Lovely Vintage

Lovely Vintage

www.lovely-vintage.nl
 
5.0 (31)
lovely vintage

Lovely Vintage verkoopt betaalbare kleding, accessoires en horloges voor dames. Op Lovely-vintage.nl vindt u leuke artikelen voor leuke prijsjes en snel geleverd.

Enkele voordelen van Lovely Vintage: gratis verzending vanaf € 70,-, veilig betalen, bestellingen binnen 2 dagen in huis, niet goed geld terug en retour binnen 7 dagen.

Lovely Vintage ervaringen

31 reviews voor Lovely Vintage

 
(10)
7-9 punten
 
(0)
 
(2)
 
(8)
 
(13)
Gemiddeld 
 
5.0
 
5.7
 
4.8
 
3.8
 
5.8
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Larissa
Gemiddeld 
 
1.0

Klacht

Je zou toch denken dat er juist in deze tijd direct aandacht wordt besteedt aan klachten, maar helaas is er nog steeds niks veranderd.. Tot twee keer toe schoenen besteld en hiervan een bevestiging per mail ontvangen, maar géén verzend bevestiging. Mijn laatste bestelling is nu onderhand al 1,5 maand geleden en heb nog steeds niks mogen ontvangen. Al vijf mails verstuurd en via de Facebook pagina contract proberen te zoeken, maar het bedrijf reageert nergens op.. Nog nooit zo'n slechte service en bereikbaarheid meegemaakt. Ik wacht ondertussen nog steeds op mijn geld.. Mocht ik deze week niks horen, ga ik verdere stappen ondernemen..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Astrid
Gemiddeld 
 
1.0

Toch maar niet besteld

Ik wilde graag 2 paar schoenen bestellen.
Die te gekke laarsjes en een paar sleehakken.
Echter toen ik deze reviews las heb ik me maar bedacht.
Jammer lijkt een leuke site en bombarderen je met advertenties op Facebook.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Silvana
Gemiddeld 
 
1.0

Verschrikkelijke service

Erg slecht in het beantwoorden wacht als sinds donderdag op antwoord . Is nu de 2 e keer dat ik wat bestel en nu voor 2 e keer dat het ook weer op zo manier gaat .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mitra Roeplal
Gemiddeld 
 
3.5

Super slechte webshop, niet bestellen!

Ik heb sleehakken besteld welke ik na een best lange levertermijn ontvangen heb. Deze waren te groot en heb ik opgestuurd om vervolgens om te ruilen. Nu 1 week later nog niks gehoord en ze reageren ook niet op mijn email en contactverzoek via de website. Ook nergens een telefoonnummer te ontdekken. Ik denk dat ik dus nooit meer mijn nieuwe paar zal ontvangen of geld terug zal krijgen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
laura
Prijs 
 
1.0

bestelling lovely vintage

ik heb een paar daag geleden sleehakken besteld, betaald alles, kreeg een mail 'betaling ontvangen' volgende morgend stond ik op krijg ik een mail dat het niet betaald is geweest heb uittreksels ervan foto gestuurd..
nu maar wachten op een mail..

Was deze beoordeling nuttig? 

Astrid van der Putten op Maart 27, 2017

Onder andere jouw review heeft me van een bestelling weerhouden.
Thanx

j beghtel op Maart 29, 2017

aantal maanden geleden sleehakken besteld en betaald maar niets ontvangen. heb mailtjes gestuurd krijg telkens bericht dat er zo spoedig mogelijk contact word opgenomen maar niets. dit is een onbetrouwbare webshop en zal daar iedereen voor waarschuwen. koop niet bij LOVELY VINTAGE

Reageer op deze review
Erna

bestelling

Ik heb al diverse e-mailtjes naar jullie gestuurd en ontvang mijn bestelling niet! Krijg totaal geen reactie en de track @ tracecode die ik van jullie heb ontvangen werkt niet. Er zou gisteren geleverd worden en dit is ook niet gebeurd!
Dit is een hele slechte service. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst maar ook de laatste keer! Ik ga hiervan aangifte doen!

Was deze beoordeling nuttig? 

laura op Juli 16, 2016

hallo, heb de 13de ook ook schoenen besteld en heb een mail ontvangen dat de betaling was ontvanger een dag later krijg ik een mail dat er geen betaling werd uitgevoerd terwijl ik de uittreksels ervan heb, heb het doorgestuurd naar hun. nu als die niet antwoorden volgend week stap ik naar de politie.

Reageer op deze review
Anita

Slechtste service ooit!

