Sneakerbaas

www.sneakerbaas.com
 
7.8 (95)

Sneakerbaas.nl is een Nederlandse webwinkel voor exclusieve sneakers. Sneakerbaas bestaat sinds 2009. Het doel van Sneakerbaas is om u de nieuwste exclusieve sneakers aan te kunnen bieden. Merken welke u in de shop van Sneakerbaas kunt vinden zijn o.a. de populaire merken Nike, Jordan, New Balance, Puma, Reebok en Adidas. Maar ook vele andere merken zijn goed vertegenwoordigd in het complete assortiment. Sneakerbaas berekent geen verzendkosten in Nederland en indien u voor 16:00 besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Sneakerbaas ervaringen

95 reviews voor Sneakerbaas

 
(52)
 
(20)
 
(7)
 
(8)
 
(9)
Gemiddeld 
 
7.8
 
8.2
 
8.0
 
7.5
 
7.7
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Marco Ros
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top kwaliteit

Super mooie winkel en goed assortiment!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sjaak
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

Top!

Rond 10.00 uur schoenen besteld, rond 15.00 uur kreeg ik een bevestiging dat ze verzonden zijn en de volgende dag rond lunch tijd werden ze geleverd!
Niets op aan te merken dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
dvc
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Ook ik heb enkel een slecht

MENSEN, PAS OP MET DIT BEDRIJFJE

!!BEKIJK TEVENS DE ANDERE RECENSIES MET 1 STER, HET GAAT ALLEMAAL OVER HUN AFTERSALES!!

OPPASSEN MET DEZE JONGETJES


Sneakerbaas, jongetjes die enkel geld willen maken en zich verder niets aantrekken van regelgeving omtrent consumentenrecht.

Lees hun algemene voorwaarden en zie dat het haaks staat met wetgeving.

Ik zeg; BLIJF ER VER VANDAAN.

PS
Beste Roy, bedankt voor je reactie hieronder. Je collega kan alle mails bekijken die ik jullie heb gestuurd met betrekking tot deze kwestie. Daar staat alles ontzettend gedetaileerd in; van garantieregelgeving tot Nike Policy tot consumentenrecht, etc... Hoef je mij echt niet meer voor te benaderen.

MAAR, voor de Nederlandse Lezers van deze website, hieronder hoe het gegaan is-->
Eerste even als intro een korte les mbt regelgeving;
Bij aankoop van bijv. deze schoenen heb je recht op een deugdelijk (goed) product.

Een deugdelijk product betekent dat het product (m'n schoenen) moeten voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben.
(Ter info; De verwachte levensduur van 180 euro kostende Nike's is een heel stuk langer dan 1,5 maand).

Gaat het product in die periode stuk, dan heb ik als consument recht op gratis reparatie of vervanging. (Punt van aandacht, Nike haar policy wijst elke vorm van reparatie binnen garantie termijn af, dus deze optie vervalt soieso)
Wat je van een product mag verwachten hangt van meerdere factoren af, zoals:

De prijs van het product
Het merk (een A-merk of merkloos)
De beloften van de verkoper of de reclame

De eerste 6 maanden na aankoop maakt de wet het mij gemakkelijk; als het product stuk gaat, hoef ik niet zelf te bewijzen dat ik het normaal gebruikt hebt. De bewijslast ligt bij jullie, de verkoper. Ik hebt dus recht op gratis reparatie of vervanging, tenzij de verkoper kan bewijzen dat ik het product verkeerd gebruikt hebt.

Dat was de regelgeving. Nu de policy van NIKE zelf;
(plak en knip werk van hun website;)

We(NIKE) hebben afspraken gemaakt met onze geautoriseerde retailers om retourzendingen van producten met MATERIAAL- of PRODUCTIEFOUTEN te accepteren. Als je een Nike product met een materiaal- of productiefout hebt, raden we je aan om eerst contact op te nemen met het verkooppunt waar je het hebt gekocht. Als de retailer waar je je product hebt gekocht weigert je te helpen met een product dat defect lijkt, kun je contact opnemen met ons. Nike kan dan beoordelen of het product defect is en welke stappen er moeten worden genomen.

ZO nu we dat gelezen hebben hieronder hoe het gegaan is;
Ik stuurde hen een mail met foto's dat m'n zool aan het los laten was, binnen 40 dagen.
Als reactie kreeg ik van Sneakerbaas een 20 euro tegoedbon aangeboden.
Ik deelde hen mede dat dat niet is hoe het hoort te gaan. Tevens had ik alle bovenstaande informatie ook in een mail gestuurd.
Helaas kreeg ik geen antwoord van Sneakerbaas. Ondertussen Met Nike zelf contact gehad en samen gingen we afwachten wat Sneakerbaas zou doen. Uiteindelijk heb ik ze gebeld en boden ze mij 15 euro retour aan. Best wel gek als je bovenstaande regelgeving EN nike policy zou naleven. Toen ik daar niet mee akkoord ging, vroegen ze mij de schoenen op te sturen. Na een paar dagen kreeg ik een email dat ze naar een 'speciale schoenmaker' zouden gaan om ze te laten lijmen..?

