Fonq

www.fonq.nl
 
4.1 (42)

Fonq is een online warenhuis met een uitgebreid assortiment aan merkproducten in de categorieën wonen, huishouden, speelgoed, cadeau's, wellness, design, koken, elektronica en meer. Fonq.nl bestaat uit 125 online speciaalzaken die onder de paraplu van Fonq vallen.

Het assortiment van Fonq is ruim. De webwinkel beschikt over een showroom in Utrecht, waar ook producten kunnen worden afgehaald. Daarnaast heeft de webshop het Thuiswinkelwaarborg keurmerk.

Fonq ervaringen

42 reviews voor Fonq

 
(6)
 
(1)
 
(6)
 
(13)
 
(17)
Gemiddeld 
 
4.1
 
5.5
 
3.7
 
2.5
 
4.6
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
E Ramayana
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
5.0

Een prima webwinkel - matig sub-leverancie

Een prima webwinkel, efficiënt bestel- en betaalproces, klantvriendelijke customer service.
We hebben een Buitenkeuken Grandhall Premium GT3 Island set ten ere van afstudeer feest besteld. De product was keurig op tijd afgeleverd maar helaas na het uitpakken is gebleken dat we niet de juiste product mogen hebben ontvangen. Contact met de klantservice opgenomen, we waren goed geholpen maar jammer genoeg fonQ.nl heeft onvoldoende invloed op hun leverancier om de levering probleem op tijd op te lossen. Dus we zijn benieuwd naar de afloop van onze bestelling en afstudeer feest….. review wordt vervolg..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jo van gelder
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

PRIMA SERVICE!!!!!!!!!

Prima service,klein probleempje met besteld product overleg via mail verliep snel en netjes.
Sturen ze nieuw product op terwijl ik het oude nog in huis had.Dus prima opgelost!!!!Zal zeker weer iets bestellen bij Fonq.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rita
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen contact klantenservice

Stoelen 2 dagen geleden besteld en zouden gisteren geleverd worden. Niets geleverd. Heb de stoelen vanmiddag nodig voor feestje en wil de bestelling annuleren. Maar dat kan alleen telefonisch en daar neemt niemand op. Ze laten je steeds kwartier naar bandje luisteren en dan wordt de verbinding wegens drukte verbroken. Wat een kutbedrijf. Had ik de andere recensies maar eerder gelezen dan had ik niets besteld. Ik raad dan ook iedereen aan om niets meer te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Juni 22, 2017

Beste Rita,

Wat vervelend om te horen dat u ons telefonisch niet kunt bereiken. Uiteraard helpen wij u alsnog graag. Wij willen u dan ook vriendelijk vragen om uw ordernummer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze excuses voor het ongemak.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
B
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Kansloze Service

Kansloze webwinkel. Ten eerste een beschadigde stoel geleverd. Kan gebeuren. Vervolgens wordt een vervangende stoel in de verkeerde kleur!!! geleverd en dus staan er inmiddels twee stoelen die retour moeten. Klantenservice onmogelijk te bereiken maar via een omweg (bel het showroom nummer 030 - 760 04 80) toch een medewerker aan de telefoon.
Na 16 dagen gezeik met Fonq -waarna er nog steeds 2 stoelen retour moeten-, onderneemt deze winkel een vakkundige poging haar klant af te wimpelen met €10 cashback of een flesje slobberwijn uit de webshop. Totaal kansloos. Nooit meer Fonq!!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Juni 16, 2017

Beste heer/mevrouw,

Wij zien dat u al op meerdere review websites heeft aangetoond dat u ontevreden bent. Wij begrijpen uw reactie en vinden het echt heel vervelend dat u deze ervaring met ons heeft.

Zou u uw ordernummer naar ons door kunnen sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
patricia
Gemiddeld 
 
5.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

ZEER SLECHTE AFTERSALES

Zeer slechte klantenservice, ben al dagen aan het wachten voor een dekbed retour te sturen en krijg maar geen reactie.
Ook telefonisch niet bereikbaar.
Belabberde aftersales!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Juni 13, 2017

Beste Patricia,

Wat vervelend dat u ons niet kunt bereiken en dat u nog steeds aan het wachten bent op de retoursinstructies.

Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Uiteraard maken wij dit dan direct in orde.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review

Dennis H
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Zeer teleurstellend1

Waardeloos. Bedrijf snapt niet goed hoe verkoop via internet gaat. Barbeque besteld. Levertijd zou 3 tot 6 dagen zijn. Na eindeloos bellen en niemand aan de lijn te krijgen is maar een mail gestuurd. Ook dat duurt lang maar een antwoord kwam er wel. Het kan nog weken gaan duren voor mijn bbq geleverd gaat worden. Waarom wordt dat niet vermeld? Niks geen terugkoppeling. Klant, zoek het maar uit. Heb nu aangegeven per mail om de order maar te annuleren. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat er reactie komt.

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Juni 13, 2017

Beste Dennis,

Jeetje! Dat is wel heel vervelend. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u teleurgesteld bent. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat u niet op de hoogte wordt gehouden van eventuele vertragingen. Wij willen hiervoor dan ook onze oprechte excuses aanbieden.

Zou u uw ordernummer alsnog even kunnen doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Dan kunnen wij de huidige status inzien en alles correct afhandelen.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Dennis H op Juni 13, 2017

Dag, Ordernummer hoef ik niet meer door te geven. Order is al geannuleerd. Barbeque nu besteld bij Wehkamp, oud en vertrouwd. Bbq na een dag al ontvangen en hij staat al buiten te wachten op z'n eerste feestje! Jammer genoeg hadden wij ook een gasdrukregelaar besteld bij Fonq omdat ik nog freebees had.......Zou ook met een dag geleverd worden. U raad het al: Wegens omstandigheden is uw pakketje niet verstuurd.....Als het goed is komt hij met enige vertraging vanavond binnen. Wat rest: Nooit meer op Fonq.nl wat bestellen. Betaal iets meer bij een andere partij en de order wordt keurig uitgeleverd. Zonder zich te verschuilen achter drukte, niet op voorraad of wat dan ook.

fonQ op Juni 14, 2017

Beste Dennis,

Wat jammer dat u de bestelling heeft moeten annuleren. Uiteraard hebben wij hier echter wel alle begrip voor. Wij vinden het dan ook fijn om te horen dat u de barbeque elders wel direct heeft kunnen ontvangen en dat u een leuk feestje kunt geven. Zou u wel het ordernummer van de gasdrukregelaar kunnen doorsturen? Dan kijk ik direct even de status voor u na.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
Me
Gemiddeld 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Niet bereikbaar, houd niet op de hoogte van vertraging

Na anderhalve week nog niks ontvangen van een bestelling waarvan alles op voorraad was. Ze laten niks horen over een vertraging en reageren niet via de e-mail en het telefoonnummer is niet bereikbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Juni 13, 2017

Beste heer/mevrouw,

Onze welgemeende excuses voor de slechte bereikbaarheid. Hier wordt hard aan gewerkt.

Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Uiteraard zullen wij dan direct de status voor u nakijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
Isil
Gemiddeld 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Waardeloze klantenservice

Ik heb op 10 mei een product besteld. De levertijd was 2-5 dagen maar over 6 dagen pas hebben we het gekregen. Daarna wilden we het ruilen met een grote maat. Fonq heeft een mooie pagina voor retourneren/ruilen net als de website zelf. Ik heb alles ingevuld en een bericht gekregen ''Bedankt voor uw bericht. Wij hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen en nemen deze in behandeling. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie'. Leuk. Maar vervolgens helemaal niks gehoord van de klantenservice! Uiteindelijk over 2 dagen heb ik gebeld en daardoor een email gekregen over retour sturen instructies. Ik heb meteen een afspraak gemaakt met DHL om het op te halen. Het product was opgehaald. Daarna heb ik weer niks gehoord van Fonq - geen bericht over ''we hebben het product gekregen en we gaan het verder verwerken'' of zo, helemaal niks. Ik heb weer gebeld. Het duurt trouwens elke keer ongeveer 15 minuten tot dat ik überhaupt met een klantenservice medewerker kan praten. Ja, Fonq heeft het gekregen maar het duurt nog 14 dagen om het te verwerken. Het was blijkbaar te veel werk om zelfs een email sturen aan de klant ervoer mar goed. Ik hoor wat binnen 14 dagen. Alweer niks gehoord natuurlijk. Ik heb vandaag (31 mei!!!) weer gebeld om mijn bestelling te annuleren. Ik wil geen nieuwe product krijgen van van Fonq meer dus ik heb het geannuleerd. Ik wil eigenlijk nooit iets kopen van Fonq meer. We kopen bijna alles van internet (cadeaus, office artikelen, boodschappen, kleren, mobiele telefoons enzovoort) maar we gaan echt NOOIT iets kopen van Fonq. Jammer, gemiste kans om nog een loyale klant te krijgen. Waardeloze klantenservice. Zonde van de investering. We gaan lekker door met bol.com want hun klantenservice is echt top! (PS. Ik ben benieuwd of het geld naar onze rekening echt wordt gestuurd tot 2 juni).

