Libaas

www.libaas.nl
 
8.2 (60)

Libaas is een online webwinkel voor Indiase kleding en accessoires tegen zeer scherpe prijzen. Libaas heeft alles op voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. Heeft u binnenkort een feest of een speciale gelegenheid, dan bent u bij Libaas op de juiste adres.

U kunt bij Libaas.nl terecht voor onder andere salwar kameez, anarkali’s, (zware) ketting sets, ketting-, hanger- en oorbellen sets, kaftans, kurtis (tunieken), armbanden, feest kleding en nog veel meer.

Libaas ervaringen

60 reviews voor Libaas

 
(36)
 
(14)
 
(2)
 
(1)
 
(7)
Gemiddeld 
 
8.2
 
8.5
 
8.3
 
8.1
 
7.8
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Slecht

De service is belachelijk. Het is nu twee weken geleden sinds ik mijn bestelling retour had gestuurd en heb mijn geld nog steeds niet terug gestort gekregen. Ik heb vele berichtjes via Facebook gestuurd en ook gemaild, maar heb nog steeds geen reactie gekregen. Het duurde trouwens ook weken voordat ik mijn bestelling überhaupt ontving. Ik weet niet of ik mijn geld terug zal zien..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Raar

Ik heb mijn bestelling pas na ongeveer 2 weken ontvangen en het kostte 126 euro. Ik open het pakketje en dan zie ik de verkeerde kleding erin liggen. Nu heb ik gemaild, meerdere keren en ik heb nog nooit antwoord gekregen. De service is dus best wel slecht. De kleding die ik heb ontvangen voor deze prijs is belachelijk en de levering klopte niet. Mij werd gezegd dat het 2 dagen zou duren, maar opeens is er een storing en duurt het langer dan dat.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling op 20 april geplaatst en betaald tot op heden 29 april 2017 niets ontvangen heb al gemaild maar krijg helaas geen antwoord.
Wat een slechte service wel betalen maar geen artikelen ontvangen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Teleurgesteld en ontevreden

Beste mensen,
Sinds 2 januari had ik een mooi jurk besteld, binnen 2 dagen was hij binnen. Maar ik vond het niet mooi staan bij mij, dus ik stuur het volgende dag terug. Ik verwacht natuurlijk dat ik mij geld terug krijg, heb paar keer gemaild en na paar weken krijg ik antwoord dat het binnen 30 dagen het geld teruggestort wordt! we zitten nu in Februari en nog steeds krijg ik mij geld niet terug! Ik ben zeer ontevreden! Dus denk goed na voordat u besteld

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Bestelling van anarkali

Ik heb sinds 16 januari mijn bestelling geplaats en heb nog steeds mijn bestelling. Niet ontvongen, ook heb ik geen bevestegingsmail ontvangen , maar het bedrag is wel weg van mijn rekening. Ik moest al binnen 2 werk dagen mijn bestelling binnen hebben. Ik hoop dat ik mijn bestelling voor het weekend wel geleverd krijg. Ik vind zo gewoon niet kunnen. Er is geen nummer waar je naartoe kan bellen. Alvast dank.

Was deze beoordeling nuttig? 

WidyaThakur op Februari 07, 2017

Hoi, ik heb het precies hetzelfde met geld

Lie Atjam op April 27, 2017

Ik ervaar precies hetzelfde. Geprobeerd via facebook en mail contact te zoeken maar tevergeefs. Ik ben op zn zachts gezegd ERG ontevreden over Libaas.nl

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte service!!

Libaas oogt op het eerste moment als een goede betrouwbare fijne webshop waar je mooie indase/pakistaanse kleding kan bestellen en die zich aan hun woord houdt. Echter is het in de realiteit anders.

Mijn bestelling zou binnen 1/2 werkdagen binnen komen, duurde eindstand een week.
Vervolgens heb ik gemaild dat de bestelling niet past en ik deze wil retourneren en hoe dat in z'n werk gaat.
Duurde ook weer dagen voordat ik daar antwoord op had. Daarna heb ik mijn bestelling terug gestuurd.
Inmiddels al 2 keer gemaild naar Libaas om door te geven dat de bestelling is geretourneerd en gevraagd wanneer ik mijn geld terug krijg. Er zijn nu al een aantal weken verstreken en ik hoor maar niks.

