FietsenExpert.nl

FietsenExpert.nl

 
7.9 (167)

FietsenExpert.nl is een webwinkel voor al uw kinderfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, omafietsen, bakfietsen, damesfietsen & herenfietsen. FietsenExpert heeft alle fietsen ruim voorradig en zorgt voor een snelle levering. Uw bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt FietsenExpert.NL een Laagste Prijsgarantie.

FietsenExpert.nl ervaringen

167 reviews voor FietsenExpert.nl

 
(78)
 
(52)
 
(19)
 
(8)
 
(10)
Gemiddeld 
 
7.9
 
8.4
 
8.1
 
7.3
 
8.0
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Leuk sportief kinderfietsje

Super leuk 12 inch fietsje besteld voor ons zoontje. Netjes geleverd en stond vrij vlot in elkaar. Kleine man is er erg trots op en vindt t prachtig om ermee weg te gaan.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0

Beschadigde fiets geleverd met voorkennis

15 juni 2017

Op dinsdag 6 juni een fiets besteld bij fietsenexpert. Voor verjaardag van mijn zoontje (22 juni) Snelle levering, netjes verpakt in "onbeschadigde" doos. Bij het uitpakken van de doos zat de fiets ook netjes ingepakt. Bij het verwijderen van het karton om het frame zag ik dat het frame zwaar beschadigd was terwijl de verpakking nog netjes heel was. Erg vreemd naar mijn idee. Direct foto's hiervan gemaakt en gestuurd in een mail dat de fiets beschadigd was. Na een aantal mails over en weer met de belofte dat men ging overleggen "wat te doen" kreeg ik ineens een mail dat de fiets inderdaad al beschadigd was maar dat men dit vergeten was te melden tegen mij. Ook op de site kon ik hier niets van terug vinden. Men boodt mij "wel liefst" 25 euro aan ter compensatie wat absoluut krankzinnig is. Vraag dus vooraf goed of de fietsen heel en onbeschadigd zijn!!!!!!!!

Fietsenexpert heeft mij belooft nu snel te reageren met het voorstel de fiets retour te nemen en het geld terug te betalen.

Ik zal dus later deze revieuw aanvullen met het uiteindelijke resultaat!!!!!!!!

Wordt vervolgd..........

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Jeroen Balyon op Juni 29, 2017

Zoals beloofd een vervolg.....

Na veel wikken en wegen, controle fietsenmaker etc. besloten de fiets toch te houden. Waar je de fiets ook koopt....ze hebben allemaal schade. Fietsenmaker gaf aan dat het alleen spuitwerk was. Overleg gehad met "fietsenexpert", zij willen deze kosten niet op zich nemen. Wel wordt er een vergoeding aangeboden van € 30.-
We zijn nu 23 dagen verder vanaf de koop, maar geld wordt helaas niet overgemaakt.

Jeroen

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer Balyon ,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het nogmaals heel vervelend dat alle Kiyoko fietsen beschadigd worden geleverd, waarvoor nogmaals onze excuses. Zoals u met mijn collega heeft besproken heeft zij de €30,- ter compensatie naar u overgemaakt.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

onderdelen snel stuk

Voor mijn kleinzoon een leuke sportieve fiets besteld.
Fiets werd niet zoals beloofd voor 90 procent afgemonteerd geleverd.
Vrijwel alle losse onderdelen zoals wielen, spatborden, stuur, trappers, kettingkast moesten nog worden gemonteerd. De remmen zijn erg moeilijk goed af te stellen.
Het fietsje is nu een halfjaar oud en de trapas is al afgebroken. En net op dit onderdeel zit geen garantie.
Ik ga de volgende fiets gewoon weer bij de Fysieke fietsenwinkel kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette op Mei 24, 2017

Geachte Willem,

Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het zo dat er geen garantie zit op draaiende onderdelen, omdat dit te maken heeft met het gebruik. Als het om een fabrieksfout zou gaan, zou het probleem zich al eerder voordoen.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Warme douche

Ik had een meisjesfiets besteld ,maar de kettingkast was beschadigd .Na een paar dagen had ik al een nieuwe in huis.
Grote klasse /super service.
Bedankt
Een blije Opa

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat er veel plezier is van de fiets.