Toen heb ik direct contact met NIKE opgenomen en dit is wat NIKE mij schreef:

Hoi Dan
Wat ongelofelijk vervelend dat het allemaal zo moet lopen.
Het is absoluut niet de bedoeling dat de schoenen worden gelijmd. Vraag alsjeblieft of ze de schoenen terug geven aan jou.
Als je de schoenen hebt, zou je mij dan alsjeblieft in de bijlage willen voorzien van een foto van het label en het aankoopbewijs?

Dan zal ik via Nike een claim process voor je opstarten. Dit houdt in dat ik je een formulier opstuur dat je in moet vullen.
Dit formulier stuur je dan samen met de schoenen op naar Nike.
Voor het opsturen zul je verzendkosten moeten betalen, wij zullen de schoenen na ontvangst dan voor je inspecteren.
Na inspectie ontvang je de restitutie samen met de verzendkosten op een giftcard.
Deze kun je dan besteden op Nike.com

Zo gezegd zo gedaan..

Nou beste Lezer.. zeg nou zelf, op welke manier zou jij behandeld willen worden?
Service van Sneakerbaas is Oneerlijk, Geen reactie, Zelf Bovenop zitten, kortom een en al negativiteit..

Service van NIKE is TOP.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Leo Kating
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

toppie

Thanks klantenservice voor het gelijk wisselen van mijn adidas sneakers! Ben er super blij mij, ook de tas.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rachid
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

DRAMATISCHE SERVICE

Een hele slechte ervaring gehad met deze webshop. Mijn zoon heeft een mooie paar Nike Air Jordans gekocht en deze werden netjes binnen 2 dagen geleverd, dus dat was super. Blij kind. Na de schoen een aantal keer te hebben gedragen is het klipje afgebroken van een van de schoenen wat van een slechtere kwaliteit was dan dat van de andere schoen (dunner materiaal). Contact gehad via de normale weg met Sneakerbaas en nadat zij gevraagd hadden om een foto, deze gestuurd (meerdere scherpe foto’s).
Conclusie van de medewerker die het gezien gehad is dat het inderdaad niet goed is en dat we mogen kiezen voor een nieuwe paar schoenen of een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. Om mijn tegoedbon te krijgen moet ik de schoenen op sturen en krijg ik ook nog eens de verzendkosten terug. Super allemaal. Nadat de schoenen ontvangen zijn kregen we opnieuw bericht dat de schoenen teveel gedragen waren en dat het de fout van mijn zoon was. De schoenen waren 3 weken daarvoor gekocht en heeft ze hooguit 3 keer gedragen. Uiteindelijk hebben ze aangegeven dat we niks vergoed krijgen en dat ze de kapotte schoenen terug gaan sturen. Heb weer contact met ze gehad en ze geconfronteerd met hun mail waarin ze anders beloven. Uiteindelijk proberen ze er vanaf te komen met een tegoedbon van eerst 15 euro en later 20 euro, terwijl de schoenen bijna 100 euro waren. Valt me heel erg tegen van deze grote club en ik laat het er niet bij zitten. Al moet ik mijn advocaat duizenden euro’s betalen, ik laat het hier niet bij zitten.

Groet,
de vader van een teleurgestelde jongen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Teuthof
Gemiddeld 
 
5.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
5.0

Nike huarache

Ik heb in oktober Nike huarache gekocht. Die zijn in november stuk gegaan. Mocht ze retour sturen. Kreeg ik mails gelijk terug en ook hoe of ik mijn geld terug wilde. Graag contant dus geen tegoedbon. Ik kreeg namelijk een tegoedbon. Daarna wel mijn verzendkosten 9,35 terug. Nu alleen nog op mijn 119,95 aan het wachten. Nog steeds geen antwoord gekregen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Romy
Gemiddeld 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen klantenservice

Ik heb twee teleurstellende ervaringen met Sneakerbaas.
De volgende klacht heb ik gestuurd naar aanleiding van twee teleurstellende producten.
De eerste klacht betreft de Nike Trainerendor Baroque Brown SB-616575-206-EU en de tweede betreft de Blazer Mid Vintage QS:

Voor mij en mijn partner geldt beiden dat wij niet in deze schoenen komen! Er zit een soort van binnensok in die het onmogelijk maakt om in de schoenen te komen.
Zelf heb ik maat 38 maar neem voor sneakers altijd 38,5 zodat ik dikke sokken kan dragen maar zelfs zonder sok kom ik niet in deze sneaker. Bovendien heb ik zeer dunne voeten, met bijvoorbeeld pumps heb ik altijd het probleem dat ik hier uitglij. Ik vind het daarom extra bijzonder dat ik niet in deze sneaker kom.
Ik raad jullie dus ten zeerste aan om dit product nader te bekijken en uit de collectie te halen. Ik ben van mening dat jullie dit artikel niet mogen verkopen aan klanten en ik vind het daarom ook onterecht om de kosten te betalen voor het retour zenden.

