Fietsenwinkel

 
7.2 (18)

Fietsenwinkel ervaringen

18 reviews voor Fietsenwinkel

 
(5)
 
(7)
 
(3)
 
(1)
 
(2)
Gemiddeld 
 
7.2
 
7.8
 
6.6
 
6.2
 
8.4
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
17 resultaten - getoond 1 - 17  
 
Volgorde 
 
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Bestellen ging eenvoudig. Slot bleek uitverkocht, maar kon ik aanpassen in ander slot. Fiets was de volgende dag in huis. Ik heb de Batavus Hashtag RN 2014 Heren besteld. Tot nu toe geen problemen mee gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

E-bike gekocht in december 2011 een Gazelle Oranje Excellent 2012 voor een prijs van 2079 met een gouden accu catalogus waarde van 2600 euro,Mij zoon is gevallen door een zadelpen breuk, of los geraakt, gazelle aansprakelijk gesteld, die zei dat die zadelpen niet door gezelle gemonteerd was,dat was wel waar, daar stond gezelle op,en op alle fietsen stond in die tijd die zadelpen gemonteerd,Toen fietsen winkel aansprakelijk gesteld,naar een paar dagen al bericht van fietsen winkel.nl ,op gestuurd, naar amsterdam daar werd alles hersteld en een grote beurd gegeven,dat was toch een schadepost van 8 a 900 euro voor fietsenwinkel, ook de bril van mij zoon werd voor 50% vergoed,Ik zou de volgende fiets toch weer bij fietsen winkel kopen ,alleen voor de prijs,en de goede service,en een goed telefoon gesprek, die ik daarover heb gehad ben ik zeer tevreden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Levering van PostNL was 2 uur eerder dan aangegeven in smsje (!!!) maar verder verliep bestelling perfect. Sparta Pickup met 3 versnellingen aangeschaft, dag later in huis. Nog gebeld over welke maat ik moest hebben werd meteen goed geholpen. Ook die chatfunctie wordt opgereageerd (had vraag over voorraad gesteld). Prima webshop dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Ik had mijn favoriete fiets goekoper gezien op een andere website, maar Fietsenwinkel deed niet moeilijk en bood de fiets tegen dezelfde prijs aan. Via de chatfunctie gevraagd wat de levertijd was, maar de fiets was gewoon op voorraad. Ik bestelde na vijf uur op een dinsdag en ontving de fiets op donderdag!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

E-bike gekocht bij fietsenwinkel.nl. Sparta B1. Keurig op tijd afgeleverd. Binnen 1 week liep een pedaal af. Gebeld mrt de klantenservice: cranck was stuk doordat ikzelf het rechterpedaal verkeerd gemonteerd zou hebben, sturen nieuwe cranck tegen kostprijs maar moet de montafe via fietsned zelf regelen en betalen. Fietsned constateerde dat er 2 linkerpedalen bij de fiets waren geleverd waardoor de cranck kapot was gedraaid. De schade was dus niet aan mij te wijten. Na telefoontje met de klantenservice heb ik de cranck vergoed gekregen en zijn er nieuwe pedalen opgestuurd. De hermontage en eerder bezoek van fietsned worden door fietsenwinkel betaald. Fietned heeft tussentijds andere pedalen gemonteerd, zodat ik kan fietsen. Ben uiteindelijk zeer tevreden over de service van beide bedrijven. Lof!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik ben erg tevreden over deze winkel. Op vrijdagavond om 23.oo bestelde ik mijn fiets. Omdat ik dat zakelijk deed ,mailde ik of ik een BTW bon kon krijgen. Op zaterdag 8.30 kreeg ik al een persoonlijke mail met BTW bon. Ik had problemen met de levering omdat Post NL tot 3 keer toe niet kwam. De klantenservice van fietsenwinkel.nl heeft het opgelost en mij steeds op de hoogte gehouden door mij persoonlijk te bellen. De fiets was goed verpakt en al helemaal nagelopen door een monteur. Op de doos staat duidelijk hoe het stuur rechtgezet moet worden en de trappers gemonteerd. Kan niet missen. Ik zal een volgende fiets zeker weer bestellen bij deze winkel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ervaring bestellen bij fietsenwinkel.nl

