RolgordijnenExpert.nl

www.rolgordijnenexpert.nl
 
8.3 (231)

Voordelige rolgordijnen op maat vindt u bij RolgordijnenExpert.nl. De rolgordijnen zijn leverbaar in alle soorten, kleuren en maten, met montageprofiel, ronde cassette, vierkante cassette en/of zijgeleiding. Ook duo rolgordijnen vindt u in het assortiment van RolgordijnenExpert. De rolgordijnen worden precies op maat geleverd. De levertijd bij deze webwinkel is ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

RolgordijnenExpert.nl ervaringen

231 reviews voor RolgordijnenExpert.nl

 
(137)
 
(54)
 
(16)
 
(12)
 
(14)
Gemiddeld 
 
8.3
 
8.5
 
8.2
 
8.0
 
8.4
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Hessel van Es
Gemiddeld 
 
4.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Zeer slechte service bij fout van Rolgordijnenexpert

Levering duurde een week langer dan belooft. Dat was vervelend, maar niet meteen verschrikkelijk. Erger was dat 1 van de 2 gordijnen te smal was. Uiteraard nogmaals nagemeten, maar de raamopening was 99,3 en het gordijn niet. Hierdoor een fikse kier; vervelend. Nadat ik dit had aangegeven wer er gevraagd om een foto, ik heb hiertoe het gordijn uit de beugels geklikt een rolmaat er langs gelegd en foto's gemaakt. Dit bleek niet voldoende, of ik ook foto's wilde maken met de beugel eraan vast.

Ik heb hierop aangegeven dat:

1. het nu vervelend is dat het niet past.
2. als ik alles weer los moet halen dit dubbel vervelend wordt.
3. dat ze ongetwijfeld zelf ook beugels hebben liggen
4. dat ik 2 gordijnen heb besteld, dat de ene perfect is en de ander te smal (maw, ik kan prima meten)
5. dat ik nogmaals de raamopening heb gemeten, dat deze idd 99,3cm was en het gordijn dus echt te smal.

Rolgordijnenexpert geeft echter geen cm toe. Ik moet dus nu op een kinderkamer een rolgordijn weer gaan demonteren, opmeten, dan weer tijdelijk terughangen en hopen dat ik alsnog een passend product krijg. Wat mij betreft echt een dikke onvoldoende, de volgende keer knip ik wel weer zelf een rolgordijn op maat.

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Augustus 11, 2017

Geachte heer Van Es,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u dit allen zo ervaart en dat uw rolgordijn te smal is, waarvoor nogmaals onze excuses. Ik zie dat u mail contact heeft met mijn collega en zij uw klacht in behandeling heeft genomen. Zodra zij meer weet over wat de geschikte oplossing is zal zij u uiteraard verder informeren om uw klacht op te lossen.

Volgens onze klachten procedure vragen wij inderdaad om duidelijke foto’s. Aangezien wij geen fysieke winkel hebben vragen wij u niet helemaal met het product naar ons toe te komen maar hebben wij aan foto’s voldoende.

Nogmaals onze excuses en wij hopen dat u uiteindelijk alsnog tevreden bent met uw nieuwe rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
louise
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
4.0

Zeer slechte bestelservice

Bestellen ging moeilijk. Ik kon geen 2 rolgordijnen in 1 order bestellen.
Zeer slechte bestelservice. Bij de eerste afleverpoging was ik niet thuis maar had met de overburen afgesproken dat zij de pakketten aan zouden pakken. Helaas ben ik niet van te voren gebeld en werd er ook geen poging gedaan de bestelling af te leveren bij de buren. Na telefonisch contact hebben de dames van klantenservice (waarvoor overigens alle lof) een tweede bezorgdatum ingepland. Hoewel ik thuis was, heeft de chauffeur dit maal alleen een briefje in de bus gegooid dat hij langs was gekomen. Voor niets bij dag en dauw opgestaan,. Voor de tweede maal ben ik weer niet van te voren gebeld en weer is niet geprobeerd het bij de buren af te leveren. Dames hebben een koerier van TNT ingezet maar deze heeft door hack problemen bij TNT de rolgordijnen pas 10 dagen later afgeleverd. Nu kan ik tijdelijk door fysieke problemen de gordijnen niet ophangen en kan dus niet beoordelen of ze goed zijn. Dame van klantenservice heeft de garantietermijn verlengd. Rolgordijnenexpert mag dankbaar zijn deze dames in dienst te hebben want van de chauffeurs moeten zij het niet hebben. Dan was het bedrijf al lang ten onder gegaan. Door de slechte bezorging denk ik niet hier in de toekomst weer te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 19, 2017

Geachte Louise,

Bedankt voor uw review en het compliment aan de klanten service. Wij vinden het heel vervelend dat het zo mis is gegaan bij de levering. Onze excuses hiervoor. Wij hebben door de drukte nieuwe chauffeurs aangenomen voor levering van onze producten. Inmiddels hebben wij onze chauffeurs hier op aangesproken, want dit is natuurlijk niet de gang van zaken.

