Laptopspot

www.laptopspot.nl
 
8.1 (299)

Laptopspot.nl is gespecialiseerd in gebruikte laptops, laptop reparatie en laptop onderdelen. Sinds 2012 is Laptopspot gevestigd in Lelystad en heeft al enkele jaren ervaring met laptopreparaties.Wist u dat uw defecte laptop nog geld waard is? U kunt uw oude of defecte laptop bij Laptopspot inruilen.

Laptopspot ervaringen

299 reviews voor Laptopspot

 
(204)
 
(38)
 
(14)
 
(18)
 
(33)
Gemiddeld 
 
8.1
 
8.4
 
8.0
 
7.8
 
8.4
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Leo
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Bedankt

Prima scherm voor prima prijs !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Iris
Gemiddeld 
 
7.7
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Goed scherm

Prima scherm voor een mooie prijs. Kwam iets later binnen dan verwacht maar werd netjes geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henk
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Leverijd niet nagekomen!

Maandag besteld, zou dinsdag geleverd worden!
Pas vrijdag bij postkantoor kunnen ophalen, maar ik was toen al weer vertrokken naar \Portugal met een kapotte labtop!1

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
angela
Bestellen 
 
10.0

oplichter

Pure oplichting

ik heb een laptop besteld en betaald met ideal.
ik had voor ophalen gekozen .
het bedrijf is dicht ik ben er meerdere malen/dagen geweest.
gemaild gebeld via marktplaats berichten verstuurd via mijn account op de website berichten achter gelaten.
Ze reageren nergens op!
Ik heb uiteindelijk aangifte gedaan.

Was deze beoordeling nuttig? 

M. op Augustus 12, 2017

Nog iets gehoord?

Reageer op deze review
Geraldo
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Service!

Net in de winkel in harderwijk geweest om een scherm op te halen , had de laptop mee genomen en waren zo vriendelijk om het scherm zonder kosten in te bouwen.

Erg vriendelijk personeel mooie winkel en top service !

Was deze beoordeling nuttig? 

Peterlange op Augustus 08, 2017

In de winkel in Harderwijk? Sinds wanneer heeft deze meneer een winkel? Laat me niet lachen Patrick!!!

Gerard op Augustus 16, 2017

Nou geef mij het adres maar van die winkel in harderwijk.. Denk dat alle goede reviews nep zijn. Dus kom maar op met het adres van de winkel, gaan we daar allemaal heen

Reageer op deze review

Joost
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

15.6 Full Hd

Vorige week een Full HD schermpje besteld en vandaag in de laptop gezet.

Beeld is mooier en scherper dan het oude scherm en werkt weer super !

Verder goed verpakt.

Mvg Peter

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Karin
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede service

Goede en zeer nette klantvriendelijkheid.
Een laptopscherm besteld deze bleek niet op voorraad te zijn. Netjes een mailtje gehad dat de levering paar dagen langer zou duren.
Net de track en trace code ontvangen. En morgen word het pakketje verwacht

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jenny
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Goed snelle service

Afgelopen donderdag contact op genomen met laptopspot ivb mijn kapotte laptopscherm. Ik kreeg binnen No time een mailtje terug met welk scherm ik moest bestellen. En net is mijn pakketje netjes afgeleverd .
Ondanks de slechte reviews ben ik zeer te vrede.
Hun service is uitstekend en zijn niet duur en leveren snel.
Als ik nog een keer wat nodig heb zal ik zeer zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Tjerk
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Meer dan tevreden

Tevreden over het geleverde scherm en adapter , Goed verpakt en goede kwaliteit.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Remco
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima en duidelijk

Goed product en snelle levering

Ga zo door !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Tom berg

Retour mijn geld terug?

Ik heb hier een laptop lcd scherm besteld verkeerde gelevert. Op retour gedaan en ik wacht al bijna 3 weken op mijn hardgewerkte geld €111,95 die ik betaald hebt. Ik doe het maar zo omdat jullie nergens op reageren. Ze reageren nooit op emails en de telefoon word ook nooit opgenomen. Wilt U zo vriendelijk zijn om mijn hardgewerkte geld terug te storten op mijn bankrekening? Het ordernr is: DWEEDNYNP. Zo niet ga ik aangiften doen als ik mijn geld niet binnen 3 dagen terug hebt. Dit kan niet. Mensen bestel hier niet, want je krijgt je geld niet terug. Je kan fluiten naar je geld, stelletje oplichters.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mike
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goed

Gewoon prima en doen wat ze beloven.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Stercomputers
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Gewoon goed

Makkelijke website en prima scherm ontvangen.

Laptop werkt weer als een zonnetje

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Danny Bonen

Waar blijft mijn scherm?

Bestelling gedaan op 06-07-2017 en een e-mail gekregen dat het pakket was verzonden op 07-07-2017.
Echter nog steeds niks ontvangen en ik kan niet in contact komen met de eigenaar omdat deze al mijn telefoontjes,e-mailtjes en zelfs berichten via marktplaats negeert.


Ik zou geen zaken doen met dit bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op Juli 27, 2017

Heb je de reacties op dit forum gelezen?

Reageer op deze review
Romano entie
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Tevreden

Ik wil even terug komen op een negatieve review.

