FietsenExpert.nl

FietsenExpert.nl

 
8.0 (164)

FietsenExpert.nl is een webwinkel voor al uw kinderfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, omafietsen, bakfietsen, damesfietsen & herenfietsen. FietsenExpert heeft alle fietsen ruim voorradig en zorgt voor een snelle levering. Uw bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt FietsenExpert.NL een Laagste Prijsgarantie.

FietsenExpert.nl ervaringen

164 reviews voor FietsenExpert.nl

 
(77)
 
(52)
 
(19)
 
(7)
 
(9)
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
 
8.5  (164)
 
8.1  (163)
 
7.3  (152)
 
8.0  (163)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Warme douche

Ik had een meisjesfiets besteld ,maar de kettingkast was beschadigd .Na een paar dagen had ik al een nieuwe in huis.
Grote klasse /super service.
Bedankt
Een blije Opa

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Gewoon goed

De fiets was makkelijk besteld en snel geleverd. Jammer dat UPS niet aangeeft hoe laat ze komen, dat zou een verbeterpunt zijn. De fiets moest nog gedeeltelijk in elkaar gezet worden maar dat had mijn man zo voor elkaar.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

laagste prijsgarantie klopt niet

Ik ben op zoek naar een 14 inch Cars jongensfiets. Fietsenexpert beweert de laagste prijsgarantie te hebben, maar de Disney Cars 14 inch jongensfiets Rood is van €228,- voor €193,- te koop, terwijl deze bij veel andere webshops veel goedkoper is. Bijvoorbeeld bij Outdoorspeelgoed.nl kost dezelfde fiets €109,95 en betaal je ook geen verzendkosten! Hierdoor vertrouw ik die laagste prijsgarantie niet!

Was deze beoordeling nuttig? 

A wagenaar op Januari 19, 2017

Dezelfde ervaring, bij verzoek laagste prijs garantie reactie fietsje niet meer leverbaar, elders voldoende leverbaar, idem op voorraad bij importeur, mijn hier niet bestellen, voldoende alternatieve leveranciers tegen wel een eerlijke lagere prijs

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Gave fiets

Super hippe fiets voor mijn zoon dat pas 7 jaar was geworden. Aangezien mijn zoontje lang is voor zijn leeftijd, leek het ons gepast om een maatje 24 inch te bestellen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Leuke fiets

Super leuke meidenfiets, snel geleverd en goed in elkaar te zetten.
Minpuntje: het slot wat erop zit is niet goed gekeurd voor de verzekering, dus moest er nog extra een slot bij kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Aflevering is schandalig slecht

De Fiets ziet er op de advertentie leuk uit. Dus besteld, goede prijs, dacht ik.
De fiets is afgeleverd en ik zag dat de velgen een andere kleur hadden, dan ik besteld had.
De losse onderdelen monteren was geen probleem. Wel alle gemonteerde onderdelen herstellen.
Tegenwoordig worden de fietsen in de gevangenis in elkaar gezet en dat was duidelijk zichtbaar.
Achterlicht kapot, fietsbel aan verkeerde kant gemonteerd, stickers slecht opgeplakt met vouwen en luchtbellen ( ziet er dus niet uit). Het achterspatbord was geknikt ( dus niet meer mooi rond, maar krom).
Dit alles uiteindelijk hersteld en toen ging hij fietsen. De ketting vloog er continu af. meerdere keren vast gezet maar loopt er steeds af. ik mis kettingspanners op de achterwielen.

Ik ben dus geen tevreden klant . De eerdere reacties gelezen en dat is waarom ik geen contact heb opgenomen en een wijze les geleerd heb.

Was deze beoordeling nuttig? 

martin H op Mei 18, 2016

Oh ja...
Ik heb alvast de reactie die jullie standaard toevoegen geplaatst, scheelt weer....

Geachte ......,

Wij vinden het erg vervelend dat u dit gevoel aan het gesprek heeft overgehouden. Wij nemen u serieus en willen met u tot een oplossing komen. Omdat de fiets beoordeeld dient te worden voordat wij kunnen toezeggen hoe het probleem opgelost kan worden, willen wij deze graag ophalen. Wij hebben u dit dan ook aangeboden en zouden dit nog steeds graag in orde maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service Medewerker

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Redelijk tevreden.

