Details van de beoordeling

novasol
Vakanties

Verblijf van 16-09-t/m 23-09-2017 Huiscode FPD162 Novasol

Beoordeling 
 
3.8

Verblijf van 16-09-t/m 23-09-2017 Huiscode FPD162

Op 16-09-2017 aangekomen en welkom geheten door de eigenaresse.
Verblijf geboekt onder voorwaarden dat er geen eigenaar op het terrein aanwezig zou zijn en er gebruik zou kunnen worden gemaakt van WIFI en wasmachine.
Wasmachine was niet beschikbaar en alleen voor gebruik eigenaar.
WIFI niet beschikbaar, staat ook al vermeld in dit boek bij verblijf huurders in 2015. Zou maandag 18-09-2-17 in orde worden gemaakt, dit is dus niet gebeurd. Ook bij vertrek was dit nog steeds niet op orde gebracht
Verder in de veronderstelling zoals geboekt de woning geheel voor ons zelf te hebben, blijkt dat er in de kelder onder de woning en een leef omgeving is gecreëerd waar de eigenaar dus in verblijft (ook de nachtelijke uren). Eigenaar komt dus te pas en te onpas om verschillende tijden het terrein op om de kelder onder de woning te betreden.
Verder is het echt een toplocatie en vinden we het erg jammer dat voor wat betreft het verblijf van de eigenaar onder de woning nergens iets staat vermeld, was dit het geval geweest hadden wij deze woning zeker niet geboekt.
Wij hebben er voor gekozen om Nova sol hierover in te lichten bij aankomst in Nederland en niet tijdens ons verblijf daar een toewijzing voor een andere woning niet echt uitkomst zou bieden daar het verblijft maar voor een week was geboekt.
Lisa en Henkjan

HV
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Henkjan op 26 November 2017

Helaas na vele mailwisseling nog niets veranderd.

Reageer op deze review