Graag komen we hier nog even op terug. Zou je een bericht willen sturen naar info@fietsenwinkel.nl t.a.v. Hester? We wensen je natuurlijk alvast heel veel fietsplezier!

Met vriendelijke groet,
Hester - Fietsenwinkel.nl

Reageer op deze review
22 resultaten - getoond 1 - 22  
 
 

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Puch
  • Batavus
  • giant
  • Sparta
  • Cortina

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.