Nationale Nederlanden

www.nn.nl
nationale nederlanden

Bij Nationale Nederlanden staat duidelijkheid en transparantie hoog in het vaandel. U bent bij Nationale Nederlanden verzekert van een deskundig advies voor de keuze voor een verzekering, een hypotheek, het opbouwen van uw pensioen of voor het uiteenzetten van de verschillende spaar- en beleggingsmethodes.

Mede door de deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers is Nationale Nederlanden in de afgelopen 170 jaar uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Er zijn nog geen reviews voor deze webwinkel. Help andere consumenten en schrijf als eerste een review.
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Algemene informatie

Merken
nationale nederlanden
Productgroepen
  • sparen
  • beleggen
  • verzekeringen
  • hypotheken
  • pensioen en inkomen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
keurmerk klantgericht verzekeren
Betaalmethodes
  • automatische incasso
  • Overschrijven
Telefoonnummer
088-6634000

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.