Landal

www.landal.nl
 
2.7 (3)
landal

LANDAL GreenParks is een grote organisatie met maarliefst 62 bungalowparken. De Landal GreenParks bungalowparken bevinden zich in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Tsjechië & Zwitserland. Landal GreenParks is hiermee in Europa de grootste aanbieder van bungalow vakantieparken. In Nederland heeft Landal GreenParks 40 parken beschikbaar. Landal heeft ook 6 wintersportparken. Deze parken zijn gelegen in Zwitserland, Oostenrijk, & Tsjechië. Naast deze parken heeft Landal ook nog eens 6 campings in Nederland en Duitsland.

Waarom Boeken bij Landal GreenParks?

De site (www.landalgreenparks.nl) is snel en duidelijk. Informatie opvragen is eenvoudig. U kunt snel de beschikbaarheid op de vakantieparken controleren en desgewenst direct reserveren. Landal heeft 3 keer de thuiswinkelaward gewonnen.

Landal ervaringen

3 beoordelingen voor Landal

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(2)
Gemiddeld 
 
2.7
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.3
Prijs 
 
1.5
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Lint
Gemiddeld 
 
4.5

prijsdrop

Gebeld vanwege plotselinge prijsverlaging van bijna 10%, na 2 1/2 week geboekt te hebben. Men wilde niets doen aan coulance; kwestie van vraag en aanbod was het bedrijfsargument. Kan me bij vliegvakanties wel wat beter begrip daarvoor opbrengen maar bij een autovakantie?! Is laatste keer dat ik bij Landal heb geboekt; gelukkig kan in landen zelf ook genoeg geboekt worden met vaste hantering prijzen e.d.
Slechte commerciële houding, ten nadele van de consument.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Fa. van Eijk

Esonstad

Wij hebben de afgelopen 2 weken doorgebracht bij Landal Esonstad. Een prachtige locatie met alleen maar aardige mensen. Er hing een enorme penetrante lucht in het huisje, welke wij geboekt hadden. In eerste instantie schoonmaakmiddel misschien, dachten wij. Maar de lucht trok niet weg. Gereageerd bij de receptie. Er werd van alles voor ons ondernomen, met als gevolg dat wij met z`n drieen in een 10 persoonshuisje belanden. Er werd van alles gedaan om het ons naar de zin te maken, opgemaakte bedden, handdoekenpakketten, doosje koffie/thee. Geen probleem !! Dus bij deze, personeel Esonstad, nog hartelijk dank voor jullie inspanningen. Onze vakantie was SUPER !!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
T.Ham
Gemiddeld 
 
1.0

Wifi kosten hoog bij Landal Resort Haamstede

We wisten dat we op Resort Haamstede voor de Wifi moesten betalen maar dat het zó duur was....
Je betaalt daar voor 1 apparaat (laptop óf tablet óf smartphone) € 17,50 per week en voor elk volgend apparaat € 8,75 dus als je bv. in een 4 persoon huisje zit en diverse mensen hebben 1 of meerdere apparaten dan betaal je je blauw. Met z'n allen met 1 verbinding doen is erg irritant want als iemand z'n tablet even wil gebruiken dan moet degene die op dat moment op zijn PC zit te werken éérst de verbinding annuleren.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Jan Vissers
Gemiddeld 
 
1.0

24 uur van tevoren werd onze boeking geannuleerd.

24 uur van tevoren werd onze boeking(appartement 6ELP Veluwemeer) geannuleerd, met een steeds wijzigende reden van annulatie en dit voor het duurste en mooiste appartement van het park. Voor de enkele weekends per jaar dat wij vrij zijn met onze kinderen, viel ons weekend in het water, zonder excuses, zonder gelijkwaardige oplossing. Een korting van 100 euro konden we krijgen bij een volgend bezoek aan het park.
...
Na een gesprek met de Heer Hoogland -de dag na de annulatie- heb ik inderdaad één van de redenen mogen aanhoren waarom het appartement niet beschikbaar was. Maar tot een evenwichtige oplossing is het nooit gekomen. 100 euro korting op een volgend verblijf, is geen oplossing. Men had een gelijkwaardig alternatief moeten voorstellen op het moment van annulatie, maar dat is niet gebeurd.

Nooit ga ik voor ons gezin nog iets boeken bij Landal, zelfs als ze me het gratis geven.
Het risico wil ik niet nemen, dat ze 24 uur van tevoren annuleren.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
 • vakantieparken
 • bungalowparken
 • vakantiehuisjes
 • bungalowpark
 • Last Minutes
Productgroepen
 • weekendje weg
 • midweek
 • korte vakantie
 • Duitsland
 • Belgie
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
n.v.t
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0900-8842 (€ 0,20 p. min.)

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.