Vooraf aan mijn bestelling heb ik wat twijfels gehad vanwege slechte reviews op intranet. Mij. Ervaringen zijn echter bijzonder positief, fietsenwinkel is al haar afspraken nagekomen en ik heb een mooie fiets voor een bijzonder gunstige prijs. Ik koop niet vaak een fiets maar zou anderen zeker fietsenwinkel adviseren, als je tenminste goed weet welke fiets je wilt hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 

Wilma op April 30, 2016

Wacht maar tot er een mankement ontstaat.
Uren wachten aan de tel. voor je contact hebt en ze geven niet thuis.
Keer op keer moet je bellen, en buitengewoon ongeïnteresseerd.
Koop daar nooit maar ook nooit meer een fiets.
Ga naar een gerenommeerde fietsenzaak en je krijgt wat korting en heel veel service.
Schandalige/geen service bij Fietsenwinkel.
Als je servicecijfer slechts 4,2 is, gaat een normaal bedrijf op zijn minst nadenken.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Goedkoop en vlug.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Na veel overwegingen elektrische fiets besteld bij fietsenwinkel een Sparta e-motion C5 24-05-2014 besteld, zal 28-05-2014 geleverd worden. Werden 28-05-2014 gebeld dat de fiets niet eerder geleverd kon worden dan 02-07-2014 en of dat bezwaarlijk was liever niet maar de vrouw keurde dit goed . Dus okay dan maar wachten, Want als je iets besteld heb je dit het liefst zo snel mogelijk in huis. Maar de prijs is het wachten waard zullen wij maar denken. Kregen onverwachts sms dat fiets 18-06-2014 geleverd zal worden dus eerder dan afspraak . En is keurig netjes afgeleverd compleet met extra's, dus uiteindelijk toch wel tevreden over de service van fietsenwinkel .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

ben redelijk tevreden

Heb weer een zelfde fiets aangeschaft zoals 8 jaar terug.
en eenvoudig de stang remmen gemonteerd ben redelijk tevreden.
alleen de bezorging minder. kreeg van de ptt een berichtje morgen word hij
geleverd. wij bellen uw morgen ochtend vroeg of mailen uw of een sms hoe laat
hij bezorgd word. werd niet gedaan. hele dag moeten wachten op levering
dit mag absoluut beter

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb na lang zoeken naar een bepaalde fiets (de fiets was bijna nergens meer leverbaar) heb ik bij Fietsenwinkel.nl deze besteld. Ik was nog wel wat terughoudend omdat ik bij hen nog nooit had besteld. Ik heb online eerst reviews gelezen alvorens te bestellen. Het is een groot bedrag dus je besteld niet zomaar. Ik heb ook eerst met fietsenwinkel gebeld en er werd mij verzekerd dat de fiets de volgende dag verzonden zou worden. Het was toevallig ook bij hen de allerlaatste fiets. 2 dagen later werd hij inderdaad bezorgt. Goed verpakt in een grote doos. Ik heb alles gecontroleerd en de fiets was onbeschadigd en compleet. Veel montagewerk zat er gelukkig niet aan. Even alles controleren en afstellen was zo gedaan. Precies op tijd voor het mooie weer :-).

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

Fietsenwinkel.nl is een erg makkelijke site. Ik had een electrische fiets besteld en die was de volgende dag al in huis! Ik heb mijn nieuwe Fiets gekocht met het "fietsplan". De factuur van Fietsenwinkel.nl gewoon ingeleverd op mijn werk en zij regelen de rest. Zo kost die nieuwe fiets me niet veel en ik doe dit al jaren zo. Nu was echter de eerste keer dat ik online een fiets heb gekocht. Fietsenwinkel.nl is zeker betrouwbaar. Volgens mij bestaan ze al jaren en ze hebben echt heel veel fietsen te koop. De service daar kan ik niets over kwijt want die heb ik nog niet nodig gehad. Maar het snelle leveren geeft een goed gevoel.