Onze zoon is blij met zijn fiets.
Om de fiets in elkaar te zetten viel niet mee. De handleiding was erg beperkt; o.a. de remblokjes stonden er niet in. Kortom iets meer als 2 uur later stond er zijn fiets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
7.0

Leuke fiets

Leuke fiets,
Was voor mijn kleindochter en is er erg blij mee.Wel even sleutelen maar oké gelukt.Zelf slag uit voorwiel moeten halen.De aflevering was wel op tijd, maar ik heb er de hele dag op zitten wachten, omdat de tijd van aflevering niet af te spreken was. Had ik liever van te voren willen weten.Toen ik de doos open ging maken door de verpakkingsbanden los te halen viel de doos vanzelf open en alles ging over de grond. (doos was volgens mij al eerder open geweest.Jammer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op April 28, 2016

Geachte Win,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te lezen dat uw kleindochter blij is met haar fiets. Helaas komt het in een enkel geval wel eens voor dat er vervoersschade, zoals een slag in het wiel, optreedt. Als u dit bij ons meldt, zorgen we samen voor een oplossing waarbij u in principe niet zelf aan de slag hoeft te gaan met het verwijderen van het slag.

Wij wensen uw kleindochter nog veel plezier toe met haar fiets.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Waar voor uw geld

Mooie fiets voor dit bedrag. Kleine kanttekening: Je moet wel een beetje technisch inzicht hebben als je een fiets bij fietsenexpert bestelt. Je moet nog veel zelf doen. Voorwiel plaatsen, stuur plaatsen, spatbord plaatsen, voorrem afstellen, versnelling afstellen, ketting spannen. Is niet moeilijk, maar voor mensen met 2 linkerhanden zou ik adviseren om geen fiets bij fietsexpert te kopen of het natuurlijk laten doen door een goede handige kennis.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Moet er zelf nig wel wat aan klussen, maar top fiets

Fiets mooi en snel geleverd, hebben wel heel de fiets uit elkaar moeten halen om de assen van de wielen te olieen, fietsen trapte erg zwaar... Dus nig wel ff bezig geweest... Verder geen aanmerkingen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos!!

Echt waardeloos fiets en waardeloos service! Popal daily dutch meisjesfiets 26 inch gekocht. Snelle levering, maar daar houd het op. Het is geen dure fiets , we verwachten niet veel, als de fiets maar veilig fietst, het is tenslotte voor maar een jaartje te gebruiken. Het begon al na twee weken dat de handrem niet goed is. Ik denk: goedkope fiets en naar de fietswinkel in de buurt laten fixen, maar handrem deugt gewoon niet. Contact gehad en naar de werkplaats van fietsenexpert. Met moeite andere handrem op gekregen. Daarna snelbinder slap geworden, jasbeschermer komt tegen wiel aan, daarna scheur in de jasbeschermer , aantal keren de ketting eraf. 2 keer naar de werkplaats gereden. Ze kunnen repareren of onderdelen vervangen, maar moet je ook voor betalen. Een jaar garantie houden ze er niet aan!! Ja op de frame, slaat nergens op. Was na zoveel mailtjes en 30 km rijden naar werkplaats , helemaal klaar mee en hebben we tussen door zelf en de plaatselijke fietsenmaker, opgelapt!
Nu gewoon bij de fietsenhandelaar ( waar we bekend mee zijn) een cortina gekocht. Top fiets en een top service!! Ze hebben zelfs de zadel van mijn fiets ( 2 jaar oud, zat gaatje in) kosteloos vervangen!!
Ik weet dat het een goedkoop fiets is, maar verwacht in ieder geval dat het veilig is.
Het verbaasde me dat de reviews op hun website allemaal positief was. Toen ik het bestelde, vertrouwde ik op de reviews . Maar wat blijkt, als je review schrijft en verzend, staat het op hun website als hun het goedgekeurd hebben . Dus de slechte ervaringen komen niet op de website ! Slim !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fiets via internet kopen = prima te doen!

