Pleinaanbiedingen

Pleinaanbiedingen

www.pleinaanbiedingen.nl
 
7.9 (155)

Pleinaanbiedingen heeft een ruim assortiment fiets(artikelen), (buiten)speelgoed, fun en fan artikelen en een grote keuze in allerhande wanddecoratie, van maatwerk schilderijen tot muurstickers en spiegels op maat. Bij Pleinaanbiedingen staat de klant centraal. Niet alleen wat betreft het aanbod en de prijs, maar bovenal de aftersales. Bij iedere bestelling wordt een retourbon meegezonden, waarmee de bestelling binnen 14 dagen kosteloos retour kan worden gezonden, ongeacht de reden. Niet goed is uiteraard geld terug, binnen 3 werkdagen.

Pleinaanbiedingen ervaringen

155 reviews voor Pleinaanbiedingen

 
(105)
 
(7)
 
(6)
 
(14)
 
(23)
Gemiddeld 
 
7.9
 
8.3
 
7.5
 
7.4
 
8.3
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Urban
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede ervaring

Super ervaring, vlotte online bestelling en afhandeling, zeer goed verpakt ontvangen.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lia
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Fantastisch

Goede service. Ondanks vakantietijd, werden mijn mails vrijwel direct beantwoord. Een trapje was niet bijgevoegd bij de levering van de trampoline. Na melding hiervan te hebben gemaakt, is het trapje alsnog direct verzonden. Bij de tweede aansluitende bestelling ontving ik een mooie korting. Goede service, prima levering, fijn contact en mooie producten.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Tonnie
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Op tijd

Levering was optijd, idem product kwaliteit

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Niks krijgen

Niet geleverd product, traag met oplossingen en wachten op je geld terug...

Was deze beoordeling nuttig? 

Paul op Augustus 09, 2017

Hier hetzelfde slecht bereikbaar en mijn geld nog steeds niet terug, ook levertijden kloppen compleet niet

Reageer op deze review
Marie_loes
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

1 puntje van kritiek

Goede site en snelle levering. Helaas moest ik wel contact opnemen over de barcode van het pakket dat niet in de bevestingsmail stond. Pleinaanbiedingen gaf aan dat postnl pakketservice dit aan mij moest doorgeven. Bij navraag bleek dat de Pleinaanbiedingen dit had moeten doen. Ik ben tevreden over product en mijn kinderen zijn er dol op!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Stefan

Nooit doen - positieve reviews lijken nep

Via pleinaanbiedingen.nl een trampoline besteld eind nov 2016. Erg geduldig geweest en meermaals kans gegeven om zelfs tot half februari te leveren. Nooit proactief iets gehoord - altijd zelf moeten bellen en mailen. Echter alle trucs uit het boekje aangehoord via telefoon en email zoals ook bij enkele andere reviews online te vinden is. Een aangetekende brief nodig gehad om uiteindelijk eind maart mijn geld terug te krijgen (ipv tijdig na regulier annuleren). Ik bestel nooit meer iets bij een winkel van Quadrata.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Els
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Super service!

Felicitaties aan het hele team om een spoedbestelling binnen de 3 dagen in Belgie af te leveren!! ???

Dankzij jullie heeft ons zoontje zijn communie cadeau op tijd ontvangen en was zijn glunderend gezichtje geld waard!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Klaas Vaak
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super Service

De trampoline was niet direct leverbaar maar ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status. Nu een jaar later heeft de trampoline door intensief gebruik van de kinderen wat beschadigingen opgelopen. Hierover mail contact gehad, over het eventueel los kunnen bestellen van accessoires die beschadigd zijn. Hier werd vanuit de Service zelf aangeboden na te zien of deze artikelen ook leverbaar zijn onder garantie voorwaarden. En jawel hoor, keurig vanuit de garantie nieuwe bijbehoren besteld. Super service! Dank jullie wel!

Was deze beoordeling nuttig? 

Alban op Juni 17, 2017

Wel bijzonder dat deze review 100% identiek is aan die van Silvan d.d. Februari 15, 2017.
Is er iemand nep recenties aan het posten geweest?

Reageer op deze review
Jozef
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

mooie degelijke trampoline voor een betaalbare prijs

Het vinden van het geschikte product en de betaling ervan verliepen heel vlot. Ook is de communicatie na aankoop fantastisch.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
madeleine
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

trampoline

Trampoline besteld, de kleur bleek niet leverbaar binnen 1 week, maar na contact te hebben gehad via mail met de klantenservice kon het omgezet worden naar een andere kleur en een week later keurig geleverd gekregen.
Ondanks alle negatieve revieuws kreeg ik wel steeds netjes antwoord via de klantenservice en werd ik netjes op de hoogte gehouden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Dorien Bossuyt
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

NIET DOEN!!

