Greetz

www.greetz.nl
 
3.9 (39)
greetz

Wenskaarten versturen kun je eenvoudig met Greetz. Greetz is Marktleider in Nederland met haar online kaarten service. U maakt eenvoudig een gepersonaliseerde kaart welke vervolgens thuis wordt bezorgd.

Naast wenskaarten kun je op Greetz.nl ook bloemen, ballonnen, taarten, gebak, chocolade en zelfs dranken laten bezorgen. En dat is nog niet alles. Alle mogelijke kado's zijn te versturen met Greetz. Verras vandaag nog iemand op een echt bijzondere manier met Greetz!

Greetz kortingscodes

Greetz ervaringen

39 beoordelingen voor Greetz

 
(2)
 
(6)
 
(3)
 
(12)
 
(17)
Gemiddeld 
 
3.9
 
4.8
 
3.9
 
2.9
 
3.8
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Eus
Gemiddeld 
 
3.7

slechte service, te laat bezorgd

ik heb ruim op tiijd een dag van tevoren een kaart besteld ivm een romantisch etentje. Kaart niet op tijd binnen. Volgens klantenservice lag dat aan post.nl. Afschuiven. Kriijg hem pas maandag of dinsdag ipv zaterdag. Op vrijdagmiddag besteld. Greetz zegt de volgende dag te bezorgen. Niet dus. Oplossing: tegoedbon! Is te laat, etentje is dan al voorbij. Wil mijn geld terug. Doen ze niet. Waardeloze service. Loze beloftes. Belachelijk

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Angela
Gemiddeld 
 
5.3

Slechte service

Om te beginnen was ik altijd erg tevreden over Geetz en de producten. Ik had toen weliswaar nog nooit een kwestie gehad en dus nog geen contact hoeven opnemen met de klantenservice. Op 27 december een leuke ballon besteld voor een kinderverjaardag. Door een storing bij de ABN is er iets misgegaan en is de betaling dubbel voldaan. Nadat ik de eerste keer talloze minuten in de wacht stond werd de verbinding plots verbroken. Daarna contact gezocht met de klantenservice via de mail, het zou worden opgelost en teruggestort binnen vijf werkdagen (uiteraard niks). Na dit termijn wederom gemaild, geen reactie. Uiteindelijk contact via Facebook: excuses en het zou direct geregeld worden. Status, inmiddels zijn we bijna drie weken verder maar zonder terugbetaling zoals beloofd. Schandalig, deze gang van zaken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Koko
Gemiddeld 
 
1.0

Waardeloze bezorging

Vandaag zou ik een pakket ontvangen, Greets werkt samen met koeriersbedrijf Packscenter. Dit bedrijf dumpt gewoon kaartjes in brievenbussen, dat ze Een pakket hebben aangeboden, terwijl je de hele dag thuis bent en er letterlijk niemand heeft aangebeld.Vervolgens laten ze jouw pakket ergens in de straat bij iemand achter.Dus overduidelijk niet bij jouw gebouw is geweest om het pakket aan te bieden, omdat ze anders het pakket bij je directe buren had achtergelaten, die ook thuis waren.
Slechte zaak voor Greetz, aangezien zij voor een groot gedeelte afhankelijk zijn van voor zieken, die logischerwijs niet makkelijk ter been zijn en niet de hele wijk kunnen aflopen om een pakket op te halen. Klantenservice bellen voor een klacht heeft geen toegevoegde waard, Greetz doet hier helemaal niks mee, wast zijn handen in onschuld en wijst alles naar haar koeriersbedrijf. Slechte ervaring service, zou dit dus nooit aan iemand aanbevelen, probeer een andere website bol.com ofzo om iemand te verrassen.Nooit dit soort bullshit problemen met hun gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Mattijs
Gemiddeld 
 
8.5

Leuk en gemakkelijk voor geboortecadeautje

Geboortecadeautje besteld via Greetz. Leuk dat je het kan personaliseren en een (eigen gemaakt) kaartje erbij kan doen. Dan is mijn bedrijfslogo ook nog zichtbaar :). Makkelijker dan zelf alles bij elkaar zoeken, inpakken en naar de post brengen. Gemak dient de mens zeg maar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
M
Gemiddeld 
 
1.3

Bestelling niet geleverd

Mijn bestelling is niet afgeleverd. Dit kreeg ik als reactie terug van Greetz:

"We hebben jouw verrassing met ordernummer helaas vandaag niet kunnen bezorgen. We stonden voor een dichte deur en ook de buren waren niet thuis. 
Onze koerier Packs heeft een briefje achtergelaten (tijd 13.51) zodat je een nieuwe aflever afspraak kan maken."

Dit is een complete onzin verhaal van Greetz!!!!
Ik werk in een winkel en ben dus de hele dag aanwezig. Hoe kan ik nou de postbode gemist hebben als hij niet is verschenen, ben en kan nergens heen omdat ik in een winkel werk en de bezorgadres hier heb doorgegeven. En dat de buren ook niet thuis waren is nog eens een onzin want hier is een winkelstraat die vanaf 10.00 de deuren open gaan en allemaal dus beschikbaar zijn. Ik heb zelfs helemaal geen postbode gezien die een brief achterliet.