Dit is overigens niet de eerste keer dat ik ontevreden ben over een geleverd product.
Mijn vorige bestelling; SB10221924 de Blazer Mid Vintage QS waren zeer slecht afgewerkt; de onderkant van de tong van de schoen is afgewerkt met schuim en hier is geen lederen laag overheen geplaatst, waardoor je tijdens het dragen gewoon het gele schuim zag zitten. Bovendien kwam ik er na een dag dragen achter dat er een foutje in de zool zit met blaren als gevolg.

Van Duy van de ‘Customer service’ kreeg ik het volgende bericht:

Beste Romy,
Bedankt voor uw bericht.
De Trainerendors kunnen inderdaad iets strakker om de voeten zitten door de binnensok.
Wij hebben verder geen klachten ontvangen over dit model dus zullen wij dit niet uit de collectie halen.
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u van ons een bericht!

Met vriendelijke groet,
Duy
Customer service

Allereerst vind ik het heel bijzonder dat een bedrijf bij ontvangst van nota bene twee klachten het niet nodig acht om de mail te beginnen met ‘onze excuses voor’...
Ook grappig dat er vervolgens aangegeven wordt dat er verder geen klachten binnen zijn gekomen over dit product; Dit is niet zo vreemd gezien de sneakers op dat moment 1 dag in de verkoop waren gegaan!
Op mijn vraag wat betreft de kosten voor het retourneren is deze medewerker helemaal niet in gegaan. Kortom; als klant wordt je totaal genegeerd.
Nog nooit heb ik zoiets dergelijks mee gemaakt; met geen enkel bedrijf en laat staan een commercieel bedrijf. Voor mij de laatste bestelling geweest!

Was deze beoordeling nuttig? 

Roy van Sneakerbaas op November 18, 2015

Beste Marcella,

Wat super vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Mijn collega gaat je vandaag nog contacten om tot een passende oplossing te komen. We willen je in ieder geval bedanken voor je feedback en wij zullen dit gebruiken om onze service te verbeteren.

Vriendelijke groet,

Roy van Sneakerbaas

Reageer op deze review
Hans M.
Gemiddeld 
 
2.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Retourneren is een hel

Bij retourneren kun je kiezen voor een nieuwe maat of een waardebon. Voor geld terug moet je ze mailen en wachten op een ‘declaratieformulier’. Hou toch op, ik heb 14 dagen voor retourneren vanaf BESTELdatum, waarbinnen ik dan ook nog X dagen moet wachten totdat zij besluiten terug te mailen?Daarnaast is de klantenservice op facebook niet heel snel (24u) en is het taalgebruik schrikbarend slecht.

Was deze beoordeling nuttig? 

Roy op Oktober 30, 2015

Beste Hans,

Bedankt voor je feedback, we meenemen dit mee in het verbeteren van ons retourenbeleid.

Sneakerbaas werkt inderdaad met een declaratieformulier die eenvoudig is aan te vragen bij de klantenservice. Op werkdagen streven wij ernaar om binnen een paar uur te reageren op emails en Facebook berichten (uiterlijk binnen 24 uur op werkdagen). Daarnaast is onze klantenservice op werkdagen tussen 9 en 16 uur telefonisch bereikbaar.

We vinden het jammer dat jij dit anders hebt ervaren. Graag nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Helaas vinden we op de naam Hans Mulder geen orders en kunnen daardoor geen contact met je opnemen.

Nogmaals dank voor je feedback!

Roy

Customer service

Reageer op deze review
Zeer ontevreden
Gemiddeld 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Drama service

Schoenen besteld, bleken verkeerde. Via sneakerbaas instructies geretourneerd. Diezelfde dag nieuwe andere besteld, kwamen snel binnen. Twee verschillende maten schoenen in de doos. In overleg terug gebracht naar de winkel in het onbereikbare centrum van Utrecht. Er was beloofd dat ze die dag direct een nieuw paar zouden afsturen, de winkel heeft maar een fractie van het assortiment van de webshop. Op vrijdag verkeerde levering in de winkel afgeleverd, pas woensdag erop nieuwe schoenen binnen.