Op 5 oktober 2015 een bestelling geplaatst welke een week later werd geleverd, helaas in een te grote maat. Dezelfde dag de schoenen retour gestuurd. Verzoek gestuurd voor een kleinere maat. Tot op heden niets vernomen. Geen telefoonnummer beschikbaar en op mails en facebook berichten wordt niet gereageerd. Slechtste service ooit. Eerste en laatste keer dat ik wat bij deze site bestel!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Esmee
Gemiddeld 
 
1.0

NOOIT DOEN

Ik had hele gave schoenen voorbij zien komen op Facebook. Uiteindelijk de site achterhaald & direct besteld. Maar dan wachten en wachten en nog eens wachten, word ik het nu wel zat. Netjes een email gestuurd met mijn factuurnummer en ordernummer. Krijg alleen geen mail terug!
Opgezocht of ze ingeschreven stonden bij kamer van koophandel en dat is dus zo. Helaas eerst alleen hun postbus nummer gevonden en uiteindelijk ook hun 'adres'. Maar als je op adres gaat zoeken vind je meerdere bedrijven op één adres. Vertrouw dit 'bedrijf' niet meer. Dus steek je geld er niet in, want het is weg. Helaas had ik in de reacties gelezen dat iemand de Consumentenbond had gebeld, maar die vertelde dat die persoon het geld vrijwillig had overgemaakt. Waarschijnlijk ga ik ook niet bereiken met aangifte doen. Dus zeg maar dag tegen je welverdiende centen.

KvK: 52442667

Adres:
Koningshuis 55
1901 ZV
Castricum

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Suraida Beijers
Gemiddeld 
 
3.8

Hele slechte service

Ik heb vorige weeek zondag op 27 september 2015 een zomerjas besteld, maar tot op de dag van vandaag niks binnen gekregen. Ik heb meerdere opgingen gewaagd door contact met ze op te nemen via Facebook en via e-mail, maar geen reactie van ze gehad. Ze melden bij mij in een e-mail na ontvangst van mijn track en trace code, dat het pakketje de volgende werkdag geleverd zou worden. Is dus niet gebeurd. Hun beleid klopt voor geen kanten. Ze zeggen wel dat de bestellingen binnen drie werkdagen thuisgeleverd zouden worden, maar daar is dus helemaal niks van waar. Wat heb ik een spijt dat ik via de site iets heb besteld! Ben bang dat ik het geld niet meer terug zie. Ik ga in ieder geval een klacht indienen bij de Consumentenbond en aangifte doen bij de politie. Verder nog ideeën wat ik nog kan doen?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
gabrielle

slechte bereikbaarheid

hallo,

ik heb 27 aug.2015 laarsjes besteld.
de betaling ging via de site niet goed dus heb het overgeboekt met een mail er achteraan.
ik heb ze al 3 keer gemaild en steeds geen reactie. ALs ik mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. krijg ik meteen een mail terug dat et adres niet klopt. kan naar mijn centen fluiten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Gabrielle op September 07, 2015

Hoi nee ik heb ook nog niks gehoord en het geld kun je niet terug vorderen. Heb de bank gebeld en die zeggen je hebt het zelf overstort en de bank zegt het enigste te wat je kunt doen is aangifte dus als ik aankomende week geen reactie krijg ga ik.aangifte doen

desiree op September 07, 2015

hoi, ik maak het zelfde mee. heb jij al een reactie gehad? valt dit geld ergens terug te vorderen?

Gabrielle op September 07, 2015

Ik heb op feacebook een privé bericht gestuurd maar ook geen reactie

Gabrielle op September 07, 2015

Als we allebei het op Facebook zetten vind ik het goed

Gabrielle op September 07, 2015

Ik ga online aangifte doen

desiree op September 07, 2015

toch vreemd dat niemand hier een opmerking over maakt op Facebookpagina. heb jij dit al gedaan? ik ga mijn rechtsbijstand inschakelen.

desiree op September 07, 2015

dat heb ik ook gedaan, maar dat ziet niemand. mensen blijven maar gewoon bestellen en we houden het frauderen in stand. ik denk dat we het beter openbaar kunnen vermelden en kijken wat er dan gebeurd

desiree op September 07, 2015

oke, doe ik.

Desiree op September 07, 2015

Berichten worden niet gepubliceerd op Facebook, over nagedacht! Vervolgens heb ik op het bericht van het laatste artikel gereageerd, dat lukte wel. Die is meteen verwijderd dus het wordt wel degelijk gelezen. Ik kreeg vrijwel direct daarna een bericht dat mijn artikel morgen geleverd gaat worden met track en trace code dus ik wacht nog 1 dag af , hopelijk verrast ze me positief...

Gabrielle op September 07, 2015

Ik heb ook bericht gehad ze gaan uitzoeken waar het mis is gegaan

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Ernest
  • Souris d'or
Productgroepen
  • horloges
  • kleding
  • Mode
  • handtassen
  • dameskleding
  • damestassen
  • Damesmode
  • Horloges, sieraden
Levertijd
Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
Verzendkosten
€ 4,95
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.