Pelikaan Reizen

www.pelikaanreizen.nl
Peilikaan Reizen

Pelikaan Reizen laat u de wereld ervaren per auto, trein, vliegtuig of boot. Pelikaan biedt u excursiereizen, groepsreizen en sportreizen. Ook zijn er vele reisbureaus in Nederland die onder de naam Globe Reisburo Pelikaan Reizen vallen; de travelconsultants helpen u graag met het vinden van uw ideale vakantie. 

Pelikaan Reizen ervaringen

1 beoordelingen voor Pelikaan Reizen

Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Alexander Kivits
Gemiddeld 
 
1.0

slechte service

Vakantie geboekt en betaald voor 11 dagen omdat er bij de beschrijving van de reis, heen en terug reis vliegtijden stonden waar wij onze vakantie na lang zoeken op afgestemd hebben. Nu kom ik er zelf achter 3 weken voor vertrek bij het reserveren van de bagage, dat onze vluchten geannuleerd zijn voor de heen en terug reis. Het reis bureau heeft mij daar nooit van op de hoogte gesteld. Ik heb contact opgenomen met suntip.nl en zei vinden dit een normale gang van zaken. Nu met de nieuwe vliegtijden ben ik met mijn gezin 2 vakantie dagen kwijt. Hier wordt door pelikaan reizen waar (suntip.nl ) onderdeel van is lachend op gereageerd. Staat duidelijk in de factuur onder voorbehoud van wijziging in de vliegtijden. Maar om mij tegemoet te komen en een andere vlucht aan te bieden omdat ze zelf in gebreke zijn gebleven. Bieden ze mij aan een dag eerder te gaan voor de meerprijs van let op 900 euro . Doe ik dit niet wordt er verteld dan heb je toch nog 9 vakantie dagen over wordt er lachend verteld door de supervisor!! En als ik mijn recht wil halen ga ik maar naar de geschillen commissie waar je weinig succes hebt zei de beste man. Zo kan ik ook reizen verkopen mensen een bevestiging geven wanneer ze heen en terug reizen, en dan proberen de laatste 5 dagen voor vertrek pas de waarheid vertellen als de tickets binnen komen met de post. Vandaag 16 juli 2015 contact gehad met suntip.nl en mij nog steeds geen duidelijkheid gegeven. Nu ben ik zo brutaal geweest om zelf contact op te nemen met de vliegmaatschappijen die me wel netjes geholpen hebben. En ben ik er definitief achter gekomen dat ik ben opgelicht door suntip.nl. Die van mijn gezin 2 vakantiedagen hebben gestolen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
Pelikaan
Productgroepen
  • excursiereizen
  • groepsreizen
  • reisbureaus
  • sportreizen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • ANVR
  • SGR
Betaalmethodes
  • Ideal
  • creditcard
Telefoonnummer
088-7354525

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.