Ik vindt het heel slecht dat wanneer je besteld gelijk moet betalen maar dat je wekenlang moet wachten om je eigen geld terug te krijgen! Dit is echt niet meer van deze tijd, dit kan gewoon niet!

Misschien is het handiger als Libaas een acceptgiro bij de bestellingen doet. Zo kan de klant thuis kijken en passen en als ze de bestelling willen houden dan betalen, houden ze de bestelling niet kan alles terug en hoeft niemand op z'n geld te wachten. Het gaat niet om een paar euro maar soms om een paar 100 euro!!!!

Als dit zo blijft en ik krijg geen respons en m'n geld niet terug ga ik aangifte doen. Ik heb geen andere keus.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Libaas op Januari 03, 2017

Beste Nazia,

Bedankt voor je review.

Helaas blijkt dat de emails die wij hebben verstuurd waarin je vraag word beantwoord over het geretourneerde jurk niet is aangekomen bij je. Zoals op onze website te lezen is, kampen we met wat problemen met onze email server. Onze excuses voor dit ongemak.

Wat betreft het retourneren. Onze voorwaarden staan ook duidelijk op onze website beschreven > http://www.libaas.nl/retourneren-ruilen/ onder het kopje "Afhandeling retouren" en is toegankelijk voor iedereen.

Binnen deze termijn zal dan ook het bedrag op je rekening gestort worden.

We willen je iig bedanken voor je feedback.

Groetjes,
Team Libaas

Nazia op Januari 16, 2017

Het is inmiddels al langer dan 2 maanden geleden dat ik heb betaald aan jullie!!! Is het ZO MOEILIJK om even het geld aan mij terug over te maken???!!!
Echt ronduit belachelijk is dit! Bij bestellen MOET er gelijk betaald worden maar bij retourneren moet de klant weken / maanden wachten??!! Zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt in mijn ervaringen met online bestellen.

Devika op April 09, 2017

Ik was van plan om te bestellen maar na dit alles gelezen te hebben toch maar niet. Vind vervelend om te lezen dat er zo word om gegaan net klanten. Zullen ze niet veel van over houden. Ik denk er niet meer over om hier te bestellen. Stel het past mij niet kan ik maanden op mijn geld wachten!@!

Safa op Juni 17, 2017

Ik maak momenteel precies hetzelfde mee. Mijn bestelling zou binnen 2 dagen arriveren maar het duurde twee weken voordat ik het binnen kreeg, dit was alleen zo nadat ik vele berichtjes via mail en Facebook had gestuurd. Bestelling daarna retour gestuurd en heb het geld na alweer twee weken niet teruggestort gekregen. Ik heb weer berichtjes gestuurd en nog steeds geen antwoord gekregen. Echt belachelijk dit..

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Uitstekend!

Ik ben nu al jaren een vaste klant en nog altijd met volle tevredenheid mijn bestellingen gedaan en ontvangen. Super winkel en super prijzen (tijdens de aanbiedingen die ze regelmatig hebben, zijn de prijzen nog scherper!). Heb persoonlijk nog nooit problemen gehad met de producten of service van Libaas.nl

Kortom, ik raad iedereen aan die geïnteresseerd is in de producten om ze gewoon te bestellen. Want, mocht het toch niet naar smaak zijn na ontvangst, kan je het altijd retourneren.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

slechte service

Ik heb meerdere malen gemaild. Altijd genegeerd. Er is niet eens een nummer om contact op te nemen. Leuke kleding maar slechte service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
6.0

betrouwbaar

Ik had 2 leggings besteld.
Vandaag binnen gekregen en ik ben zeer blij ermee
Ik word zeker vaste klant
Zeer betrouwbaar website
Ga zeker mijn vrienden en familie aanraden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Betrouwbaar website

De heer en mevrouw
Dank je wel voor verzending van mijn bestelling ik heb bestelling ontvangen en hoe ik op foto gezien had zo model heb ik ontvangen in shaa Allah word ik jullie vaste klant in de toekomst dank je wel. Nu heb ik gezien dat jullie betrouwbare website zijn mijn zusjes en vriendinnen zullen bij jullie meer kleren bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
4.0

betrouwbaar bedrijf

Heel wat bestellingen gedaan, het is een serieus betrouwbaar bedrijf, dat zeker weten, nergens voor te vrezen.