Was deze beoordeling nuttig? 

Leo en Margreet op Juni 05, 2016

Pff, ik had me heilig voorgenomen 2 fietsen te gaan bestellen. Maar ik weet genoeg na al deze reviews. Wat een prut bedrijf!

Bedankt voor de heldere ervaringen.

Harma op Juli 05, 2016

Verstandig Leo en Margreet!
Wij zitten er nog midden in. Onze dochter zou een week geleden de fiets al ontvangen.
We zijn al 6 telefoontjes en een stuk of 8 sms berichtjes,dat ie in een ander tijdvak komt, verder. Vandaag zou de fiets komen. Maar na 2 telefoontjes hoorden we dat de chauffeur een lekke band heeft. Dus weer een paar uur verder en nog 5 klanten voor ons. We verliezen nu de hoop al dat ie vandaag nog komt. We weten nog niet hoe de fiets eruit ziet, maar we hebben ons tot nu al gruwelijk geërgerd! Je moet de hele dag voor hun paraat staan en krijgt dan een sms dat het een ander tijdvak wordt. Concrete afspraken kun je niet maken.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Ik vond dat mij fiets kuerig werd afgeleverd en ik vond een probleem met mij ketting kast toen had ik de service desk gebeld en zij zijden dat ik gebeld zou worden door een monteur twee weken later hoorden ik nog niet van die monteur ik heb het laten verholpen bij de locale fietsenmaker maar ik ben tevreden met mij aan koop

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.3
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Teleurgesteld

Cube e-bike gekocht bij fietswinkel.nl. afhaling optijd in de Winkel in Weert, goed geholpen, maar blijkbaar verkeerde accu een 400Wh ipv 500Wh. Mensen hebben netjes papieren opgesteld dat deze thuis omgeruild zal worden, wat wij normaal lijkt, gezien er ook gratis levering is aan huis. Maar enkele uren later gebeld, met de vraag om de accu op te sturen. Ik ga hier niet mee akkoord, dit was niet de afspraak en ik heb aan de kopers gevraagd of ik niet beter de accu daar zou laten, maar neen het was geen probleem.Ondertussen al meerdere keren getracht te bellen, ook contact via de chat om te vragen of het niet mogelijk is een juiste accu te voorzien in Weert om te vermijden dat ik 150Km voor niets moet rijden. Maar telkens het antwoord dat de mensen in Weert zullen je terugbellen, momenteel is het druk enz... Nu als men geen 5 minuten kan vrijmaken om een klant te bellen, dan stel ik mij hier toch vragen over. Ik hoop toch nog een bericht te verwachten dat ik of donderdag de juiste accu mag komen halen of dat zoals overeen gekomen deze hier wordt omgeruild.
Een teleurgestelde klant,

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Beloftes worden niet waargemaakt

Ik heb een fiets besteld bij fietsenwinkel.nl met alles erop en er aan (fietszitje, krat en slot). Telefonisch had ik met de verkoper afgesproken dat als je de fiets laat bezorgen in de winkel dat ze het zitje en het krat er voor je op wordt gezet. Bij het ophalen bleek dit echter niet het geval te zijn. Meerdere malen geprobeerd de verkoper te bereiken en er werd aangegeven dat ik terug werd gebeld. Dit is nooit gebeurd. Niemand ook niet de leidinggevende wilde verantwoordelijkheid nemen. Ik zou aanraden ergens anders te bestellen, want hier worden beloftes niet waargemaakt en kan je na het bestellen niemand meer spreken die verantwoordelijkheid neemt voor je bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 

Fietsenwinkel.nl op Januari 25, 2017

Beste Marijne,

Bedankt voor je feedback. Wat fijn dat jij en mn collega elkaar inmiddels gesproken hebben en dat jullie er samen uitgekomen zijn. We willen natuurlijk altijd doen wat we beloven. De fiets wordt rijklaar gemaakt door de trappers erop te draaien en het stuur recht te zetten. Het monteren van accessoires doen onze klanten in de regel zelf. We horen het graag als je nog vragen hebt en wensen jou en de kleine veel fietsplezier!

