NedRo

www.nedro.nl
 
9.0 (35)

Nedro is oorspronkelijk binnen het netwerk van internationale webwinkels een Nederlands bedrijf, dat in 2007 is opgericht in Eindhoven. Wereldwijd biedt Nedro meer dan 6000 verschillende producten aan. Dit vindt hoofdzakelijk plaats binnen de Nederlandse, Belgische, Zweedse, Hongaarse, Oostenrijkse, Duitse, Roemeense en Amerikaanse markt.

Het bedrijf heeft onder diverse namen 12 online winkels. De bedoeling is om de verkoopactiviteiten uit te breiden naar bijna 200 landen. Dit zou eind 2015 gerealiseerd moeten zijn.

Het assortiment van Nedro wordt voortdurend aangevuld met nieuwe producten tegen de scherpste prijzen. U vindt op de site alles op het gebied van horloges, parfums, cosmetica, sieraden, accessoires, kleding, lingerie, elektronica, gaming PC-laptopcomponenten met toebehoren, huishoudelijke artikelen en veel meer.

NedRo ervaringen

35 reviews voor NedRo

 
(24)
 
(8)
 
(2)
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
9.0
 
9.0
 
9.3
 
9.0
 
8.7
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Helemaal top!

Super goede service. Ik ben enorm blij met het goede contact dat er is geweest en de producten die zijn geleverd zijn helemaal top!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede service en kwaliteit

Ik bestel vaker producten bij Nedro en ook nu ben ik weer tevreden. De volgende dag had ik het in huis, mijn bestelling was compleet en goed ingepakt tegen schade. Ook ben ik zeer te spreken over het feit dat ik altijd gelijk iemand aan de telefoon krijg en niet allerlei keuzemogelijkheden door moet om iemand te kunnen spreken. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen met vragen en daarbij is de prijs ook aantrekkelijk. In 1 woord daarom: TOP!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Eneloop oplaadbare baterijen

Gisteren besteld, vandaag binnen. Anoniem bestellen werkt lekker eenvoudig.
Technische-Informatie over de Eneloop op de site is juist, prijs is gunstig. Ik bestel hier nog een keer..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

wel betaald bestelling nooit ontvangen

Ik heb een accuutje besteld voor mijn mobieltje, wel betaald maar nooit ontvangen.
Ze mogen wel betrouwbaar lijken maar dit is mijn ervaring.
Ze vermelden wel dat ze het 2x gestuurd hebben, maar dat geloof ik niet.
Ik bestel nooit meer iets bij deze bedrijf. Dus kijk uit ! wat je besteld

Was deze beoordeling nuttig? 

john op Juni 25, 2016

De feiten spreken voorzich, iemand die betaald en niks ontvangt kan geen oplich*** zijn.Jullie hebben geluk dat het hier om een klein bedrag gaat , anders had ik er groot werk van gemaakt. jullie zijn duidelijk op de teentjes getrapt, is niet erg! Ik wil anderen behoeden wat mij is overkomen. Jullie zijn gewaarschuwd! Jullie hebben geen bewijs dat jullie dingen opsturen, ik heb het bewijs dat ik betaald heb. Wie is hier de oplich***?? We kennen de track en trace systeem , waarom maken jullie daar geen gebruik van?? geef daar eens antwoord op. En probeer nu niet onderuit te ***len want jullie hebben deze keer echt de verkeerde te pakken. IK LAAT MIJ NIET BESODEMIETEREN!

NedRo op Juni 25, 2016

Zeg gewon dat je 2x probeerde ons op te lichten.
Kom zelf naar Eindhoven deze batterij af te halen. We gaan de derde afgeven. Geen probleem Maar je krijgt de derde keer zeker niet toegestuurd van ons. Twee keer verstuurd en zeggen "NIET ONTVANGEN" is meer dan genoeg voor NedRo. Kijk eens naar jezelf voordat je anderen begint zwart te maken.

john op Juni 26, 2016

Hallo,
ik weet niet wat voor bedrijfje jullie zijn, ik heb het nu gehad met dit soort webwinkels.
Verzendingen met postzegeltjes van 1,59 biedt geen zekerheid. Ik heb de feiten weergegeven zoals ze zijn ook via de e-mail. En als jullie dat niet serieus nemen dan is dat jullie probleem. Als consument is het mijn taak anderen hiervoor te behoeden. Het Internet is er zeer geschikt voor. Het wordt goed gelezen, en heb ik mijn doel bereikt.