Echter hebben ze geen contactnummer, en reageren ze heel traag op de mails, en zit het vaak ook niet binnen hun 48-respons beleid, weekend reageren ze nooit, maar het komt uiteindelijk wel altijd goed met ze, alleen zijn ze dus ontzettend traag, wat op je zenuwen en frustratie kan werken.

Met hun retouren zijn ze ook enorm traag, en met de verwerking van de terugbetaling, wat heel jammer is, de meeste hanteren een max van 7 dagen, maar libaas heeft echter 30 dagen nodig, wat uit kan lopen tot langer, heel jammer, maar ach niemand is perfect, en hun voorwaarden staan ook duidelijk vermeld

Kledingen zijn super mooi op het oog, maar valt soms in realiteit zeer tegen, vind de prijs/kwaliteit verhoudingen dan ook niet echt kloppen

eenmaal een bestelling geplaatst kan er niets meer aan veranderd worden door de klant zelf, bv adreswijziging etc, enkel door libaas zelf die er dan 48 uur (vaak langer) over doet, maar het komt wel zeker goed, dat zeker

Super website, maar het kan zeker beter, maar als klant hoef je je 100% nergens voor te vrezen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Libaas op Februari 26, 2016

Beste Jan Klaas,

Bedankt voor uw beoordeling en de feedback. We proberen onszelf altijd te verbeteren en de feedback van onze klanten helpen ons hierbij enorm. Binnenkort hebben we ook een contact nummer waarop we te bereiken zullen zijn.

We hebben de laatste tijd wat problemen gehad met onze emailserver waardoor de emails die wij verstuurd hadden, niet aankwamen bij klanten. Dit werd helaas (te) laat ontdekt, pas nadat we van onze klanten (via Facebook) te horen kregen dat er niet gereageerd werd op emails. Dit hebben we direct opgelost. U kunt dus nu binnen 48 uur een antwoord verwachten van ons.

Daarnaast kunt u ons ook via onze Facebook pagina een prive bericht sturen. Hier krijgt u meestal binnen 1 uur al een antwoord van ons heeft.

Gr,
Libaas.nl
https://www.facebook.com/www.Libaas.nl

Manesha op September 02, 2016

Hallo, ik heb afgelopen zondag 28-8-2016 iets besteld en ik heb tot de dag van vandaag niet ontvangen. ik heb geprobeerd te bellen maar www.LIbaas.nl heeft geen telefoonnummer.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fantastisch!

Al vaker een bestelling geplaatst bij Libaas.nl en altijd met alle tevredenheid! Makkelijke en duidelijke website en goede service. Een x zelfs een artikel retour gestuurd en binnen de tijd mijn geld terug gekregen. Voordat ik de eerste x iets wou bestellen had ik mijn twijfels, uiteindelijk toch gedaan en wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Inmiddels al veel kennissen en familie leden over Libaas.nl verteld en ik zal zelf zeker blijven bestellen. Aanrader!

Fantastisch!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Buitengewoon slecht!!!

Allereerst zegt Libaas dat ze binnen 48 uur alle berichten zullen beantwoorden, mijn vrouw is vaak genoeg genegeerd.

Vervolgens wilt ze haar gekochte goederen retourneren, hier krijgen wij geen bevestiging van. Daarna moeten we 30 dagen wachten op ons geld wat niet is gebeurt. Ik moest zelf achter mijn geld aan gaan. En hier deden ze moelijk om. Uiteindelijk na de 50ste dag eindelijk mijn geld gekregen...

Slechte administratie wisten niet eens om welke bestelling het ging, welke jurk, prijs en adres. Kortom ze vroegen om alle gegevens die ze al hadden.

En als laatste niet eens een excuses aanbieden.

Na dat dit allemaal is gebeurt ook nog zeggen dat ze een sereus bedrijf zijn... Nou een sereus bedrijf zal allereerst zijn excuses aanbieden, zsm geld opsturen ( meestal binnen 5 werkdagen), een goede orde in de administratie houden en niet de klanten aan het lijntje houden.