Met vriendelijke groet,
Hester - Fietsenwinkel.nl

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Zeer ontevreden


Kwa recensies is het wel duidelijk dat je hier NIET je fiets moet kopen. Langs geweest in een van hun winkels. Ik had een fiets op het oog dat ook in hun assortiment bevond vandaar het tripje naar hun zaak. De soort van manager daar die mij hielp gaf al aan dat hij normaal geen fietsen verkocht (heel vreemd). Uit eindelijk toch de fiets besteld die ik graag wilde met een schappelijke prijs. Volgende dag gebeld door het hoofdkantoor dat de fiets uitverkocht is. Eigenaardig als de fiets de dag ervoor met overtuiging in de winkel is besteld. Een alternatief kreeg ik voorgeschoteld een net iets ander model die uiteraard door hun fout mij extra geld ging kosten. Wilde hier met de gene over praten die mij heeft geholpen in de winkel. Er werd 2x over beloofd dat ik terug werd gebeld. Nooit gebeurd helaas. Een fietsen winkel die niet graag fietsen verkoopt schijnbaar. Maar gelukkig mijn fiets elders besteld en in februari krijg ik hem.

Gelukkig bestaan er recensies om het vinden van het juiste bedrijf makkelijker te maken.

Was deze beoordeling nuttig? 

Fietsenwinkel.nl op Januari 10, 2017

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We horen dit soort verhalen graag om onze service te kunnen verbeteren. De afhandeling van je bestelling hoort natuurlijk vlekkeloos te verlopen. Graag komen we hier nog even op terug. Zou je een bericht willen sturen naar info@fietsenwinkel.nl t.a.v. Hester? We wensen je natuurlijk alvast heel veel fietsplezier!

Met vriendelijke groet,
Hester - Fietsenwinkel.nl

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.3
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Fiets afwijkend van bestelling

Wij hebben bij fietsenwinkel.nl tegelijkertijd een dames- en herenfiets besteld tw Gazelle Orange C330 NuVinci Hybrid M. Bovendien een Thule fietsdrager en hangslot. In totaal een bedrag van bijna 5000 Euro.
De heren- en damesfiets bleken helaas een verschillende uitvoering versnellingsknop (shifter) te hebben. Die van de damesfiets week af van de afbeelding van de fiets die wij hadden besteld. Fietsenwinkel.nl reageerde als volgt: "De leverancier, Gazelle in dit geval, behoudt zich het recht de uitvoering te veranderen". Zij (fietsenwinkel.nl) kunnen daaraan niets doen. Als coulance was fietsenwinkel.nl bereid de shifter van de damesfiets te vervangen maar daarvoor moesten wij de kosten van de shifter en montage zelf voor onze rekening nemen. M.a.w. om de fietsuitvoering te krijgen die wij hadden besteld moesten wij zelf extra kosten gaan maken. Dit hebben wij niet gedaan.
Kortom een belabberde service van fietsenwinkel.nl Indien u een fiets wenst te bestellen wees er dan op voorbereid dat u een fiets krijgt die afwijkt van de afbeeldingen op de site van fietsenwinkel.nl

Was deze beoordeling nuttig? 

Ad de Koning op April 08, 2016

Inmiddels telefonisch contact gehad met fietsenwinkel*nl en zij zijn toch bereid de kosten van de shifter + montage voor hun rekening te nemen. Fantastisch en zo hoort het ook!

Reageer op deze review
17 resultaten - getoond 1 - 17  
 
 

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Puch
  • Batavus
  • giant
  • Sparta
  • Cortina

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.