Jullie zetten je zelf te kijk met je DOMME reacties.

Ik hoef geen 2e zending en ook geen 3e, ik zit nog steeds met een mobieltje waarvan de batterij om de halfuur leeg is. Dat ga ik nu oplossen om maar bij een elektronica zaak eentje te kopen. Het kassa bonnetje wil ik nog wel mailen naar jullie als aandenken.
die 12,16 dat jullie geincasseerd hebben via ideal zal jullie geen windeieren leggen , hopelijk is het geen x1000.

TER FINALE: DE FEITEN BLIJVEN ZOALS ZE ZIJN EN WAS ENKEL TOT KENNISGEVING

NedRo op Juni 26, 2016

Een ding is zeker.
Wij versturen duizenden orders per maand vanuit NedRo.
Ons adres is Kanaaldijk Noord 111 te Eindhoven.

Nog eens. Komt u maar gewoon eens deze bestelling zelf halen. Deze werd door ons al twee keer opgestuurd en zeggen "Niet ontvangen"

Alle duizenden klanten ontvangen hun orders op gewoon "via de brievenbus". Zo werkt in Nederland. Als je niet veel voor verzending wilt betalen, doen wij dat via de brievenbus want kost bijna niks en is gewoon voordelig voor de klant.

Hoe kan NedRo een batterijtje waarvoor 1.56 EUR aan verzendkosten werd betaald als pakket post met Track & Trace opsturen? Dat kost binnen Nederland 6.95. Heeft u daarvoor betaald? NEE. Heeft u daarvoor specifiek schriftelijk gevraagd? NEE. In Nederland is `t vertrouwen groot. Dat komt van beide kanten en wij moeten gewoon nagaan dat alles zoals het hoort gaat.
Dat U een zending die twee keer door ons werd opgestuurd, en zeggen "niet ontvangen" kan niet verwachten om voor de derde keer deze weer op te sturen. Dat doen we niet meer. MAAR, wij willen dat een batterijtje heel graag in uw handen kosteloos overhandigen.

Wij zijn niet oplich***, en u mag doen wat u denkt te doen hebt. Wij vertrouwen PostNL bijna 100%. Een keer is misgegaan, tweede keer weer. En dan zegt u.. Bewijs het maar met een Track&Trace. En dat is juist wat niet geloofwaardig van uw kant afkomt. U weet hoe te handelen en verkopers afpersen.

NedRo op Juni 26, 2016

Inderdaad. En wij laten ons niet onder de voeten door klanten zoals u.
All deze mailing zegt meer over u dan over NedRo.

Nogmaals, u bent van harte welkom om deze batterij van een par euro zelf op te halen. Geen "hard feelings"

Dit is de enige manier om deze zaak voorgoed op te lossen. Anders blijft u zeggen "niets ontvangen" Twee keer voor ons was genoeg. De volgende stap moet van uwe kant af komen.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Perfecte service

Onlangs een paar artikelen hier besteld en post.nl had ze niet afgeleverd terwijl de track and trace wel aangaf dat het was bezorgd. Na contact opgenomen te hebben met Nedro hebben zonder moeilijk te doen opnieuw de artikelen kosteloos opgestuurd.

Bedankt voor de goede service en post.nl wederom waardeloos.

Was deze beoordeling nuttig? 

NedRo op Juni 25, 2016

Beste Pieter,

Eerlijke mensen verdienen perfecte service!
U was eerlijk tegen ons, wij hebben uw probleem zoals het hoort opgelost.

