Sounds and Visions

Sounds and Visions

 
7.4 (43)

Sounds and Visions is gespecialiseerd in de verkoop van satelliet-systemen en alles wat te maken heeft met digitale tv. Ook schotelantennes voor de recreatieve sector zoals voor op de camping of voor de camper zijn ieder jaar opnieuw een goed verkopend product. De gemiddelde orderbedragen liggen tussen de € 300,- en € 500,- . Omdat Sounds and Visions een groot scala aan artikelen heeft bestaat de verkoop meestal uit meerdere producten. Sounds and Visions verstuurt alle producten wereldwijd en is inmiddels en bekende naam onder de vele klanten in binnen- en buitenland.

Sounds and Visions ervaringen

43 reviews voor Sounds and Visions

 
(24)
 
(3)
 
(5)
 
(5)
 
(7)
Gemiddeld 
 
7.4
 
8.1
 
6.8
 
6.5
 
8.4
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Aanrader voor anderen

Heb een complete set besteld en die laten installeren door Sounds and Visions.
Vooraf goed advies en duidelijke prijsopgave gekregen. Scherpe prijzen.
Werkzaamheden (78 cm schotel ophangen en alles aan sluiten op receiver) zijn secuur uitgevoerd.
Kwam alle afspraken na.
Volgende keer kies ik weer voor Sounds and Visions

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Niet geleverd CI module

Ik heb op 17 mei 2017 een CI module van Canaldigitaal bij Sounds and Visions besteld en het geld overgemaakt. Nu twee dagen later nog steeds niks. Op mails en apps reageert is niet terwijl ik wel kan zien dat ie ze leest. Wat heb ik geleerd hiervan. Bij kijk eerst de reviews van een bedrijf voordat je iets besteld en vooral betaald. Had ik dat gedaan dan had ik bij sounds and Visions zeker niks besteld. Frans ter Beek

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.7
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Zeer slechte ervaring

Op 29 april 2017 een smartcard van canal digital besteld en betaald voor mijn ontvanger in de caravan. Ga 10 mei op vakantie. 1-3 werkdagen tevertijd. Krijg op 6 mei een mail hoe het product bevalt. Een mail gestuurd (worden binnen 24 uur beantwoord), niet dus. Nog geen bericht. Tweemaal gebeld, wordt niet opgenomen. Geen kaart, geen tv en dus straks een kaart waar ik niets aan heb, als hij nog komt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Geen laagste prijsgarantie

Geen laagste prijs garantie.
Bij het aanschaffen van de Satellietontvanger Mutant HD51, bleek deze elders goedkoper te zijn.
Ik beriep mij op de garantie, waarop ik een ***lig antwoord kreeg, met een prijs die inclusief de 5% korting, hoger was dan elders.
Hierop heb ik gereageerd, maar nooit meer een aanbieding of tegen reactie gehad.
Uiteraard de ontvanger elders besteld.
Zeer slechte zaak!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

geen contact

Op 19 maart een 22 inch tv besteld maar een 20 inch gekregen op 3 april retour gezonden met de afspraak dat als de 20 inch tv binnen is ze gelijk de 22 inch tv op zouden sturen.
Tot op heden na herhaaldelijk mailen en bellen 0,0 reactie .
Ik ben er klaar mee en ga er een zaak van maken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Goede service

In eerste instantie veel problemen gehad met sattelietset, Sounds and Visions heeft veel moeite gedaan op problemen opgelost te krijgen wat uiteindelijk ook gelukt is. Top service!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Bestellen hd recorder

Ik wilde graag een dvd recoder bestellen, het liefste met een harde schijf.
Had niet veel verstand ervan.
Na telefonisch gesprek, werd mij alles goed uitgelegd, wat de mogelijkheden waren.
Verkoper had veel geduld en nam ruim de tijd om alles uit te leggen.
Heb toen meteen een recorder bestelt, was snel in huis, en we zijn er erg tevreden over.
Zal dit bedrijf zeker aanraden bij anderen en in de toekomst weer hier bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede prijs en kwaliteit

Goede ervaring met aankoop van zonnepanelen en suncontrol voor camper. In overleg met Sounds and Visions laten inbouwen.
Goefe prijs en prima kwaliteit,

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Je krijgt waar voor je geld

Heb een complete satellietset gekocht bestaande uit schotelantenne, satellietontvanger, kaart, statief, satfinder.
Alles werd netjes in een luxe doos bezorgd. Ik kan het bij wijze van spreke zo in de auto leggen om mee te nemen op vakantie.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goedkopere als andere shops. Volgens medewerker klantendienst is de lage prijs reden dat er veel klanten kopen.
Dus voor hun en voor mij winst.

