GalaxyWorld

www.galaxyworld.nl
 
9.0 (22)

GalaxyWorld is een specialistische webshop voor smartphones en tablets. We hebben een breed scala aan producten waaronder: OTG kabels, OTG Hubs, OTG adapters en allerlei andere handige kabels, stekkers en pluggen. Daarnaast heeft GalaxyWorld een breed assortiment aan Qi technologie. Denk aan draadloze opladers, wireless receivers, Qi covers en inlays. Je vindt bij GalaxyWorld ook adapters in alle soorten en maten, voor thuis, onderweg en in de auto. Galaxyworld staat voor echte service en klanttevredenheid. Mail wordt snel beantwoord en wij staan altijd klaar met een oplossing mocht er onverhoopt toch iet mis gaan...wat natuurlijk zo weinig mogelijk gebeurt ;-)

GalaxyWorld ervaringen

22 reviews voor GalaxyWorld

 
(18)
 
(1)
 
(2)
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
9.0
 
9.2
 
8.9
 
9.2
 
8.8
Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Samira
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Geweldige service

Goeie service. Snelle levering. Ik ben meer dan tevreden..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mark
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Het kan dus wel :-)

Het bestellen ging erg makkelijk vooral door het handige menu. In twee keer klikken overzicht met wat ik zocht. Vervolgens snel geleverd.
Verpakking beschadigd ontvangen en helaas was product defect maar daar kon GalaxyWorld niets aan doen, kwam door vervoerder.
Mailtje gestuurd naar helpdesk en werd meteen een nieuwe afgestuurd. Geen gezeur met eerst opsturen en dan afwachten. Na ontvangst van de nieuwe kon defecte retour in doos van de nieuwe.

Prettig om te merken dat er nog steeds webwinkels zijn die echt hun best doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Renée
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Informatie

Net besteld! Ik wil jullie graag complimenteren over de informatie op de website! Super duidelijk en zeker voor een beginneling, geen poes pas! Duidelijk wat je er nog eventueel bij kunt bestellen en waar het voordient. Mijn complimenten!

Met vriendelijke groeten,
Renée Gabriëls

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Hennie de Bie

draadloos opladen

Is er ook een mogelijkheid van draadloos laden voor de lg k10?
ik hoop op andwoord
groetjes Hennie

Was deze beoordeling nuttig? 

Draadloos-laden.com op December 04, 2016

Dit toestel heeft geen Draadloos laden ondersteuning vanaf fabriek maar met een universele draadloze ontvanger kan de K10 wel geupgrade te worden. Gezien de antenne in de plastic accudeksel adviseren wij om de ontvanger niet in het toestel te verwerken. Onze universele pakketen zijn: https://draadloos-laden.com/qi-voordeelbundels/micro-usb-universeel-s5-neo-lg-etc

Hennie op December 07, 2016

Top super bedankt

Hennie op December 07, 2016

Super bedankt

Reageer op deze review
Gerard
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Buitengewoon goede service!!

Uiterst snelle levering, goede producten en een buitengewoon goede service die je tegenwoordig nog maar zeer zelden aantreft (ook niet bij de grote, welbekende webshops). GalaxyWorld is zonder enige twijfel een aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lothje C Toet
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Beste service ooit

Product was de volgende dag al in huis. Helaas is hij kapot gegaan. Geen probleem bleek. Ik kreeg een nieuwe en of ik de oude terug wilde sturen. De volgende dag lag de nieuwe al in de bus terwijl de oude nog niet bij hen terug was.
Wat een service. Nog nooit meegemaakt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
c.reijntjes
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Gigantisch service

Ik bestelde 2 draadloze opladers maar ze waren te zwak voor mijn iPhone, mail gestuurd met de deze bevinding mail terug ontvangen met de mededeling dat er al 2 nieuwe sterker onderweg waren.
Deze waren de volgende dag binnen en waren perfect, andere had ik al terug gestuurd en ik mailde wat de meer kosten waren, ik kreeg een mail terug niets.
Dat heet nu echt service ik beveel iedereen met dit bedrijf zaken te doen perfect.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gedeon
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Geweldig!

Ik had een iets betsteld en het was binnen 2 dagen hier, en geweldige klanten service

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Koen
Gemiddeld 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
6.0

Goede persoonlijke service

usb-c naar hdmi 4k adapter werkte niet goed samen met mijn xps13 laptop. Was geen probleem om deze gratis terug te sturen. Binnen paar dagen ook geld weer terug. Goede service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Justin

Beats kabel

Na 2 dagen wachten nog steeds niks binnen tewijl er gezegt was dat hij gister er zou zijn

Was deze beoordeling nuttig? 

GalaxyWorld op Oktober 24, 2015

Gelukkig lag het bij het de buren ;-)
Mvg Galaxyworld

Reageer op deze review

H g
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Goede service

Ik had op de site een bestelling geplaatst.