Met vriendelijk groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Gewoon goed

De fiets was makkelijk besteld en snel geleverd. Jammer dat UPS niet aangeeft hoe laat ze komen, dat zou een verbeterpunt zijn. De fiets moest nog gedeeltelijk in elkaar gezet worden maar dat had mijn man zo voor elkaar.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u alles positief ervaart. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de fiets.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

laagste prijsgarantie klopt niet

Ik ben op zoek naar een 14 inch Cars jongensfiets. Fietsenexpert beweert de laagste prijsgarantie te hebben, maar de Disney Cars 14 inch jongensfiets Rood is van €228,- voor €193,- te koop, terwijl deze bij veel andere webshops veel goedkoper is. Bijvoorbeeld bij Outdoorspeelgoed.nl kost dezelfde fiets €109,95 en betaal je ook geen verzendkosten! Hierdoor vertrouw ik die laagste prijsgarantie niet!

Was deze beoordeling nuttig? 

A wagenaar op Januari 19, 2017

Dezelfde ervaring, bij verzoek laagste prijs garantie reactie fietsje niet meer leverbaar, elders voldoende leverbaar, idem op voorraad bij importeur, mijn hier niet bestellen, voldoende alternatieve leveranciers tegen wel een eerlijke lagere prijs

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte mevrouw Saft,

Hartelijk dank voor uw review. De laagste prijsgarantie houden wij goed in de gaten maar er kan altijd ergens anders een prijs dalen. Mocht u ergens dezelfde fiets inclusief verzendkosten op een andere webwinkel vinden wordt er in de laagste prijs garantie uitgelegd dat u dit bij ons kunt indienen en wij betalen u dan het prijsverschil terug.

Met vriendelijke Groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer/mevrouw Wagenaar,

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses dat wij de gewenste fiets niet meer leveren. Fijn om te horen dat u de fiets ergens anders heeft kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Gave fiets

Super hippe fiets voor mijn zoon dat pas 7 jaar was geworden. Aangezien mijn zoontje lang is voor zijn leeftijd, leek het ons gepast om een maatje 24 inch te bestellen

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets. Wij hopen dat uw zoontje er nog lang plezier van zal hebben.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Leuke fiets

Super leuke meidenfiets, snel geleverd en goed in elkaar te zetten.
Minpuntje: het slot wat erop zit is niet goed gekeurd voor de verzekering, dus moest er nog extra een slot bij kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Aflevering is schandalig slecht

De Fiets ziet er op de advertentie leuk uit. Dus besteld, goede prijs, dacht ik.
De fiets is afgeleverd en ik zag dat de velgen een andere kleur hadden, dan ik besteld had.
De losse onderdelen monteren was geen probleem. Wel alle gemonteerde onderdelen herstellen.
Tegenwoordig worden de fietsen in de gevangenis in elkaar gezet en dat was duidelijk zichtbaar.
Achterlicht kapot, fietsbel aan verkeerde kant gemonteerd, stickers slecht opgeplakt met vouwen en luchtbellen ( ziet er dus niet uit). Het achterspatbord was geknikt ( dus niet meer mooi rond, maar krom).
Dit alles uiteindelijk hersteld en toen ging hij fietsen. De ketting vloog er continu af. meerdere keren vast gezet maar loopt er steeds af. ik mis kettingspanners op de achterwielen.

Ik ben dus geen tevreden klant . De eerdere reacties gelezen en dat is waarom ik geen contact heb opgenomen en een wijze les geleerd heb.

Was deze beoordeling nuttig? 

martin H op Mei 18, 2016

Oh ja...
Ik heb alvast de reactie die jullie standaard toevoegen geplaatst, scheelt weer....

Geachte ......,

Wij vinden het erg vervelend dat u dit gevoel aan het gesprek heeft overgehouden. Wij nemen u serieus en willen met u tot een oplossing komen. Omdat de fiets beoordeeld dient te worden voordat wij kunnen toezeggen hoe het probleem opgelost kan worden, willen wij deze graag ophalen. Wij hebben u dit dan ook aangeboden en zouden dit nog steeds graag in orde maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service Medewerker

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Redelijk tevreden.