Heb nog teruggebeld omdat ik iets wilde weten over het installeren.
Medewerker heeft me stap voor stap geholpen totdat ik beeld heb.
Wow! 4000 zenders. Dat wordt leuk.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Goede service, prima prijs

Nieuwe VU+ Solo 4K gekocht. Kwam meteen een telefoontje dat ik rekening moest houden met een bepaalde software instelling om zenders te kunnen zien. Toen ik aangaf dat ik niet wist hoe dat moest, hebben ze gratis die software voor me geïnstalleerd.
Geen verzendkosten te betalen.
Al met al zeer tevreden over deze webshop en zal daar zeker vaker een bestelling plaatsen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Bestelling niet geleverd wel een hoop beloftes/smoesjes

Hier ook slachtoffer van mooie woorden en prijzen.
25-11-2016 heb ik iets op de site besteld, maar nu 20-12-2016 nog steeds niets ontvangen.
Op telefoon wordt niet gereageerd en op mail sporadisch (om de 2-3 dagen) in de nacht???
Het ligt allemaal aan/bij de leverancier. Gevraagd om creditering, maar geen reactie daarover...


Was deze beoordeling nuttig? 

Jan op Januari 03, 2017

Nu alweer een paar weken verder, nog steeds niet. 1x reactie via mail met smoesjes... Daarna geen reactie meer, na herhaaldelijk mailen.

Ga er een zaak van maken, blijkt dat er heel veel mensen zijn die niets geleverd krijgen.

Jan op Januari 04, 2017

Nu is er opeens wel communicatie mogelijk via de mail en is het bedrag teruggestort. Gelukkig...

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bestelling niet geleverd wel een hoop beloftes/smoesjes

Bestelling geplaatst op 26 november voor 2 cadeautjes voor de Sint, tot vandaag (15-12) heb ik na beloftes en toezeggingen nog steeds geen levering gehad. Op telefoon wordt niet gereageerd, mail nauwelijks. Erg jammer en bijzonder slechte service en ervaring met Sounds and Visions (soundsandvision.nl)

Was deze beoordeling nuttig? 

Jan op December 20, 2016

Hier precies hetzelfde, 25-11 iets besteld en nu 20-12 nog steeds niets ontvangen...

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Bestelling niet op tijd en een hoop beloftes/smoesjes

27 november iets besteld..zou binnen 3 dagen geleverd worden?....het is nu 8 december en ik wacht nog steeds.
Op mail en telefoon wordt simpelweg niet gereageerd tot je een mail stuurt om te annuleren.......allerlei smoesjes en beloftes (die vervolgens weer niet worden nagekomen)
Het was mijn eerste bestelling.....maar ook de laatste!!!
Ben benieuwd wanneer ik eindelijk mijn bestelling ga krijgen.......

Was deze beoordeling nuttig? 

Bogdan op December 15, 2016

Heb dezelfde ervaring helaas... ik heb op 26-11 besteld

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

te laat voor sinterklaas

Waardeloos. Sint cadeau niet binnen. Zou met 1 werkdag bezorgd worden. Een week geleden besteld.
Hoe verkoop ik dat aan 1 van mijn 3 kinderen!
Ik heb eenmaal telefonisch contact gehad en daarna nog driemaal geprobeerd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

levering na 1 werkdag: niet leverbaar

Op de website stond dat de meccano binnen 1 werkdag geleverd kon worden. Na 2 werkdagen een email dat het in behandeling was, na 3 werkdagen een email gestuurd en gelijk reactie: het product kan niet geleverd worden. Fijn zo net voor sinterklaas

