RolgordijnenExpert.nl

www.rolgordijnenexpert.nl
 
8.4 (224)

Voordelige rolgordijnen op maat vindt u bij RolgordijnenExpert.nl. De rolgordijnen zijn leverbaar in alle soorten, kleuren en maten, met montageprofiel, ronde cassette, vierkante cassette en/of zijgeleiding. Ook duo rolgordijnen vindt u in het assortiment van RolgordijnenExpert. De rolgordijnen worden precies op maat geleverd. De levertijd bij deze webwinkel is ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

RolgordijnenExpert.nl ervaringen

224 reviews voor RolgordijnenExpert.nl

 
(136)
 
(52)
 
(15)
 
(10)
 
(12)
Gemiddeld 
 
8.4
 
8.6
 
8.3
 
8.1
 
8.5
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Slechtste service ooit

De slechtste service ooit. Eerst krijg je verkeerde meetinstructies en als het dan verkeerd geleverd wordt krijg je te horen dat het je eigen schuld is. Nog nooit meegemaakt. Hier bestellen we nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
6.0

Verwachtingen niet waar gemaakt

Het produkt was goed verpakt, maar zijgeleidingen waren zonder voor geboorde gaten en bij het ophangen van het verduisterende rolgordijn blijkt dat het doek bol gaat staan en heel makkelijk uit de zijgeleidingen glipt, ondanks dat de geleidingen op de min. breedte van elkaar zijn gemonteerd. Niet echt tevreden met produkt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

goed kijken dan kopen

mooie op maat gemaakt maar de kleur blijkt anders dan op mijn pc scherm.
Het is voor de zolder dus jammer maar niet zo erg.
Bij een niet te retourneren bestelling (Maatwerk) zeker eerst een kleurstaal vragen.
Volgende keer gaat dit zeker goed, hebben ervan geleerd!! Verder niets anders dan een compliment voor levering, levertijd en afwerking.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

zooitje

*** bedrijf met hele slechte service

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Uitstekend rolgordijn

Prima op maat, goed verpakt ontvangen, goede verhouding prijs/kwaliteit, erg tevreden!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Hele slechte levering

3 x ging het fout. 2 keer verkeerde kleur en verkeerde maat (breedte). Steeds duidelijk aangegeven wat er mis was en toch weer 3e keer fout in breedte. Waardeloze afhandeling. Uiteindelijk met korting 'opgelost'... Weet waaraan je begint!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Rolgordijn verduisterend op maat

Snelle levering, makkelijk te monteren. Top product. Dit is de tweede levering en wederom een zeer goed product geleverd

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Prima werk

Duidelijk te bestellen, goed maatwerk en makkelijk te monteren.
Verduisterd goed de kamer en rolt soepel omhoog en omlaag.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Goede service

Zeer te vreden over de rolgordijnen . Werden ook snel geleverd. Contact tussen vekoper en mij was goed nen ook goed geadviseerd als ik weer rolgordijnen nodig heb zou ik deze zeker weer bij dit bedrijf bestellen

Berlinda van Nieuwenburg

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Prima kwaliteit !

Mijn rolgordijnen zijn nu bijna twee jaar in gebruik.
Nog steeds in prima staat.
Levering was helemaal in orde.
Alles was zoals ik het had verwacht.
Mijn volgende rolgordijnen komen zeker van deze zaak !!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede service

Ik had verduisterende rolgordijnen nodig. RolgordijnenExpert was online de goedkoopste, en het bleek achteraf ook nog eens van zeer goede kwaliteit.

Ook de bezorging met eigen vrachtauto viel me positief mee.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Verbijsterende rolgordijnen

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit, makkelijk te bevestigen. Ben er super blij mee!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette Verhagen op Juni 23, 2017

Geachte mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over alles. Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Rolgordijn op maat

Prima site. Probleemloos geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette Verhagen op Juni 23, 2017

Geachte heer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de site en de levering. Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Mooi product

Een heel mooi product prijs kwaliteit verzekerd. Nu al tweemaal gordijnen besteld en derde keer volgt zeker. Het montagesysteel is voor grotere breedtes niet zo makkelijk. Het kliksysteem wil soms heel moeilijk pakken. Maar zeer tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette Verhagen op Juni 23, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat goed dat u iedere keer terug komt bij ons. Het klopt dat de montage voor XL rolgordijnen iets minder simpel werkt, maar dat is nodig zodat de rolgordijnen goed en stevig blijven hangen.

Wij hopen u weer snel terug te zien!