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Juni 13, 2017

Beste Isil,

Wat een ontzettend vervelende ervaring. Hierbij willen wij dan ook graag onze oprechte excuses aanbieden voor de slechte bereikbaarheid en de late reacties. Het is enorm druk en hierdoor zijn de wachttijden helaas langer dan gewenst. Uiteraard doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat de klanten weer kunnen profiteren van de service waar wij voor staan.

Uiteraard willen wij deze case wel graag snel voor u afhandelen en wij willen u dan ook vragen om uw ordernummer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen de status dan nakijken en ervoor zorgen dat alles goed wordt afgerond.

Nogmaals onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
Anna
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Blij met fonq

Bij bestelling gaf men aan"levering binnen 4 dagen. Na 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Voor de beste internetprijs.?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
KDam
Gemiddeld 
 
1.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Levering vertraagd, retour duurt 2,5 week??

Kadobon van Fonq gekregen. Eerste keer dat ik er bestel. Meteen ook de laatste keer. Levering was een dag te laat. Jammer, geen ramp. Helaas bleek het gekochte product van lage kwaliteit en bovendien defect. Meer de schuld van de producent niet van Fonq. Dus retour sturen. Tot mijn verbazing moet dit middels een formulier waarna je een dag later een mail krijgt om een retour etiket uit te printen. Erg omslachtig...
Maar direct gedaan. Inmiddels ruim 2 weken verder en nog geen bevestiging dat retour ontvangen is noch terugbetaling van het geld. Inmiddels contact gehad met de klantenservice. Die geven aan dat het heel normaal is dat het retourproces 2,5 week duurt! Dat is dus helemaal niet normaal. Nog nooit eerder meegemaakt.
De tijdelijke korting die ik kreeg is inmiddels niet meer geldig. Een fatsoenlijke webwinkel zou daarin tegemoet komen, maar Fonq niet. Hoe ik het lef heb het uberhaupt ter sprake te brengen? Natuurlijk krijg ik die korting niet meer. Gewoon pech!
En bedankt. Nooit weer. Wat een onprofessionele, klantonvriendelijke winkel is dit.

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Mei 30, 2017

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Wij vinden het vervelend hoe het is gelopen met de retourzending en dat u niet op de juiste manier bent geïnformeerd. Graag zien wij uw ordernummer tegemoet, zodat wij het verder voor u kunnen uitzoeken.

U mag de e-mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review

Alexander
Gemiddeld 
 
2.8
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Ben er wel klaar mee

Ze reageren traag of helemaal niet op e-mail. Men neem je als klant niet serieus.

Voor hun 10 anderen. Ik bestel er niet weer.

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Mei 22, 2017

Beste Alexander,

Wat vervelend om te horen dat u dit zo ervaart.

Zou u ons per e-mail kunnen aangeven wat er precies aan de hand is. Wellicht dat wij dan alsnog iets voor u kunnen betekenen.

U mag de e-mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
Petra
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte ervaringen

De vorige keer al ruim een maand op een dekbedhoes gewacht. Terwijl op de site staat: op voorraad (voor 23.00 besteld is de volgende dag geleverd), meldt de klantenservice me dat de hoes niet op voorraad is. En ook na een belletje van mij wordt dat niet aangepast op de site.