Nu belde ik waar mijn geld bleef van de eerste verkeerde en retour gestuurde schoenen, moet ik het verzendbewijsje aanleveren. Wat een drama dit bedrijf, nooooit weer.

Anderen zijn naar het bleek sowieso goedkoper.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Piet Zwaan
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
6.0

Passn goed maar..

Passen perfect maar er zitten geen bananen in?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Danny
Gemiddeld 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Zeer slechte ervaring

Ik heb 01-07-15 schoenen besteld. Volgende dag had ik ze in huis. Helaas kwam ik er achter dat er bij de rechter schoen aan de binnenkant van de voering een fout zat. Deze zat dubbel waardoor mijn tenen tegen de voorkant aan kwamen. Direct de volgende dag de schoenen aangetekend retour gestuurd. Ik heb sneakerbaas de volgende gebeld toen ik via track en tracé zag dat de schoenen ontvangen waren door sneakerbaas. Ik heb toen gevraagd of ze een nieuw paartje konden toesturen. Helaas hadden ze de schoenen niet meer op voorraad. Ik kreeg toen de keuze een tegoedbon met een meerwaarde van €20,- of mijn aankoop bedrag terug inclusief de retour kosten. Ik koos voor het tweede, het geld zou dezelfde week nog retour overgemaakt worden werd beloofd. Na twee weken had ik mijn geld helaas nog niet ontvangen, ik heb in de tussentijd 2x een mail gestuurd en gevraagd wanneer ik mijn geld kon verwachten. Op de eerste mail hebbik nooit antwoord gehad. De tweede mail werd beantwoord dat ze het zo snel mogelijk in orde gingen maken. Ben toen 3 weken met vakantie gegaan en toen ik terug kwam van vakantie had ik helaas nog altijd mijn geld niet ontvangen. Na de vakantie weer gebeld om te vragen wanneer ik nu eindelijk mijn geld kon verwachten. Er werd toen aangegeven dat ze de schoenen nooit retour hadden ontvangen. Ik gaf aan dat ik ze aangetekend retour had gestuurd en waren ontvangen door een desbetreffende collega wiens naam ik niet zal noemen. Ze vroegen of ik de 3S code nog had van het bonnetje van post.nl. Gelukkig had ik die bewaard en heb deze per mail naar sneakerbaas gestuurd waarop je duidelijk kunt zien wie het pakket heeft aangenomen en op welke datum en hoe laat. Helaas was dit nog niet genoeg bewijs voor sneakerbaas en er werd gevraagd of ik een foto kon maken van het bonnetje en kon toesturen per mail. Uiteindelijk ook gedaan hoe vreemd ik het ook vond. Toen helaas weer een week niks vernomen van sneakerbaas. Toen maar weer eens gebeld, ik kreeg voor de zoveelste keer hun excuses en zouden het in orde maken. Uiteindelijk heb ik toen mijn aankoop bedrag van de schoenen retour gekregen na ruim 6 weken. Maar mijn retour kosten waren helaas niet berekende door sneakerbaas. Toen dezelfde dag nog gebeld om te vragen of ook dit bedrag nog overgemaakt kon worden. Ik kreeg het antwoord u heeft u geld toch overgemaakt de retour kosten zijn voor u zelf. Heb toen moeten uitleggen dat ik de schoenen retour heb gestuurd omdat de schoenen niet goed waren en niet omdat ik de schoenen niet mooi vond of een verkeerde maat had besteld. Er werd toen gezegd dat ze alsnog per direct het bedrag van de retourkosten zouden overmaken. Helaas na een week nog het bedrag niet ontvangen. Toen maar weer eens gebeld. Weer excuses en ze zouden het weer in orde maken en mij vandaag nog bellen voor verdere uitleg. Maar je raad het al weer geen reactie van sneakerbaas!!!!
Ik zelf zal dan ook nooit meer schoenen bestellen bij sneakerbaas en raad verder iedereen af om ooit nog een bestelling te doen bij sneakerbaas.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
virgil

