HEMA Foto Online

www.hema.nl
hema foto online


HEMA foto online is met recht een van de grotere online spelers als het gaat om het laten afdrukken van foto’s of het laten bedrukken of personaliseren van leuke producten. Indien je HEMA je foto’s laat afdrukken is de levertijd slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. Bestel met de gratis online foto software. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.

Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

HEMA Foto Online ervaringen

61 beoordelingen voor HEMA Foto Online

 
(2)
 
(12)
 
(5)
 
(16)
 
(27)
Gemiddeld 
 
4.0
 
4.6
 
4.1
 
3.0
 
4.3
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Els van Dam
Gemiddeld 
 
9.0

Prima service, warme douche

Ik had veel tijd in het maken van mijn fotoboek gestoken. Toen ik het boek op had gehaald, is het door mijn toedoen beschadigd.
Na contact met de serviceafdeling en beoordeling in het filiaal, mocht ik mijn boek zonder kosten opnieuw bestellen. Nogmaals bEdankt voor de goede service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Anouk

Niet tevreden

Ik ben nu bezig met een 3e poging om een 'simpel' fotoboekje te maken. Soms als ik het wil oplaan, is ineens de helft van mijn foto's weg en moet ik weer opniew beginnen. NIET BLIJ MEE!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
marianne
Gemiddeld 
 
1.0

fotoboek

Meest waardeloze fotosite waarmee ik ooit gewerkt hebt, niet gebruiksvriendelijk en enorm onoverzichtelijk. 1 ster is er 1 teveel. Zonde van de tijd die ik erin gestoken heb om een klein, eenvoudig fotoboekje voor mijn zoon te maken. Jammer, jammer, jammer! Bij de helpdesk in de wacht gezet dus HEMA, mij ben je kwijt als klant. Echt Hema? Nooit meer HEMA!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Max O

weken werk verdwenen

Enkele weken bezig geweest een mooi album te maken, geen enkel probleem, steeds lokaal opgeslagen. Eindelijk klaar, nog even het geheel doorlezen op typefouten: ineens bevriest de computer. Enige oplossing bleek computer uitzetten, maar geen probleem: het album was lokaal opgeslagen dus ik kon naar een eerdere versie. NEE dus, lokaal was niets te vinden, ik kreeg een pop-up dat helaas het product verwijderd was....
Dus maar een nieuw album gemaakt - na 10 bladzijden idem dito! als ik nu probeel de software te openen op mijn computer komt de mededeling: even geduld... en gebeurt er verder niets!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
M.
Gemiddeld 
 
3.0

Waardeloze service

Indien er op website een actie staat kan het maar zo zijn dat je die toch niet krijgt. Online verwijst naar winkel en winkel naar online. Doen niet hun best dat netjes in orde te maken en wimpelen je af met halve mails. Ook zegt ene personeelslid iets totaal anders dan de andere waardoor je vast zit aan een koop die je onder de nieuwe voorwaarden niet wil hebben. (1+1 gratis gaat ineens niet door waardoor ik er 2 moet kopen) . Hopelijk worden ze nog wakker daar als ik de bestelling ga ophalen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ilja
Gemiddeld 
 
1.0

Waardeloze update HEMA fotoboeken

Jarenlang hema fotoboeken gemaakt, en de laatste 2 jaar is alles echt flink shit. Eerst veel gedoe na de switch over verdwenen fotoboeken, toen geconfronteerd met slechte software, veel minder mogeljkheden en nu een waardeloze update van 60 mb die we nu voor de 4de keer tevergeefs proberen te downloaden. Wat ons betreft: NOOIT meer fotoboeken van de hema, sowieso heeft die hele keten hiermee voor ons afgedaan

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Tineke
Gemiddeld 
 
5.0

Slechte kwaliteit poster

Collage poster maat 30. X 30 besteld. Speciaal lijst voor aangeschaft. Blijkt niet te passen, want poster meet 30.5 x 30.5. Klantenservice van fotoservice gemaild. Reactie : “ maten zijn helaas niet altijd hetzelfde. Ze raden aan er zelf wat af te snijden....” Hoe kan je jezelf als bedrijf dan nog serieus nemen?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Danny

Fotoservice hema nooit meer

Bij hema Wageningen een fotomok besteld. Bij ophalen bleek het oor afgebroken te zijn.omdat ik de mok 3 dagen later kado wou geven stelde de medewerker superlijm voor want een spoed opdracht zou niet lukken binnen deze tijd! Geen woord van sorry want de schuld lag bij de vervoerder dus....na enig aandringen kon het misschien en hoop ik nu dat de mok op tijd binnen is. Nog groter werd mijn ergenis toen ik de volgende dag foto's op kwam halen. Die hadden allemaal een donkere waas met blauwe strepen erover. Dezelfde medewerker stuurt ze terug naar de fotocentralen en over kleine week zullen ze er weer zijn. Niet op tijd voor het feestje over 2 dagen dus!! Het woord sorry kennen ze nog steeds niet bij de hema want het is niet hun schild maar van de fotocentrale. SORRY hema jullie zijn een klant kwijt! Ik bestel nooit meer fotoproducten bij de hema.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Noekie
Gemiddeld 
 
