Secrets by Nature

Secrets by Nature

www.secretsbynature.nl
 
9.7 (21)

In de shop van Secrets by Nature vind u veel verschillende natuurlijke merken. Het assortiment bestaat uit gezichts- & lichaamsverzorging, haarverzorging, make-up en vooral ook heel veel zepen. Natuurlijke zepen gaan een stuk langer mee dan "gewone" zepen en daarmee is de prijs & kwaliteit in verhouding. 

SecretsByNature.nl bestaat sinds 2012 en heeft ook een keurmerk. Klantenservice staat bij Secrets by Nature hoog in het vaandel, bij iedere bestelling wordt daarom een aardigheid meegestuurd.

Secrets by Nature ervaringen

21 reviews voor Secrets by Nature

 
(20)
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Gemiddeld 
 
9.7
 
9.6
 
9.8
 
9.8
 
9.3
Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Lekkere, langgeurende kaars

Een heerlijk geurende kaars die lang meegaat. Ook mooi verpakt en er zaten leuke folders en een lief kaartje bij, wat het extra persoonlijk maakt. Top!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Fijne webshop

Het is een fijn webshop met mooie producten. Bestelling kwam snel binnen en me vragen werden ook naar tevredeheid beantwoord. De producten zijn heel fijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Leuke webshop met fijne merken

Het is een mooie overzichtelijke webshop met een snelle levertijd. Producten zijn heerlijk ik had douchegel van cosnature bestelt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Awesome!

Heb zeep gekocht bij Secrets By Nature voor mijn vriend die last heeft van psoriasis, eindelijk een zeep gevonden waarbij hij er geen last van krijgt! Als je advies wil kan je het altijd aan de eigenares vragen en ze helpt je graag. Veel keuze en een leuke winkel :D

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Aanrader!

Na deskundig advies, waarbij echt rekening gehouden is met mijn voorkeuren, heb ik een aantal producten besteld. Snel geleverd, goed ingepakt en erg blij met mijn aankopen dankzij de eigenaresse. Helemaal top!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Leukste webshop met natuurlijke producten

Dit vindt ik echt de leukste shop met natuurlijke producten. Heb r make-up, verzorging, waxmelts en schoonmaak middelen gekocht en het is me favoriete shop.

Bestel hier heel vaak en heeft ook een snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Leuke webshop

Dit is een leuke webshop waar ik waxmelts heb gekocht en heerlijke douchegels. Fijn als je dierproefvrije producten zoekt. Bestel er graag weer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prettige winkel

Ik ben een zeer tevreden klant, ik ga zeer zeker nog vaker een bestelling doen. Heel fijn om hier te bestellen!

Secrets by Nature
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Mooie webshop met heerlijke producten

Ik heb een goeie ervaring met deze webshop. Echt snel gelevert en de producten zijn super. Bestel hier graag weer, want duur is het niet.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op September 09, 2014

Hartelijk dank voor de positieve review!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Leuke webshop met allerlei leuke aanbiedingen en goeie producten voor een mooie prijs. Me bestelling had ik de volgende dag in huis, terwijl ik nog na 15:00 had besteld. Da mag ook wel gezegd worden dat de service goed is. Ze hebben veel onbekende merken, maar eigenlijk veel leuker om ook eens te proberen. Ik ga hier vaker bestellen. Bedankt voor de goeie service.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op September 09, 2014

Hartelijk dank voor uw mooie review! En graag gedaan voor de service.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Zeer snelle service, om 17u besteld de dag erna al bezorgd! Zending met zorg verpakt. Het produkt Pikake Lei 5 in 1 Wash niet geprobeerd want het is een cadeautje. Heb er wel al heel veel positieve reacties over gehoord.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Augustus 01, 2014

Hartelijk dank voor uw review, dat waarderen wij zeer. Als het op voorraad is en het is nog net voor 17:00 dan proberen we het vaak nog mee te nemen in het verzendproces. Uiteraard hoop ik dat de persoon heel blij zal zijn met het cadeau.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik gebruik sinds 9 dagen de Nonique Anti-Aging Nachtcrème - Dagcreme - Nonique Anti-Aging Gezichtswascrème - Tonic en ik moet zeggen tot op heden nog nooit zo'n fijne lijn gebruikt te hebben. Droge plekjes op mijn gezicht zijn helemaal verdwenen en het strakke gevoel ook.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Augustus 01, 2014

Hartelijk dank voor uw review. Heel fijn dat Nonique eigenlijk de oplossing is voor u, maar misschien ook wel voor meer mensen en ook fijn voor de portemonnee is.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Eindelijk een webshop gevonden waar ik wel fijne merken vindt voor fijne prijzen. Meestal zijn natuurlijke cosmetica merken erg duur, maar hier niet. De uitleg en service was super en het is heel goed geleverd en ook nog snel. Bestel graag weer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Juli 31, 2014