Voor NedRo eerlijkheid van de klanten in dit soort gevallen staat op de eerste plek en we gaan alles aan doen om problemen op te lossen!

Blij dat het opgelost is!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Defecte adapter

Heb een DVI 24+1 Male naar VGA Female Adapter YPC203 besteld maar bleek helaas defect te zijn. Niet de moeite waard om contact op te nemen of het terug te sturen. Een beetje jammer. Enige wat positief hier aan is dat het de volgende dag thuis werd geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

goede garantie

goede service had gebeld omdat we dachten dat product niet compleet was maar bleek fout van hun ze deden het alsnog goed maken

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Optie cijfers over het hoofd gezien :-)

Gewoon top, snel geleverd en netjes aangekomen en scherp geprijsd.
Ben erg te spreken over NedRo

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Super

Heb mijn 2e bestelling ontvangen en ben opnieuw erg tevreden over de service, echt top :-)
Thx Nedro

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Varta CR-P2 batterij

Besteld om 16:45 en de volgende dag al in de brievenbus.
en het was nog de goedkoopste batterij die ik online kon vinden.
Ga zo door NedRo.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Service ivm defecte LED paraplu

Na aankoop en zeer snelle levering van een multicolor LED paraplu bleek deze niet te werken. Enkele mails later wordt een vervanging opgestuurd dat perfect functioneert en blijkt dat ze de retour van het defecte exemplaar niet nodig achten. Bij deze ben ik de gelukkige eigenaar van een leuke multicolor paraplu en een gewone zwarte. Ik bedank graag de goede service die werd geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Snelle levering en prima aftersales!

Bij NedRo een nieuwe accu voor mijn IBM Thinkpad X60s besteld. Prijs is daarbij in eerste instantie uitgangspunt geweest.

De levering duurt een paar dagen omdat men vanuit een centraal magazijn in Duitsland levert waardoor men kan garanderen dat de accu's van recente productie datum zijn en dus niet verouderen door decentrale opslag met minder doorstroom, goed!

De site is optisch wel aan een opfrisbeurt toe en het was wellicht handig geweest als men de bovenstaande informatie gewoon standaard vermeld had.

Omdat het een accu met extra capaciteit was, past deze weliswaar op de laptop maar er dient dan ook een extra voetje bij te worden gemonteerd, dit zat niet bij de levering. Eén telefoontje en een e-mail later werd mij beloofd dat het voetje werd besteld en kosteloos zou worden nageleverd. Uiteindelijk een bevestigingsmail ontvangen dat het voetje was afgestuurd, bij thuiskomst het voetje gemonteerd (5 min).

Uitstekende service voor een scherp geprijsd product met een prettige wijze van communiceren door de klanten service, een aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering, slechte kwaliteit.

Het bestellen is simpel en producten worden snel geleverd. Ook krijg je snel antwoord op e-mails maar de kwaliteit van producten is minder. Zo is bij mij het bestelde product twee keer heel snel kapot gegaan.

Was deze beoordeling nuttig? 

anoniem op Juni 27, 2015

Ik zie nu bij meerdere reviews dat producten vaak problemen hebben of van matige kwaliteit zijn.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

TOP Service

Mijn bestelling was net anders dan anders en de Service die daarbij geboden is, was TOP! Het was geen enkel probleem voor ze om het toch voor elkaar te krijgen.
Dank!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Batterij GBA SP

Ik had bij Nedro een GBA SP batterij besteld omdat het de goedkoopste aanbieder is. Ik kon op verschillende manieren betalen en kreeg binnen enkele dagen de batterij netjes in een bubbeltjesenveloppe thuis gestuurd. Helaas was er iets mis met de batterij dus heb ik contact opgenomen met Nedro. Het werd direct opgelost waarna ik nu een werkende batterij heb. Daarom voor mij de hoogst mogelijke score.

