Men at Work

www.menatwork.nl
 
4.5 (2)
Men At Work

MEN AT WORK heeft naast de vele filialen in Nederland ook een online webshop: menatwork.nl!

Men at Work heeft meer dan 80 bekende merken in haar online assortiment. Ook de grote merken als Nudie, Fornarina, G-star, Diesel, Adidas, Cold Method, 8mm zijn tegenwoordig online te kopen bij Men at Work.

Men at Work online assortiment:

Dameskleding
Herenkleding
Schoenen
Jeans
Accessoires
Tassen

Retourneren van online gekochte artikelen kan zelfs in de winkels van Men at Work.

Men at Work ervaringen

2 beoordelingen voor Men at Work

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
4.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Wouter
Gemiddeld 
 
4.0

Communicatie klantenservice zeer slecht

Wanneer je contact opneemt met de klantenservice (via e-mail) hoor je de meeste keren helemaal niets terug. Ook de terugbetaling van je bestelling na het retourneren duurt weken. Vergeleken met andere webshops scoort Men at work op beide punten beneden wat je zou mogen verwachten. Ik raad anderen dan ook aan om niets bij deze winkel te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marcel
Gemiddeld 
 
4.5

Klantenservice????

Zaterdag drie weken geleden ging ik 's middags naar de Men At Work Outlet in Apeldoorn.
Ik zag een paar mooie schoenen staan in de juiste maat voor mijn dochter. Die was om 16:00 uur vrij en toen ik haar vertelde over de schoenen wou ze graag gaan kijken. We waren om 16:38 bij de winkel, maar werden niet binnengelaten. De mededeling was dat de winkel deze zaterdag eerder zou sluiten. Er werd geen reden vermeld en op het briefje met de openingstijden stond dat de winkel tot 17:00 uur open zou zijn. Men bleef er bij dat we de winkel niet meer in mochten. Ik heb thuis gelijk een melding gemaakt via het reactieformulier van Men At Work. na drie werkdagen kreeg ik een bericht dat ze de klacht hadden doorgestuurd naar de filiaalmanager en dat die contact zou opnemen. Een week later had ik nog niets gehoord en heb ik weer contact opgenomen met de klantenservice. Daarna helemaal geen reactie meer gekregen. Ik bedenkt me de volgende keer wel twee maal voordat ik zaken doe met een bedrijf dat zo men zijn klanten omgaat.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.