Onze zoon is blij met zijn fiets.
Om de fiets in elkaar te zetten viel niet mee. De handleiding was erg beperkt; o.a. de remblokjes stonden er niet in. Kortom iets meer als 2 uur later stond er zijn fiets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
7.0

Leuke fiets

Leuke fiets,
Was voor mijn kleindochter en is er erg blij mee.Wel even sleutelen maar oké gelukt.Zelf slag uit voorwiel moeten halen.De aflevering was wel op tijd, maar ik heb er de hele dag op zitten wachten, omdat de tijd van aflevering niet af te spreken was. Had ik liever van te voren willen weten.Toen ik de doos open ging maken door de verpakkingsbanden los te halen viel de doos vanzelf open en alles ging over de grond. (doos was volgens mij al eerder open geweest.Jammer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op April 28, 2016

Geachte Win,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te lezen dat uw kleindochter blij is met haar fiets. Helaas komt het in een enkel geval wel eens voor dat er vervoersschade, zoals een slag in het wiel, optreedt. Als u dit bij ons meldt, zorgen we samen voor een oplossing waarbij u in principe niet zelf aan de slag hoeft te gaan met het verwijderen van het slag.

Wij wensen uw kleindochter nog veel plezier toe met haar fiets.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Waar voor uw geld

Mooie fiets voor dit bedrag. Kleine kanttekening: Je moet wel een beetje technisch inzicht hebben als je een fiets bij fietsenexpert bestelt. Je moet nog veel zelf doen. Voorwiel plaatsen, stuur plaatsen, spatbord plaatsen, voorrem afstellen, versnelling afstellen, ketting spannen. Is niet moeilijk, maar voor mensen met 2 linkerhanden zou ik adviseren om geen fiets bij fietsexpert te kopen of het natuurlijk laten doen door een goede handige kennis.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Moet er zelf nig wel wat aan klussen, maar top fiets

Fiets mooi en snel geleverd, hebben wel heel de fiets uit elkaar moeten halen om de assen van de wielen te olieen, fietsen trapte erg zwaar... Dus nig wel ff bezig geweest... Verder geen aanmerkingen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos!!

Echt waardeloos fiets en waardeloos service! Popal daily dutch meisjesfiets 26 inch gekocht. Snelle levering, maar daar houd het op. Het is geen dure fiets , we verwachten niet veel, als de fiets maar veilig fietst, het is tenslotte voor maar een jaartje te gebruiken. Het begon al na twee weken dat de handrem niet goed is. Ik denk: goedkope fiets en naar de fietswinkel in de buurt laten fixen, maar handrem deugt gewoon niet. Contact gehad en naar de werkplaats van fietsenexpert. Met moeite andere handrem op gekregen. Daarna snelbinder slap geworden, jasbeschermer komt tegen wiel aan, daarna scheur in de jasbeschermer , aantal keren de ketting eraf. 2 keer naar de werkplaats gereden. Ze kunnen repareren of onderdelen vervangen, maar moet je ook voor betalen. Een jaar garantie houden ze er niet aan!! Ja op de frame, slaat nergens op. Was na zoveel mailtjes en 30 km rijden naar werkplaats , helemaal klaar mee en hebben we tussen door zelf en de plaatselijke fietsenmaker, opgelapt!
Nu gewoon bij de fietsenhandelaar ( waar we bekend mee zijn) een cortina gekocht. Top fiets en een top service!! Ze hebben zelfs de zadel van mijn fiets ( 2 jaar oud, zat gaatje in) kosteloos vervangen!!
Ik weet dat het een goedkoop fiets is, maar verwacht in ieder geval dat het veilig is.
Het verbaasde me dat de reviews op hun website allemaal positief was. Toen ik het bestelde, vertrouwde ik op de reviews . Maar wat blijkt, als je review schrijft en verzend, staat het op hun website als hun het goedgekeurd hebben . Dus de slechte ervaringen komen niet op de website ! Slim !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fiets via internet kopen = prima te doen!

