GSMLoket

www.gsmloket.nl
gsm loket

GSMLoket biedt u via GSMLoket.nl de mogelijkheid om online uw gebruikte mobiele telefoon, tablet of iPod te verkopen. GSMLoket is actief in meerdere landen. U kunt snel en makkelijk bij GSMLoket bepalen wat u oude GSM waard is. De verzending is voor u gratis en na ontvangst van uw oude GSM door GSMLoket wordt het afgesproken bedrag binnen 24 uur naar u overgemaakt.

GSMLoket ervaringen

12 beoordelingen voor GSMLoket

 
(3)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
 
(7)
Gemiddeld 
 
5.2
 
6.7
 
5.4
 
4.4
 
4.3
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Marieke Boke
Gemiddeld 
 
1.0

Oplichters

Waarde van 5 telefoons, w.o. een goed werkende iphone 5s, in totaal geschat op €140,-. Bij de opgave exact vermeld in welke conditie de toestellen waren. Bij ontvsngst wordt de waarde op €23,30 geschat. Terugsturen kost €12,50. Schandaaaaalig!!!! En dat ook nog onder het mom van goed dorl. NIET DOEN!!!!! Ik heb ze terug laten sturen, toch maar weer op MP, ga geen afzetters spekken. Heeft iemand al Kassa benaderd?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marcel
Gemiddeld 
 
8.3

Goed en netjes geregeld

Goede ervaring met de verkoop van mijn iPhone 6s aan GSM loket.
Alles was snel geregeld en voor de prijs die eraan verbonden was.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Erik
Gemiddeld 
 
8.7

Makkelijk

In tegenstelling tot sommige reviews hier heb ik de vooraf geboden prijs netjes overgemaakt gekregen. Je kan het toestel gratis opsturen en ik vind de vergoeding best redelijk. Mijn ervaring is goed (maar het toestel zag er ook nog goed uit)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Marlies van Oostveen
Gemiddeld 
 
1.0

NIET DOEN! OPLICHTERIJ!

Lieve mensen dit zijn oplichters! Je krijgt slechts de helft van wat er beloofd wordt. En als je dan je toestel terug wilt mag je ook nog 12,50 betalen voor de verzending. Shit service. Klantenservice medewerker hangt gewoon de telefoon op! Zeer onbeleefd. Tevens heeft de manager "geen zin" om aan de telefoon te komen. Dus verkoop je geliefde toestel liever zelf aan iemand zonder deze oplichters. Ik ga nog een officiële klacht indienen, ze zijn nog niet van me af.

Was deze beoordeling nuttig? 

Gsmloket op Maart 23, 2017

Beste ,

Jammer dat u zich nog steeds niet kan vinden in ons voorstel. Wij vinden het ook jammer dat u bij schrijven van de review niet aangeeft hoe u zichzelf aan de telefoon heeft gedragen. Wij hebben u net zoals nu netjes aangegeven waaruit ons bod tot stand is gekomen. De lak van de behuizing is op een aantal delen van het toestel volledig afgesleten. Omdat wij toestellen inkopen met de intentie deze nog door te verkopen zullen wij de behuizing van uw toestel eerst moeten ontvangen. U begrijpt wellicht dat hier ook voor ons kosten aan zijn verbonden. U gaf aan het hier niet mee eens te zijn en de toestellen terug te willen. Wij hebben u aangegeven dat dit geen probleem is maar eerst het reeds uitgekeerde bedrag + €12,50 aan administratie- & retourskosten terug gestort moet worden. Hier was u het ook niet mee eens terwijl u hiervan bij aanmelding op de hoogte bent gebracht via onze voorwaarden, waarmee u overigens zelf mee akkoord bent gegaan. Wij hebben op dit moment het toestel nog apart liggen. Mocht u het toch nog retour wensen dan horen wij dat graag.