Stom geweest en onlangs weer iets besteld... en weer hetzelfde gelazer. Tijdens de bestelprocedure krijg je zelfs een tijdsblok te zien, wanneer de producten bij jou worden afgeleverd. Als je hebt betaald ook een track-and-trace code via de mail. En vlak daarna weer een mail: 'Excuses, wegens onvoorziene omstandigheden hebben wij het toch niet op kunnen sturen'. Inderdaad, volgens de track-and-trace link, blijft het aangemelde pakketje op deze status staan. Niks. Fonq is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mails.

Ditmaal had ik slechts 3 dagen voor een verjaardag en moet ik iets anders verzinnen. Wijze les, ik bestel nooit meer iets bij Fonq.

Was deze beoordeling nuttig? 

fonQ op Mei 22, 2017

Beste Petra,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. Wij begrijpen dan ook erg goed dat u hier niet tevreden over bent.

Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw ordernummer? Wij ontvangen het ordernummer graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen de situatie dan intern voor u nakijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
Damian
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Bestel nooit bij fonQ.

Bestel hier nooit. Lachwekkend bedrijf.

Had een horloge besteld en de extra optie gekocht voor cadeaupapier. Bij het uitpakken thuis bleek het hele horloge te missen. Sterker nog, fonQ heeft nog glashard tegen mij lopen liegen in de correspondentie tussen ons.

Ik heb nu een geschil lopen bij PayPal, als hier niks uitkomt onderneem ik verdere stappen.

De ervaringen van andere mensen van fonQ zijn ook uitermate slecht. Zoals je kan zien op facebook, google recensies en reviewspot.

BESTEL HIER DUS NOOIT

FonQ kan een puntje zuigen aan een bedrijf als coolblue.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Damian
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bestel nooit bij fonQ.

Had een horloge besteld en de extra optie gekocht voor cadeaupapier. Bij het uitpakken thuis bleek het hele horloge te missen. Sterker nog, fonQ heeft nog glashard tegen mij lopen liegen in de correspondentie tussen ons.

Ik heb nu een geschil lopen bij PayPal, als hier niks uitkomt onderneem ik verdere stappen.

De ervaringen van andere mensen van fonQ zijn ook uitermate slecht. Zoals je kan zien op facebook, google recensies en reviewspot.

BESTEL HIER DUS NOOIT

FonQ kan een puntje zuigen aan een bedrijf als coolblue.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Pronk
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

slechte service

Leveringstijd was overschreden.
Trappetje kwam aan, is op 3 plekken beschadigd tot op het blanke staal.
Gisteren en vandaag klantenservice gebeld eindeloos in de wacht gestaan 2x 16 minuten. Bandje gisteren ingesproken om te worden terug gebeld maar dat is niet gebeurd.
2 x Retourformulier met fotoś ingevuld. Maar bij verzending werd het formulier niet geaccepteerd (access to forms netivity.nl was denied)
Dit is voor mij de eerste en de laatste keer dat ik bij FonQ besteld heb.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Clair
Gemiddeld 
 
5.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Onbereikbare klantenservice als je wil reourneren

Ik wilde een deel van mijn bestelling terugsturen. Je kan dit eenvoudig doen als je ingelogd bent, denk je. Je hoeft slecht een aantal dingen aan te klikken. Daarna zal je een email ontvangen, zodat je het pakket kan retourneren. Helaas niet ontvangen. Na een dag wachten, hieover een email naar klantenservive gestuurd. Als reactie een email dat ze zo snel mogelijk zullen reageren op mijn emaill. Niets meer op gehoord. Gisteren maar eens gebeld. Na een kwartier in de wacht te hebben gestaan, maar opgehangen, want mijn lunchpauze was bijna om. En op moment van schrijven sta ik om precies te zijn al weer 13.34 min in de wacht... wordt vervolgd.. maar dit was de laatste keer bij Fonq voor mij!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jeroen
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Levert niet volgens afspraak / geen contact met klantenservice

Bestelling met 2 artikelen besteld, had ik echt dit weekend nodig voor een grote BBQ. Zodoende donderdag om 13.30 uur besteld (was levering per transporteur - gasflessen) en zou dan uiterlijk vrijdag geleverd worden.