BLIJ!! Net mijn nieuwe fiets binnen van Fietsenexpert! Geen idee wat ik kon verwachten met een fiets van internet, maar ben erg tevreden. Ja, je moet nog wel zelf wat monteren qua trappers / stuur / zadel maar met prima uitleg. Rem moest nog iets meer afgesteld maar dat wist de klantenservice prima uit te leggen.
Voor mij een prima eerste ervaring met een fiets online bestellen, het was snel in huis en voordelig! Aanrader dus :-)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Géén garantie

LET OP!
FietsenExpert houdt zich NIET aan wettelijke garantie bepalingen en het recht op een deugdelijk product.
Op hun site staat dat er 1 jaar garantie wordt gegeven op het frame, en dat er een aantal specifieke onderdelen uitgesloten zijn van garantie. Wanneer er op een ander onderdeel (schakelaar verlichting) garantie wordt geclaimed, wordt toegegeven dat hun bepalingen onduidelijk zijn maar dat dit onderdeel ook niet onder garantie valt en de voorwaarden herschreven zullen worden. Na confrontatie met wettelijke garantie bepalingen en deugdelijkheid wordt ijskoud gezegd dat ze niets kunnen doen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op December 17, 2015

Geachte heer Stoutjesdijk,

Zoals eerder telefonisch aangegeven vinden wij het vervelend dat het achterlicht het niet meer doet. Echter, wat wij ook aangegeven hebben is dat de garantie enkel geldt op het frame en dus niet op accessoires en losse onderdelen zoals het achterlicht. Op onze website wordt ook aangegeven dat de garantie geldt op het frame. Ter verduidelijking zijn er een aantal onderdelen, zoals de snelbinders, genoemd. Dit heeft ermee te maken dat wij in het verleden te maken kregen met klachten over snelbinders die niet meer functioneerden, terwijl deze te ver werden uitgetrokken.

Mocht erop het moment van levering iets mis zijn met de bijgeleverde accessoires zoals het achterlicht en het wordt binnen 7 dagen gemeld, dan kunnen wij uiteraard wel een nieuw achterlicht verzorgen. In uw geval dateert de fiets uit april. Dit maakt dat wij hierin geen uitzondering kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
FietsenExpert.NL

Stoutjesdijk op December 17, 2015

http://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-hulp/garantie/binnen-garantietermijn/

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Tevreden

Zeer tevreden, de fiets was zeer snel in huis en vragen voorafgaand aan de verkoop werden ook keurig en juist beantwoord! Aanrader dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Waardeloos bedrijf

Bestelling en levering van fiets ging snel, maar daarna begon de ellende. Het monteren wordt voorgestelds als een fluitje van een cent, maar dat viel tegen. Handrem kregen we zelf niet goed, dus naar de erkende fietsenmaker, die het ook niet in orde kreeg. Na heel veel heen en weer gebel en gemail met klantenservice stelden zij voor de fiets in hun werkplaats te repareren. Ben je de fiets een week kwijt en ik kan hem niet missen. Heb voorgesteld om de fiets op te laten halen gedurende mijn vakantie, maar daar heb ik niets meer op gehoord. Dus maar weer gemaild en klantenservice zegt dat genoemde datum door mij heleaas niet mogelijk is.

Dit was de eerste en laatste keer dat ik iets gekocht heb bij Fietsexpert. Nooit meer en ik zal het iedereen afraden.
Ze zouden de naam klantenservice moeten wijzigen, dit is geen service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

genaaid voelen door zogenaamde actieprijs!!

Jammer om te denken dat je bij Fietsen-expert je fiets voordelig kunt halen omdat ze werken met de zogenaamde actie-prijzen, als je beter gaat kijken naar andere webshops zijn dit gewoon de normale prijzen, dus maakt niet uit of je hem hier
of ergens anders vandaan haalt. Zelfs bij de dealers verkopen ze de fietsen in doos voor dezelfde prijs en kan je hem afhalen. beetje jammer als je denkt goedkoper uit te zijn, zoals ze zich voordoen...

Was deze beoordeling nuttig? 

Arno Kerzaan op Augustus 31, 2015

Geachte mevrouw,

Vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Wij proberen wel degelijk de laagste prijs aan te bieden. Helaas is het onmogelijk om alle aanbieders zowel online als offline te te monitoren en onze prijzen daarop aan te passen. Vandaar dat wij ook de laagste prijs garantie in het leven hebben geroepen. Daarmee bent u bij ons dus nooit duurder uit dan bij een andere winkel. Daarnaast bieden wij gratis verzending waarbij bij veel online winkels nog wel verzendkosten worden gerekend.

