Partners

Browsesafe

BrowseSafe

Vanaf 2009 het websitekeurmerk voor winkelend en surfend Nederland. De wet verkoop op afstand voor verkopen en verdere controleerpunten voor veiligheid en betrouwbaarheid. Als organisatie ontstaan vanuit de ICT branche certificeert BrowseSafe onafhankelijk websites. Stichting BrowseSafe is ook een informatieplatform en voorloper van preventieve methodes zoals voorlichtingen over veilig internet op scholen.

logo-checklist-webwinkel

Checklistwebwinkel

Checklistwebwinkel.nl biedt een compleet en onafhankelijke overzicht van e-commerce leveranciers in Nederland. U vindt er vakinformatie op allerlei gebieden voor webwinkeliers.

beste opleidingen

Besteopleidingen

Op Besteopleidingen.nl kunt u reviews en ervaringen met opleidingen bekijken en zelf delen. U kunt op opleidingen beoordelingen van anderen reageren en vragen stellen. Daarnaast kunt u uw e-adres achterlaten waardoor u op de hoogte blijft van nieuwe reacties op uw review of ervaring met een thuisstudie of cursus. Op de site staan de belangrijkste deeltijd opleidingen van Nederland.

uptrends

Uptrends server monitoring

Uptrends is wereldwijd leider op het gebied van externe website-, transactie-, netwerk- en servermonitoring diensten, zodat deze altijd beschikbaar zijn voor uw klanten en bezoekers.

Gratiswebshopbeginnen.nl

Gratis Webshop Beginnen

Gratis Webshop Beginnen levert u de webhosting, webwinkel software, domeinnaam, e-mailadres en externe koppelingen. Alles wat u nodig heeft.

Webwinkelweblog

Webwinkel Weblog

Webwinkel Weblog is een informatiebron met een eigen mening voor actuele berichten gericht op webwinkeliers. Het maakt deel uit van het portfolio van Eurolutions.

Qlickscan

Qlickscan Conversie Tools

Qlickscan heeft ruime ervaring in het optimaliseren van online marketing&sales. Qlickscan ontzorgt en doet het werkt voor u.

 

Keurmerken

Keurmerk.info

Keurmerk.info

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2800 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Bekende winkels zoals wehkamp en zalando zijn lid maar ook veel minder grote organisaties maken deel uit van Stichting Webshop keurmerk.

Thuiswinkelwaarborg

Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Momenteel zijn er meer dan 1600 gecertificeerde webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.