iPodoordopjeskopen

iPodoordopjeskopen

www.ipodoordopjeskopen.nl
 
7.6 (72)

iPodoordopjeskopen.nl biedt oordopjes, kabels, sportarmbanden en (auto)opladers aan voor de iPod, iPhone en iPad. Al deze producten komen rechtstreeks van de fabrikant. iPodoordopjeskopen.nl garandeerd de beste prijs en kwaliteit!

Waarom kopen bij iPodoordopjeskopen.nl?

  • Goedkoopste van Nederland
  • Geen verzendkosten
  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Betaal veilig met iDeal, PayPal, Mastercard, Visa en MisterCash

iPodoordopjeskopen ervaringen

72 reviews voor iPodoordopjeskopen

 
(51)
 
(4)
5-7 punten
 
(0)
 
(2)
 
(15)
Gemiddeld 
 
7.6
 
7.6
 
7.6
 
7.6
 
7.8
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Thijs
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

In ear oordopjes

In ear oordopjes met volumregelaar gister besteld en vandaag al binnen daar wordt ik blij van:)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Toon
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Positief!

De shop is erg verbeterd en je kunt zien dat jullie een andere (betere) weg zijn ingeslagen! De bluetooth oordopjes zijn echt vernieuwend en werken perfect met mij iPhone.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Roosje
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Betrouwbare shop

Eigenlijk niets aan op te merken, snelle geleverd en de oordopjes luisteren prima. De prijs is eigenlijk te laag naar mijn idee, maar dat is een tip

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jaimy
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Betrouwbare shop

Snelle levering gister besteld en vandaag binnen gekregen. De oordopjes zitten lekker en geven goed geluid, thanks

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
John
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Topshop!

Al meerdere bestellingen bij jullie gedaan maar het vernieuwde assortiment is naar mijn mening echt een verbetering, de langsdom oortjes zijn perfect!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Michelle

Apple-oordopjes.nl OPLICHTERS!

Ik heb ook oordopjes bij apple-oordopjes.nl besteld voor mijn vriend en zusje,
Samen was ik €30 euro kwijt. Het waren niet de goeie dus ik heb ze retour gestuurd.
Na 10 mails te hebben gestuurd heb ik nergens reactie op gekregen en.
Ik heb mijn geld niet terug gekregen en de oordopjes heb ik al terug gestuurd.
Ook kan ik nergens een telefoonnummer vinden dus kan ze ook niet bereiken..
wat een OPLICHTERS!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

ipodoordopjeskopen.nl op November 26, 2015

Beste Michelle, Wij zijn bang dat je de verkeerde website voor je hebt wij zijn ipodoordopjeskopen.nl niet de site die jij aangeeft. Mocht je bij ons bestelt hebben dan zou een eventueel retour altijd netjes opgelost worden. Mvg het team van ipodoordopjeskopen.nl

Reageer op deze review
Pim
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Oortjes snel kapot

Oortjes waren na 2 dagen al kapot want het zijn slechte replica's van echte de iphone oortjes. ik stuurde een mail om mijn oortjes te retourneren, daar werd de dag erna op gereageerd maar vervolgens had ik na 2 weken nog geen nieuwe oortjes, ik heb een nieuwe mail gestuurd en 3 dagen daarna had ik eindelijk nieuwe oortjes. Maar die waren binnen 2 weken weer kapot.
Dus slechte service en vooral slechte oortjes.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
M.
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Bestelling onvolledig & kapot

Ik heb deze week twee producten (oortjes en een usb-kabel) besteld bij deze website. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, maar toen ik het pakketje had ontvangen en het open maakte, was mijn schrik erg groot. Alleen de oortjes bleken erin te zitten en de usb-kabel ontbrak!!! Toen ik de oortjes ging bekijken, bleken het ook goedkope, namaak oortjes te zijn en zaten vol met scheuren. Ook stonden er op allebei de oortjes twee R'en van rechts. Het leek wel in elkaar geknutseld. Ik heb contact opgenomen en gezegd dat ik mijn geld graag terug zou willen krijgen en/of de usb-kabel graag nog nageleverd kon krijgen. Daar heb ik geen reactie meer op gehad en hebben mij lekker laten zitten. MENSEN, KOOP NIET BIJ DEZE SITE!!! HET ZIJN OPLICHTERS!!! VOOR EEN PAAR EURO HEB JE OOK OORTJES BIJ DE ACTION BIJVOORBEELD!

