NTI

www.nti.nl
 
5.0 (5)
NTI

NTI Opleidingen bestaat al meer dan 65 jaar. De afkorting N.T.I staat voor het Nederlands Talen Instituut en biedt een breed scala aan thuisstudies aan. Studenten wordt de keuze geboden uit een volledige NTI thuisstudie of uit een deels klassikale NTI opleiding. De opleidingen van het NTI zijn praktijkgericht en worden als thuisstudie of gedeeltelijke thuisstudie aangeboden. Net als andere online opleiders zoals Laudius en LOI, bestaat het NTI al vele jaren en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd als het aankomt op kwalitatieve thuisstudies.

De studies van NTI opleidingen:

 • Cursussen
 • Trainingen
 • NTI MBO opleidingen
 • NTI HBO opleidingen
 • Masteropleidingen

NTI ervaringen

5 beoordelingen voor NTI

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(1)
Gemiddeld 
 
5.0
Bestellen 
 
6.3
Levering 
 
3.8
Service 
 
4.2
Prijs 
 
5.6
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Anna
Gemiddeld 
 
4.0

teleurstellend

Vol vertrouwen begonnen aan de opleiding HBO Rechten. De boeken zijn geweldig. Modern, didactisch sterk, prima om zelfstudie mee te doen.
Maar dan de begeleiding. De docenten zijn didactisch zwak en moeten steeds op hun papieren kijken of in geannoteerde wettenbundels. En dat bij inleidende vakken!
Wat ik het slechtst vind, is dat er geen mogelijkheid is om met de docent te communiceren die werkstukken (papers en portfolio's) nakijkt. Je krijgt je punten en dat is het. Te weten komen wat er ontbreekt, is niet mogelijk. Verder heb ik het idee dat er strikt naar een correctievel gekeken wordt en als je iets in andere bewoordingen zegt, dan telt het niet. Nogmaals, het is een idee, want daarover communiceren kan niet.
Ik heb het idee dat ze ook kennis willen toetsen en dat stoppen ze dan zeer gekunsteld in de opdrachten voor een paper. De brieven die we moeten schrijven zijn daarmee heel onrealistisch. Laten ze dan een deel theorie testen en een deel praktisch. Dit jaar is de opleiding vernieuwd en ik vind dat ze totaal doorgeslagen zijn in het maken van papers. Ik vind ook dat je nu een vak kunt halen zonder voldoende kennis van het vak te hebben. Geef mij maar meer kennistoetsen.
Er is geen persoonlijke begeleiding. Via een forum kun je vragen stellen, maar het duurt dagen voor je antwoord krijgt en op een antwoord zit ik al een maand te wachten. Het vak is al afgesloten.
Als je een opdracht bij twee verschillende docenten inlevert, krijg je ook twee verschillende beoordelingen. Bij de een kan onvoldoende zijn wat de ander voldoende vindt. Zeer subjectief dus. En nogmaals: er valt niet over te praten.
Elke bijeenkomst begint te laat, zodat kostbare tijd verloren gaat. Nog nooit is het programma van die dag gevolgd. Zo wekken ze de schijn op van begeleidingsvormen die in werkelijkheid niet gegeven worden.
Via mentoren kun je niet inhoudelijke dingen vragen. Ook hier: vraag je het twee mentoren, krijg je twee verschillende antwoorden.
De opdrachtomschrijvingen zijn duidelijk knip en plakwerk en zitten stampvol slordigheden. Daarmee is een opdracht vaak onduidelijk. Dat in combinatie met een onduidelijke beoordeling, is heel vervelend. De taalfouten die wij niet mogen maken, permitteren zij zich wel.
Voor de duidelijkheid: ik heb alles gehaald en ook met goede punten, maar ik vind de kwaliteit van de opleiding onder de maat. Jammer, want, nogmaals, de boeken zijn zeer inspirerend, beter dan van andere opleidingen die ik heb bekeken.
Dit alles geldt vast niet voor het hele NTI, wel voor deze opleiding.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
w
Gemiddeld 
 
1.0

Oplichterspraktijken!

Wat een smerige manier van handelen zeg ...ze vragen je of ze je wat informatie over een cursus op mogen sturen en vervolgens schrijven ze je ongevraagd in !!! Het poststuk wat je retour stuur word doodsimpel weer opgestuurd ...WAT EEN SMERIGE AFLEGGERS Ik weet nog niet wat ik voor cursus ga volgen maar t zal NEVER bij het NTI zijn !!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sophie
Gemiddeld 
 
10.0

Geweldig op Maat het NTI!

Ik zit nu in het einde van mijn studie bij het NTI. Toegepaste psychologie. Ik werk hiernaast en loop stage en de studie past geweldig in mijn schema. De mentoren zijn betrokken en bereikbaar en ook de praktijkdagen zijn erg leerzaam. Het NTI biedt een zelfstudie waarin je niet het gevoel hebt er alleen voor te staan. Een betere studie-vorm had ik mij niet kunnen wensen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Anita op December 21, 2016

Hallo Sophie, Wat super dat je zo enthousiast bent over je studie Toegepaste Psychologie bij het NTI.
Ik wil deze studie ook gaan doen en ik vraag mij af welke variant jij hebt gedaan? Die waarbij je vier praktijkdagen per jaar hebt?
Hoeveel uren studeerde jij per week ongeveer?
Ik hoor het graag van je!

Met vriendelijke groet,
Anita

Reageer op deze review
Rens van Heesen
Gemiddeld 
 
3.0

Zeer slecht opleidingsinstituut. Zijn niet in staat begeleiding te geven op punten waar andere instituten dit wil doen. Als je een vraag stelt of aangeeft dat begeleiding een onderdeel van het geven van opleidingen is, wordt er een politiek correct antwoord gegeven waarbij ze zichzelf compleet vrijpleiten van enige vorm van schuld.

Oplossingen worden er niet gezocht.

Kosten zijn laag maar dit is (zoals ik heb ondervonden) direct verbonden met de kwaliteit van de opleidingen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nick
Gemiddeld 
 
6.3

Opleiding opzich is super! Beetje jammer van de ipad actie, deze word na "uiterlijk" 10 weken geleverd... In werkelijkheid geen dag eerder of zelfs weken te laat..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Productgroepen
 • HBO psychologie
 • HBO rechten
 • cursus boekhouden
 • franse les
 • spaanse les
 • NVAO
 • IQ test
 • praktische psychologie
 • beroepskeuzetest
 • cursus Engels
Verzendkosten
n.v.t.
Telefoonnummer
071-561 00 77

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.