Mocht u de fiets elders goedkoper hebben gevonden laat het ons dan weten, wij crediteren u dan het prijsverschil + 10%.

Met vriendelijke groet,

Arno Kerzaan
Klantenservice
FietsenExpert.NL

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Service en garantie.........niet dus!

Bestelling en levering gingen vlot. De beschrijving voor het afmonteren van de fiets liet te wensen over en was zelfs voor de ingeschakelde vakman onduidelijk. Na een maand of 8 begon de fiets (Volare Liberty meisjesfiets) een paar roestvlekken te vertonen terwijl de fiets gewoon in de garage staat. Na een maand of 10 werd het veel erger, dus reclameer ik ( met foto's) ruimschoots binnen de garantietermijn. Na menige mailwisseling waarin allerlei smoezen, zoals u heeft hem bij de montage niet ingevet (stond niet in gebruiksaanwijzing en de roestvorming betrof reeds in de fabriek gemonteerde onderdelen) gaven zij te kennen dat ik maar een beetje moest poetsen om erger te voorkomen en verder konden ze niets doen. Heb toen nog een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ik de fiets retour wil sturen met teruggaaf van geld (ben bang dat de fiets groep 8 over 3 jaar niet haalt) of dat iemand misschien eens kwam kijken.......... Helaas geen reactie meer. Mijn zoon is ook toe aan een nieuwe fiets maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt de fiets bij fietsexpert.nl te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie op Augustus 14, 2015

Geachte M,

Wat vervelend dat u onze service zo slechts ervaart. Ik kan uw gegevens helaas niet vinden en kan dus niet nakijken wat er is gebeurt waarom u geen reactie meer heeft ontvangen. Als u uw gegevens doorgeeft kan ik dit voor u nakijken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service FietsenExpert.NL

M op Augustus 16, 2015

Geachte mevrouw Meijer,

Ik heb inmiddels mijn laatste e-mailnogmaals aan u verzonden, waarin ik ook aangeef dat we inmiddels het achterlicht hebben moeten vervangen omdat dit er los aan hing en niet meer vast te schroeven was met de oorspronkelijke schroeven door roestvorming. Er gaat steeds meer roesten dus verwacht dat er binnekort weer een bezoek aan de fietsenmaker moet worden gebracht.

Met vriendelijke groet,
M.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goed

Tevreden met de afhandeling en bezorging

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

EXCELLENT!!

Echt een toppe site. Ik ben echt onder de indruk vanaf nu ga ik hier alles bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0

Teleurgesteld

Vier weken geleden een fietsje voor mijn dochter besteld. Keurig binnen enkele dagen geleverd. Doos geopend voor controle. Zag er goed uit en dus goed opgeborgen. Vanavond het fietsje in elkaar gezet (ze is morgen jarig). Gigantische slag in het wiel en een deuk in de voorvork waardoor je eerst met een hamer de boel weer rond moet tikken! Maar goed toch maar gedaan want ik kan een meisje die drie wordt moeilijk uitleggen dat ze een halve fiets krijgt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goed

Mooie en stevige fiets , alleen de standaard is niet goed maar prijs kwaliteit verhouding is goed

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Perfect

Alles perfect verlopen. Alleen beschrijving kan iets duidelijk.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
5.0

Slechte kwaliteit

Ik heb gekocht een popal Olfie.
De fiets besteld voor mijn zoon van 9 in december. Fiets is geleverd en moest voor getekend worden, wij waren niet thuis en de bezorgservice heeft mijn zoon van 9 de fiets overhandigd en vervolgens zelf een kruis gezet voor ontvangst! De doos was een rommeltje, zadel kapot, frame verbogen en er vlogen schroeven uit de doos toen we hem openmaakte, dit pakket had ik nooit geaccepteerd.

Na vervolgens diverse keren contact hierover te hebben gehad zijn ze de fiets komen omruilen. De 2e fiets zag er okay uit, maar we zijn nu 5 maanden verder en wat een drama! Alle schroeven zijn al aan het roesten ( en nee de fiets staat niet de hele tijd buiten) de ketting loopt er wekelijks af. De lamp blijft niet zitten, de transporter blijft niet zitten. Al met al geen veilige fiets waar je je kind mee op pad wilt sturen.