Was deze beoordeling nuttig? 

anoniem op Juni 27, 2015

Hoelang is de tweede batterij meegegaan ?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
6.0

Ps3 controller behuizingen en knoppen

Had een vraag en nog geen uur later al een antwoord.
Had een bestelling en dag erna al direct voor de deur. Super snelle levering. Goed ingepakt, goede bescherming erond enz.
Enigste minpuntje dat het pakketje voor de deur stond, in een appertementsblok is dat niet zo handig, iedereen kon het meenemen, maar dat is de schuld van de leveringsdienst en niet van jullie natuurlijk. Spijtig ook dat verzending naar België toch redelijk prijzig is!
Voor de rest zeer content, top, doe zeker zo verder!
Ik zal waarschijnlijk in de toekomst nog een paar bestellingen gaan doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

prima levering

supersnelle levering .
goed verpakt en compleet .
bedankt voor de leuke gratis attentie

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.7
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

PC wireless gaming receiver XBOX360

Heb mijn order zojuist in goede staat en op tijd ontvangen.. Was eerst wat twijfelachtig over deze website of het product wel bezorgd zou worden, maar dat was dus onterecht! Ben zeker van plan in de toekomst hier nog wat dingen te bestellen. Klein minpuntje vond ik de toeslag die je krijgt als je via iDeal wilt betalen, het was maar 60ct, maar vond dit toch 'n beetje vreemd. Verder dik tevreden!

Was deze beoordeling nuttig? 

NedRo op Mei 06, 2015

Geachte klant,

Alle online-aanbieders, die een overeenkomst hebben met iDeal, betalen een bepaald tarief per transactie. Bij vele webshops zijn deze tarieven reeds opgenomen in het product of de verzendkosten.
Om marketingtechnische redenen proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Wij bieden diverse betalingsvormen aan. Sommige hiervan bevatten extra transactiekosten. Het is aan de klant om te bepalen voor welke betalingsvorm wordt gekozen.

Bankoverschrijving bijvoorbeeld is voor ons gratis dus voor de klant ook. Klanten die bankoverschrijving kiezen via NedRo.nl betalen niets extra. Het is wel 1 minuutje extra werk voor de klant om het bedrag over te maken.

Met vriendelijke groet,
NedRo
Klantenservice Team – NedRo.nl & NedRo.be

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

prima opgelost

Had een klein probleempje. Wordt meteen een nieuw pinnetje opgestuurt Super

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super service van NedRo.nl, Snel geleverd!

5 sterren voor NedRo.nl.
Vrijdag besteld, zaterdag al in huis. Goed kabel en de prijs is veel kleiner dan bij andere webwinkels.

NedRo is een aanrader!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Prima

Gister besteld vandaag al binnen , Super

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

External case

External case besteld na twee dagen in huis,goed en netjes bezorgd.
Blijk de voeding stuk te zijn, kan gebeuren.
Na een mailtje te hebben gestuurd na twee dagen een nieuwe wel werkende voeding gekregen, werkt nu prima, vlg keer zeker weer hier wat bestellen indien nodig.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

erg snelle service!

In het kort: Correct en erg snelle service!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede service, snelle levering!

Heb voor het eerst contact gemaakt met NedRo, en ik heb er zeker geen spijt van.

Geweldige maar ook erg snelle service!!!

Ben erg tevreden over NedRo!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goed product en snelle levering

Een zakhorloge voor opa bij NedRo.nl gekocht.
Volgende dag netjes verpacht door PostNL geleverd.

Ik ben super tevreden en NedRo.nl i een aanrader.
Gewoon doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Sony
  • Nokia
  • Samsung
  • Trust
  • NedRo
Productgroepen
  • computer
  • Verlichting
  • LED
  • led ballonnen
  • Gaming
  • toebehoren
Levertijd
24-48u
Verzendkosten
Al vanaf € 0,79
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Webwinkel keurmerk
Betaalmethodes
  • iDeal, PayPal, Creditcard, Mistercash, Vooruitbetaling
  • Hipay Wallet
Telefoonnummer
+31 (0) 611 707 397

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.