Was deze beoordeling nuttig? 

ipodoordopjeskopen.nl op Augustus 28, 2015

Beste Jeroen,

Bedankt voor je bericht we reageren altijd binnen 24 uur op berichten, en willen je uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Vervelend dat dit nu niet naar tevredenheid is gelopen, begrijpelijk. Er is iets fout gegaan bij het inpakken van jouw bestelling, en het paar oordopjes wat je hebt ontvangen moet een eenmalige fabricagefout zijn geweest (we geven dit direct door aan onze fabrikant). We willen graag onze excuses aanbieden voor het ongemak en zullen direct je geld terugstorten.

Met vriendelijke groet,

Het team van iPodoordopjeskopen.nl

M. op September 05, 2015

Ik heb uiteindelijk na een paar mails netjes het aankoopbedrag teruggekregen. Daar ben ik wel erg blij mee. Maar het is gewoon wel zo dat het geen echte oortjes zijn en de kwaliteit gewoon minder is. Maar als dat je niets uit maakt, kan je ze hier bestellen.

Reageer op deze review
Lennard
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

iPhone oordopjes

iPhone oordopjes besteld. Keurige levering en goed geluid.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Almar
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fijne dopjes

Snelle levering en fijne dopjes!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Daphne
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Goede site :)

Ik heb hier oortjes besteld, eerst was er wat vertragingen want de oortjes kwamen niet binnen. Ik had hierover een e-mail geschreven en ben goed geholpen. Deze mensen zijn geen oplichters, misschien moet u eerst een e-mail sturen naar de shop voor u gelijk een reactie schrijft dat het helemaal niet goed is enzo. Het kan soms ook aan TNT liggen. Ik zal hier vaker bestellingen doen, het is een super site! Van mij een 9 ;)

Was deze beoordeling nuttig? 

remco op Maart 21, 2016

we zitten met hetzelfde probleem

Reageer op deze review
Sandra Dwars
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

pas op voor oplichting

Ik heb oortjes besteld bij apple-oordopjes.nl Dat is volgens mijn ongeveer hetzelfde als ipodoortjeskopen.nl
Het zijn OPLICHTERS. Ik heb mijn oortjes nooit ontvangen. Ze komen betrouwbaar over omdat ze het TNT logo gebruiken. Maar zijn het dus niet!!!! Toen ik beter de site bekeek was er nergens een telefoonnummer te bekennen. Helaas, voor mij. Ik hoop dat ik hiermee wat mensen help die hier niet intrappen.

Was deze beoordeling nuttig? 

ipodoordopjeskopen op Mei 07, 2015

Beste Sandra,

Bedankt voor je review en jammer dat je ontevreden bent. Graag zouden we jou bestelnummer willen hebben zodat we na kunnen kijken wat er is misgegaan. Uiteraard heb je niet te maken met oplichters, maar een fatsoenlijke webshop die het beste met de klant voor heeft. Wij zullen dan ook onze uiterste best doen om deze kwestie direct oplossen. Wij horen graag van je.

Met vriendelijke groet,

Het team van iPodoordopjeskopen.nl

Michelle op November 25, 2015

Bij mij precies hetzelfde geval !! 2 paar oordoppen besteld heb ze retour gestuurd en niks van weer gehoord, ook geen geld terug.. Oplichters !!!

Reageer op deze review
Peter
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Betrouwbare webshop!

Ik ben erg positief gestemd over mijn aankoop bij ipodoordopjeskopen.nl het zijn goede oordopjes tegen een erg goede prijs, de levering was correct en snel. Voor mij is dit een goede webshop met bovendien een zeer goede klantenservice

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
S
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

OPGELICHT

Ook ik dacht eens een keer voordelig iphone oordopjes te bestellen en kreeg gelijk een mailtje dat ze waren opgestuurd. Tot op heden nog GEEN oordopjes ontvangen.
Wel heb ik een mailtje gestuurd, en kreeg onderstaande bericht terug:

Bedankt voor je mail en vervelend dat jouw bestelling nog niet binnen is gekomen, onze excuses hiervoor. Wij geven op de site aan dat indien je voor 17:00 besteld het pakket dezelfde nog verstuurd wordt. Wij hebben jouw bestelling direct verstuurd (dezelfde dag voor 17:00) via PostNL. Helaas zijn wij van Postnl afhankelijk wanneer ze het pakket daadwerkelijk bezorgen bij je. Door de nieuwe bepalingen binnen dat bedrijf wordt er sinds kort minder post per dag verstuurd. Hierdoor is er mogelijk wat vertraging gekomen in de verzending van jouw bestelling. Wij verwachten dat je het pakketje zeer spoedig zult ontvangen.