Nadat ik mij scherm niet had ontvangen na een aantal dagen en ik met spoed de laptop nodig had ben ik naar de computerwinkel om de hoek gegaan om daar een nieuw scherm te laten plaatsen , veel duurder maar had hem nodig nu eenmaal.

Ik vertelde het verhaal dat ik een scherm had besteld bij Laptopspot en niet geleverd heb gekregen en kreeg toen te horden dat Laptopspot ook hun leverancier is en het klopte dat ik geen scherm heb gekregen omdat het bedrijf gesloten was wegens vakantie.

Hierbij mij excuus en heb niet goed opgelet.

Vandaag het scherm ontvangen mijn dank daarvoor.

Was deze beoordeling nuttig? 

angela op Augustus 03, 2017

goedemiddag

naar welke computerwinkel bent u toen geweest?

met vriendelijke groet Angela

Reageer op deze review

Peter berkman
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Tevreden klant die leest voor hij besteld

Tevreden met mijn bestelling , 13 juli een scherm besteld bij Laptopspot , zag alleen dat zij gesloten waren i.v.m vakantie Maar loos er voor om het scherm te bestellen en vandaag het scherm netjes ontvangen.

Voor de mensen die klagen dat ze niet de volgende dag hun scherm hadden heb ik tip ! Lees eerst voor je besteld in plaats van een bedrijf slecht maken.

Zeer tevreden over levering en het product

Mvg peter

Het stond meer dan duidelijk aan gegeven !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
hj02
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Retourzending geweigerd

Binnen 14 dagen een retourmelding verzonden.

Retourzending geweigerd, zonder opgave van een reden.

Retourzending binnen 14 dagen; men is wettelijk verplicht deze te aanvaarden.

Zij doen het niet!!!!!!!!

Op mijn diverse mails krijg ik geen antwoord.

De telefoon wordt niet opgenomen.

Dus men is onbereikbaar !!!

Advies: nooit meer zaken doen met dit "bedrijf"

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
vangijsselcomputers
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

geen levering/communicatie

bestelling gedaan en via ideal op 04-07-2017 om 13:30 besteld. er stond bij dat het op voorraad was en de zelfde dag verzonden zou worden.
echter aan het eind van de dag nog geen enkele mail van laptopspot ontvangen ook geen bevestiging van bestelling (ook niet in de spam) proberen te bellen geen telefoon nummer op de website maar op een oude factuur vond ik een telefoon nummer daar word niet opgepakt contact formulier op de website geeft een fout terwijl alles is ingevuld dus verstuurd niet.
mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gestuurd ook geen enkel reactie tot op heden.

gisteren in eens een mail dat ze hopen dat ik tevreden ben en als ik een review wil schrijven. nogmaals op de website ingelogd staat er bij mijn bestelling dat hij op 6-7-2017 verstuurd is maar ik heb geen trac&trace code en ook geen pakketje ontvangen en aangezien ze deze week op vakantie zijn en toch geen reactie krijg denk ik dat het helaas van het geld is.

heb meerdere jaren hier besteld zonder problemen maar het lijkt daar nu niet goed te gaan meerdere review sites hebben in eens slechte reviews over hun staan

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chantal bergmans
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top !

Juiste scherm zoeken ging makkelijk en bestellen net zo , volgende dag zelf ingebouwd en laptop werkt weer prima ! Top


Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Dennis
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Goed, goed en ja goed!

Ten eerste het zoeken van het laptop scherm een verademing, tik gewoon je laptop model ia en kies uit de beschikbare schermen. Bij andere websites moet je diverse zaken checken en dan weet je t nog niet zeker. De verpakking heel goed. Levering snel en ze leveren wat ze beloven. Ik heb geen dode pixels kunnen vinden. En een goede prijs. Super ga zo door Laptopspot!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Ivo
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Laptop scherm en toetsenbord

Laptopscherm en toetsenbord besteld , goedkoopste en pixel garantie !

Goed verpakt geleverd.

Top !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Eric
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Zeer slecht, koop hier niet!

Bestellen ging makkelijk. Echter geen scherm geleverd. Persoon niet te bereiken dus pure oplichters !!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mekka computers
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Al meer dan een jaar tevreden

Meer dan een jaar klant , al 30 ä 40 schermen besteld en nog steeds zeer tevreden !

Kwaliteit en scherpe prijs

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Kemal
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zeer tevreden

Voor de 2e keer een scherm besteld,netjes geleverd en prima kwaliteit

Top !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Fons
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Laptopspot

Verkeerde scherm ontvangen.
Via via zijn 06 nummer gekregen.
Zou retournummer sturen.
Juiste scherm zou onderweg zijn.
Na 2 maal gesproken te hebben alle contact verbroken.
Whatsapp geblocked
Reageert nergens meer op.
Ook niet op SMS berichten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Sony
  • Acer
  • HP
  • Dell
  • Compaq
  • Packard Bell
Productgroepen
  • Laptop
  • laptop beeldscherm
  • laptop tas
  • laptop accu
  • laptop adapter
  • laptop onderdelen
  • laptop screen
  • laptop display
Levertijd
2 a 3 werkdagen
Verzendkosten
7,50
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • contant bij afhalen
Telefoonnummer
0634317336

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.