sneakerbaas

Beste mensen ik ben via Facebook terecht gekomen op sneakerbaas
En zag hier toch wel er vette nikes die waarschijnlijk niet in de winkel verkocht worden
Ik denk weetje wat laat ik die bestellen ik ben normaal gesproken er echt op tegen om dan ook maar iets online te kopen maar deze nikes moest en zou ik hebben ik heb dus afgelopen zondag de nikes besteld en heb wel netjes een email gekregen waarin staat dat de betaling en de bestelling is ontvangen zo gezegt zo gedaan zal je denken ik heb niet voor 4 uur besteld dus had ze dan ook niet op maandag verwacht maar mischien dinsdag nou niet dus
Ik heb op dinsdag een email gestuurd om te vragen of ze mijn bestelling in goede orde hebben ontvangen geen reactie ik heb op woensdag om 9u sochtends een email gestuurd geen reactie ik probeer ze te bereiken via het telefoonnummer niet bereikbaar ik vind de klante service zeer slecht en het geeft geen fijn gevoel dat er op deze manier mee word omgegaan je praat toch even over 140 euro ik wil SNEAKERBAAS dan ok adviseren om hier wat aan te doen en voor het voor 4 uir besteld of vandaag besteld morgen in huis niet meer te gebruiken
Ik hoop dat ik mijn schoenen nog krijg en het is gelijk de laatste keer dat ik hier bestel!!!!!! Bedankt voor uw vertrouwen SNEAKERBAAS

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
mirjam
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

super

Super!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Roy Vermeulen
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Sneakerbaas

Schoenen netjes en op tijd geleverd in België

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Maria
Gemiddeld 
 
3.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Heel slechte ervaring/product/service

Heb schoenen voor m'n zoon besteld, voor een feestje Vandaag! kreg zee na 5 dagen maar was de verkeerde maat. Had maat 26 besteld en maat 25 gekregen. Fout van snneakerbaas dus. De klantenservice is niet bereikbaar. Alleen per mail. Na meer dan een dag antwoord gekregen en nu moet IK de retourkosten betalen EN de administratie kosten!! Heb zoiets achterlijks nog nooit meegemaakt. Bestel hier nooit weer. Onbeschoft

Was deze beoordeling nuttig? 

Bart op April 22, 2015

Beste Maria,

Wat vervelend om te horen dat jij zelf de retourkosten hebt betaald. Dit is niet zoals het hoort. Zodra wij een verkeerde schoen opsturen betalen wij altijd de retourkosten namelijk. Wat is uw ordernummer dan kunnen wij dit recht trekken? U kunt mij ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik wacht uw reactie af.

Reageer op deze review

Cedric
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Bestelling nooit ontvangen, geen reactie

Z'n drie weken geleden een bestelling geplaatst, welke een dag later bezorgd zou worden.
Dus niet. Ik heb een week later gemaild, en het zou uitgezocht worden.

Sindsdien heb ik niets meer vernomen, en we zijn nu al weer ruim twee weken verder.
Ik wacht dus al ruim drie weken op mijn bestelling, maar totaal geen gehoor van sneakerbaas. Ik wil mijn geld nu terug!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Robertpn

Robertpncha-chan

Le nouveau pull en laine prend des allures dastrakan ou de tissus moirés.
être celui que l’on écoute, celui qui prend les (bonnes) décisions, celui que l’on suit, celui qui entraine les autres vers le haut… Ces capacités à être un leader charismatique vous serviront au quotidien et vous permettront de développer avec qualité votre cercle social et d’atteindre vos objectifs quels qu’ils soient.
C’est un véritable savoir, un métier et une passion.
La nouvelle cha?ne sera indépendante et complémentaire à l'offre existante du groupe
S’il y a un livre que je peux vous recommander pour approfondir le sujet, ?c’est ?Le pouvoir du moment présent? d’Eckart Tolle.

Stefan Janoski Nike
Roshe Run Wmns

Une fois que vous l’aurez abordée, il va falloir entamer une conversation.
Ainsi, après les 24 Heures du Mans ou encore le cinéma des années 1960, Kothai fait une incursion dans le monde du football pour sa nouvelle création.
Pour une touche de fantaisie, optez pour ce modèle Carhartt brodé de… canards ! Si vous préférez la chemise, laissez parler votre côté ethnique – l’une des grandes tendances de la saison.
Mais en proposant de tels vêtements originaux, Christopher Bailey fait un pari risqué.
Des imprimés plus graphiquesSportswear, aux couleurs de locéan, le nouveau sweat-shirt sera blanc avec le motif dune vague déferlante.

Chaussures Stefan Janoski
Nike Store Roshe Run

Cette montre se rapproche en effet du domaine du luxe, avec son mouvement automatique qui présente la particularité d?un affichage singulier de la date à 6 heures.
Compliqué quand on ambitionne de développer sa sociabilité et donc de vivre les moments agréables et les à-cotés payant (bières entre potes, verre pour une date) qui font vite grossir l’addition…Pour commencer, prenez le taureau par les cornes et organisez-vous en faisant vos comptes tous les jours, avec des prévisions sur 2 mois minimums pour avoir une visibilité de ce qui risque de vous tomber sur le coin de la gueule (découvert imprévu, soirée de fin d’année, anniversaire de votre meilleur pote etc.
Preuve que le luxe est au rendez-vous à tous les étages pour cette montre d?exception.
La Speedmaster est la seule montre à avoir été portée sur la lune.
Je vous suggère une barre coudée (EZ) qui évite les douleurs d’avant-bras pour ceux chez qui l’exercice est douloureux.