Kreeg snel het pakketje. Bleek een verkeerde type kabel te zijn. Ik heb daarop een e-mail gestuurd en als reactie werd er meteen een nieuwe pakketje verstuurd met de juiste kabels.

Dat is pas goede service.

Ga zo door.

Was deze beoordeling nuttig? 

GalaxyWorld op Oktober 10, 2015

Fijn dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen!
Dat doen we graag ;-)
Met vriendelijke groet
Team GalaxyWorld

Reageer op deze review
Maria t.
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
6.0

Vervolg op: Benieuwd naar mijn pakketje maar zeer ontevreden met de Track & Trace

Nadat ik het pakketje binnen kreeg zag ik een erg leuke verrassing met daarin een compensatie van de verzendkosten!

Super service en sluit ik daar mee de ontevredenheid weg :)

Wat mij nu wel is opgevallen is als ik de telefoon dus echt wil opladen hij gloeiend heet wordt. Dus dan is de telefoon amper meer vast te houden.

Dit maakt mij wel bezorgt omdat ik natuurlijk niet wil dat de batterij stuk gaat..

Was deze beoordeling nuttig? 

GalaxyWorld op Augustus 31, 2015

Hoi Maria,
Een beetje warmte is er ook bij gewoon laden. Bij inductieladen komt iets meer warmte vrij door de 2 magnetische spoelen. Meestal ook geen reden tot zorg. Te heet is niet goed.
Gebruik je een extra cover? En van welk materiaal is deze?
Gebruik je de door ons bijgevoegde lader of een andere?
We lossen het uiteraard graag voor je op en kijken of er misschien iets te doen valt aan de extra hitte. Een directe mail naar ons mag ook ;-)
Met vriendelijke groet
Galaxyworld

Reageer op deze review
Riccardo
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Autolader

Al een poosje op zoek naar een autolader waar meerdere USB apparaten op kunnen en die het ook blijft doen. Na korte mailwisseling goed apparaatje gevonden. Erg tevreden tot nu toe. Wordt snel op mail gereageerd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Maria t.
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
2.0

Benieuwd naar mijn pakketje maar zeer ontevreden met de Track & Trace.

Nu heb ik besloten draadloos op te gaan laden en heb bij Draadloos laden een voordeel pakket gekocht,

Super nieuwsgierig natuurlijk ( daarom kan ik geen officiele sterren nog geven voor levering )

De prijs is prima maar er is 1 ding dat ik toch even kwijt wil. Ik kocht het voordeel pakket voor 39,99. Je pakketje volgen kost gratis bij besteding van 40.- en heb dus apart 2.- extra kunnen betalen omdat ik 1 cent te kort kwam... Dat vind ik erg flauw..

Ik maak nog wel een review als het pakketje bevalt.

Was deze beoordeling nuttig? 

GalaxyWorld op Augustus 26, 2015

Hoi Maria,
Dat de prijs net onder de 40 euro zit is geen bewuste keuze. Het draadloos laden pakket was eerst 42,50. We hebben het iets goedkoper gemaakt en daarmee is het pakketje automatisch onder die grens gekomen.

Hopelijk bevalt de inhoud. Mochten we je verder nog met iets kunnen helpen, dan horen we dat graag :-)

Reageer op deze review
Arlan
Gemiddeld 
 
5.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

verkeerde levering

onlangs heb ik een usb jig besteld bij galaxyworld om mijn telefoon te unbricken. dit is een soort usb stick die je in je telefoon doet zodat hij weer gaat werken. echter kreeg ik een usb OTG kabel bij de levering. geen idee waar het mis is gegaan maar dit hoort natuurlijk niet!

Was deze beoordeling nuttig? 

Arlan op Augustus 16, 2015

Super, bedankt!

GalaxyWorld op Augustus 17, 2015

Hoi Arlan. Klein foutje bij het verpakken denk ik. We gaan je uiteraard zo snel mogelijk de JIG alsnog toe sturen. De kabel mag je natuurlijk houden ;-)
Excuses voor het ongemak.
Mvg GalaxyWorld

Reageer op deze review

Hans Mank

Bestelling mislukt-bestelling gelukt!