Echt triest!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

goed

Goeie betrouwbare site. Bestelling op tijd ontvangen en ik ben super blij mijn salwaar kameez. De maat klopt helemaal en nog een pluspunt, hij is netjes afgewerkt. Ik zou zeggen geen twijfels gewoon doen :-)

Was deze beoordeling nuttig? 

nazrah op September 01, 2015

Ik heb onlangs 2x een bestelling Hallo nazrah we zullen je retouren proberen deze week in behandeling te nemen en het geld terug te storten maar heb het terug moeten sturen maar heb nog steeds mijn geld niet ontvangen het is 30 dagen voorbij ik ben bang dat ik mijn geld niet meer terug gaat krijgen ze nemen niet op ze beantwoorden de mails niet weet eigenlijk geen raad meer ik wil heel graag mijn geld terug.ik had heel veel vertrouwen in hun maar helaas niet te vertrouwen.
Ik ga denk ik aangifte doen ik heb geen keus meer ik heb alles gedaan maar helpt niet dus mensen denk 2x na voordat je gaat bestellen.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De beste service

ik ben de mensen van Libaas dankbaar dat ze mijn zo goed hebben geholpen .ik had bij hun een anarkali besteld maar ik heb toen een pre -order bestelt maar ik heb toen niet opgelet over de lever tijd.ik had het op dinsdagavond nodig ik heb toen contact met hun opgenomen om een andere te bestellen en daar deden ze helemaal niet moeilijk over pluspunt ik heb het toen op gehaald maar helaas ik paste het niet weer contact met hun opgenomen (en ze reageren heel snel niet als andere over 2 of 3dagen )ik kon een andere nemen die heb ik op de laatste moment van de shaadi opgehaald en dat ze de moeite hebben genomen om eerder op de locatie te zijn .dank je wel mensen van Libaas dat jullie dat hebben gedaan dat doen zelfs winkeliers niet .Mijn eerste ervaring met hun de beste en zeker weten ik blijf bij hun bestellen echt mensen het is de moeite waard East Go West Libaas is THE best van mijn verdienen jullie een dikke tien

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Beste webshop ooit

Ik heb hele goei ervaring ermee gekregen hele goede service doen niet moeilijk om te ruilen perfect en snelle reactie via whatsapp deze mensen leven met je mee beste die er bestaat tot nu toe dank je wel mensen van Libaas

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Mooie jurken en snelle verzending

Voor het eerst besteld en ben zeer tevreden over de bestelde artikelen. Bestelde kurtis zijn van zeer goede kwaliteit en de jurk is ook ontzettend mooi... Plus, alles was geleverd zoals aangegeven in 2 dagen.
Ik heb al mijn kennissen en vrienden doorverteld en die waren zeer enthousiast. Ik bestel zeker vaker!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Te slecht voor woorden!

Op 15 febr. heb ik besteld, duur 2-4 weken leveren, na 4 weken zelf contact opgenomen, na 6 weken met veel moeite geleverd en bar slecht genaaid! Waardeloos!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Review

Super afgewerkte kleding, perfecte maten ook voor Europese vrouwen met een maatje meer.
Ik was allang op zoek naar deze kleurrijke kleding en eindelijk gevonden. Ik zal hier zeker vaker bestellen. TOP!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

betrouwbaar,snelle klantvriendelijke verkoper

Een service gerichte verkoper. Mooie kleding. Is ook eerlijk naar de klant. Prijzen vind ik top.
snelle levering. Ik ben blij dat ik de site heb gegevonden. groetjes meena

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

Bestelling feedback

Ik ben blij met Libaas, na lang surfen op internet heb ik eindelijk een site gevonden waar ik
indiase/pakistaanse kleding kan bestellen.
Kwaliteit is goed en het is betaalbaar.
Levering was binnen 2 a 3 werkdagen.

Top

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
6.0

Review van gekochte kleren

De jurk die ik heb gekocht staat mij echt leuk. Ik ben superblij met mijn aankoop.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Kurtis en juweel

Kleedje was in orde goeie kwaliteit , juist het juweel viel er direkt een diamant uit . Wel jammer . Voor de rest alles in orde

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Top

Ik vindt het een heel fijne shop-site. Vooral de service en de levering is top.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

top

Super blij met Libaas. Prijs en kwaliteit

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
libaas
Productgroepen
  • armbanden
  • kettingen
  • Blouses
  • Jurken
  • Tunieken
  • anarkali
  • salwar kameez
Levertijd
1 dag
Verzendkosten
€ 3.99
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
Geen

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.