Roshe Run Rouge
.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Robertpn

Robertpnche-eas

Espérons que les boutiques de prêt à porter proposeront bient?t des caméscopes au bout d’une passerelle.
Ne la harcelez pas toutes les deux minutes au téléphone pour savoir où elle est, avec qui et pourquoi?!La relation à long terme, c’est un contrat de confiance?! Elle vous dit que vous ne pouvez pas vous voir le vendredi mais plut?t samedi, car elle est invitée chez sa meilleure amie.
Du costume trois pièces à une tenue plus originale, vous allez pouvoir accessoiriser et vous créer un look digne du tapis rouge.
Budget de 2500€ commission incluse pour :Une vesteUn pullUn cardiganUne chemiseDeux chinosUne paire de bateauxPour un résultat réussi.
Un large choixEn matière de veste, il y a un large choix, dont lopposé de la veste croisée, la veste droite.

Blouson Homme Printemps
Costumes Sur Mesure

Les suppléments bonus pour la musculation Pour les avoir testés, voici ceux qui vous seront très utiles?:L’isolat de whey?: si cela peut soulager votre budget en ?ufs et poulet, c’est bien pratique et plus rapide.
Nos bonnes adresses sur le web :- Happy Socks - Archiduchesse- Bleuforêt- Chaussetteonline.
Nous vous fournirons, à la demande, l’adresse par message privé.
Cette spécificité correspond tout à fait à l?image de Navitec, puisque, à l?origine, le changement de lunettes était utilisé par les aviateurs afin de leur faciliter les calculs en vol.
Coaching Complet de RodolphePar Alexandre le 21 juin 2008 dans Coaching, Témoignages Les coachs Lifestyle Conseil sont à la hauteur de leur réputation.

Costume De Mariage Homme
Veste En Cuir Pour Femme

Nous vous demanderons simplement d’être à l’heure aux débuts des cours en fin de matinée.
Vaccins?: ils soulèvent de nombreuses polémiques, notamment concernant leur nocivité.
Avec son épaisseur de 11 mm, il résiste à leau (5 ATM).
Cinq gammes de boxersIls seront donc 5 désormais à porter haut les couleurs de Dim.
Quelques bases restent en mémoire mais on en oublie la majorité.

Gilet De Costume Homme
.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ThomasPus

Robertpnhls1

La chaussure emploie des technologies de plus en plus pointues : anti-inversion straps, une semelle en polycarbonate.au prix de £90 soit environ 110€ (prix pour chaque paire), tailles: du UK6 au UK12.noir et complété par une semelle opaque Pour l’instant, la date de sortie n’a pas encore été dévoilée.Update: Les sneakers sont maintenant disponibles en quantité limitée sur le Nikestore à 175€.
nike air huarache blanche

Ce pack ‘Croc Suede’ sortira ce mois ci chez les revendeurs de la marque.Nike Roshe Run HYP Catalina Poison Green Photosnike roshe run hyperfuse catalina poison greennike ro.Supra nous dévoile les coloris printemps 2011 du pro model d’Antwuan Dixon.Après la Air Jordan 4 Retro “Military Blue”, Jordan Brand a prévu de sortir les Air Jordan 11 Retro Low White/Black Varsity Red en 2012 à $135.
nike huarache white platinum .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Robertpn

Robertpnche-eas

Avoir du charisme, pourquoi??Bien entendu, vous aurait compris que cette notion de charisme qui renvoie à un ?pouvoir de séduction exceptionnel?(…)? n’est pas limitée à la simple sphère de la séduction et de vos rapports avec les femmes.
Dirigez-vous vers vos objectifs comme si vous vouliez conquérir le monde.
Chez Emporio Armani, l?élégance n?est pas un concept anodin.
Pantalon et ceinture avec une taille en plus pour jouer sur un effet oversized, la coupe scandinave s’y prêtant particulièrement.
Deviendront-ils les stars de demain ?Lor est lourd et se raye facilement, quant à lacier, il a tendance à séchauffer.

Chaussure Nike Pas Cher Tn
Costume Homme Velours

Un bo?tier en or gris ou rose de 4,1 cm de diamètre passe rarement inaper?u.
Pour la petite histoireNous tenions à vous rappeler que cela fait 3 ans que nous organisons ce type d’événement (sous d’autres marques), que rien ne sera laissé au hasard et que ce n’en n’est pas un si les autres ont suivi.
Un brin d?excentricitéA première vue, pourtant, cette montre mise sur un certain classicisme : bo?tier en acier et carbone et bracelet en silicone sont ainsi au rendez-vous.
Commandées par l’armée fran?aise dans les années 50 et 60 ces montres étaient caractérisées, en plus des spécificités listées plus haut, par la présence d’un chronographe flyback?: une seule pression sur l’actionneur lors d’un chronométrage remet le mécanisme à zéro et lance instantanément le chronométrage suivant.
Baptisée Plain, cette collection est disponible depuis le début de l?année 2009 mais accueillera ses modèles les plus colorés d?ici le mois de juillet.