Bij Galaxyworld twee otg y-kabels besteld met oplaad en USB functionaliteit voor een Toshiba Encore 2 WT8-B-102 tablet. De kabeltjes waren snel binnen, echter alleen de oplaad-functie werkte, de USB host-functie niet. Na overleg met Galaxyworld werden een aantal alternatieven gegeven, een daarvan een minihub met USB en kaartlees-functies. Op de vraag of de y-kabels terug konden en we in plaats daarvan de mini hubs konden bestellen kwam het antwoord dat deze al onderweg waren. De hubjes werken perfect! De vraag hoe de financiële afhandeling te regelen werd beantwoord met; er is geen verdere actie nodig!, ondanks het prijsverschil.
Perfecte klantenservice dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zelden geziene service

2 x spullen besteld, laadpad, draadloze ontvangers, USB lader. Probleem met USB lader werd snel opgelost. Zeer snelle reactie op mail, zelfs op zondag. Indien problemen, worden deze correct opgevolgd met de nodige feedback.
Supervriendelijke naverkoopdienst. Een voorbeeld voor andere bedrijven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bianca
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Prima service

Ik had de draadloze oplader + ontvanger besteld. Pakketje was snel in huis. Maar in eerste instantie viel het vies tegen. Het werkte voor geen meter. Veel contact gehad met de jongens van Galaxy World die hun best gedaan hebben mij te helpen. Uiteindelijk beloofden ze me een nieuwe set op te sturen, die was er de volgende dag. Dit werkt uitstekend. Ik heb hem net uitgepakt en ben er nu al heel blij mee. Ik leg de telefoon er op en hij doet het! Niet alleen met een adapter, maar ook met het snoer in mijn laptop en zelfs met een hoesje erom.
GalaxyWorld, bedankt voor jullie tijd, meedenken en service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jessica maas
Service 
 
10.0

topservice

Hartelijk dank voor het vervangen van het door mij gekochte produkt dat buiten jullie schuld om door postbexorging beschadigd aan kwam. Dat is TOPSERVICE..!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Frank Langohr
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Toller Shop

Danke für die schnelle Lösung toller Service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Taco
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Uitstekende service én scherpe prijs

Online shoppen zoals je het overal zou willen. Mijn bestelling bestond uit 2 x Nillkin Magic Disk 2 met receiver voor Samsung S5.

Eerst advies gevraagd over de verschillen tussen de laders Nillkin Magic Disk 1 en 2, dezelfde dag een helder antwoord terug.
Bestelling geplaatst en de volgende dag een uitstekend verpakt pakketje in de brievenbus. Top service, goed product, snel verzonden en ook nog tegen een scherpe prijs.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Cengiz
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Service met een hoofdletter S

Omdat het geleverde niet werkte zoals bedoeld zond ik een mail naar verkoper. Bijna per omgaande ontving ik een reactie met mogelijke oplossingen. Toen die ook niet werkten werd mij een nieuw artikel toegezonden en kon ik het niet goed werkende artikel retour zenden.

menig bedrijf kan een voorbeeld nemen aan de wijze waarop Galaxyworld inhoud geeft aan haar service. Absolute aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gerard
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Micro USB male, Micro USB OTG Host (Y) female power kabel, USB female

Maak je weinig mee. Bestelling verkeerd geleverd, dezelfde dag nog gecorrigeerd en verstuurd.
Vertrouwde erop dat ik de verkeerd geleverde producten zou retourneren.

Besteld: Micro USB male, Micro USB OTG Host (Y) female power kabel, USB female
Werkt perfect met mijn Uguus UT2 Android TV-box en mijn Lenovo Yoga 2 1050 Tablet, precies wat ik zocht.

Was deze beoordeling nuttig? 

Evert L op Februari 07, 2015

Ik kan mij bij je aansluiten. Ik heb deze service nog nooit mee gemaakt. USB kabeltje besteld, Kreeg 2 dagen later een USB kabeltje in de brievenbus. Bleek dat kabeltje een andere aansluiting te hebben. Gemaild en uitgelegd, gelijk een mail terug ik stuur je 2 verschillende, kun je kiezen uit 3. Deze 2 waren wel goed. Er zat er overigens ook een kabel bij met de zelfde soort aansluiting als bij die eerste. toch werkte deze wel. Vermoedelijk was de eerste dus stuk. Ik doe de 2 andere kabeltjes morgen in de brievenbus. Wat een service, en nog goedkoop ook nog. Van mij allemaal 10 hoor

Reageer op deze review
Hans
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Top!

Met spoed had ik een USB OTG Y-kabeltje nodig en dat is dankzij Galaxyworld gelukt. Op vragen wordt snel gereageerd en ze doen wat ze beloven, voor een nette prijs.

Niks dan lof!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henry
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Top service

Op zoek naar een draadloze lader en had enkele vragen. De reactiesnelheid was super snel en netjes. Je kan merken dat ze er verstand van hebben. Zeker een aanrader om je spullen bij te kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • Samsung
  • android
  • nokia,samsung,htc,blackberry,enz
  • Samsung, Huawei, iPhone, Nokia
Productgroepen
  • tablet accessoires
  • smartphone accesoires
  • Kabels & Pluggen
  • autoladers
  • QI chargers
Levertijd
1 a 2 werkdagen
Verzendkosten
Gratis verzending
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • PayPal
  • CE
  • sisow
  • ideal
  • ROHS
Betaalmethodes
  • sisow
  • iDEAL, Bankoverschrijving, PayPal, Mister Cash Bancontact, Sofort banking
Telefoonnummer
0612345678

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.