Ik ontving geen orderupdates per e-mail, geen trackingnummer (zoals wel beloofd) vrijdag werd maar 1 van de 2 artikelen geleverd. 2x mail naar klantenservice verzonden, wacht nog steeds op reactie. Telefonisch kom ik ook niet verder. Order staat nog steeds op "in behandeling".

Zeer slecht voor zo'n groot bedrijf, ik kom hier niet meer terug en mag hopen dat het 2e artikel ooit nog geleverd gaat worden.

Heb je iets snel binnen 2 dagen nodig, bestel dan niet hier en verwacht ook geen snelle reactie via de klantenservice!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
W.Thijssen
Gemiddeld 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Komen afspraken niet na. Slechte klantenservice. Lange wachttijden klantenservice

Mijn vriendin en ik hadden een trampoline met veiligheidsnet voor onze dochter besteld.
Op woensdag laat in de middag de trampoline ontvangen (1 1/2 later dan ze op de website hadden beloofd), maar het veiligheidsnet bleek de foute afmetingen te hebben (behorend bij een grotere maat trampoline).
Direct donderdag begonnen met bellen. Het duurt 15 minuten voordat je een telefoniste aan de lijn hebt. Deze belooft vervolgens er direct werk van te maken en mij nog dezelfde dag terug te bellen. Om 16:40 diezelfde donderdag toch weer teruggebeld. Het duurt weer 15 minuten, voordat ze tegen mij zeiden: " wij hebben geen tijd meer om uw te woord te staan, u kunt beter ophangen". Waanzin. Vrijdagmorgen vroeg weer gebeld, nu 10 minuten wachten. Vriendin krijgt telefoniste aan de lijn, die zegt we gaan er nu echt direct achter aan. Rond 15:00 uur weer gebeld, want we hadden nog niks gehoord. Antwoord: "we zijn er mee bezig, we laten u nu echt voor 17:00 uur weten wat er gaat gebeuren, onze oprechte excuses, we bellen echt terug…beloofd". Uiteraard hebben ze weer niet teruggebeld. Wat een schandalige manier om met je klanten om te gaan. Jullie zouden je diep moeten schamen. Donderdag moest ik ook nog een trapje bijbestellen bij de trampoline. Voor 24:00 uur besteld volgende dag in huis. Toch maar bij Fonq gedaan, want ze waren de goedkoopste (bah wat een spijt). Ik heb een bestelling tegen 1900 uur geplaats, maar wat doen ze...ze sturen een factuur om 0:12 uur. Net iets over 0:00 uur, zodat het trapje toch niet de volgende dag binnen is, maar een dag later, terwijl ze hadden gezegd voor 24:00 uur besteld, volgende dag in huis. Kortom Fonq beloofd veel, maar komt weinig na. Een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Mijn vriendin en ik walgen ervan.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gabriele van der Linden
Gemiddeld 
 
5.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Klantenservice onbereikbaar, vreselijk slecht

Bestelling werd ze snel geleverd allemaal tiptop. Nu blijkt het artikel niet te voldoen en probeer ik het terug te sturen, dat is een ramp. De leverancier zou contact met mij opnemen , na dagen nog niets gehoord. Iedere keer als ik de klantenservice probeer te bereiken zit ik heel lang aan de telefoon te wachten en kom niet aan de beurt, dan geef ik het maar weer op en hang op. Ook al drie keer een e-mail naar de klantenservice gestuurd dan krijg ik een e-mail terug zonder enige tekst met allerlei vreemde tekens waarin staat dat het de klanten service nummer dat er iets veranderd is aan dit nummer maar dat is het dan ook. Ik weet bij god niet wat er loopt. Slechtst bereikbare klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nvt
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Barslechte service

Toen ik dit product bestelde stond er 2 tot 5 werkdagen levertijd. 6 februari besteld. Nu al 13 maart en ze 'hopen' te leveren op 31 maart! Het was bedoeld voor de verjaardag van mn zoontje eind februari... Hij was erg verdrietig. Ongelooflijk slechte service, zeg maar geen service. Geen compensatie of alternatief.