Costume Dormeuil
Costume Homme Ivoire

Premier retour en 1960Le véritable retour de l'espadrille date dans un premier temps de 1960, avec un travail de sophistication apporté par les plus grands créateurs.
Vous avez une petite idée de comment porter du twist, du drapé et autres effets complexes.
Les tatillons pourront regretter le fait qu'il ne s'agisse que de plaqué or, le résultat n'en demeure pas moins très agréable visuellement.
752 = 22,8?Interprétation du résultatVotre IMC ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?Interprétation ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Risque de maladies? à 40???????????????????????????????????? Obésité morbide?????????????????????????????? Extrêmement élevéD’après le tableau ci dessus, vous savez maintenant si vous devez perdre, maintenir ou gagner du poids.
»Brad Pitt parmi les VIPAu-delà des ateliers de production, de longs couloirs sont décorés de photos des célébrités en picots: Gwyneth Paltrow, Carla Bruni.

Kebello Costume
.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Robertpn

Robertpncha-chan

Ainsi, sa déclinaison Black Racing affichait une sportivité certaine avec un bracelet en cuir blanc parsemé de surpiq?res rouges et évoquait immanquablement l?univers des courses automobiles.
Le cadran séduit tout autant avec sa forme grenée et sa couleur argentée qui brille de mille feux à létat neuf.
Dans les faits, les manufactures rivalisent d?ingéniosité pour offrir à leurs montres des mécanismes toujours plus précis, plus complexes et plus résistants.
Il reste encore des choses à travailler mais jusqu’ici tout va bien.
Le fameux sweat Brooklyn Parle Français », composé à 50% de laine et 50% de coton.

Nike Sb Stefan Janoski 2014
Janoski Floral

Jeans et innovationBien sûr, il nest pas question de prendre des nouvelles de son jean mais de savoir comment un vêtement qui a tant vécu avec une personne va vivre encore avec une autre.
Blouson et jogging ont la coteAutre alternative, le blouson, débarqué des années cinquante, il s’impose comme la pièce outwear » de l’été 2013.
Lorsque vous pénétrez un groupe social pour la première fois, inutile d’en faire trop.
Le fait de voir des hommes moins forts» que vous réussir là où vous échouez vous rendra encore plus frustré, entra?nant le commencement d’un sacré cercle vicieux.
Variantes?: Rajoutez du lest si vous décidez de muscler vos fesses car il est facile?! Il est faisable avec une seule jambe (l’autre étant en l’air) et dans ce cas il est bien plus dur.

Air Max Femme Thea
Nike Max Thea

Fabriquées avec des matériaux de très haute qualité, ces chaussures, aux lignes épurées, s’accorderont parfaitement avec un costume.
Mais en ce début d?année 2010, il y a du nouveau chez la marque au félin.
La polémique de la "maigreur" de certains mannequins femme concernera t-elle prochainement les mannequins homme ?Le look est donc sombre cet été 2007 pour Hedi Slimane, sûrement le reflet de la tristesse que lon peut supposer chez lui, car il sagirait dune de ses dernières collections pour la prestigieuse maison Dior.
Les mannequins, eux, se déhanchent de façon plutôt sensuelle, avant de s’effeuiller légèrement devant le public.
Il porte un chapeau, des chaussures pointues et beaucoup d’accessoires débiles.

Air Max Thea Black
.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Robertpn

Robertpnche-eas

Choisissez au mieux vos vêtementsPar bonnes stratégies, nous parlons ici du fameux ?qualité plut?t que quantité.
Crew, Gant, Abercrombie & Fitch ou encore Tommy Hilfiger.
Si vous vous rendez à une séance de coaching un peu par hasard, par exemple, il y a peu de chance d’effectivement voir des résultats.
Zoom sur les sneakers LanvinAh les fameuses sneakers dont on parle énormément sur tous les forums de mode masculins ! Elles sont célèbres car non contentes d’être très belles, elles sont malheureusement aussi très difficiles à porter.
Là aussi, Diesel a préféré se passer d'aiguilles, cette montre étant dotée d'un affichage digital négatif et d'un verre teinté.