Nogmaals van harte beterschap met uw herstel. Wij hopen dat u snel de nieuwe gordijnen kunt ophangen en dat u veel plezier zal hebben van uw nieuwe rolgordijnen.

Met vriendelijke groeten,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Diane bis
Service 
 
1.0

Nogmaals ontevreden

Nadat ik eerder gemeld had ontevreden te zijn, heeft PlissegordijnenExpert opnieuw bevestigd slechte service te verlenen. Omdat ik vanwege onvolledige/misleidende informatie op de website niet de juiste gordijnen heb kunnen bestellen, beloofde PlissegordijnenExpert me tegemoet te komen. Ik mocht nieuwe gordijnen tegen kostprijs bestellen. Nu blijkt deze kostprijs echter de prijs op de website inclusief staffelkorting te zijn. Ik vind het volledig ongeloofwaardig dat PlissegordijnenExpert niets meer zou verdienen op hun gordijnen als daar staffelkorting op toegepast zou zijn. Opnieuw een bewijs dat de informatie die Plissegordijnenexpert aanlevert niet correct is.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 17, 2017

Geachte mevrouw De Voogd,
Wij vinden het heel vervelend dat u zo ontevreden bent over de gang van zaken. Ik heb uw klacht bekeken en vind het erg vervelend om te horen dat het gordijn anders bevalt dan verwacht. Wij proberen op de site altijd zo goed mogelijk onze stoffen te omschrijven zodat u een indicatie heeft over de eigenschappen van de stof, dit vergemakkelijkt tevens de keuze bij het aanvragen van de proefstalen. Gezien wij de gordijnen op de millimeter voor de klant op maat maken kunnen wij deze niet retour nemen als deze niet bevallen. Omdat wij geen fysieke winkel hebben raden wij het altijd om een gratis proefstaal aan te vragen. Dit is geheel kosteloos en zit daarmee nergens aan verbonden. Op deze manier kan de klant dan zien of de kleur en de stof bevalt. Helaas ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de klant.
Wel snappen wij de verwarring door de omschrijving van de stof wat aangegeven is als verduisterend. Wel is het zo dat in de specificaties de stof niet als black-out maar als dim-out wordt omschreven.
Omdat wij het toch heel vervelend voor u vinden zouden wij u graag tegemoet willen komen. Ons voorstel was dat wij u tegemoet zouden komen en drie nieuwe gordijnen met het juiste kleurnummer voor u produceren. Wij hebben u vervolgens verschillende lichtgrijze dim-out proefstalen opgestuurd. U kon ons dan het kleurnummer doorgeven wat u bevalt zodat wij een prijsopgave voor u kunnen maken en de nieuwe gordijnen in productie kunnen nemen.

U heeft toen voor een duurdere stof gekozen die in een hoge prijsgroep valt.
Mijn collega heeft het toen verkeerd begrepen en heeft inderdaad de prijs van de site voor u berekend.
Aan de hand hiervan hebben wij onze excuses aangeboden en heb ik de juiste berekening voor u gemaakt waarmee u niet akkoord bent gegaan.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Lotte
Gemiddeld 
 
2.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Duo rolgordijnen

Het bestellen op de website ging redelijk, al werd de pagina slecht weergegeven op mijn telefoon. Ik heb voor rolgordijnenexpert gekozen mede door de snelle levering. Vijf tot tien werkdagen werden er al 15. Vervolgens zitten de bestelde klemsteunen er niet bij. Inmiddels heb ik meerdere malen contact gehad per mail, en uiteindelijk na 5 weken wachten krijg ik ze uiterlijk volgende week binnen (hoop ik). We zullen zien... ik had ze achteraf beter bij kwantum kunnen bestellen, was ik ook nog goedkoper uit geweest.

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juli 19, 2017

Geachte Lotte,

Wat vervelend om te horen dat het niet mee heeft gezeten met uw bestelling, waarvoor onze welgemeende excuses. Ik zie dat uw probleem inmiddels is opgelost en dat u blij bent met het resultaat.

Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe gordijnen.

