Lady Habits

www.ladyhabits.com
 
8.5 (38)

LadyHabits.com is een webshop met een ruim aanbod aan exclusieve celebrity geïnspireerde bandage jurken, bodycon jurken en high fashion vrouwen mode van de hoogste kwaliteit. Bij Lady Habits kunt u verder terecht voor mooie accessoires, zoals armbanden en kettingen. Ook vindt u bij Lady Habits tassen en Mac Make Up Kwasten.

Bezoek de webshop van Lady Habits en betaal binnen Nederland geen verzendkosten.

Lady Habits ervaringen

38 reviews voor Lady Habits

 
(25)
 
(7)
 
(1)
 
(1)
 
(4)
Gemiddeld 
 
8.5
 
8.6
 
8.0
 
8.5
 
8.7
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Annelies
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over deze winkel, mooie sieraden en goeie kwaliteit jurken besteld. Op tijd geleverd en aardige klantenservice

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mad
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Niet op deze site kopen!!

Ik heb 2 jurkjes besteld, geen contact, geen levering! Ik wil mijn geld terug! Jullie reageren nergens op. Ik heb meerdere malen gebeld en gemaild.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lady Habits op Juli 25, 2017

Beste klant,

Vervelend dat u dit zo ervaart voor zover wij weten is er contact met u geweest en is de retour inderdaad bij ons binnen gekomen en hebben wij u hierover ook geïnformeerd.
U heeft van ons ook een mail ontvangen waarin staat dat de bestelling al verrekend is.
Mocht nog vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen.

Met vriendelijke groet,

Lady Habits

Reageer op deze review
Riette de haas
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Geen contact te krijgen

Ik heb meerdere malen gevraagd hoe lang het gaat duren dat ik mijn geld retour krijg. Graag hier reactie van lady habbit!!krijg geen contact met jullie .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
M
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Good experience

I bought few things online only to see this reviews online which really worried me.

I am not sure how people can be so negative about this store.
Everything I bought was great, the quality is good for the price and the designs are fantastic.
I returned one dress out of the 5 items I bought.
I had no problem at all, they emailed me to say they had received it and my money was credited to my account after few days.
I normally buy in high end stores but I have to say I will be buying a lot from here from now on.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lawanti
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Op tijd binnen helemaal blij

Jumpsuir op tijd binnen gekregen ik had geluk dat mijn maat nog op voorraad was. Veel complimenten gehad op mijn outfit

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Anoniem
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Kwaliteit en service ontzettend goed

Goede service bij hun en prachtige kwaliteit jurken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Loesje
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Topwinkel

4 jurken besteld via verschillende websites voor een bruiloft, binnen gekregen maar was het allemaal net niet. Ik helemaal in paniek omdat ik 3 dagen later al een jurk nodig had! Op aanraden van een vriendin op de ladyhabbits website gaan kijken en oh oh oh wat een mooie jurken!! Had 2 jurken besteld en meteen de volgende dag binnen, er werd mij zelfs aangeboden om langs te komen voor als we het niet zouden redden met bestellen.
Voor mij nu de nieuwe shop met de beste kwaliteit en service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Anke
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Binnen 1 dag ontvangen en heel netjes behandeld

Ik had dinsdag een jurk besteld en vandaag woensdag ( binnen 1 dag) ontvangen, ik werd zeer vriendelijk aan de telefoon geholpen en er werd met mij mee gedacht dit vond ik zeer prettig.
Ik vind het klasse dat een shop zo betrokken is en mij zien ze zeker nog terug.
Al met al een aanrader :)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Silviana
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Antonia groen

Op tijd voor Valentin gekregen dank lady habbits

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Malu
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Tevreden

Tevreden klant, levertijd zou 4-10 werkdagen zijn en binnen 4 dagen ontvangen heb de jurk met de kristallen gekocht voor afgelopen weekend voor een bruiloft en alles was helemaal top.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Layla
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Korset

de waist trainer corset is top goeie prijs ook

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Esma
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Abra jurk groen

Groene jurk gekocht zware goeie kwaliteit jurk meteen de volgende dag ontvangen. Ze zitten in Diemen langs gaan is ook mogelijk op afspraak, woon zelf in zuidoost dus de volgende keer ga ik zeker langs lieve meid ook

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Onbekend

Oplichters

Jullie zijn focking oplichters.. Reken er maar op dat ik nog niet klaar ben met Julie ik zal er persoonlijk voor zorgen dat jullie bij oplichters terecht komen. jullie horen nog van mij.

