Fietsenwinkel.nl

 
7.2 (19)

Fietsenwinkel.nl ervaringen

19 reviews voor Fietsenwinkel.nl

 
(5)
 
(7)
 
(4)
 
(1)
 
(2)
Gemiddeld 
 
7.2
 
7.7
 
6.7
 
5.9
 
8.3
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
4 reviews with 5-7 stars
4 resultaten - getoond 1 - 4  
 
Volgorde 
 
Gemiddeld 
 
5.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Teleurgesteld

Wij hebben in 2014 een mooie Gazelle "kwaliteit" fiets voor onze dochter gekocht (via Fietswinkel.nl). Afhandeling is goed en netjes gelopen.
Tevreden besloten we nog geen jaar geleden wederom een exact dezelfde Gazelle "kwaliteit" fiets voor onze andere dochter te kopen. Nu blijkt na nog geen jaar het stuur van de laatst gekochte fiets ernstig geroest te zijn. Beide fietsen worden op een zelfde manier binnen gestald. Bij navraag over garantie krijgen we te horen dat we het stuur met vaseline tijdig in moesten smeren om de roest te voorkomen???
Vreemd dat de oudere fiets (zonder het met vaseline te bewerken) geen roest vertoond.

Bestellen, Levering en prijs zijn oké, argumenten en afhandeling m.b.t. garantie zijn r......k

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.3
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Fiets afwijkend van bestelling

Wij hebben bij fietsenwinkel.nl tegelijkertijd een dames- en herenfiets besteld tw Gazelle Orange C330 NuVinci Hybrid M. Bovendien een Thule fietsdrager en hangslot. In totaal een bedrag van bijna 5000 Euro.
De heren- en damesfiets bleken helaas een verschillende uitvoering versnellingsknop (shifter) te hebben. Die van de damesfiets week af van de afbeelding van de fiets die wij hadden besteld. Fietsenwinkel.nl reageerde als volgt: "De leverancier, Gazelle in dit geval, behoudt zich het recht de uitvoering te veranderen". Zij (fietsenwinkel.nl) kunnen daaraan niets doen. Als coulance was fietsenwinkel.nl bereid de shifter van de damesfiets te vervangen maar daarvoor moesten wij de kosten van de shifter en montage zelf voor onze rekening nemen. M.a.w. om de fietsuitvoering te krijgen die wij hadden besteld moesten wij zelf extra kosten gaan maken. Dit hebben wij niet gedaan.
Kortom een belabberde service van fietsenwinkel.nl Indien u een fiets wenst te bestellen wees er dan op voorbereid dat u een fiets krijgt die afwijkt van de afbeeldingen op de site van fietsenwinkel.nl

Was deze beoordeling nuttig? 

Ad de Koning op April 08, 2016

Inmiddels telefonisch contact gehad met fietsenwinkel*nl en zij zijn toch bereid de kosten van de shifter + montage voor hun rekening te nemen. Fantastisch en zo hoort het ook!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Ik vond dat mij fiets kuerig werd afgeleverd en ik vond een probleem met mij ketting kast toen had ik de service desk gebeld en zij zijden dat ik gebeld zou worden door een monteur twee weken later hoorden ik nog niet van die monteur ik heb het laten verholpen bij de locale fietsenmaker maar ik ben tevreden met mij aan koop

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb na lang zoeken naar een bepaalde fiets (de fiets was bijna nergens meer leverbaar) heb ik bij Fietsenwinkel.nl deze besteld. Ik was nog wel wat terughoudend omdat ik bij hen nog nooit had besteld. Ik heb online eerst reviews gelezen alvorens te bestellen. Het is een groot bedrag dus je besteld niet zomaar. Ik heb ook eerst met fietsenwinkel gebeld en er werd mij verzekerd dat de fiets de volgende dag verzonden zou worden. Het was toevallig ook bij hen de allerlaatste fiets. 2 dagen later werd hij inderdaad bezorgt. Goed verpakt in een grote doos. Ik heb alles gecontroleerd en de fiets was onbeschadigd en compleet. Veel montagewerk zat er gelukkig niet aan. Even alles controleren en afstellen was zo gedaan. Precies op tijd voor het mooie weer :-).

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
4 resultaten - getoond 1 - 4  
 
 

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Puch
  • Batavus
  • giant
  • Sparta
  • Cortina

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.