Details van de beoordeling

gsm loket
GSM Webshops

NIET DOEN! OPLICHTERIJ!

Beoordeling 
 
1.0

Lieve mensen dit zijn oplichters! Je krijgt slechts de helft van wat er beloofd wordt. En als je dan je toestel terug wilt mag je ook nog 12,50 betalen voor de verzending. Shit service. Klantenservice medewerker hangt gewoon de telefoon op! Zeer onbeleefd. Tevens heeft de manager "geen zin" om aan de telefoon te komen. Dus verkoop je geliefde toestel liever zelf aan iemand zonder deze oplichters. Ik ga nog een officiële klacht indienen, ze zijn nog niet van me af.

MV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Gsmloket op 23 Maart 2017

Beste ,

Jammer dat u zich nog steeds niet kan vinden in ons voorstel. Wij vinden het ook jammer dat u bij schrijven van de review niet aangeeft hoe u zichzelf aan de telefoon heeft gedragen. Wij hebben u net zoals nu netjes aangegeven waaruit ons bod tot stand is gekomen. De lak van de behuizing is op een aantal delen van het toestel volledig afgesleten. Omdat wij toestellen inkopen met de intentie deze nog door te verkopen zullen wij de behuizing van uw toestel eerst moeten ontvangen. U begrijpt wellicht dat hier ook voor ons kosten aan zijn verbonden. U gaf aan het hier niet mee eens te zijn en de toestellen terug te willen. Wij hebben u aangegeven dat dit geen probleem is maar eerst het reeds uitgekeerde bedrag + €12,50 aan administratie- & retourskosten terug gestort moet worden. Hier was u het ook niet mee eens terwijl u hiervan bij aanmelding op de hoogte bent gebracht via onze voorwaarden, waarmee u overigens zelf mee akkoord bent gegaan. Wij hebben op dit moment het toestel nog apart liggen. Mocht u het toch nog retour wensen dan horen wij dat graag.

Team GSMLoket op 24 Maart 2017

Beste mevrouw van Oostveen,

Wij vinden het jammer dat u zich niet kan vinden in onze beoordeling. Ook vinden wij het jammer dat u niet helemaal volledig bent in uw review hier. U was niet bepaald netjes aan de telefoon. Wij hebben u telefonisch aangegeven dat u toestel onder "zwaar gebruikt" valt omdat de lak op meerdere plekken van de behuizing is afgesleten. Wij kopen toestellen in met het idee deze op te knappen en vervolgens door te verkopen. Mochten wij uw toestel door willen verkopen moeten wij eerst de behuizing vervangen. U begrijpt wellicht dat dit geen kosteloze reparatie is. Omdat u niet akkoord gaat met ons voorstel hebben wij u de optie gegeven het toestel retour te ontvangen. Uiteraard wordt uw toestel net zoals bij iedereen retour gezonden na het voldoen van terugbetaling van het reeds overgemaakte bedrag en betaling van €12,50 aan verwerkings-- & retourskosten. U bent zelf met deze voorwaarden akkoord gegaan bij afronden van inzending. U gaf aan ook dit absoluut niet als een optie te zien waarop u zelf de verbinding verbrak.

Zoals vermeld houden wij uw toestel voor nu nog apart.

Reageer op deze review