Ik wilde op zondag mijn vriendin verrassen dus heb € 9,95 verzendkosten moeten betalen en nu krijg ik zo'n onzin verhaal van Greetz.
Na 3 dagen kreeg ik nog steeds geen reactie op mijn mail waar mijn pakket is gebleven.

Nooit en NEVER Greetz meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Erik
Gemiddeld 
 
4.8

Greetz kan het allemaal nog niet zo goed aan

Het bestellen van meerdere artikelen in éénmaal gaat bij Greetz niet. Dit betekent dubbele verzendkosten op één opdrachtnummer. De medewerker aan de telefoon: "ons systeem kan dat nog niet aan, maar dan had u even moeten bellen en dan had u een code ontvangen waarmee u slechts éénmaal de verzendkosten betaalt. Ik had dat echt moeten weten...stom van me. Dat ik tweemaal toe bijna 20 minuten in de wacht moest staan, waarbij ik de eerste keer na 20 minuten er uit werd geflikkerd vond ik ook niet heel professioneel van Greetz. De medewerker aan de telefoon reageerde daarop als door een wesp gestoken: "maar meneer, het is hier ontzettend druk". Dan denk ik: had Greetz zijn bezetting daar niet wat beter op kunnen afstemmen zodat ik niet 45 minuten à de gebruikelijke belkosten had moeten betalen? Maar goed, Greetz, jullie website ziet er best flashy uit maar jullie professionaliteit laat nog wat te wensen over. Intussen ga ik op zoek naar een andere website, zoals cardsengifts of zo.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Pim
Gemiddeld 
 
3.5

Verkeerde wijn.

Verkeerde wijn geleverd. Klacht ingediend, maar geen reactie terug gekregen. De eerste maar meteen de laatste keer dat ik iets bij Greetz besteld heb.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henk
Gemiddeld 
 
3.3

Kortingscode wordt niet ingewisseld

Hopelijk kunnen de door Greetz gegeven kortingscodes in de toekomst wél verzilvert worden.
Het moet niet zo kunnen zijn dat een code die Greetz op 1 oktober geeft op 2 oktober al niet meer inwisselbaar is ondanks dat deze, volgens hen, tot en met de 15e geldig zou zijn. In antwoord op mijn reclamatie hierop werd mij heden medegedeeld dat ik deze code alsnog kan inwisselen tot en met de 14e??!!
Wél moet ik dan, terwijl ik voorlopig niets nodig heb, wéér 'n nieuwe bestelling plaatsen vóór de 14e. Het mij via mail toegezegde kortingsbedrag kan niet gerestitueerd worden.
"Helaas vergoeden wij achteraf geen acties"(Kim van Greetz klantenservice)
Ik wil NIET opnieuw bestellen, ik wil gewoon het toegezegde kortingsbedrag op mijn rekening.
Hartelijk bedankt Greetz

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
arna van rooij
Gemiddeld 
 
8.5

ballonnen voor schoonmoeder

Mijn schoonmoeder werd 80 en ter gelegenheid daarvan had ik twee ballonnen besteld.
keurig op de aangegeven dag bezorgd. Op haar verjaardagsdag heb ik s'ochtends nog snel gecheckt of er een touwtje/lint aan zat . Helaas was het lint met een stickertje aan de ballon bevestigd waardoor bij het uitpakken van de doos (buiten) er 1 ballon de lucht in verdween . Balen .
Ik heb toch maar even gebeld en uitgelegd wat er gebeurt was .
Ik heb dezelfde dag nog een nieuwe ballon ontvangen . Wat een fantastische service van Greetz.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Thomas Val
Gemiddeld 
 
2.5

Bloemen laten bezorgen? niet via Greetz!!

Ik wilde mijn vriendin verrassen met een bios bloemen op haar werk. Bezorgen ze die na sluitingstijd! Nu krijgt ze en kaartje om een nieuwe bezorg afspraak te maken?! Tsja dan zijn die bloemen inmiddels wel verwelkt! Handig dat je een tijdstip kan kiezen, niet dus!
Dit doe ik dus niet nog een keer via Greetz!! Volgende keer weer gewoon via de lokale bloemist, bovendien was het een vrij duur boeketje.
Tegenvaller.

Was deze beoordeling nuttig? 

Liesbeth Koevoet op November 14, 2017

Heb dezelfde ervaring. Een bloemetje uitgezocht en betaald voor bezorging op zaterdag. Van Greetz de bevestiging gekregen voor bezorging op zaterdag. Mooi niet dus! Werd pas de volgende maandag om 15:30 uur bezorgd. Was een doos met geknakte en uitgevallen bloemen. 22 euro weggegooid. Doe ik dus nooit meer!

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Greetz
Productgroepen
 • Speelgoed
 • bloemen
 • Chocolade
 • Kraamcadeaus
 • kaarten
 • wenskaarten
 • cadeaus
 • Taarten
 • Ballonnen
 • gebak
 • dranken
Levertijd
bezorging doorgaans binnen 24 uur
Afhalen mogelijk
nee

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.