Parship ervaringen

Parship ervaringen

www.parship.nl
parship

Parship richt zich binnen de datingbranche zich speciaal op hoger opgeleiden, met een academische of HBO-opleiding. De leden van Parship.nl zijn gemiddeld wat ouder dan bij andere datingsites. Aanmelden bij Parship is gratis, maar om onbeperkt berichten uit te wisselen en foto's te bekijken heeft u een Premium Lidmaatschap nodig.

De voordelen van Parship

Eén op de drie leden vindt een nieuwe relatie. Door middel van een uitgebreide (gratis) persoonlijkheidstest wordt matching maatwerk. Het basislidmaatschap bij Parship is gratis.

Parship ervaringen ervaringen

2 beoordelingen voor Parship ervaringen

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(2)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.5
Service 
 
7.5
Prijs 
 
2.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Sjors
Gemiddeld 
 
6.0

Goede site, maar wel erg duur, doe maar maar een gratis datingsite zoals speedydating.nl of dating200.nl Verder is de site wel goed, alleen te duur. Ik ben er goed geholpen. Heb wel op PArship.nl iemand leren kennen, alleen dat is op vriendschap uitgelopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mathijs
Gemiddeld 
 
6.0

Ik vind Parship relatief duur voor een datingsite. Je hebt echt een premium account nodig om wat te kunnen en dan betaal je dus meteen € 25 per maand en minimaal een half jaar. Op zich jammer want ik denk dat Parship wel één van de betere is als het om online dating gaat.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Productgroepen
dating
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.