BLIJ!! Net mijn nieuwe fiets binnen van Fietsenexpert! Geen idee wat ik kon verwachten met een fiets van internet, maar ben erg tevreden. Ja, je moet nog wel zelf wat monteren qua trappers / stuur / zadel maar met prima uitleg. Rem moest nog iets meer afgesteld maar dat wist de klantenservice prima uit te leggen.
Voor mij een prima eerste ervaring met een fiets online bestellen, het was snel in huis en voordelig! Aanrader dus :-)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Géén garantie

LET OP!
FietsenExpert houdt zich NIET aan wettelijke garantie bepalingen en het recht op een deugdelijk product.
Op hun site staat dat er 1 jaar garantie wordt gegeven op het frame, en dat er een aantal specifieke onderdelen uitgesloten zijn van garantie. Wanneer er op een ander onderdeel (schakelaar verlichting) garantie wordt geclaimed, wordt toegegeven dat hun bepalingen onduidelijk zijn maar dat dit onderdeel ook niet onder garantie valt en de voorwaarden herschreven zullen worden. Na confrontatie met wettelijke garantie bepalingen en deugdelijkheid wordt ijskoud gezegd dat ze niets kunnen doen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op December 17, 2015

Geachte heer Stoutjesdijk,

Zoals eerder telefonisch aangegeven vinden wij het vervelend dat het achterlicht het niet meer doet. Echter, wat wij ook aangegeven hebben is dat de garantie enkel geldt op het frame en dus niet op accessoires en losse onderdelen zoals het achterlicht. Op onze website wordt ook aangegeven dat de garantie geldt op het frame. Ter verduidelijking zijn er een aantal onderdelen, zoals de snelbinders, genoemd. Dit heeft ermee te maken dat wij in het verleden te maken kregen met klachten over snelbinders die niet meer functioneerden, terwijl deze te ver werden uitgetrokken.

Mocht erop het moment van levering iets mis zijn met de bijgeleverde accessoires zoals het achterlicht en het wordt binnen 7 dagen gemeld, dan kunnen wij uiteraard wel een nieuw achterlicht verzorgen. In uw geval dateert de fiets uit april. Dit maakt dat wij hierin geen uitzondering kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
FietsenExpert.NL

Stoutjesdijk op December 17, 2015

http://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-hulp/garantie/binnen-garantietermijn/

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Tevreden

Zeer tevreden, de fiets was zeer snel in huis en vragen voorafgaand aan de verkoop werden ook keurig en juist beantwoord! Aanrader dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Waardeloos bedrijf

Bestelling en levering van fiets ging snel, maar daarna begon de ellende. Het monteren wordt voorgestelds als een fluitje van een cent, maar dat viel tegen. Handrem kregen we zelf niet goed, dus naar de erkende fietsenmaker, die het ook niet in orde kreeg. Na heel veel heen en weer gebel en gemail met klantenservice stelden zij voor de fiets in hun werkplaats te repareren. Ben je de fiets een week kwijt en ik kan hem niet missen. Heb voorgesteld om de fiets op te laten halen gedurende mijn vakantie, maar daar heb ik niets meer op gehoord. Dus maar weer gemaild en klantenservice zegt dat genoemde datum door mij heleaas niet mogelijk is.

Dit was de eerste en laatste keer dat ik iets gekocht heb bij Fietsexpert. Nooit meer en ik zal het iedereen afraden.
Ze zouden de naam klantenservice moeten wijzigen, dit is geen service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

genaaid voelen door zogenaamde actieprijs!!

Jammer om te denken dat je bij Fietsen-expert je fiets voordelig kunt halen omdat ze werken met de zogenaamde actie-prijzen, als je beter gaat kijken naar andere webshops zijn dit gewoon de normale prijzen, dus maakt niet uit of je hem hier
of ergens anders vandaan haalt. Zelfs bij de dealers verkopen ze de fietsen in doos voor dezelfde prijs en kan je hem afhalen. beetje jammer als je denkt goedkoper uit te zijn, zoals ze zich voordoen...

