Groenbast Electronics

Groenbast Electronics

www.groenbast.nl
 
1.2 (85)
groenbast

LET OP: de website van Groenbast Electronics is momenteel offline. Gezien de laatste reviews lijkt er iets aan de hand te zijn. Wees alert. Het lijkt er bovendien op dat de eigenaar van Groenbast Electronics een nieuwe webshop heeft geopend om mensen op te lichten: Hellas Company!

TIP: 10 tips om veilig online te bestellen

Groenbast Electronics is een webwinkel, gespecialiseerd in de online verkoop van elektronica producten. Het assortiment van Groenbast Electronics bestaat uit huis & tuin, kantoor & telefonie, kantoorbenodigdheden, witgoed, beeld & geluid, huishoudelijke producten en persoonlijke verzorging. Groenbast Electronics bezorgt de bestelde electronica producten binnen 1 tot 3 dagen gratis bij u thuis. Voordelig en veilig online aankopen doe je bij Groenbast Electronics. Andere electronica winkels met een soortgelijk aanbod als Groenbast electronics zijn: Bax Shop en Bobshop.

Groenbast Electronics ervaringen

85 beoordelingen voor Groenbast Electronics

 
(1)
7-9 punten
 
(0)
 
(1)
 
(1)
 
(82)
Gemiddeld 
 
1.2
 
1.2
 
1.2
 
1.2
 
1.3
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Patrick

Groenbast waarschijnlijk opgepakt!

Beste “Groenbast gedupeerden”,

Vrijdagavond (24-7-2015) viel mijn oog op een klein ANP nieuwsitempje in NRC. zie ook http://maastrichtlokaal.nl/nieuwsbericht/174841. Ik heb nog even naspeurwerk gedaan en het heeft in meerdere kranten gestaan, de Telegraaf voegde er nog aan toe dat het duo actief was met hun site gedurende een korte periode; eind maart t/m begin april 2014.
Dat is precies de periode dat ik mijn aankoop incl betaling van 750 euro bij Groenbast deed!
Ik heb het verlies ruimschoots overleefd maar zou evengoed openstaan voor een gedwongen terugbetaling.
Waarschijnlijk jullie ook wel.
Ik ben benieuwd hoe eea zich de komende tijd zal gaan uitrollen.
Eerlijkheid duurt het langst!

Was deze beoordeling nuttig? 

Ssm op Januari 18, 2016

Dag, ik ben opgelicht via Hellas Company (zelfde eigenaren). Nog iets gehoord?

Reageer op deze review
Kemal
Gemiddeld 
 
1.0

Ab groenmast via marktplaats

Ik heb 3x playstation 4 controllers gekocht via marktplaats van ene a.b. Groenbast.. Deze heb ik nooit gekregen. Zijn bankrekeningnummer is NL45ABNA0566775794. Zijn telefoon staat uit. Email wordt niet beantwoord, ik heb de bank gebeld en ze zeggen dat ze niks voor me kunnen betekenen.
Ik denk dat dit dezelfde persoon is als groenbast electronics..

Wie heeft dit ook op marktplaats meegemaakt.
Mijn email is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Samen staan we sterker..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rody
Gemiddeld 
 
1.0

Ik wil jullie op deze site wijzen.
http://www.opgeletopinternet.nl/index.php/topic,18729.msg195594.html#msg195594

Hier worden de gedupeerde bijgehouden. Nu nog maar 5 personen. Dit zijn er veel meer gezien de onderstaande reacties. opgeletopinternet.nl hebben ook contacten met media. Dus hoe groter de zaak hoe meer aandacht.

Overigens heb ik van de politie al een brief ontvangen om extra informatie toe te zenden. Het lijkt erop dat de zaak opgepakt wordt. De periode van lang wachten is begonnen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

agnes

Naar aanleiding van uw melding over AW-center, berichten wij u als volgt. Wij willen als beslist.nl een melding maken bij de Officier van Justitie, samen met Webshop Keurmerk. Wij hopen dat er dan grondig naar de zaak wordt gekeken en dat men ook daadwerkelijk zal over gaan tot vervolging. Wij willen u hiervoor vragen ons toestemming te geven, om namens u een melding te maken bij de Officier van Justitie. Mocht u reeds aangifte hebben gedaan, dan vragen wij u deze te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij een korte beschrijving van uw klacht.
Wij zullen alle klachten verzamelen en via deze manier trachten de Officier van Justitie een goed en overzichtelijk dossier aan te leveren.
Wij horen graag van u.
Met vriendelijke groet,
beslist.nl
Misschien een idee als we allemaal naar bovenstaande mail onze aangiftes mailen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Patrick Koster op April 25, 2014