Ik heb een mail gestuurd en heb toen als optie gekregen dat ze hem voor 35 euro ophalen om na te kijken! Belachelijk! Deze fiets is gewoon niet goed en ik wil mijn geld terug of een veilig product maar dat zal er wel niet in zitten. Ik kan niets anders zeggen dat het misschien goedkoper is dan ander zaken maar de kwaliteit blijft buiten wegen en veilig is het in ieder geval niet en raad dus iedereen aan om nooit hier een fiets te kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 

T.verhoef op Juli 06, 2015

Vervolg: na een aantal weken heen en weer gemail hebben ze uiteindelijk de fiets kosteloos opgehaald ter beoordeling. Indien wij gelijk hadden zou de fiets kosteloos worden gerepareerd indien de problemen door gebruik waren veroorzaakt ( blijft bijzonder als je er nog geen 4 maanden normaal op hent kunnen fietsen) zou men contact met ons opnemend. De fiets is volgens afspraak opgehaald en vervolgens hoorden we niets, dus zelf maar weer gebeld. Blijkt na bellen dat de ketting van de fiets is vervangen en dat alle schroeven die er steeds uitvielen zijn vervangen daarna is de fiets retour gestuurd. Uiteindelijk redelijk opgelost maar neemt niet weg dat wij de fiets al zelf hebben vervangen door een duurdere maar wel beter fiets aangezien we onze zoon van 9 moeilijk weken lopend naar school en sport kunnen laten gaan. dus nu zitten we met 2 fietsen waarvan 1 waarin we toch geen vertrouwen meer hebben.

Reinier op Juli 15, 2015

Wij hebben voor onze dochter ook een Popal fiets gekocht bij de plaatstelijke dealer. Simpel, de fiets kost weinig en dus is de kwaliteit ook weinig. Daar kan het bedrijf niets aan doen. Met alle respect, maar ik vind dat de fietsenexpert zich uitstekend heeft ingezet om de problemen op te lossen. Chapeau !!!

T.verhoef op Juli 15, 2015

als je een fiets koopt ongeacht de prijs mag je er van uit gaan dat deze veilig is! Als je kind doordat er onderdelen uitvallen valt met zijn fiets met alle gevaren van dien is een fiets niet veilig. Bijzonder dat U dat acceptabel vind bij een goedkoper fiets. Fietsexpert heeft het uiteindelijk opgelost maar dit heeft heel wat voeten in aarde gehad, als het een eerste instantie aan hen had gelegen had het mij geld gekost om de fiets te laten maken. Uiteindelijk is het kosteloos allemaal opgelost wat mij mening voed dat de fiets inderdaad niet goed was. Ben het met je eens dat je van een goedkoop kerk niet alles mag verwachten maar 1 ding wel dat hij veilig is, en dat was deze fiets niet. En als het bedrijf direct bij de eerste meldingen van problemen direct had ingegrepen dan was het een compliment geweest maar na 2 maanden mailen en mailen en mailen dan heeft een bedrijf zich niet uitstekend ingezet maat zijn ze je gewoon zat en willen ze van je af.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.7
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Mooie fiets

Mooie fiets. Goede prijs/kwaliteit.
Levering door Upc helaas minder.

Was deze beoordeling nuttig? 

Ester op Juni 02, 2015

Geachte Paul,

Fijn om te horen dat de fiets goed bevalt. Wat is er precies misgegaan met de levering van UPS? Dan kunnen wij hier rekening mee houden in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Ester
FietsenExpert.NL

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

prima service

ik wou mijn dochter verrassen met een roze fiets en heb inderdaad een order geplaats.achteraf kwam ik erachter dat mijn dochter toch een witte fiets wou hebben.heb gebeld om te vragen of het mogelijk was.ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en mij verzoek werd goedgekeurd en mijn dochter kreeg een witte fiets.zij is heel blij.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Volare
  • Nostalgia
  • Popal
  • Yipeeh
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • omafietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • bakfietsen
  • crossfietsen
  • loopfietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • beachcruisers
  • skelters
  • kinderfiets accessoires
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
GEEN verzendkosten
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.