Was deze beoordeling nuttig? 

kris op Februari 16, 2017

Wil je ook laten weten wat er gebeurd is? Deze site is er ook voor om een probleem op te lossen.
Het zou handiger zijn als jullie dit oplossen lijkt mij?

onb op Mei 12, 2017

hallo, mag ik vragen wat er gebeurt is? ik krijg nog 200 euro retour. maar ik wordt overal genegeerd.

Kar op Juni 12, 2017

Echt oplichters, ik wacht mijn pakje van november 2016 al schandalig! En ze nemen de telefoon niet op

Reageer op deze review
Kiki
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Snel en vriendelijk

Ik had een jruk nodig voor het weekend, donderdag besteld en vrijdag al in huis
Super snel dus werd goed telefonisch geholpen ook, ik ken ladyhabbits via mijn buurvrouw die besteld daar eigenlijk altijd maar ik word nu ook een vaste klant

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Tabitha Eekhout-Poortman
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
8.0

Niets ontvangen :(

Helaas is mijn ervaring met Ladyhabits minder positief. Afgelopen december (inmiddels) besloot ik een waist training korset te bestellen. Dat proces verliep eenvoudig en goed, een op het oog kwalitatief prima product zeker gezien de gegeven korting.
Echter kreeg ik maar niets geleverd. Na een vraag mijnerzijds betreffende deze vertraging bleek het opgegeven adres niet te kloppen. Dit was nog tot daar aan toe. Maar na het adres gecorrigeerd te hebben bleef de levering nog steeds achterwege, en de emails van Ladyhabits zelf, die zeer weinig telefonisch bereikbaar zijn, werden steeds minder klantvriendelijk in toon en professioneel.
Daarbij zit ik nu met een openstaande factuur bij Segoria (overgedragen door Klarna) omdat ik gekozen had voor de afterpay methode. Uiteraard nogal wrang! Nu is het wachten tot Ladyhabits mijn situatie bij hen bevestigd, en dat gebeurt hopelijk snel.

Voorlopig geen bestellingen meer bij Ladyhabits voor mij helaas!

Tabitha Eekhout-Poortman

Was deze beoordeling nuttig? 

Tabitha Eekhout-Poortman op Februari 16, 2017

Beste Ladyhabits,

Ik heb zojuist PostNL gecontacteerd betreffende het ‘afleveringsbewijs’, en nu blijkt na wat dieper gegraaf van de klantenservice medewerkster dat het pakket Diemen nooit verlaten heeft, daar het adres erop niet klopte. Het adres bevatte de verkeerde postcode en werd dezelfde dag nog naar Ladyhabits geretourneerd, door PostNL zelf. Vreemd, want ik heb eerder van u te horen gekregen dat het adres inderdaad niet klopte, waarna ik het correcte adres e-mailde. Het zou dus gewoon moeten kloppen.

Enfin, ik heb dus nooit het korset mogen ontvangen en heb het ook zeker niet retour gezonden.

Daarbij komt nog dat ik wel degelijk contact heb gehad met Klarna. Sterker nog, ikzelf vroeg u hen te benaderen (op het advies van Klarna zelf) zodat u mijn situatie naar hen kon bevestigen; wat ook staat in mijn review.

Ik begrijp daarnaast ook totaal niet hoe u erbij komt dat ik niet heb gereageerd op uw emailberichten, want ik heb wel degelijk gereageerd. Tijdens ons telefonische contact verwees ik u zelfs naar één van mijn e-mails aan u waarin ik uitlegde waarom er inderdaad op het gegeven moment wat tijd overheen was gegaan voor ik u kon antwoorden. Hiervoor toonde u destijds alle begrip, waarvoor ik u dankbaar ben. Ook had u van de tijd gebruik kunnen maken door alsnog het korset naar mij te verzenden, maar dat is helaas niet gebeurd.

Nogmaals, ik heb geen interesse in geld retour, ik heb immers niets betaald. Het enige wat ik van u vroeg was om mijn factuur die overgedragen is aan Segoria, te laten vervallen. Ik kan redelijkerwijs toch niet betalen voor wat ik niet heb ontvangen?
Graag zou ik alsnog gewoon het korset willen ontvangen en u het oorspronkelijke bedrag ervoor betalen.