Team GSMLoket op Maart 24, 2017

Beste mevrouw van Oostveen,

Wij vinden het jammer dat u zich niet kan vinden in onze beoordeling. Ook vinden wij het jammer dat u niet helemaal volledig bent in uw review hier. U was niet bepaald netjes aan de telefoon. Wij hebben u telefonisch aangegeven dat u toestel onder "zwaar gebruikt" valt omdat de lak op meerdere plekken van de behuizing is afgesleten. Wij kopen toestellen in met het idee deze op te knappen en vervolgens door te verkopen. Mochten wij uw toestel door willen verkopen moeten wij eerst de behuizing vervangen. U begrijpt wellicht dat dit geen kosteloze reparatie is. Omdat u niet akkoord gaat met ons voorstel hebben wij u de optie gegeven het toestel retour te ontvangen. Uiteraard wordt uw toestel net zoals bij iedereen retour gezonden na het voldoen van terugbetaling van het reeds overgemaakte bedrag en betaling van €12,50 aan verwerkings-- & retourskosten. U bent zelf met deze voorwaarden akkoord gegaan bij afronden van inzending. U gaf aan ook dit absoluut niet als een optie te zien waarop u zelf de verbinding verbrak.

Zoals vermeld houden wij uw toestel voor nu nog apart.

Reageer op deze review
Wim de Vos

Niet doen!!!

Goed uitziend toestel ingestuurd, site belooft 34 euro uit te keren maar in de mail ontvang je een voorstel voor 8 euro vergoeding of terugsturen met bijbetaling van 12,00 euro. Ook het rapport klopt van geen kanten, het defect zou zijn 'vlekken op het scherm', die hebben er echter nooit op gezeten. Telefonisch contact levert alleen een smoes-verhaal op. Nooit zaken doen met deze lui. Dit is overduidelijk oplichting. Ga nu uitzoeken hoe we aangifte kunnen doen zodat niet nog meer mensen de dupe zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henny
Gemiddeld 
 
1.0

Oplichting?

Je stuurt twee GSM's op waarvan een in prima staat en een licht beschadigd voor een goede prijs. Plotseling bleek dat beide GSM's zwaar beschadigd waren en ze je met een bedrag van 11 Euro willen afwimpelen. Je mag ze voor 12,50 Euro terug ontvangen. GSM's waren prima verpakt opgestuurd.
Met deze mensen viel niet te praten. Dit is de reinste oplichting en adviseer iedereen nooit met deze firma in zee te gaan. Zoals te lezen is, zijn er meerdere klanten de dupe van deze praktijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Sylvia

Oplichters!

Wat een oplichters zijn dit zeg!
Ik had een nieuwe telefoon aangeschaft, waardoor mijn Iphone 6 overbodig was. Deze wilde ik via dit bedrijf inleveren om er geld van te maken.
Kreeg een reactie terug dat de waarde inmiddels 0 euro was, omdat de onderzijde van het scherm los liet.
Ik heb de telefoon altijd in een hoesje gehad en er zorgvuldig mee om gegaan. Tot voor een week terug werkte alles prima en zat er geen krasje op.
Wilde ik de telefoon terug krijgen moest ik 12,50 euro overmaken naar dit bedrijf. Om van het gezeur af te zijn heb ik hiervoor bedankt.
DIT WAS DE EERSTE EN LAATSTE KEER DAT IK IETS MET DIT BEDRIJF HEB GEDAAN. Ik zal dan ook iedereen afraden om niets met dit bedrijf te beginnen. Wat een oplichters! Ben er zo enorm kwaad om! Vraag je om een foto ter bevestiging, willen ze niet eens een foto sturen omdat het slecht zichtbaar is op de foto. Vies bedrijf! BAH!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henk
Gemiddeld 
 
1.0

Oplichterij

Ik heb een mobiel opgestuurd die maar 2 dagen is gebruikt, maar daarna in een hoesje 2 jaar in de kast heeft gelegen. Totaal geen schade aan de telefoon. Opgestuurd, en vervolgens krijg ik veel minder geld omdat hij volgens GSMLoket zware gebruikssporen bevat.
Dit scheelde 50% van het bedrag wat ik zou krijgen als dat er belooft werd. Vervolgens zeggen ze voor 12,50 euro pas je mobiel terug te sturen en anders verwerken ze hem.

Was deze beoordeling nuttig? 

