FietsenExpert.nl

FietsenExpert.nl

www.fietsenexpert.nl
fietsenexpert

FietsenExpert.nl is een webwinkel voor al uw kinderfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, omafietsen, bakfietsen, damesfietsen & herenfietsen. FietsenExpert heeft alle fietsen ruim voorradig en zorgt voor een snelle levering. Uw bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt FietsenExpert.NL een Laagste Prijsgarantie.

FietsenExpert.nl ervaringen

167 reviews voor FietsenExpert.nl

 
(78)
 
(52)
 
(19)
 
(8)
 
(10)
Gemiddeld 
 
7.9
 
8.4
 
8.1
 
7.3
 
8.0
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Visser
Gemiddeld 
 
9.0

Leuk sportief kinderfietsje

Super leuk 12 inch fietsje besteld voor ons zoontje. Netjes geleverd en stond vrij vlot in elkaar. Kleine man is er erg trots op en vindt t prachtig om ermee weg te gaan.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 26, 2017

Geachte heer/mevrouw Visser,

Wat fijn om uw positieve reactie te lezen. Wij wensen jullie nog veel plezier van de nieuwe fiets!

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Jeroen Balyon
Gemiddeld 
 
1.0

Beschadigde fiets geleverd met voorkennis

15 juni 2017

Op dinsdag 6 juni een fiets besteld bij fietsenexpert. Voor verjaardag van mijn zoontje (22 juni) Snelle levering, netjes verpakt in "onbeschadigde" doos. Bij het uitpakken van de doos zat de fiets ook netjes ingepakt. Bij het verwijderen van het karton om het frame zag ik dat het frame zwaar beschadigd was terwijl de verpakking nog netjes heel was. Erg vreemd naar mijn idee. Direct foto's hiervan gemaakt en gestuurd in een mail dat de fiets beschadigd was. Na een aantal mails over en weer met de belofte dat men ging overleggen "wat te doen" kreeg ik ineens een mail dat de fiets inderdaad al beschadigd was maar dat men dit vergeten was te melden tegen mij. Ook op de site kon ik hier niets van terug vinden. Men boodt mij "wel liefst" 25 euro aan ter compensatie wat absoluut krankzinnig is. Vraag dus vooraf goed of de fietsen heel en onbeschadigd zijn!!!!!!!!

Fietsenexpert heeft mij belooft nu snel te reageren met het voorstel de fiets retour te nemen en het geld terug te betalen.

Ik zal dus later deze revieuw aanvullen met het uiteindelijke resultaat!!!!!!!!

Wordt vervolgd..........

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Jeroen Balyon op Juni 29, 2017

Zoals beloofd een vervolg.....

Na veel wikken en wegen, controle fietsenmaker etc. besloten de fiets toch te houden. Waar je de fiets ook koopt....ze hebben allemaal schade. Fietsenmaker gaf aan dat het alleen spuitwerk was. Overleg gehad met "fietsenexpert", zij willen deze kosten niet op zich nemen. Wel wordt er een vergoeding aangeboden van € 30.-
We zijn nu 23 dagen verder vanaf de koop, maar geld wordt helaas niet overgemaakt.

Jeroen

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer Balyon ,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het nogmaals heel vervelend dat alle Kiyoko fietsen beschadigd worden geleverd, waarvoor nogmaals onze excuses. Zoals u met mijn collega heeft besproken heeft zij de €30,- ter compensatie naar u overgemaakt.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
willem
Gemiddeld 
 
3.8

onderdelen snel stuk

Voor mijn kleinzoon een leuke sportieve fiets besteld.
Fiets werd niet zoals beloofd voor 90 procent afgemonteerd geleverd.
Vrijwel alle losse onderdelen zoals wielen, spatborden, stuur, trappers, kettingkast moesten nog worden gemonteerd. De remmen zijn erg moeilijk goed af te stellen.
Het fietsje is nu een halfjaar oud en de trapas is al afgebroken. En net op dit onderdeel zit geen garantie.
Ik ga de volgende fiets gewoon weer bij de Fysieke fietsenwinkel kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette op Mei 24, 2017

Geachte Willem,

Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het zo dat er geen garantie zit op draaiende onderdelen, omdat dit te maken heeft met het gebruik. Als het om een fabrieksfout zou gaan, zou het probleem zich al eerder voordoen.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
Rob
Gemiddeld 
 
9.5

Warme douche

Ik had een meisjesfiets besteld ,maar de kettingkast was beschadigd .Na een paar dagen had ik al een nieuwe in huis.
Grote klasse /super service.
Bedankt
Een blije Opa

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat er veel plezier is van de fiets.