De bovenstaande review plaatste ik in de hoop dat u van de gelegenheid gebruik zou maken om deze situatie op te lossen. Helaas voel ik mij nu onrechtvaardig behandeld, en ben ik geneigd juridische stappen te gaan ondernemen indien de situatie ongewijzigd blijft.

Echter hoop ik dat we het niet zover hoeven te laten komen, en dat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Vriendelijke groet,


Tabitha Eekhout-Poortman

Lady Habits op Februari 16, 2017

Hallo Tabitha,

Wij kunnen aan de traceercode zien dat het pakket 21 december bij u is afgeleverd, daarnaast is het naar ons retour gegaan. U heeft een corset gekocht wat in de SALE is hiervoor geven wij geen geld retour. Wij hebben u hierover aan de telefoon gesproken en Klarna voor u gebeld omdat u geen gehoor gaf aan hun. Wij hebben zelfs geprobeerd de aanmaningskosten voor u eraf te laten halen door Klarna. Wij hebben u vaak gemaild maar geen reactie gehad.
Jammer genoeg gaat Klarna niet akkoord omdat er een te Lange tijd overheen is gegaan ( 2 maanden) als u eerder had gereageerd op hun hadden wij iets meer kunnen betekenen.
Jammer dat u dit hier plaatst want wij hebben hier telefonisch contact met u over gehad en ons uiterste best gedaan voor u.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Sibel Yalcin op Februari 17, 2017

MIj houden ze ook aan het lijntje.Jurk geretourneerd in september en heb mijn geld nog steeds niet ontvangen!
Krijg wel mailtjes dat er iets misloopt maar daar blijft het dan ook bij. Ik heb inmiddels een klacht ingediend. Dikke afzetters zijn ze!

Reageer op deze review

Koen & Larissa
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Feestkleding ten top

In alle haast waren wij nog op zoek naar een jurkje voor kerst, donderdag besteld en vrijdag al in huis. Wij hadden niet verwacht dat het er zo snel al zou zijn vanwege de drukke feestdagen maar onze complimenten voor Lady habbits.
Goede service ook en mooie kwaliteit kleding, dank jullie wel wij zijn meer als tevreden!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Anneloes
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Mooie jumpsuit en snelle levering

Jumpsuit gekocht en tevreden ook snelle levering, zusje vorige week ook iets besteld een corsetje en jurkje ook zeer tevreden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
sibel

BETALING

Ik wacht al 2 maanden op mijn geld van geretourneerde jurk.
Per mail heb ik mijn rekeningnummer doorgegeven maar geld nog steeds niets ontvangen. Ik zal zeker en vast de nodige stappen ondernemen, daar mogen jullie zeker van zijn!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Lady Habits op December 05, 2016

Beste Sibel,

Wij zien dat het bedrag al 4 weken geleden verrekend is.
Dit is via Paypal gebeurd, wellicht is het u niet opgevallen.
Graag ook e-mails versturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en niet via de site want daarop hebben we een storing en komen de mails niet binnen.

sibel op Januari 02, 2017

Ondertussen weer een maand verder en nog steeds niets ontvangen.
Heb hier ook een mail voor verstuurd, zoals gevraagd, doch daar wordt niet op gereageerd!! Goe bezig!!

Ik heb inmiddels de nodige stappen ondernomen. We zijn immers al 3 maanden verder en heb mijn geld nog steeds niet ontvangen. DIkke afzetters zijn jullie!

Reageer op deze review
Alena
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Klasse!!!

Bandage jurk Alissa en een waist trainer vrijdag besteld en zaterdag ontvangen, geweldige service super snel en ongelofelijke kwaliteit jurk.
De waist trainer zit ook heel fijn en heb het idee dat ik nu al wat kwijt ben ik kom zeker terug


Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lorena
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super service

Dank jullie wel voor de super service ik had al begrepen dat jullie op vakantie waren maar jullie hebben het ondanks dat jullie op vakantie waren super snel geleverd.
De jurk is ook fantastisch! De volgende keer kom ik wel een keer langs bij jullie showroom in amsterdam.a

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Anne

Jurk

Aangezien jullie hier wel reageren ik wacht al lang op mijn jurk die ik besteld heb heb van jullie email gehad dat mijn jurk onderweg is alleen post nl weet van niks en status is onbekend !! Ik moet mijn jurk voor vrijdag hebben!!! Heb ook al betaald dus Waarneer komt mijn jurk!??!? Anders kom ik hem ophalen niet netjes krijg het gevoel dat ik opgelicht ben

Was deze beoordeling nuttig? 