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top

Ik heb glasvezel van Telfort met tevens Dvbc via de kabel. In een andere kamer heb ik een tv zonder Dvbc tuner, dus ik op zoek naar een losse Dvbc ontvanger met HDMI . Nou op zoek gaan naar een Dvbc ontvanger geschikt voor Telfort, dat is moeilijk. Was bij Conrad die beweerde eerst dat ie er een had, ik bestellen. Bleek naderhand dat er verkeerde info was gegeven, niet geschikt voor Telfort, überhaupt niet voor NL providers. Ook bij andere winkels kreeg ik nul op rekest.
Toen info gevraagd bij Soundandvisions, ik kreeg antwoord van Paul Leenders, bv deze ontvanger is geschikt voor Telfort met verwijzing via een link. Was verbaasd, ik vroeg heb je nog meer die geschikt zijn voor Telfort. Nou in principe al de ontvangers die ik heb, ik was nog verbaasder, die zekerheid van het antwoord.
Op een zeker moment besteld, de levering was ook snel, meteen uitgeprobeerd. En ja hoor, werkt als een trein, installatie fluitje van 'n cent.
Dus ben helemaal blij en tevreden, alles Top!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Prima servies

Na een correcte levering van mijn gekochte TV in Portugal,had ik problemen om deze geinstalleerd te krijgen in mijn camper.Na tich mailtjes met veel informatie kwam Paul toch met de oplossing.
Paul,alsnog heel erg bedankt. Ben zeer tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Drama bedrijf

4 van deze boxen besteld incl. DVB-C tuners (dacht ik)
Meer als een week geweest om wat informatie los te krijgen bij Paul van Sounds & Vision.
Het is echt een drama om maar op welke manier ook contact te krijgen.
Volgens mij heeft hij totaal geen voorraad, want bestelling komt direct van importeur.
Op zaterdag heb ik een mail gestuurd om bevestiging te krijgen omtrent onze telefonische afspraken over deze 4 boxen, en wat denken je ineens weet hij zijn mailbox te vinden.
Gelijk een mail terug kan ik factuur sturen!! Had nog een vraag, wrop hij gelijk antwoordde en wederom kan ik de factuur sturen!!
Gelijk besteld en de levering was ok.
Op dinsdag iemand geweest om te installeren maar helaas, er bleken 4 DVB-S tuners in te zitten i.p.v. DVB-C.
Dit kostte me €.40.- omdat ze voor niets geweest waren, wat ik op zich redelijk vond maar Paul niet.
Helaas wederom geen contact te krijgen met S&V, dan maar een mail gestuurd.
Deze werd om 02:52 u beantwoord "dus als ik het goed begrijp zitten er verkeerde in" Ja Paul dat heb in geschreven ja.
Vanaf dit moment was Paul helemaal niet meer te bereiken.
Op een gegeven moment importeur, Astrasat, gebeld en die zeiden dat probleem bekend was maar dat ze niets voor me konden doen.
Na ca. 15x bellen nam hij eindelijk op, ja sorry mijn fout, waarop ik antwoordde dat dat mogelijk was maar wel opgelost moest worden en de kosten vergoed.
Paul zou hiervoor een TV pakket installeren, helaas nooit meer te pakken gekregen.
Als ik belde ging hij gelijk op voicemail terwijl als ik met ander nummer belde hij wel over ging.
Nu is de heer Paul gepikeerd omdat ik hem hiermee confronteerde en zegt geen zaken meer te willen doen, nou Paul dat is wederzijds.
Als je je fout moet compenseren ben je ineens niet meer thuis.
Echt SUPER WAARDELOOS!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Peer Venken op November 20, 2016

Als je al in de eerste regel schrijft dat je denk dat je een c-tuner besteld hebt, blijkt daar uit dat je de ballen verstand hebt van decoders.
Je moet zeker weten dat je c-tuners bestelt en niet denken.

Ik ben in elk geval 100% tevreden over de service.

En ach, Paul, denk maar zo, als er allemaal lof zou zijn zou dat ook niet geloofwaardig zijn.
Je hebt nou altijd mensen die zeuren en overdrijven.
Ons satellietforum is nog altijd blij met de bestellingen met extra korting en de kennis van zaken.

Peter - Sat4All-

Henk Vermeer op December 09, 2016

Beste Peter,
ik herken het verhaal van John. Precies dezelfde ervaring, mooie website maar geen kennis van zaken en heeeeel moeilijk te bereiken als de bestelling niet klopt.