Ik vind het een goed plan om de oplichtingszaak Groenbast Electronics tot op de bodem uit te zoeken, en alle schade indien mogelijk (eventueel groepsgewijs met Lesley) te achterhalen op de verantwoordelijke. Mij heeft dit grapje € 740,00 gekost en geen iPhone.

Reageer op deze review
Tetsy
Gemiddeld 
 
1.0

Ehmmm.. Dussssss opgelicht :/ niet blij mee, niemand hier volgensmij. Maar ja ik ben er nu wel een beetje overheen. Maar in het begin was dat me een partijtje zurigheid. €495 zo even geflushed. Jammer. Bitter. (Bal)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rody
Gemiddeld 
 
1.0

Ik wil jullie op deze site wijzen.
http://www.opgeletopinternet.nl/index.php/topic,18729.msg195594.html#msg195594

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Edwin
Gemiddeld 
 
1.0

Duidelijk geval van oplichter. Vorige week zondag ipad air besteld, betaald maar niet geleverd. Op dit moment niet te bereiken (zowel website, telefoon als ook email). Ik heb inmiddels aangifte gedaan. Het adres bestaat wel!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lesley
Gemiddeld 
 
1.0

LAATSTE OPROEP

Voor alle mensen die gedupeerd zijn door Groenbast Electronics: Meld je bij mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de gegevens van je oplichting. Ik heb al meer dan 100 meldingen binnen. Vandaag mail ik ieder !!

Laat het er niet bij zitten....

Hartelijke groet,

Lesley

Was deze beoordeling nuttig? 

Rudy op April 08, 2014

Laten we hierbij ook niet vergeten om beslist.nl op hun medeplichtigheid aan te spreken. Iedereen heeft van beslist.nl hetzelfde antwoord gekregen:

"Consumenten die bij Groenbast.nl aankopen hebben gedaan die niet zijn geleverd, raden we aan aangifte te doen bij de politie via www.mijnpolitie.nl.

Wij trekken ons het lot van de gedupeerden aan en doen ons uiterste best om met de eigenaar in contact te komen, zodat we kunnen achterhalen wat er gebeurd is.

Als consument bent u een overeenkomst aangegaan met de webshop en heeft daar geld aan betaald. Daaruit vloeit voort dat de verkopende partij ook verantwoordelijk is voor eventuele teruggave van het betaalde bedrag bij het niet leveren van producten. Derhalve is beslist.nl niet aansprakelijk voor geleden schade (....)

Met vriendelijke groet, beslist.nl "

Nee, niet aansprakelijk.... maar zeker wel mede-verantwoordelijk! Aangezien het merendeel van de kopers de goedkoopste aanbieding zoeken via deze site. Hoeveel van deze gedupeerden zijn via beslist.nl op de site van Groenbast terecht gekomen? Hadden ze dan op een ander manier überhaupt ooit deze oplichterssite getraceerd? Welnee joh......

Rudy op April 08, 2014

En niet alleen met betrekking tot Groenbast:

http://www.klachtenkompas.nl/beslistnl/beslistnl-heeft-alleen-oog-voor-haar-eigen-financiele-resultaten

Deze lijst is nog niet lang genoeg:

http://www.klachtenkompas.nl/beslistnl

Reageer op deze review
Sanne Wijma
Gemiddeld 
 
1.0

Dit zijn oplichters !!
Ze bellen niet, ze mailen wel, maar je krijgt geen bestelling

Was deze beoordeling nuttig? 

Bastiaan op April 07, 2014

Beste Sanne,

Bedankt voor je melding, maar dit loopt als sinds 03.04.14. Zie hieronder.