Met vriendelijke groeten,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Linda
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Rolgordijn verduisterend

Snel vlot geleverd mooi rolgordijn en goed verduisterend

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Linda,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

J. van Horssen
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

slecht

Via internet besteld op 21-05-2017. Op 12 mei maar eens gebeld waar de rolgordijnen bleven. O er was is mis gegaan met de computer. Dit kon men mij zo vertellen. Maar een dag na de bestelling was dit toch al bekend? Waarom dan niet even een e-mail of telefoontje? Ik vindt dit een slechte zaak. Overigens weren er persoonlijk en via e-mail wel excuses aangeboden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte heer/mevrouw Van Horssen,

Hartelijk bedankt voor uw review. Helaas was het voor ons niet mogelijk om in te zien welke bestellingen niet waren doorgestuurd naar onze afdeling productie, waarvoor nogmaals onze welgemeende excuses. Hierdoor konden wij u na de eerste dag van het plaatsen van de bestelling niet correct informeren. Wij hebben het direct na uw melding opgepakt om ervoor te zorgen dat uw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk geleverd zou worden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat u alsnog tevreden bent met het geleverde product en mochten wij u ergens mee kunnen helpen dan horen wij het uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Marijke
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Prima rolgordijn

Mooi rol gordijn en vlot geleverd

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Marijke,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Catharina
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

rolgordijn verduisterend

goede service
Handleiding was niet goed te vinden. verder ging alles naar wens

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Catharina,

Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren. Onze handleidingen zijn te downloaden via onze website onder het kopje; hulp & advies. Hier kunt u onze inmeet- en montagehandleidingen downloaden. Mochten wij u ergens mee kunnen helpen dan horen wij het uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
A.
Gemiddeld 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Slechtste service ooit

De slechtste service ooit. Eerst krijg je verkeerde meetinstructies en als het dan verkeerd geleverd wordt krijg je te horen dat het je eigen schuld is. Nog nooit meegemaakt. Hier bestellen we nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte heer/mevrouw A,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet goed bent geïnformeerd betreft het inmeten. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Ik ontvang graag uw postcode/huisnummer of uw bestelnummer zodat ik uw klacht in behandeling kan nemen en u kan helpen waar nodig. Nogmaals mijn excuses dat u zo bent benaderd.

Ik hoor het graag van u!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Anita op Juli 14, 2017

Sorry, maar die kans hebben jullie al gehad en hebben dit al in behandeling genomen. Jullie conclusie: het ligt allemaal aan de klant en niet aan jullie zelf. En dan nog zeggen dat het ons erg spijt! Onze conlusie: de opdracht is binnen en wat erna volgt is niet onze zaak! Klantvriendelijkheid is ver te zoeken

Reageer op deze review
Marcel
Gemiddeld 
 
5.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
6.0

Verwachtingen niet waar gemaakt

Het produkt was goed verpakt, maar zijgeleidingen waren zonder voor geboorde gaten en bij het ophangen van het verduisterende rolgordijn blijkt dat het doek bol gaat staan en heel makkelijk uit de zijgeleidingen glipt, ondanks dat de geleidingen op de min. breedte van elkaar zijn gemonteerd. Niet echt tevreden met produkt

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Marcel,

Hartelijk bedankt voor uw review. Mag ik u vragen hoe u het product heeft gemonteerd? Een rolgordijn gaat namelijk alleen bol staan als u deze monteert op bijvoorbeeld een schuine dakraam. Mijn excuses dat u niet tevreden bent met het product. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Wilma
Gemiddeld 
 
7.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

goed kijken dan kopen

mooie op maat gemaakt maar de kleur blijkt anders dan op mijn pc scherm.
Het is voor de zolder dus jammer maar niet zo erg.
Bij een niet te retourneren bestelling (Maatwerk) zeker eerst een kleurstaal vragen.
Volgende keer gaat dit zeker goed, hebben ervan geleerd!! Verder niets anders dan een compliment voor levering, levertijd en afwerking.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Wilma,

Hartelijk bedankt voor uw review. Er wordt inderdaad aangeraden om eerst gratis kleurstalen te bestellen zodra u niet zeker bent van de kleur. Elke schermresolutie van een computer of telefoon is verschillend en onduidelijk. Hierdoor is het moeilijk te bepalen hoe de kleur in realiteit uitvalt. Mijn excuses voor het ongemak.

Wel vind ik het fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering van het product en afwerking ervan.

Wij zien u graag terug bij RolgordijnenExpert.NL en helpen u graag waar nodig!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Fred

zooitje

Kut bedrijf met hele slechte service

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Fred,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Mijn excuses hiervoor. Ik hoor graag wat er mis is gegaan en waarom u niet tevreden bent. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u onze service op deze manier ervaart.