Een tip, bestel NOOIT bij pleinaanbiedingen.nl.
Levertijd klopt niet, ik had een trampoline besteld die normaal tussen 3/5 werkdagen geleverd werd. We zijn ondertussen 2 maanden verder en ik heb nog geen trampoline.
Al heel veel malen contact opgenomen met klantendienst, maar deze zijn ABSOLUUT niet klantvriendelijk, doen geen moeite om je te helpen! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Na 2 maanden wachten heb ik het opgegeven en mijn bestelling laten annuleren. Maar tot op heden nog steeds geen geld terug gezien (we zijn nu 16dagen verder)
ECHTE WANPRAKTIJKEN zijn het! (en dat dan nog met geld van mijn kinderen)
????

Was deze beoordeling nuttig? 

Pleinaanbiedingen.nl op Mei 11, 2017

Beste Dorien,

volgens mij klopt dit niet helemaal wat jij hierboven aangeeft, jij hebt de trampoline besteld bij ons in de pre order.
na annulering is het geld netjes binnen de wettelijke 14 dagen aan jou retour gestort.

met vriendelijke groet,

Pleinaanbiedingen.nl

Reageer op deze review
ricardo
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Perfect ervaring met dit bedrijf.

Perfect ervaring met dit bedrijf Perfect ervaring met dit bedrijf bestelling gedaan en binnen twee dagen geleverd stelling gedaan en binnen twee dagen geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
E. Janssen
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Leveringstijd niet volgens afspraak

Besteling Salta trampoline. Op de website stond duidelijk levertijd aangegeven van 2- 7 werkdagen. Dat is niet gebeurd. Na emailverkeer moet ik het doen met de mededeling, het duurt nog enige weken en er is ook vetraging. Dat moet ik nu dan nog gaan zien. De berichtgeving op de website van pleinaanbiedingen is misleidend. Geen betrouwbaar bedrijf dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Wil
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Zeer snel.

Meerdere bestellingen geplaatst bij deze webshop, maar de levering van de laatste bestelling was wel zeer vlug. Amper 1 werkdag en de volgende morgen reeds geleverd. Waarvoor dank.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Silvana
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Uitstekend service

De trampoline was niet direct leverbaar maar ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status. Nu een jaar later heeft de trampoline door intensief gebruik van de kinderen wat beschadigingen opgelopen. Hierover mail contact gehad, over het eventueel los kunnen bestellen van accessoires die beschadigd zijn. Hier werd vanuit de Service zelf aangeboden na te zien of deze artikelen ook leverbaar zijn onder garanatie voorwaarden. En jawel hoor, keurig vanuit de garantie nieuwe bijbehoren besteld. Super service! Dank jullie wel!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Janneke
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Levering was optijd

Levering was op tijd. Veel vakjes waar je verschillende zaken kan opbergen, nu kan ik mijn spullen voor haar, lenzen, oorbellen en overige zaken overzichtelijk houden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Anna uit Enk
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Keurig verpakt

het artikel was keurig verpakt, op tijd geleverd ik heb er alleen maar lovende woorden voor!!!!!

als het zo altijd gaat ,top

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mevrouw Bakker
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Nette Klantenservice

Ik had het verkeerde adres opgegeven waardoor het pakket niet kon worden bezorgd. Na contact met kinderfietsplein per email werd het pakket al snel alsnog bij mij afgeleverd.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jaqueline
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

snel geleverd

Snelle levering, een uitgebreide uitleg met nuttige informatie en tips met betrekking tot dit product.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Manon

nooit MEER!

Wij hebben op 21 januari een Salta trampoline roze besteld. De levertijd was 2 tot 7 werkdagen. Na 6 werkdagen nog steeds niets gehoord te hebben ben ik gaan bellen gezien ik al meerdere slechte reviews had gelezen over de levering van de trampolines.

Ik heb aangegeven dat mijn dochtertje vrijdag jarig was en dat ik deze echt binnen moest hebben. Men heeft aangegeven dat deze trampoline woensdag binnen zou zijn en verzonden zou worden. Op woensdag een mail ontvangen dat alles verstuurd was met track en trace code. Helaas werd op vrijdag alleen een trap bezorgd en geen trampoline....ik werd al geïrriteerd. Op de zaterdag gaf TNT aan dat de andere twee pakketjes nog niet verstuurd zijn door Pleinaanbiedingen. Dit slaat werkelijk alles want de medewerker van de klantenservice gaf aan dat alles was verstuurd.