John Prins op December 11, 2016

Peter,

Jouw manier van reageren lokt uit tot een reactie, maar zal me niet tot jouw niveau verlagen.
Volgens mij mag iedereen zijn mening geven, maar wel normaal.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
10.0

soundsandvisions

Vorige week besteld en het Kastje was erg snel binnen en werkt ook erg Top.
Zoals hier onder al een paar keer staat vermeld duurt het wel even voor dat je reactie krijgt maar de reactie die je dan krijgt is wel het antwoord wat je dan krijgt is dan wel weer goed.
Als die Service beter zou wezen was alles 10 geweest !!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Topservice

Had naar een satellietbedrijf in Heerlen gebeld omdat ik geen HD satellietzenders kon ontvangen.
Bleek dat mijn ontvanger niet geschikt was. Kon voor € 359 alles opnieuw laten installeren.
Toch nog even verder gegoogled en kwam toen bij Sounds and Visions uit.
Wat bleek, er moest slechts een lnb-kop van € 17.95 vervangen worden.
Superservice dus door Sounds and Visions.
Voor mij geen ander meer.

We hebben prima beeld en zijn blij dat we voor Sounds gekozen hebben.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Super Service

Ons hotel is door Sounds and Visions voorzien van nieuwe satellietapparatuur in alle 27 kamers.
Dankzij de vakkundige werkzaamheden hadden we alles binnen 2 dagen volledig geïnstalleerd.
Schotelantenne vernieuwd met 4 lnb's.

Dit bedrijf hanteert laagste prijsgarantie waardoor wij maar liefst € 470 voordeliger uit waren als
de eerstvolgende in de rij.

Ook de aftersales verloopt uitstekend.
Dit bedrijf is een aanrader!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Geweldig positieve ervaring bij aankoop!

Kocht via Marktplaats een z.g.a.n. radio waarvan de afstandsbediening niet aanwezig zou zijn, dus tegen scherpe prijs.
I.o.m. de eigenaar betaald via de website met IDEAL zodat geld er dezelfde dag nog zou zijn.
De order werd direct afgehandeld en er werd zeer actuele informatie over de afhandeling van de order én link met verzendcode gestuurd.
Dat is altijd handig, dan kan je dus je kan direct zien waar het pakket zich in het PostNL proces bevind, zonder een moeilijke code in te toetsen op een website.

Ná betaling kwam er een persoonlijke email dat er toch nog een afstandsbediening was gevonden en dus die werd gratis(!) meegestuurd.
Ik was stomverbaasd... dat is nog eens service!

Pakket ontvangen en bleek werkelijk als nieuw, folie zat er nog op.
Apparaat ingesteld, ook dat werkte prima.

Een zeer goed gevoel bij het afhandelen van de order en bij dit bedrijf!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Alles prima in orde!

Wij hadden 2 IPTV boxen besteld. Die werden keurig op tijd en al voorgeprogrammeerd opgestuurd. Stekker erin en tv kijken maar! Prima producten en service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Topservice

Nieuwe Vu Solo 4K receiver en Visiosat BigBiSat gekocht.
Verkoper Paul heeft echt wel verstand van zaken. Heb tegen 16.30 uur bestelling geplaatst en kreeg de volgende dag al alles in huis.
Tevens zal er een installatieschema bij hoe ik de lnb's het beste kon aansluiten.
Ofschoon ik daar niet om gevraagd had stonden er enkele tips bij die ik ter harte heb genomen.

Zal hem absoluut aanbevelen bij anderen. Is een klasse bedrijf met een klasse service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Service 
 
1.0

***

Dit is een externe partner van Bol.com Heb hier een Red360 iptv box besteld via S&V. Abonnement was opeens teruggegaan naar Bronze. Probeer nu al drie dagen contact te krijgen met leverancier....geen resultaal, allemaal mooie mails dat ie ook na 18.00 uur te bereiken is, maar niks daarvan. Heb Bol ook al dit gemeld en dat ik het onbegrijpelijk vind dat zij met zulke bedrijven in zee gaan.
Ik ben bang dat ik mijn 199 euro kwijt ben of verder moet met de zenders die ik normaal ook wel via de schotel heb.
Zoals eerder gezien: Eén keer maar nooit en nooit weer.
Ik hoop dat meneer Leenders alsnog reageert en ik deze review toch enigszins kan bijstellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

hans op November 18, 2015

Heb contact gehad, zaak is opgelost, heeft echter wel te lang geduurd. Contact is en blijft een moeilijke zaak.

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.