Cornelis op April 12, 2014

Beste mensen
Ook ik ben opgelicht door Groenbast Electronics maar ik heb op 30 maart al besteld en dus betaald geen e mail gehad en geen levering wel klacht gedeponeerd "heb ik met vals geld betaald " en aangifte gedaan bij mijn politie .nl
succes allemaal

Reageer op deze review

Ghita
Gemiddeld 
 
1.0

Beste mensen,
Ook wij zijn opgelicht door Groenbast. Natuurlijk aangifte gedaan en vandaag van de recherche gehoord dat alle aangiftes naar de recherche Maastricht worden gestuurd. Door de vele aangiftes wordt er een zaak van gemaakt. Groenbast is nog niet failliet verklaard dus misschien nog enige hoop.
Voor diegene die een RECHTSBIJSTANDVERZEKERING hebben: deze bellen!!!!! Vele verzekeringen vergoeden de schade, zo ook die van ons. Wij krijgen het volledige bedrag terug van de verzekering omdat het bedrag te laag is om een zaak te beginnen. Maar WEL ons geld terug. Wat een opluchting!!
Sterkte voor iedereen!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Yasmine op April 07, 2014

Nou, dat is fijn voor onze jonge mensen die iets besteld hebben en geen rechtsbijstandverzekering hebben. We zijn al zo rijk genoeg als studenten pfffffffff

Gnoom op April 07, 2014

Welke rechtsbijstandsverzekering is dat dan?

Marjan op April 07, 2014

Helaas kreeg ik het bedrag niet uitgekeerd, ze beginnen pas een zaak vanag € 250,00 en mijn bedrag was € 209,00.

Guillaume op April 07, 2014

Dat van mij was 375 euro. Ik zit bij arag. Enig idee wat er dan gebeurt?

remon riethorst op April 07, 2014

groenbast is nog niet failliet verklaard dit is een bedrijf alleen op papier verder gaat het om een woonhuis waar vermoedelijk geen playstation ipad iphone of wat dan ook te vinden is maar wel een stelletje rijstvreters die daar dik hun zakken zitten te vullen

agnes op April 08, 2014

Ook rechtsbijstand gebeld, maar kunnen ze niks doen omdat we niet weten wie er daadwerkelijk achter groenbast zit. Diegene zijn naam is van iemand anders. Dus ik zou graag weten hoe je dat voor elkaar hebt gekregen Ghita?

Rudy op April 08, 2014

Ik vraag me werkelijk af of de recherche van Maastricht nou wel zo'n goed idee is.... ten eerste: waarom in Maastricht gaan rechercheren? Het is toch een fictief bedrijf en een fictief adres? Natuurlijk zetten de daders iedereen daarmee op een dwaalspoor.... en ten tweede: ik denk dat de politie in Limburg al zijn handen vol heeft aan het criminele drugscircuit in de grensgebieden. Politie in Dordrecht of Randstad lijkt me ook iets daadkrachtiger qua accuratesse (oei, wat een moeilijk woord).... en ten derde: alle rechercheurs moeten ook steeds standby blijven voor hun bijrolletjes in Flikken Maastricht! Geen tijd voor andere zaken dus.

Erwin op April 08, 2014

Ghita, ik ben ook erg benieuwd naar hoe je dat voor elkaar gekregen hebt. Ik wil morgen dan graag even bellen naar m'n verzekering, en als jij tips hebt hoe ik het voor elkaar krijg om mijn geld terug te krijgen hoor ik die graag!

funky337 op April 09, 2014

het is geen fictief adres. het is een echt adres. zijn broer en schoonzus wonen er. zij weten ook niet waar de oplichter is. krijgen met hem ook geen contact.

funky337 op April 09, 2014

vergeet te vragen welk pakket rechtsbijstand heb je om een schadevergoeding uitgekeerd te krijgen en bij welke maatschappij?

Ghita op April 29, 2014

Onze rechtsbijstandverzekering loopt via Centraal Beheer. En ja, even Apeldoorn bellen en het was gelijk geregeld. Ik heb mijn verhaal moeten doen en het bedrag werd gelijk uitgekeerd zonder dat ik ook maar iets hoefde te overleggen.

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Apple Iphone
  • samsung galaxy s4
  • Apple iPad
  • samsung galaxy note 3
Productgroepen
  • gsm
  • ipad 5
  • camera's
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
gratis
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
  • Webwinkel Keur
  • QShops Keurmerk
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
08008686868

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.