Greetz

www.greetz.nl
 
3.8 (32)
greetz

Wenskaarten versturen kun je eenvoudig met Greetz. Greetz is Marktleider in Nederland met haar online kaarten service. U maakt eenvoudig een gepersonaliseerde kaart welke vervolgens thuis wordt bezorgd.

Kun je met Greetz alleen kaarten laten bezorgen?

greetz kortingNaast wenskaarten kun je op Greetz.nl ook bloemen, ballonnen, taarten, gebak, chocolade en zelfs dranken laten bezorgen. En dat is nog niet alles. Alle mogelijke kado's zijn te versturen met Greetz. Verras vandaag nog iemand op een echt bijzondere manier met Greetz!

Greetz ervaringen

32 reviews voor Greetz

 
(2)
 
(5)
 
(2)
 
(9)
 
(15)
Gemiddeld 
 
3.8
 
5.0
 
3.6
 
2.9
 
3.6
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Henk
Gemiddeld 
 
3.3

Kortingscode wordt niet ingewisseld

Hopelijk kunnen de door Greetz gegeven kortingscodes in de toekomst wél verzilvert worden.
Het moet niet zo kunnen zijn dat een code die Greetz op 1 oktober geeft op 2 oktober al niet meer inwisselbaar is ondanks dat deze, volgens hen, tot en met de 15e geldig zou zijn. In antwoord op mijn reclamatie hierop werd mij heden medegedeeld dat ik deze code alsnog kan inwisselen tot en met de 14e??!!
Wél moet ik dan, terwijl ik voorlopig niets nodig heb, wéér 'n nieuwe bestelling plaatsen vóór de 14e. Het mij via mail toegezegde kortingsbedrag kan niet gerestitueerd worden.
"Helaas vergoeden wij achteraf geen acties"(Kim van Greetz klantenservice)
Ik wil NIET opnieuw bestellen, ik wil gewoon het toegezegde kortingsbedrag op mijn rekening.
Hartelijk bedankt Greetz

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
arna van rooij
Gemiddeld 
 
8.5

ballonnen voor schoonmoeder

Mijn schoonmoeder werd 80 en ter gelegenheid daarvan had ik twee ballonnen besteld.
keurig op de aangegeven dag bezorgd. Op haar verjaardagsdag heb ik s'ochtends nog snel gecheckt of er een touwtje/lint aan zat . Helaas was het lint met een stickertje aan de ballon bevestigd waardoor bij het uitpakken van de doos (buiten) er 1 ballon de lucht in verdween . Balen .
Ik heb toch maar even gebeld en uitgelegd wat er gebeurt was .
Ik heb dezelfde dag nog een nieuwe ballon ontvangen . Wat een fantastische service van Greetz.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Thomas Val
Gemiddeld 
 
2.5

Bloemen laten bezorgen? niet via Greetz!!

Ik wilde mijn vriendin verrassen met een bios bloemen op haar werk. Bezorgen ze die na sluitingstijd! Nu krijgt ze en kaartje om een nieuwe bezorg afspraak te maken?! Tsja dan zijn die bloemen inmiddels wel verwelkt! Handig dat je een tijdstip kan kiezen, niet dus!
Dit doe ik dus niet nog een keer via Greetz!! Volgende keer weer gewoon via de lokale bloemist, bovendien was het een vrij duur boeketje.
Tegenvaller.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Manon
Gemiddeld 
 
2.5

SLECHT!

Greetz kan beter acuut stoppen met het koeriersbedrijf waar ze bij zitten. Klopt 0,0 van hun track en trace. Pakket wordt niet bezorgd op de dag dat het aan moet komen. Morgen nog maar een poging, verrassing eraf, verjaardag is morgen voorbij. Gelukkig heb ik een hele aardige medewerker gesproken. Absurde bezorging van zo'n groot bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Dennis K
Gemiddeld 
 