Karen Sandoval op September 22, 2016

Er is al 1 week geleden dat ik op mijn bestelling wacht, ik heb mails gestuurd en gebeld zonder reactie van jullie. Vandaag heb ik zelfs gebeld naar post Nl en blijkbaar mijn pakket is geleverd in een postlocatie in Nederland!!! Hoe is da mogelijk, ik woon in belgie. Graag een reactie van Lady ha bits aub

Ladyhabits op September 23, 2016

Hallo Anne,

Met u hebben wij ook al meerdere malen contact gehad en de jurk heeft u ook al binnen.

Reageer op deze review
astrid
Gemiddeld 
 
2.7
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Hoor niets van ze

Ik heb anderhalve week geleden besteld en betaald!. Heb niets binnen. Telefoon wordt niet opgenomen, heb ingesproken, geen antwoord. Ook de mail wordt niet beantwoord.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lady Habits team op September 06, 2016

Beste Astrid, heeft u ons ook een mail gestuurd? Alle e-mails worden namelijk binnen 24 uur beantwoord.
Graag even een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als het goed is heeft u ook al een mail gehad met uw traceercode zodat u het pakketje kunt volgen.

Lady Habits team op September 06, 2016

Beste Astrid,

Wij hebben zonet uw bestelling nagekeken en zien dat wij al contact met u hierover hebben gehad.
De bestelling is onderweg.

LadyHabits op September 06, 2016

Beste Astrid,

Wij hebben zonet uw bestelling nagekeken en zien dat wij al contact met u hierover hebben gehad.
De bestelling is onderweg.

Reageer op deze review
Ay
Gemiddeld 
 
2.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

Geen reactie

Bestelling zou ik binnen twee dagen opgestuurd krijgen , ik heb op 25 augustus een bestelling geplaatst, na de bestelling kreeg ik een reactie op mijn vraag, alleen ben nu al een week aan het wachten , tot heden niks ontvangen, telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, en krijg geen reacties op mijn vragen via de mail. Wat is de status van mijn bestelling?

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Lady Habits team op September 06, 2016

Hallo,

Wij waren tot 28 augustus op vakantie, dit kunt u teruglezen op onze site onder algemene voorwaarden en verzenden & retourneren onderaan de website.
Alle bestellingen zijn daarom later opgepakt, u heeft van ons ook al een email ontvangen met een traceercode waarmee u het pakket kunt volgen.
Als er vragen zijn dan kunt u ons mailen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageer op deze review
loes
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top!

1 woord helemaal top! Gisteren jurken besteld vandaag binnen gekregen, normaal bestel ik veel bij h&m maar moet dan echt soms weken wachten en dat voor zo'n groot bedrijf maar bij lady habbits gewoon binnen 1 dag wauw!
De kwaliteit is ook heel goed, morgen bestel ik ook een korset bij jullie heel erg bedankt en tot snel

Was deze beoordeling nuttig? 

Lola op September 06, 2016

Ik ben ook heel tevreden!

Reageer op deze review
maggy

vraag

hallo

waar kan je je productie omschrijving terug vinden, als je een bestelling heb gedaan.

Groeten

Was deze beoordeling nuttig? 

Klantenservice op Juni 21, 2016

Op de website: www.ladyhabits.com bij de product zelf.

Klantenservice op Juni 21, 2016

U kunt trouwens ook met ons chatten via de site

maggy op Juni 21, 2016

Oke thanx

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • kleding
  • Kledingaccessoires
  • Kerstjurkjes
Productgroepen
  • kleding
  • Damesschoenen
  • Tassen & Accessoires
  • damestassen
  • Jurken
  • feestkleding
  • Damesmode
  • partykleding
Levertijd
1 tot 2 dagen indien op vooraad
Verzendkosten
geen verzendkosten binnen Nederland
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving, PayPal, Op Factuur
Telefoonnummer
00316-39771500

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.