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

2e bestelling

Na een eerste bestelling ook een tweede geplaatst .
deze bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld.
Makkelijk te bestellen, op de afgesproken dag en tijd geleverd.
In een woord "FANTASTISCH"

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juni 21, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service!

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Budget Line rolgordijn

??

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 15, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.7
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Rolgordijn

Via internet bestel. Dit ging prima, op tijd berichtje over leverdatum en gordijn hangt perfect...

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 15, 2017

Geachte heer/mevrouw Lemmens,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling in goede orde is ontvangen en u tevreden bent over onze communicatie.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
8.0

Beetje jammer. Het ging zo goed.

Plissegordijnen besteld, wat allemaal vrij eenvoudig verliep op de site. Via mail netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen en zoals afgesproken werd ik netjes een half uur van te voren door de chauffeur gebeld.
Alleen toen ik de verpakking opende viel me meteen op dat de ophang beugels niet correct waren. 1x muurbeugels en 1x plafond beugels, ik had toch echt 2x plafond beugels besteld. Dus maar even proberen te bellen, helaas nog gesloten, dan maar een mail sturen. Niet veel later krijg ik een mail terug dat het door was gegaan en of ik dan de juiste zou willen ontvangen ( wel even bevestigen, stond er nog extra bij)???
Tuurlijk wil ik dat, daarom bestel ik ze toch ook.
Volgende mail krijg ik de bevestiging dat ze BINNEN ENKELE DAGEN geleverd zal krijgen?
Dit zal toch wel gewoon uit het rek gepakt kunnen worden en in een enveloppe verstuurd worden.
Nu dus drie verder en nog geen beugels geleverd.
Hoezo service? Ik krijg wel een mail of ik wij aangeven of ik goed geholpen ben! Tot afgelopen dinsdag wel, maar nu mag je blijven wachten op de beugels.
Beetje jammer dat hierdoor de service zo slecht moet scoren.

Verder valt me opdat er geen enkele review op jullie site staat waar aandachtspunten in staan. Alleen de reviews met max score worden geplaatst op de site ?.

Ben benieuwd wanneer de beugels geleverd gaan worden.

M.vr.gr. Pascal

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Pascal op Juni 15, 2017

Gisteren eindelijk de lang verwachte beugels geleverd gekregen. Het duurt even een dan heb je ook wat.

Miranda van Elst op Juni 15, 2017

Geachte heer Muijrers,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Nogmaals onze excuses dat u de verkeerde steunen heeft ontvangen. Wij hebben de steunen direct naar u verstuurd en blijkbaar zijn deze kwijt geraakt bij de post. Om deze reden hebben wij de steunen opnieuw naar u verstuurd en heeft u als het goed is inmiddels ontvangen.

Mocht dit niet zo zijn dan horen wij het uiteraard graag van u.

Daarnaast wil ik u bedanken voor uw feedback.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Super!

Plisse gordijn besteld precies zoals verwacht!

Netjes mail ontvangen voor verzending,chauffeur belde keurig op tijd voor levering.
Inmiddels 2e bestelling ook gedaan en kijk er naar uit voor ontvangst :-)

Zeker een aanrader!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 08, 2017

Geachte heer/mevrouw Luiken,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe plissé gordijn.

Ook vinden wij het prettig om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren.

Wij willen u bedanken voor het plaatsen van een nieuwe bestelling. Zodra de leverdatum bekend is hoort u het uiteraard weer op tijd van ons.

Nogmaals bedankt voor uw review en wij wensen u veel plezier met uw plissé gordijnen!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Jolanda Baeker op Juni 08, 2017

Ik raad u allen dit bedrijf af. De korting is erg misleidend, omdat zij aangeven dat de korting 'tot zondag 23:59 uur' duurt. De korting wordt altijd verwerkt. Ook is de kwaliteit erg slecht en melden zij NIET van te voren wanneer de chauffeur eraan komt. Een rolgordijn bij rolgordijnopmaat.nl is veel beter en bij hun krijg je wel waar voor je geld.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
2.0