2.5

Niet geleverd

Voor onze trouwdag heb ik een taart met kaart besteld bij Greetz. Alle bestellingen die wij tot nu toe gedaan hebben bij Greetz (en dat zijn er een hoop) zijn altijd netjes aangekomen, en ja soms wel eens te laat.
Vandaag is de taart met kaart helaas niet bezorgd terwijl de bezorger zegt van wel.
De bezorger van het bezorgbedrijf heeft ook (naar alle waarschijnlijkheid gezien de handtekening vaker bij zendingen stond) zelf getekend.
Bij het bezorgbedrijf zijn ze alles behalve vriendelijk. Het is nu een getouwtrek van welles nietes. We hebben camerabewaking hangen met datum en tijd, en de beelden zijn veilig gesteld. Zolang Greetz samen blijft werken met deze bezorgdienst zijn ze mij als klant kwijt.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Dennis K. op Augustus 07, 2017

Ik heb gelukkig goede ervaringen met het contact met Greetz.
Ik heb steeds 1 iemand als aanspreekpunt gehad en mails en telefoontjes werden snel behandeld en opgenomen.
Mijn mening is dan ook dat Greetz een andere bezorgdienst moet benaderen. Want ze leveren wel, het komt alleen niet aan...
Erg jammer allemaal.

Jacqueline mulder op Augustus 07, 2017

Het zou mijn ervaring kunnen zijn. Ik heb nu twee keer geprobeerd een verrassing te laten bezorgen maar het gaat steeds mis. Er is inderdaad sprake van een logistieke puinhoop, maar ook bij greetz zelf mankeert er nogal wat.
Probeer ze maar eens te pakken te krijgen.
Voor mij nooit meer Greetz

Reageer op deze review
M
Gemiddeld 
 
5.3

Greetz bloemen teleurstellend

Bloemen besteld via internet voor de verjaardag van mijn dochter
Levering prima maar een bos van €20,95 is het geld absoluut niet waard
Waardeloos klein bosje flut.
Bovendien ben je bijna verplicht ook een kaartje van €1,95 te kopen want anders krijgt de ontvanger niet de afzender te zien.

Was deze beoordeling nuttig? 

icw op Augustus 31, 2017

zo is het ons vergaan met de fruitmand keurig een nieuwe gekregen na de eeste keer de helft verrot nu het zelfde de 2de dag ook de helft niet meer goed voor mij geen greetz meer

Reageer op deze review
Ingrid
Gemiddeld 
 
1.0

Waardeloze bloemen

Op mijn verjaardag bos roosjes gekregen. Spontaan vielen blaadjes af van één roos, diverse roosjes hingen al slap, na één dag nog erger. Nieuwe bloemen gekregen, wederom waardeloos. Hingen snel slap.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Stephan
Gemiddeld 
 
4.5

Opgelicht door GREETZ (2017)

2017 ) valentijns bestelling gedaan leuke kaart+ helium valentijns ballon,betaalt €26,00
Kaart ontvangen helium ballon NIET , Greetz gemailt hoe dit zit krijg een mail terug maar geen woord over die ballon of antwoord op mijn vraag hier heeft u een kortingscode en wij hopen u hiermee blij gemaakt te hebben! Maar niet eerlijk mijn geld terug wat ik wel betaald heb voor die ballon NEE geld incasseren kunnen ze wel bij greets maar als ze de bestelling niet leveren kan je ook fluiten naar je poen ! Ja ik ben nu HEEL blij natuurlijk de valentijns ballon en kaart had ik niet voor mij zelf besteld maar voor mijn vriendin moet zeggen bij greetz word je zeker verrast

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Diana
Gemiddeld 
 
9.5

Tekst weg

2 fotokaarten besteld , deze heb ik via de mobiele app gemaakt. Niet duidelijk tot waar tekstvak loopt en nu 2 grote dure kaarten waar hele stukken tekst niet opstaan .Vaak met halve foto's en teksten. Erg jammer dat dit niet in de app vooraf aangegeven wordt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Deleij
Gemiddeld 
 
4.7

Jammer

Bloemen besteld voor schoondochter en zoon maar die waren na een dag al verlept.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Greetz
Productgroepen
 • Speelgoed
 • bloemen
 • Chocolade
 • Kraamcadeaus
 • kaarten
 • wenskaarten
 • cadeaus
 • Taarten
 • Ballonnen
 • gebak
 • dranken
Levertijd
bezorging doorgaans binnen 24 uur
Afhalen mogelijk
nee

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.