Was deze beoordeling nuttig? 

Martine van fonQ op Maart 13, 2017

Hoi!

Wat ontzettend vervelend dat je nog niets geleverd hebt gekregen. En natuurlijk nog erger voor je zoontje. Sorry hiervoor! Zou je misschien je ordernummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen sturen? Dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Groeten Martine van fonQ.

Reageer op deze review

monique hol
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

slechte service

Had een pedaalemmer van Wesco besteld voor 138 euro.
Dan verwacht je dus kwaliteit.
Hij zag er goed uit , maar door verhuizing pas een paar weken later in gebruik genomen.
Het verwisselen van de zak was een ramp.
Emmer gaat er moeilijk uit, zak blijft hangen bij het eruit halen en scheurt dan, deksel gaat met harde klap dicht.
Toen pas reviews gelezen en bleek dat er heel veel mensen ontevreden waren.
Fonq had de emmer uit het assortiment moeten halen.
Ik werd met een paar gebruikerstips het bos in gestuurd.
Pedaalemmer staat nu bij het grof vuil.
Bedankt Fonq voor de "goeie"service

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Joop
Gemiddeld 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht product

Aangeschaft voor bijna €50 een buitenthermometer van het merk Eva solo. Ding geeft de verkeerde temperatuur aan. Als mensen de auto staan te krabben is het volgens Eva solo 10*.
Geprobeerd een review te plaatsen op hun site met de oprechte bedoeling mensen te waarschuwen voor het wanproduct, mag hij niet geplaatst worden. Klantenservice houdt mij aan het lijntje. NOOIT meer Fonq.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Thiago
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

fout

Slechte afhandeling van mijn klacht. Verkeerde kleur van product gekregen. De kleur die op website stond hebben ze helemaal niet. Moest het dus nu zelf terugsturen en ter compensatie na vragen 5 euro korting op volgende bestelling. Afgeslagen want ik heb geen vertrouwen meer in Fonq. Ik bestel via internet omdat ik geen tijd heb om naar winkels te gaan dus ook niet om het terug te sturen. Bestel alles via internet dus ze lopen heel wat geld mis van mij.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Martijn
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Snel mijn moederdagcadeau geregeld

Ik had nog een cadeautje nodig. 's avonds besteld en de volgende ochtend netje in gepakt al in huis. Netjes ingepakt ook.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Alexander
Service 
 
1.0

Schandalige waardeloze service bij klacht

Een mooie houten buitenset gekocht, stoel en 6 tafels .
http://www.fonq.nl/product/sens-line-toulouse-tuinset-200-cm/120185/

Vol goede moed in elkaar zetten. Tafel geen probleem. Eerste stoel, schroeven paste niet. eindeloos geprobeerd toen maar boormachine en gaatje wat groter gemaakt. Volgende stoel precies zelfde problem. Derde stoel zag ik meteen al dat het fout was. Kortom een duidelijke slechte constructie. Die andere drie zitten nog in de doos.

Contact met FonQ. Helaas kunnen u maar 25 euro geven voor ongemak voor een set van 750 euro!!! Want door te boren was garantie vervallen!!! en dan konden ze hem niet nogmaals aanbieden. Werkelijk belachelijk een defecte set nogmaals in de winkel willen zetten.

Als zij slecht produceren / inkopen en dan bij probleem bij mij leggen. Met deze service gaan ze het niet lang redden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Productgroepen
  • Gereedschap
  • Speelgoed
  • Tuin
  • Wonen
  • Cadeauartikelen
  • huishoud
  • koken
  • tafelen
  • wellness
Levertijd
Voor 22:00u besteld, de volgende dag geleverd (indien op voorraad)
Verzendkosten
€ 5,95 bij bestellingen tot € 30,- - € 3,95 bij bestellingen tot € 50,- - GRATIS bij bestelling boven de € 50,-
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • overboeking
  • pin
  • eenmalige machtiging
  • achteraf betalen
  • Visa
  • Mastercard
  • giftcards
Telefoonnummer
030 - 24 75 015

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.