Spijt

Het gezegde is: goedkoop is duurkoop, maar bij dit bedrijf is dat helaas andersom...
Ik ben er ook in getrapt, die truc met de korting. Iedere klant wordt misleid door de kortingsactie die tot zondag middernacht geldig zou zijn, maar in werkelijkheid staat die er al wekenlang op. Bovendien is achteraf bezien het 'voordeel' twijfelachtig, want de € 180 die ik heb betaald voor een rolgordijn met zijgeleiding (niet eens zo heel groot ca. 150x130 cm) is gezien de matige kwaliteit nog veel te duur.
Het bestellen gaat vrij gemakkelijk, maar daarna ben je aan de grillen van dit bedrijf overgeleverd. De chauffeur is het bellen verleerd of kan niet klokkijken, maar geen bericht gekregen dat 'ie eraan kwam. De schroeven voor de zijgeleiders waren kennelijk op want niet meegeleverd. Monteren van het systeem is niet ingewikkeld, maar als het gordijn eenmaal hangt tussen de inmiddels tegen de muur gelijmde zijgeleiders blijkt dat de metalen onderlat door de wind - die door het raampje erachter komt - gaat rammelen tegen de ook metalen zijgeleiders. Heel storend. Bovendien (zoals hier al eerder door een andere klant is gemeld) wordt het gordijndoek door het kleinste zuchtje wind heel gemakkelijk uit de zijgeleiding geblazen. Nergens op de site is hierop (bijv. in het bestelproces) duidelijk gewezen en dat beschouw ik als een terkortkoming. En voor zover mijn leken-ogen het zien, bevat het profiel voor zijgeleiding aan de binnenkant een railtje waarin eenvoudig een borstelstrip kan worden geschoven. Ook vaak toepast in rolgordijnen voor dakramen maar niet meegeleverd dus, waardoor de onderlat nu kan gaan rammelen en er nu heel veel ruimte is tussen doek en profiel waardoor ook het doek heel gemakkelijk uit de profielen kan waaien.
Tenslotte gaat een hoop van de verduistering verloren door de afwerking van de strip die men in de onderlat schuift. In plaats van een mooie afsluitende borstelstrip toe te passen, gebruikt men hiervoor een reep dubbelgeslagen gordijnstof die niet soepel is en daardoor in gesloten toestand altijd een kier licht doorlaat.

Al met al bij lange na niet het kwaliteitsproduct dat ik door de productinformatie en de prijs mocht verwachten.

De klantenservice reageerde aanvankelijk vlot en vriendelijk, maar laat vervolgens - als het op actie aankomt - toch weer lang op zich wachten. Er is weliswaar gereageerd op de ontbrekende schroeven en op het mankerende leveringsproces, maar dit zijn toch zaken die ongeïnteresseerdheid verraden en niet zouden mogen voorkomen.

Beveel ik deze webshop aan? Nee.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 08, 2017

Geachte heer Jongerden,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Wij vinden het zeer vervelend dat u problemen heeft met het geleverde product. Zoals per e-mail besproken nemen wij uw klacht in behandeling en zullen wij ons uiterste best doen om uw klacht op te lossen.

Onze service staat op nummer 1. Onze doel is om u tevreden te stellen en het probleem op te lossen en niet u in de kou laten staan.

Zoals per mail besproken hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.7
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goeie kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, snelle levering en niet extreem duur! Levering was ook snel.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 08, 2017

Geachte mevrouw Sharon,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de levering. Mocht u eventueel nog vragen hebben dan horen wij het uiteraard graag van u.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snel en perfect

Ik had mijn rolgordijn zondagavond laat (nog net een flinke korting mee kunnen pakken) besteld. Op vrijdag erop kwam hij al binnen. Netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering. Ik werd wel van te voren gebeld, echter nam zelf niet op, omdat ik na een nachtdienst sliep. Maar gelukkig was mijn man thuis.
Niets meer dan lof!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 01, 2017

Geachte mevrouw Louisa,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren en dat u netjes op de hoogte bent gehouden en dat uw bestelling snel bij u is geleverd.

Wij wensen u nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Tineke op Juni 01, 2017

Nog net een flinke korting te pakken op zondagavond? Is misleidendende reclame. De korting staat er nog steeds op, tot ... zondag 23.59 uur

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

lastige start, goed einde

2 weken na mijn bestelling vroeg ik naar 'de stand van zaken'. Door een fout in het systeem was mijn (reeds betaalde!) bestelling niet doorgegaan. Ze hebben mij toen vooraan in de wachtrij gezet.
Na een week (dinsdag) was de bestelling klaar en werd deze ingepland op donderdag. Speciaal vrij genomen maar niemand te zien.
Vrijdag heb ik dan zelf moeten bellen en kreeg toen te horen dat ik niet thuis was volgens de chauffeur. Nergens een briefje, niet bij de buren afgegeven.
Gelukkig heb op woensdag eindelijk de bestelling ontvangen op het afgesproken uur.
Van de producten zelf ben ik heel tevreden, misschien misschien gewoon pech gehad...?