Hartelijk dank voor uw review.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Een leuke webshop met mooie producten. Bij sommige producten is de prijs wat hoog, maar de verzendkosten wel laag. Pakket had ik een dag na bestellen binnen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Juli 31, 2014

Bedankt voor de review. Wij streven er naar de pakketten zo snel mogelijk te versturen. Blij dat het zo snel geleverd is.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

PineTar soap tegen kriebels en jeuk (lees: allergieën en psoriasis) ...een aanrader!!
Na een eerste bestelling om 'uit te proberen' snel een tweede bestelling erachteraan geplaatst voor een 'grote' hoeveelheid. Helaas niet direct leverbaar via de leverancier, maar de onderste steen kwam boven en de bestelling was uiteindelijk ruimschoots op tijd. Waarvoor mijn grote dank!
Fijne webshop en leuke kadootjes als extraatje.
Tot gauw!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Mei 07, 2014

Dank je wel voor je review. Ook ik was blij dat alles op tijd was aangekomen, ook de reden geweest om van A Wild Soap Bar meer in te slaan. Deze zepen gaan hard, maar zijn inderdaad ook heel fijn. Nogmaals bedankt voor je mening.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Fijne webshop met heerlijke producten en levering is ook snel. Voor mij een webshop waarbij ik zeker nog zal bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Mei 07, 2014

Bedankt voor je positieve feedback!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Nadat mijn 1. bestelling pas had gedaan,was ik zo blij vooral met de inhoud van de Goodiebag,dat ik vrijwel direct opnieuw een bestelling deed.Snelle en prima klantenservice,snelle communicatie per mail.Leuk,dat er ook voordelige aanbiedingen zijn.OOk nog eens geen portokosten op dit moment bij een bestelling vanaf 20 euro.De Goodiebag is een aanrader,alleen al omdat de inhoud aan waarde veel hoger ligt dan de prijs!Omdat er gelijk een 15% kortingsbon werd toegevoegd,had ik daarna mijn 3. bestelling binnen paar dgn gedaan en ook de zepen en massagebars zijn heerlijk van geur,dierproefvrij en veel bio producten.heb een heerlijke showergel besteld met patchouli,waar ik zo gek van ben.Erg blij,deze site ontdekt te hebben en ben vanaf nu trouwe klant!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Mei 07, 2014

Hartelijk dank voor je mooie review en heel fijn er nog een trouwe klant bij te hebben.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Heb mijn bestelling vandaag ontvangen, alles was tiptop in orde, er miste niks.
Snelle levering, goeie service, je hebt meerdere opties om te kunnen betalen.
En ze waren zo aardig om er wat kleine extraatjes bij te doen.
ik ben meer dan tevreden.
wie weet tot ziens.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Mei 07, 2014

Bedankt voor je mooie review.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen, snelle levering en de service is uitstekend! Ik ben fan van de heerlijk ruikende zeepjes, de lippenbalsem en deodorant zijn ook erg fijn. Ik ben zeer tevreden over Secrets By Nature

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Mei 07, 2014

Bedankt voor de positieve feedback! Super fijn om te horen.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Aanrader deze webshop. Ze heeft niet alleen heerlijke producten, ook de service is helemaal top. Zoals eerder genoemd een eerlijke en vriendelijke verkoopster die met je mee denkt. Ook snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Mei 07, 2014

Hartelijk dank! Ik blijf mijn best doen.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fijne webshop, heel erg duidelijk en overzichtelijk.
Verder leuke aanbiedingen, en je kan voor punten sparen.
We zijn nu eenmaal Nederlanders en besparen graag iets! Producten waren snel in huis.
Vriendelijke verkoopster.
Ik ben fan!

Was deze beoordeling nuttig? 

Secrets by Nature op Mei 07, 2014

Hartelijk dank voor je mooie review.

Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • Aroma Wax Melts
  • Cosnature
  • De Traay
  • LaBooster
  • Yes To
  • We Love The Planet
  • Sven's Island
Productgroepen
  • Haarverzorging
  • Gezichtsverzorging
  • lichaamsverzorging
  • Massageolie
  • Mama & Baby
  • Health & Welness
Levertijd
Voor 15:00 besteld dezelfde dag verzonden
Verzendkosten
Pakketpost vanaf € 2,95 en gratis verzending vanaf € 35,-
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • overboeking
  • AfterPay
  • contant betalen
Telefoonnummer
023 - 56 36 112

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.