Details van de beoordeling

youfone reviews
GSM Webshops

Geen dank

Beoordeling 
 
1.0

Altijd goedoe, lees de echte revieuws over hoge bel en datarekeningen. Over een provider doe zoch verschuild achter een bel/dataplafond terwijl ander providers OP TIJD melden dat je bijna aan je limiet zir. Dat doen ze gewoon GRATIS en VOOR NIETS gewoon SERCICE noem je zoiets Youfone.

Ze wachten niet tot je er al overheen zit. En over de 100 euro moet betalen omdt Youfone het doodeenvoudig niet op tijd meld. En dan als provider geen verantwoordelijkheid nemen als provider zelf automatische een bel plafond voor zijn klant in te stellen. Dat DOET YOUFONE NIET. Wat ze WEL doen is een vette rekening sturen en het dan hebben over eigen verantwoordelijkheid.

Youfone hengelt op deze manier een mega omzet binnen aan dit soort narigheid. Lees de revieuws hierover, lees de beoordelingen,revieuws, van klanten als het gaat over mega dataverbruik en mega rekeningen. GELOOF DIT het staat er niet voor niets.

De hoge waarderingen zijn voornamelijk van mederwerkers die het gemiddelde weer recht willen zetten.TRAP er niet in, krijg je niet alleen vieze schoenen van maar het zit All over the place zelf in je portemonnee.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Brigitte op 03 Mei 2017

Hetzelfde hier, heel jammer!

Reageer op deze review