ONZIN natuurlijk

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Herman
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos

Ik dacht ik waag eens een gokje door niet originele oordopjes te kopen voor de helft van de prijs. Helaas blijkt ook in dit geval goedkoop = duurkoop. De(geluids)kwaliteit van de oordopjes is echt belabberd:

* Er is constant ruis en bromtoon aanwezig.
* 'Stoffen' deel bij de luidspreker ontbreekt aan 1 kant.
* Afstandbediening valt uit elkaar
* De geluidskwaliteit is ook niet om over naar huis te schrijven.

Kortom mensen, ga op zoek naar een alternatief.

PS. Overigens vind ik de kwaliteit van de originele apple oordoppen ook niet best alleen zijn deze tenminste WEL duurzaam.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Pol
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima dopjes

Prima dopjes voor de prijs en een snelle levering. Verder geen op/aanmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fijne dopjes en snelle levering

Fijne iphone oordopjes gekregen, middels een snelle postnl levering. Ik zal hier vaker terugkomen! Bedankt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Saartje
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Nooit aangekomen

Ik heb 06-09-2014 apple iphone oordopjes besteld, maar ze zijn nooit aangekomen..
Ook kreeg ik direct een hele rare bevestigingsmail, afkomstig van het email-adres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus HIER NIET BESTELLEN zou ik zeggen.. ; (

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Danny
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

dof geluid

Oortjes zijn binnen. Had 2 setjes besteld. Ontzettend dof geluid en de oordopjes vallen bijna uit elkaar. NIET BESTELLEN MENSEN!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Danny
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Opgelicht

Ik heb me ook laten verleiden tot het bestellen van oordopjes op deze site.
Ik heb helemaal niets mogen ontvangen en er wordt simpelweg nergens op gereageerd.
Ontzettend laag bij de grond dit.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Jort
Gemiddeld 
 
7.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb van die apple earpods besteld voor 11 euro nog wat. Ik weet niet zeker of het daadwerkelijk APPLE earpods zijn, maar ze werken perfect op apple, op android werken de geluidregelknopjes niet maar de pauze knop wel. Ik ben tevreden, ik dacht dat het misschien nog oplichting was zoals hier ook werd gezegd omdat de reviews me allemaal iets te perfect leken, en ik de earpods een dag na dat ze aangekomen moesten zijn pas kreeg. Uiteindelijk bleek het dus wel prima te zijn. dus mooi een 8. doei.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ria
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Deze webshop heeft een leuk nicheassortiment gericht op oordopjes en alles tegen een zeer scherp tarief! Chapeau voor de service, en de fijne oordopjes, i will spread the word

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
sylke
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Overduidelijk dat dit oplichting is. Zelf zo veel mogelijk berichten posten met hoge punten, en de slechtere beoordelingen of niet posten of proberen weg te vagen tussen alle 'goede' recencies.

Was deze beoordeling nuttig? 

justin op April 09, 2014

Ja en dan ook er bij zetten afgeprijst van een bepaalde prijs(de echte prijs) naar een prijsje van 10 euro en dan blijke t neppe te zijn de hele site staat vol met EARPoDs voor de iphone ook wel iphone 5 doordopjes genoemd.. en dan zijn het ze niet eens. Oplichterij

Reageer op deze review
Denise
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

oordopjes bestelt bij ipodoordopjeskopen voor de beste prijs die ik kon vinden op het net. Luisteren bovendien prima ook niet onbelangrijk :) eigenlijk niets op aan te merken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Micheal
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Zeer eenvoudig bestellen zelfs voor een leek als ik
Eigenlijk niet op aan te merken, snelle service, goedkoop en goede kwaliteit oordopjes. Puike webshop, ik kom zeker bij jullie terug

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • iphone
  • ipad
  • ipod
Productgroepen
  • kabels
  • oordopjes
  • sportarmband
  • oplader
  • autolader
Levertijd
1 werkdag
Verzendkosten
Geen verzendkosten
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
  • MisterCash
  • Visa
  • Mastercard
Telefoonnummer
0651116460

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.