8.5

een dikke voldoende

Ja hoor, weer vernieuwde fotosoftware. Legio aanbieders claimen de beste goedkoopste handigste te zijn , en stunten met prijzen. En na het installeren van de software vaak toch niet zo handig waardoor het project vaak een vroege dood sterft of uit frustratie net niet helemaal goed wordt. Met enig voorbehoud de software dus binnengehaald, ja hoor, gelijk een update eroverheen, maar het ging vlot genoeg. De foto's had ik van te voren al uitgezocht en eerste meevaller was al dat ze op datum geselecteerd waren. Gebruikte foto's waren ook gemarkeerd, toch wel prettig. Geen tutorials gekeken, gelijk aan de slag en alles werkt prettig. Uitlijnnhulpen werken prima, soms net even te hardnekkig maar mag geen klacht waard zijn. Bijna alle foto's en foto kaders handmatig ingevoerd, ik miste de optie om per pagina ipv per twee pagina's een opmaak te kunnen kiezen, idem voor achtergrond maar daar was een oplossing voor ;) pagina's toevoegen werkte ook prima, verwijderen ook. Bij het invoegen van tekst wat gezeur over formaat tekstkader, maar leuk veel lettertypes om te kiezen. Al snel een tevreden glimlach bij de controle en toen bestellen. Uploaden ging snel genoeg, bestelprocedure eenvoudig en de prijs per extra pagina voordelig. Boek opgehaald bij de HEMA, keurig verpakt en mooie kwaliteit. Ik vind de kleur instellingen wel wat vivid achtig, bij mensen toonde de huid wat rooiig bij bepaalde belichting, maar de kleuren in natuur en bij de honden zijn heel fris en de sneeuwfotos koel en wit,met voldoende detail in de sneeuw. Het boek is stevig, papierkwaliteit niet te zwaar of licht en de print toont voldoende diepte en is niet pixelig. Het verschil tussen de foto's uit de mobiele telefoon en de foto's uit de dsr op het zelfde formaat is naar verwachting aanwezig, maar de dsr foto's u verliezen geen detail door verkleining en de mobiele foto's behouden u tevens u genoeg kwaliteit. Een dikke voldoende en zeker een aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Renate Ritskes
Gemiddeld 
 
8.3

wauw

Via Insiders.eu en Mijnhema heb ik de software en kwaliteit van een Hema fotoboek mogen testen en waarderen.

Op mijn vakantie had ik al collages gemaakt om ze thuis makkelijk in het boek te kunnen gebruiken. De upload ging snel, ook al was het wellicht makkelijker te doen. Ik liep tegen mijn eigen gebrek aan kennis aan. Zodra al je foto in een map op je pc staan, gaat het prima.

De software, daar heb ik nog wel wat over te hikken. De achtergrond per pagina kiezen, is niet mogelijk. Alleen per 2 blz. Een foto als achtergrond wordt dus uitgesmeerd over twee pagina's. Er is natuurlijk wel een manier voor, zoals een foto te plakken op je pagina en dan bladzijde formaat op te rekken, maar kiezen voor een achtergrond foto, dat kan dan weer niet.
Hij geeft vaak foutmeldingen bij tekstvakken en de keus tussen de aanwezige lettertypes, is bijzonder karig. Keuze uit 5 of 6 types. Vreemd.
Het magnetisch plakken is handig en ook het rechttrekken van verschillende foto met de lineaal is netjes. Als er dus een foto niet helemaal even hoog zit, dan zie je dat dmv een lijntje wat je opvalt.
Het verwisselen van 2 foto's op de pagina heb ik nog steeds niet onder de knie. Het zou zo makkelijk moeten kunnen. En ik ben best handig en inventief daarin, maar toch is het me niet (makkelijk) gelukt.
Verder is de software heel vanzelfsprekend.
Oh ja, nog een puntje: ik zou per blz ook wel de indeling willen kunnen bepalen en dat kan nu ook alleen per 2 blz.

Het uploaden van het boek en het bestellen gaat super simpel en dan is het een kwestie van afwachten.
Wat ik helaas ook mis is de mogelijkheid om meerdere cadeaubonnen of codes in te kunnen voeren. Het heeft vast met cumulatieve korting te maken en dat dat niet gewenst is. Maar stel je hebt een cadeaucode en er loopt een kortingscode vanuit Hema, dan kan je die niet samen online invoeren. Je zou wellicht je cadeaupas naderhand bij ophalen kunnen inleveren en via de bestelling wel de kortingscode kunnen gebruiken. Voor de echte bespaarders is er natuurlijk ook de mogelijkheid van Cashbacksites te gebruiken zodat je over je besteedde bedrag ook nog een klein gedeelte terugkrijgt.

Binnen 5 dagen kreeg ik bericht om het boek op te kunnen halen.

Ondertussen had ik wat reviews gelezen en de meeste uitdaginkjes die ik hierboven heb gemeld, staan daar ook in. Maar er waren ook veel klachten over de kwaliteit van de boeken, waardoor ik eigenlijk een beetje begon te twijfelen en het spannend begon te vinden.

In de winkel heb ik het boek opgehaald en heb ik hem gelijk bekeken.
Hij is prachtig geworden. Volledig tevreden… Wat een kwaliteit. de kleuren van de foto zijn zoals ik had gehoopt en het boek is stevig en degelijk. De glanzende bladzijden zijn sterk en tegen vieze vingers beschermd.
Wat me wel opvalt en wat ik tegelijk ook een beetje raar en jammer vind, is dat er 1compleet lege bladzijde achterin het boek zit. Die staat niet vermeld op de site/software en heeft totaal geen nut. Nu lijkt het alsof ik hem ben vergeten in te vullen, maar er was geen mogelijkheid voor.

Al met al zijn alle opvallendheden onverkoopbaar en ben ik ontzettend tevreden met dit boek! Ik zou het zo weer doen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.