Team GSMLoket op April 19, 2016

Beste Henk,
Jammer dat u niet tevreden bent. Op de website wordt omschreven aan welke voorwaarden voldaan moet worden. Een halvering van de waarde is alleen van toepassing als u blijkbaar het toestel "als nieuw" heeft aangemeld en er toch sprake is van schade. Wellicht had u de omschrijving bij de cosmetische staat moeten raadplegen of bij onduidelijkheid even contact opgenomen. Daarbij heeft u een foto ontvangen van de geconstateerde schade of in ieder geval bestaat die mogelijkheid. Verder informeren wij u vooraf dat er kosten verbonden zijn aan het retour sturen. Immers hebben wij de kosten voor het insturen betaald, is het toestel volledig gecontroleerd en wordt het aangetekend retour gestuurd. Alleen de kosten voor logistiek zijn dan al hoger dan het bedrag dat we daarvoor vragen. We begrijpen uw teleurstelling, maar zijn voor bepaling van de waarde afhankelijk van onze opkopers die ook kritisch zijn in de beoordeling.

Reageer op deze review
ende
Gemiddeld 
 
1.0

misleidend

Op de site wordt snelle afhandeling geopperd maar na 5 dagen maar 's gebeld. Na invoer van de gegevens € 90 euro gegeven voor mijn telefoon indien de telefoon en met name het scherm in goede staat is. Doordat de buitenzijde een kleine beschadiging heeft aan de rand krijg je ineens een veel lager bedrag.
En omdat ik niet akkoord ging moet ik ook nog eens €12,50 retourkosten betalen. Verwachten ze hier dan nieuwe telefoons te kunnen ontvangen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Tema GSMLoket op April 19, 2016

Beste,

Dank voor uw review. Als u de informatie leest op de website, staat vermeld dat wij alle toestellen binnen 24 uur na ontvangst verwerken. Dat doen we ook. Echter, staat ook vermeld dat voor het insturen rekening gehouden dient te worden met 3 tot 5 werkdagen alvorens het bij ons arriveert. Dat vermelden wij omdat zowel PostNL als Kiala ons dat hebben aangegeven. Verder staat bij de informatie over de staat van het scherm en in de voorwaarden duidelijk vermeld waar het aan moet voldoen. Immers zal een koper kritisch kijken naar de staat van het toestel en nooit eenzelfde waarde betalen voor een toestel met of zonder (kleine) schade. Tevens wordt u over de retourkosten vooraf geïnformeerd. U heeft het toestel gratis kunnen insturen en het wordt aangetekend door ons geretourneerd. Die kosten zijn al hoger dan het gevraagde bedrag. Verder hebben we ook verwerkingskosten gehad waarbij het toestel is getest. We begrijpen uw teleurstelling, maar zijn afhankelijk van onze opkopers. Wel zullen we onderzoeken op welke wijze we u daarover nog beter kunnen informeren vooraf.

Reageer op deze review

WInter
Gemiddeld 
 
1.0

MISLEIDENDE WAARDEBEPALING

Middels de waarde bepaling Samsumg Gelaxy wordt en voor geschoteld dat er 6 euro voor je telefoon wordt overgemaakt.
Krijgen 4 dagen later bericht dat uiteraard de waarde veel lager ligt nl. 1 euro.
Natuurlijk kunne wij ook net als eerder gemelde ontevreden klant dat deze zijn telefoon kan terug krijgen na betaling van 12,50 administratie kosten.
Weet niet waar deze 12,50 vandaan komen gezien op het formulier ook het retour adres wordt vermeld.
Ben van mening dat dit een zeer misleidende vorm van handel betreft en heb hierdoor sterk de neiging om dit te melden bij tv programma opgelicht te melden of bij Tros radar om anderen mensen er van te door dringen dat zij zeer goed mogelijk worden geconfronteerd met een situatie waarvan zij achteraf wellicht toch een andere keuze hadden willen maken, zeker gezien de onacceptabel hoge en on terechte retour kosten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Samsung
  • LG
  • Apple
  • HTC
  • Apple Iphone
Productgroepen
gsm

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.