Met vriendelijk groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Davids
Gemiddeld 
 
9.0

Gewoon goed

De fiets was makkelijk besteld en snel geleverd. Jammer dat UPS niet aangeeft hoe laat ze komen, dat zou een verbeterpunt zijn. De fiets moest nog gedeeltelijk in elkaar gezet worden maar dat had mijn man zo voor elkaar.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u alles positief ervaart. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de fiets.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Kelly Saft
Gemiddeld 
 
1.0

laagste prijsgarantie klopt niet

Ik ben op zoek naar een 14 inch Cars jongensfiets. Fietsenexpert beweert de laagste prijsgarantie te hebben, maar de Disney Cars 14 inch jongensfiets Rood is van €228,- voor €193,- te koop, terwijl deze bij veel andere webshops veel goedkoper is. Bijvoorbeeld bij Outdoorspeelgoed.nl kost dezelfde fiets €109,95 en betaal je ook geen verzendkosten! Hierdoor vertrouw ik die laagste prijsgarantie niet!

Was deze beoordeling nuttig? 

A wagenaar op Januari 19, 2017

Dezelfde ervaring, bij verzoek laagste prijs garantie reactie fietsje niet meer leverbaar, elders voldoende leverbaar, idem op voorraad bij importeur, mijn hier niet bestellen, voldoende alternatieve leveranciers tegen wel een eerlijke lagere prijs

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte mevrouw Saft,

Hartelijk dank voor uw review. De laagste prijsgarantie houden wij goed in de gaten maar er kan altijd ergens anders een prijs dalen. Mocht u ergens dezelfde fiets inclusief verzendkosten op een andere webwinkel vinden wordt er in de laagste prijs garantie uitgelegd dat u dit bij ons kunt indienen en wij betalen u dan het prijsverschil terug.

Met vriendelijke Groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer/mevrouw Wagenaar,

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses dat wij de gewenste fiets niet meer leveren. Fijn om te horen dat u de fiets ergens anders heeft kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Sevtap
Gemiddeld 
 
10.0

Gave fiets

Super hippe fiets voor mijn zoon dat pas 7 jaar was geworden. Aangezien mijn zoontje lang is voor zijn leeftijd, leek het ons gepast om een maatje 24 inch te bestellen

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 05, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets. Wij hopen dat uw zoontje er nog lang plezier van zal hebben.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Marleen
Gemiddeld 
 
9.3

Leuke fiets

Super leuke meidenfiets, snel geleverd en goed in elkaar te zetten.
Minpuntje: het slot wat erop zit is niet goed gekeurd voor de verzekering, dus moest er nog extra een slot bij kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

martin
Gemiddeld 
 
3.5

Aflevering is schandalig slecht

De Fiets ziet er op de advertentie leuk uit. Dus besteld, goede prijs, dacht ik.
De fiets is afgeleverd en ik zag dat de velgen een andere kleur hadden, dan ik besteld had.
De losse onderdelen monteren was geen probleem. Wel alle gemonteerde onderdelen herstellen.
Tegenwoordig worden de fietsen in de gevangenis in elkaar gezet en dat was duidelijk zichtbaar.
Achterlicht kapot, fietsbel aan verkeerde kant gemonteerd, stickers slecht opgeplakt met vouwen en luchtbellen ( ziet er dus niet uit). Het achterspatbord was geknikt ( dus niet meer mooi rond, maar krom).
Dit alles uiteindelijk hersteld en toen ging hij fietsen. De ketting vloog er continu af. meerdere keren vast gezet maar loopt er steeds af. ik mis kettingspanners op de achterwielen.

Ik ben dus geen tevreden klant . De eerdere reacties gelezen en dat is waarom ik geen contact heb opgenomen en een wijze les geleerd heb.

Was deze beoordeling nuttig? 

martin H op Mei 18, 2016

Oh ja...
Ik heb alvast de reactie die jullie standaard toevoegen geplaatst, scheelt weer....

Geachte ......,

Wij vinden het erg vervelend dat u dit gevoel aan het gesprek heeft overgehouden. Wij nemen u serieus en willen met u tot een oplossing komen. Omdat de fiets beoordeeld dient te worden voordat wij kunnen toezeggen hoe het probleem opgelost kan worden, willen wij deze graag ophalen. Wij hebben u dit dan ook aangeboden en zouden dit nog steeds graag in orde maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service Medewerker

Reageer op deze review
Fam. van den Beucken
Gemiddeld 
 
6.0

Redelijk tevreden.

Onze zoon is blij met zijn fiets.
Om de fiets in elkaar te zetten viel niet mee. De handleiding was erg beperkt; o.a. de remblokjes stonden er niet in. Kortom iets meer als 2 uur later stond er zijn fiets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Volare
  • Nostalgia
  • Popal
  • Yipeeh
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • omafietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • bakfietsen
  • crossfietsen
  • loopfietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • beachcruisers
  • skelters
  • kinderfiets accessoires
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
GEEN verzendkosten
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.