Chaussures Habillées
Costume Pour Homme Sur Mesure

Mais chez Lotus, une montre ne donne pas uniquement l?heure à son propriétaire.
Une belle paire de baskets Nike bleu roi à 99 euros plaira à tout homme qui arbore un style fashion et décontracté.
La théorie la plus probable est que le corps humain n’a pas eu le temps de s’adapter à ce changement d’alimentation, celui-ci étant très récent à l’échelle de l’humanité.
Vous y verrez des extraits d’approches pratiques dans la rue (avec quelques échanges de coordonnées) ainsi qu’un (très court) extrait de séminaire sur l’art de rappeler une femme pour la revoir.
La montre Wall Street du créateur américain Marc Ecko est un garde-temps d'avant-garde, inspiré de l'architecture typique des métropoles des états-Unis.

Soldes Ea7
Veste Mi Saison Homme

Giorgio Armani se montre égal à lui-même avec cette nouvelle collection été 2009, chic et intemporelle ! Les coupes sont classiques mais la fraîcheur est toujours là.
Elle est en tout cas incontournable pour l’hiver 2011-2012.
Si vous êtes de ceux qui vont s’engager prochainement, il est temps de songer à choisir votre costume.
Que ce soit un tee-shirt avec un imprimé intéressant, une paire de desert boots qui n’a pas une qualité exceptionnelle mais qui rend bien visuellement et fera son temps et j’en passe.
Le style a été revisité cette année et messieurs, vous pouvez craquer sur cette version bambi incas» de Loreak Mendian, mais aussi sur une version plus chic avec une maille plus fine qui peut compléter une tenue raffinée.

Doudoune Femme Longue
.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Robertpn

Robertpncha-chan

Comme à chaque saison, l?homme Desigual n?a pas peur d?être atypique et aime faire partager son humeur.
Un bon compromis entre des sneakers et des chaussures bateaux, qui s’adaptent dans beaucoup de situations.
Casual chic » est le terme exact employé par la marque Pull In pour caractériser sa nouvelle ligne de sous-vêtements masculins, alors qu’elle proposait jusqu’à présent des produits très graphiques et colorés.
Avec son bo?tier en acier et son bracelet en cuir marron fa?on croco, cette montre Alexandre Dumas a tout pour faire mouche.
Du vernis pour être à la modeLa chaussure Blackstone 104 s'inspire de la tendance sportive avec une ligne proche des baskets, mais sa finition vernie la transporte dans un autre univers.

Acheter Roshe Run
Adidas Originals Zx 750

Pour la préparation du repassage, placez d’abord les chemises à sécher sur des cintres, cela vous facilitera la tache.
Un veston et une cravate (ou Lavallière) complèteront votre tenue.
Le tout est serti d?un bracelet en cuir de crocodile noir cousu à la main, véritable touche finale à cette montre qui pousse le luxe et le raffinement à l?extrême.
Pourtant, plus de 110 pays importent les créations Hugo Boss pour environ 330 points de vente dédiés.
Soyez curieux, allez chercher au fin fond des magasins bio des produits inconnus que personne n’achète, vous ferez très certainement des découvertes intéressantes que je vous invite d’ailleurs à partager dans les commentaires.

Nike Zoom Janoski
Chaussure Stefan Janoski

Pas de politique d’austérité sur la créativité et les coloris et encore moins sur le design des modèles.
Réalisées à la main, les six cordes de cet instrument de musique sont aussi fines quun cheveu.
Pour y avoir fait un tour, j’ai trouvé de très belles pièces, dont un manteau d’hiver parfaitement taillé à 20€?! Si nécessaire un passage au pressing et une ou deux retouches chez un tailleur seront éventuellement nécessaires pour redonner un brin de fra?cheur aux vêtements.
C’est l’opportunité de draguer en dehors de vos cercles habituels, où vous rencontrez souvent le même type de cible.
A ce petit jeu, les créations de Fred Perry se démarquent clairement, de même que les polos de Lyle & Scott.

Nike Sb Stefan Janoski Black
.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sylvia
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Top service

Super service , vriendelijk , goed geholpen!! Top!! En leuke schoenen binnen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Huseyin
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Super goede service

Ik ben erg tevreden met de service. Ik had mijn sneakers besteld en de volgende ochtend kwamen ze al in huis. Topsite! Zeker een aanrader!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
 • Adidas
 • New Balance
 • Puma
 • Nike
 • Saucony
 • Converse
 • KangaROOS
 • Lacoste
 • Reebok
 • Vans
 • G-shock
 • BBC
Productgroepen
sneakers
Levertijd
Indien op voorraad. Voor 16:00 besteld is zelfde dag verzonden
Verzendkosten
Binnen Nederland Gratis
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Paypal
 • Visa
 • maestro
 • overschrijving
Telefoonnummer
030 890 6560

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.