Was deze beoordeling nuttig? 

Arno Kerzaan op Augustus 31, 2015

Geachte mevrouw,

Vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Wij proberen wel degelijk de laagste prijs aan te bieden. Helaas is het onmogelijk om alle aanbieders zowel online als offline te te monitoren en onze prijzen daarop aan te passen. Vandaar dat wij ook de laagste prijs garantie in het leven hebben geroepen. Daarmee bent u bij ons dus nooit duurder uit dan bij een andere winkel. Daarnaast bieden wij gratis verzending waarbij bij veel online winkels nog wel verzendkosten worden gerekend.

Mocht u de fiets elders goedkoper hebben gevonden laat het ons dan weten, wij crediteren u dan het prijsverschil + 10%.

Met vriendelijke groet,

Arno Kerzaan
Klantenservice
FietsenExpert.NL

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Service en garantie.........niet dus!

Bestelling en levering gingen vlot. De beschrijving voor het afmonteren van de fiets liet te wensen over en was zelfs voor de ingeschakelde vakman onduidelijk. Na een maand of 8 begon de fiets (Volare Liberty meisjesfiets) een paar roestvlekken te vertonen terwijl de fiets gewoon in de garage staat. Na een maand of 10 werd het veel erger, dus reclameer ik ( met foto's) ruimschoots binnen de garantietermijn. Na menige mailwisseling waarin allerlei smoezen, zoals u heeft hem bij de montage niet ingevet (stond niet in gebruiksaanwijzing en de roestvorming betrof reeds in de fabriek gemonteerde onderdelen) gaven zij te kennen dat ik maar een beetje moest poetsen om erger te voorkomen en verder konden ze niets doen. Heb toen nog een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ik de fiets retour wil sturen met teruggaaf van geld (ben bang dat de fiets groep 8 over 3 jaar niet haalt) of dat iemand misschien eens kwam kijken.......... Helaas geen reactie meer. Mijn zoon is ook toe aan een nieuwe fiets maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt de fiets bij fietsexpert.nl te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie op Augustus 14, 2015

Geachte M,

Wat vervelend dat u onze service zo slechts ervaart. Ik kan uw gegevens helaas niet vinden en kan dus niet nakijken wat er is gebeurt waarom u geen reactie meer heeft ontvangen. Als u uw gegevens doorgeeft kan ik dit voor u nakijken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service FietsenExpert.NL

M op Augustus 16, 2015

Geachte mevrouw Meijer,

Ik heb inmiddels mijn laatste e-mailnogmaals aan u verzonden, waarin ik ook aangeef dat we inmiddels het achterlicht hebben moeten vervangen omdat dit er los aan hing en niet meer vast te schroeven was met de oorspronkelijke schroeven door roestvorming. Er gaat steeds meer roesten dus verwacht dat er binnekort weer een bezoek aan de fietsenmaker moet worden gebracht.

Met vriendelijke groet,
M.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goed

Tevreden met de afhandeling en bezorging

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

EXCELLENT!!

Echt een toppe site. Ik ben echt onder de indruk vanaf nu ga ik hier alles bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0

Teleurgesteld

Vier weken geleden een fietsje voor mijn dochter besteld. Keurig binnen enkele dagen geleverd. Doos geopend voor controle. Zag er goed uit en dus goed opgeborgen. Vanavond het fietsje in elkaar gezet (ze is morgen jarig). Gigantische slag in het wiel en een deuk in de voorvork waardoor je eerst met een hamer de boel weer rond moet tikken! Maar goed toch maar gedaan want ik kan een meisje die drie wordt moeilijk uitleggen dat ze een halve fiets krijgt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goed

Mooie en stevige fiets , alleen de standaard is niet goed maar prijs kwaliteit verhouding is goed

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Perfect

Alles perfect verlopen. Alleen beschrijving kan iets duidelijk.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Volare
  • Nostalgia
  • Popal
  • Yipeeh
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • omafietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • bakfietsen
  • crossfietsen
  • loopfietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • beachcruisers
  • skelters
  • kinderfiets accessoires
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
GEEN verzendkosten
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.