Ik hoor het graag van u zodat ik u kan helpen waar nodig.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
H. Timmer
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Uitstekend rolgordijn

Prima op maat, goed verpakt ontvangen, goede verhouding prijs/kwaliteit, erg tevreden!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte heer/mevrouw Timmer,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst

Customer Service

Reageer op deze review
JW van EIjk
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Hele slechte levering

3 x ging het fout. 2 keer verkeerde kleur en verkeerde maat (breedte). Steeds duidelijk aangegeven wat er mis was en toch weer 3e keer fout in breedte. Waardeloze afhandeling. Uiteindelijk met korting 'opgelost'... Weet waaraan je begint!

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte heer/mevrouw Van Eijk,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het fout is gegaan betreft uw bestelling en het niet correct in behandeling is genomen door onze afdeling productie, waarvoor mijn excuses. Ik ontvang graag uw postcode/huisnummer of eventueel uw ordernummer zodat ik uw klacht nogmaals in behandeling kan nemen.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Bianca
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Rolgordijn verduisterend op maat

Snelle levering, makkelijk te monteren. Top product. Dit is de tweede levering en wederom een zeer goed product geleverd

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Bianca,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over het product en dat u een tweede bestelling heeft geplaatst!

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer service

Reageer op deze review

Eric
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Prima werk

Duidelijk te bestellen, goed maatwerk en makkelijk te monteren.
Verduisterd goed de kamer en rolt soepel omhoog en omlaag.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Eric,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product, het allen goed duidelijk voor u was en het product makkelijk te monteren is. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie en staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Berlinda v Nieuwenburg
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Goede service

Zeer te vreden over de rolgordijnen . Werden ook snel geleverd. Contact tussen vekoper en mij was goed nen ook goed geadviseerd als ik weer rolgordijnen nodig heb zou ik deze zeker weer bij dit bedrijf bestellen

Berlinda van Nieuwenburg

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte mevrouw Van Nieuwenburg,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent met het product en onze service.

Wij helpen u graag waar nodig en zien u graag weer terug bij RolgordijnenExpert.NL.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Jozee Segers
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Prima kwaliteit !

Mijn rolgordijnen zijn nu bijna twee jaar in gebruik.
Nog steeds in prima staat.
Levering was helemaal in orde.
Alles was zoals ik het had verwacht.
Mijn volgende rolgordijnen komen zeker van deze zaak !!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte heer/mevrouw Segers,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u uw onze service als behulpzaam heeft ervaren en na twee jaar gebruik nog steeds tevreden bent met het geleverde product ! Wij zien u graag weer terug bij RolgordijnenExpert.NL.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Rob
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede service

Ik had verduisterende rolgordijnen nodig. RolgordijnenExpert was online de goedkoopste, en het bleek achteraf ook nog eens van zeer goede kwaliteit.

Ook de bezorging met eigen vrachtauto viel me positief mee.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 30, 2017

Geachte Rob,

Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en de kwaliteit van het product zeer goed vindt. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Annette
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Verbijsterende rolgordijnen

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit, makkelijk te bevestigen. Ben er super blij mee!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette Verhagen op Juni 23, 2017

Geachte mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over alles. Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Henk

Rolgordijn op maat

Prima site. Probleemloos geleverd.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette Verhagen op Juni 23, 2017

Geachte heer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de site en de levering. Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
Nathalie
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Mooi product

Een heel mooi product prijs kwaliteit verzekerd. Nu al tweemaal gordijnen besteld en derde keer volgt zeker. Het montagesysteel is voor grotere breedtes niet zo makkelijk. Het kliksysteem wil soms heel moeilijk pakken. Maar zeer tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette Verhagen op Juni 23, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat goed dat u iedere keer terug komt bij ons. Het klopt dat de montage voor XL rolgordijnen iets minder simpel werkt, maar dat is nodig zodat de rolgordijnen goed en stevig blijven hangen.

Wij hopen u weer snel terug te zien!

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
LOUISAUGUST
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

2e bestelling

Na een eerste bestelling ook een tweede geplaatst .
deze bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld.
Makkelijk te bestellen, op de afgesproken dag en tijd geleverd.
In een woord "FANTASTISCH"

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op Juni 21, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service!

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Uit Belgie
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Budget Line rolgordijn

??

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 15, 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Lemmens
Gemiddeld 
 
9.7
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Rolgordijn

Via internet bestel. Dit ging prima, op tijd berichtje over leverdatum en gordijn hangt perfect...

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op Juni 15, 2017

Geachte heer/mevrouw Lemmens,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling in goede orde is ontvangen en u tevreden bent over onze communicatie.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Verano
Productgroepen
  • rolgordijnen
  • duo rolgordijnen
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Verzendkosten
€9,- en boven de €500,- gratis
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • rembours
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.