Men is ook maar de helft van de tijd goed bereikbaar en dus het weekend niet. Echt verschrikkelijk. Als ik voor woensdag mijn trampoline niet heb, dan wil ik per direct het geld terug. Zo ga je niet om met klanten.

Om deze reden wil ik iedereen waarschuwen dat het bestellen van een trampoline bij Pleinaanbiedingen echt geen goed idee is. Je krijgt je spullen of niet, of te laat.

Even ter aanvulling:

Er is niet aangegeven dat de bestelling geannuleerd kon worden. Er is heel duidelijk gezegd dat alles voor vrijdag (de verjaardag van dochtertje) binnen zou zijn. Daarna nog een mail ontvangen dat alles verstuurd op de woensdag verstuurd is. Dit is dus niet het geval.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Manon
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
5.0

nooit MEER!

Wij hebben 21 januari een trampoline van Salta (roze) besteld. Deze levertijd was 2 tot 7 dagen. Na een aantal slechte reviews te hebben gelezen over de levering van de trampoline ben ik hier achter aan gegaan gezien de levertijd al bijna verstreken was. Na contact met de klantenservice (per mail en telefonisch) te hebben gehad gaven zij aan dat de trampoline woensdag bij hen binnen zou zijn en dan verzonden zou worden. Nou helemaal mooi dacht ik. Op vrijdag werd dus alleen een trap bezorgd waarna TNT aan gaf dat de andere twee pakketten later verstuurd zouden worden. Zij hebben nog niets van Pleinaanbiedingen ontvangen. Mijn dochter is inmiddels jarig geweest en ik zit alleen met een trapje. Al mijn vermoedens worden dus bevestigd. De klantenservice gaf aan dat alles is verstuurd met track en trace maar dit is dus niet het geval. Ik ben echt heel boos en vind dit totaal geen STIJL!

Mede door deze ervaring wil ik anderen waarschuwen dat in ieder geval het bestellen van trampoline geen succes zal zijn. Het blijkt maar weer gezien de vorige reviews en nu mijn ervaring.

ZO JAMMER!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Elly
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

duidelijke webshop

Duidelijk aangegeven wanneer de bestelling kwam. Ik was niet thuis, maar is bij de buren afgegeven, waar ik heel blij mee was.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
bea
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

vlotte verzending en retour zending

snelle levering, retourzending ging vlot(broek was te groot/breed verder prima levering

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Willemijn
Gemiddeld 
 
3.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

waardeloos bedrijf

Begin december hebben we een trampoline besteld die dezelfde week geleverd zou worden. Toen een mail ontvangen dat het later zou worden, nadat ik contact opgenomen had waar de trampoline bleef. Er werd beloofd dat de trampoline voor de kerst geleverd zou worden. Later werd weer gezegd half januari. Inmiddels hebben we nog steeds geen trampoline ontvangen en is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar, ze nemen gewoon niet op.

Wat een waardeloos bedrijf is dit!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Manon op Januari 28, 2017

Ik heb vorige week zaterdag trampoline besteld en hoop dat deze wel op tijd is gezien mijn dochtertje bijna jarig is. Ik vrees het ergste dus. In de levertijd stond 5 tot 7 werkdagen. Ze hebben nog 2 dagen dus.
Wellicht kunnen ze mij op tijd berichten!

pleinaanbiedingen.nl op Januari 30, 2017

Beste Willemijn,

ik zie dat mijn collega jou hier meerder mails over heeft gezonden met betrekking tot jou trampoline en de vertraging.
wij hebben ook aangeboden om de bestelling te annuleren.

met vriendelijke groet,

Pleinaanbiedingen.nl

wim broeckx op Februari 25, 2017

Manon en Willemijn,

hebben jullie ondertussen de trampoline... want wij hebben er ook één besteld en nog steeds niet geleverd.
Ik hoop echt nog dat het in orde komt, want dit is geen stijl... we hebben al een aantal dozen ontvangen (4 van de 10 stuks).
Ik heb ook al aantal keren gebeld, nu net nog een mail gestuurd...
Had beter eerst de reviews gelezen...

Reageer op deze review
nicole
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

snel geleverd

Het zat goed in de verpakking en is snel bezorgd. Ook de extra set shafts kon ik erg waarderen. Zal er zeker weer bestellen als ik iets nodig heb.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.