Fietsenwinkel.nl

 
7.2 (19)

Fietsenwinkel.nl ervaringen

19 reviews voor Fietsenwinkel.nl

 
(5)
 
(7)
 
(4)
 
(1)
 
(2)
Gemiddeld 
 
7.2
 
7.7
 
6.7
 
5.9
 
8.3
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
2 reviews with 1-3 stars
2 resultaten - getoond 1 - 2  
 
Volgorde 
 
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Beloftes worden niet waargemaakt

Ik heb een fiets besteld bij fietsenwinkel.nl met alles erop en er aan (fietszitje, krat en slot). Telefonisch had ik met de verkoper afgesproken dat als je de fiets laat bezorgen in de winkel dat ze het zitje en het krat er voor je op wordt gezet. Bij het ophalen bleek dit echter niet het geval te zijn. Meerdere malen geprobeerd de verkoper te bereiken en er werd aangegeven dat ik terug werd gebeld. Dit is nooit gebeurd. Niemand ook niet de leidinggevende wilde verantwoordelijkheid nemen. Ik zou aanraden ergens anders te bestellen, want hier worden beloftes niet waargemaakt en kan je na het bestellen niemand meer spreken die verantwoordelijkheid neemt voor je bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 

Fietsenwinkel.nl op Januari 25, 2017

Beste Marijne,

Bedankt voor je feedback. Wat fijn dat jij en mn collega elkaar inmiddels gesproken hebben en dat jullie er samen uitgekomen zijn. We willen natuurlijk altijd doen wat we beloven. De fiets wordt rijklaar gemaakt door de trappers erop te draaien en het stuur recht te zetten. Het monteren van accessoires doen onze klanten in de regel zelf. We horen het graag als je nog vragen hebt en wensen jou en de kleine veel fietsplezier!

Met vriendelijke groet,
Hester - Fietsenwinkel.nl

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Zeer ontevreden


Kwa recensies is het wel duidelijk dat je hier NIET je fiets moet kopen. Langs geweest in een van hun winkels. Ik had een fiets op het oog dat ook in hun assortiment bevond vandaar het tripje naar hun zaak. De soort van manager daar die mij hielp gaf al aan dat hij normaal geen fietsen verkocht (heel vreemd). Uit eindelijk toch de fiets besteld die ik graag wilde met een schappelijke prijs. Volgende dag gebeld door het hoofdkantoor dat de fiets uitverkocht is. Eigenaardig als de fiets de dag ervoor met overtuiging in de winkel is besteld. Een alternatief kreeg ik voorgeschoteld een net iets ander model die uiteraard door hun fout mij extra geld ging kosten. Wilde hier met de gene over praten die mij heeft geholpen in de winkel. Er werd 2x over beloofd dat ik terug werd gebeld. Nooit gebeurd helaas. Een fietsen winkel die niet graag fietsen verkoopt schijnbaar. Maar gelukkig mijn fiets elders besteld en in februari krijg ik hem.

Gelukkig bestaan er recensies om het vinden van het juiste bedrijf makkelijker te maken.

Was deze beoordeling nuttig? 

Fietsenwinkel.nl op Januari 10, 2017

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We horen dit soort verhalen graag om onze service te kunnen verbeteren. De afhandeling van je bestelling hoort natuurlijk vlekkeloos te verlopen. Graag komen we hier nog even op terug. Zou je een bericht willen sturen naar info@fietsenwinkel.nl t.a.v. Hester? We wensen je natuurlijk alvast heel veel fietsplezier!

Met vriendelijke groet,
Hester - Fietsenwinkel.nl

Reageer op deze review
2 resultaten - getoond 1 - 2  
 
 

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Puch
  • Batavus
  • giant
  • Sparta
  • Cortina

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.