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 01, 2017

Geachte heer/mevrouw Jacobs,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u niet gebeld bent door onze chauffeur op de dag van levering en dat het de eerste keer niet gelukt is met leveren. Mijn excuses voor het ongemak. Wij hebben onze collega’s van de afdeling transport hierop aangesproken.

Normaal gesproken ontvangt u ruim twee dagen voor levering een bericht van ons met daarin de leverdatum en tijdvak van levering vermeld. Daarnaast belt de chauffeur u een half uur van te voren met de melding dat hij onderweg is.

Desondanks vind ik het fijn om te horen dat het allemaal toch nog goed is opgelost en u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen.

Wij willen u veel plezier met uw raamdecoratie wensen en nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Waardeloze service

Bestelproces prima. Aardige service bij een aantal vragen.

Lamellen werden geleverd. Zou half uur vantevoren gebeld worden, dit gebeurde echter niet. Gelukkig was ik net thuis.

Maar toen.... Het bleken de verkeerde lamellen te zijn. En niet zo'n klein beetje verkeerd: kleur, lengte en breedte, niks klopte. Ik vermoed dat ik de lamellen van iemand anders geleverd heb gekregen. Vervolgens gebeld met het bedrijf. Eerst heel lang in de wacht gestaan. Vervolgens een telefoniste aan de lijn, die weinig meer kon zeggen dan haar (slecht) geleerd was. Ik moest foto's opsturen van de lamellen en dan konden ze het bekijken. Net of ik zelf niet zeker wist of ik wel de goede had besteld. Maar, zo zei de telefoniste, ze waren een internetbedrijf dus deden alles online. Zet dan geen telefoonnummer op je website!!

Nog een mail eraan gewaagd, maar nee hoor, ik moest en zou foto's opsturen. Dit keer zelfs met een meetlat ernaast. Dit terwijl de lamellen bijna 3x (!!) zo lang waren als ik had besteld en ook nog een verkeerde kleur hadden. Heel duidelijk niet goed dus.

Foto's opgestuurd en aangegeven dat ik geld terug wilde omdat dit proces zo enorm klantonvriendelijk is. Vervolgens krijg ik een mail:

"Wij willen uw lamellen graag retour halen naar onze werkplaats. Wij laten bij de afdeling transport inplannen wanneer het ophalen plaats zal vinden. Wij kunnen dan direct zien wat er in de werkplaats moet gebeuren. Uw lamellen wordt normaal gesproken uiterlijk 10 werkdagen na het ophalen weer bij u terug geleverd."

Wat er in de werkplaats moet gebeuren?? Inkorten, verven en versmallen?? Nee, ik wil mn geld terug, maar daar wordt niet over gerept. Wel wordt verwacht dat ik weer twee keer thuis ben (vrij moet nemen) om de lamellen op te laten halen en weer te laten bezorgen.

Wat een hopeloze service!!

O ja, op de website staat: nu 20% korting, alleen deze week nog geldig tot zondag 23.59 uur. Leuk lokkertje om klanten snel te laten bestellen maar dit stond er op toen ik weken geleden bestelde en nu nog steeds. Misleidend!

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 01, 2017

Geachte mevrouw Smaling,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Op het moment dat u een verkeerd product heeft ontvangen gaat u normaal gesproken terug naar de (fysieke) winkel, omdat wij u niet willen vragen om langs te komen, vragen wij u om een foto. Zo kunnen wij precies zien wat er verkeerd is gegaan en kunnen wij voorkomen dat als wij nieuwe producten leveren dat het niet nogmaals verkeerd zal gaan. Met de foto kunnen wij op afstand de klacht in behandeling nemen en u voorzien van een oplossing.

Zoals per e-mail besproken hebben wij uw klacht opgepakt en gaan wij nieuwe lamellen bij u leveren en komen wij deze omruilen voor de verkeerde lamellen. Helaas heeft mijn collega u verkeerd geïnformeerd dat wij de lamellen komen ophalen om te herstellen. Onze excuses voor de verwarring.

Zoals besproken zullen wij u informeren wanneer de omruiling plaats zal vinden. U hoort dit twee dagen van te voren per e-mail.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Uitstekend!

Voor de zolderkamer een verduisterend rolgordijn op maat laten maken (310m)
Het bestellen is vrij simpel. De levering vlot en de service uitstekend.
De feedback op een paar vragen werden op tijd en correct beantwoord.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 01, 2017

Geachte heer/mevrouw Luinge,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren. Ook vinden wij het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent!

Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Verano
Productgroepen
  • rolgordijnen
  • duo rolgordijnen
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Verzendkosten
€9,- en boven de €500,- gratis
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • rembours
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.