Spartoo

 
4.6 (16)

SPARTOO de online schoenenshop. Spartoo heeft meer dan 25.000 verschillende leuke en trendy schoenen in haar assortiment. Op Spartoo.nl vindt je altijd de mooiste schoenen tegen de laagste prijzen. Spartoo verkoopt online onder andere: schoenen, laarzen, ballerina's en merktassen. De bekende merken zijn alom vertegenwoordigd. Denkt u maar eens aan bekende merken als Converse, Kickers, Ash, Vans, Camper, Minelli, Nike en Adidas! Herenschoenen, damesschoenen, sportschoenen, sneakers en meer koop je makkelijk online op Spartoo.nl. En wat niet geheel onbelangrijk is… Levering is bij Spartoo gratis.

Spartoo ervaringen

16 reviews voor Spartoo

 
(1)
 
(4)
 
(1)
 
(5)
 
(5)
Gemiddeld 
 
4.6
 
5.4
 
3.8
 
3.4
 
5.8
Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordeel alleen die aspecten waar u een mening over heeft:
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Diana

Nep Merrell schoenen

De Merrell schoen van Spartoo vergeleken met de echte Merrell schoen. Het is overduidelijk, het materiaal van Spartoo is goedkoop en hard, de kleur komt niet overeen, noch de maat. Nepschoen!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Janneke Kramer
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Opgelicht?

Op 25 juni paar Nikes besteld. Bevestiging via email ontvangen en het pakket zou tussen vrijdag 30 juni en donderdag 6 juli bezorgd worden. Inmiddels is het maandag 17 juli en geen pakket, geen bericht in de brievenbus, geen email of sms ontvangen ( zoals bij de -vrij onduidelijke- track&trace vermeld staat), geen duidelijk antwoord om mijn emails en de klamtemservice is niet bereikbaar.
Ik voel me opgelicht. Heb zojuist nog een keer gemaild, als ik hier niet binnen 24 uur een reactie op krijg, schakel ik de politie in.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Axel
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Schoenen niet in juiste categorie

Ik heb een kleine schoenmaat, nl 36 en het is niet gemakkelijk om herenschoenen maat 36 te vinden. Besteld via Spartoo maar bij levering bleek het vrouwen sandalen te zijn...dit bleek niet echt duidelijk op de foto. Achteraf stelde ik vast dat er meerdere vrouwen sandalen in de verkeerde categorie stonden... Gesoldeerde schoenen, dus geen gratis retour. 16 euro verzendingskosten kwijt... Willen jullie aub schoenen in juiste categorie plaatsen ?
Levering was wel correct.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Josine
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Schoenen niet geleverd

26/2 schoenen besteld welke ik nooit heb ontvangen. Volgens de leverancier zijn ze wel afgeleverd waardoor Spartoo dit eerst uit moest zoeken. We zijn nu denk ik zo'n 30 mailtjes verder maar ik heb nog steeds geen alternatief gekregen (nieuwe schoenen of geld terug). Steeds werd mij beloofd dat er contact met mij opgenomen werd, maar er was nooit initiatief vanuit Spartoo. Telefonisch is Spartoo zeer slecht te bereiken 9 vd 10 keer is de klantenservice niet bereikbaar. Ik zou zeer geholpen worden met het terugkrijgen van mijn geld, want dan kan ik andere schoenen bestellen, maar tot nu toe geeft Spartoo hier geen gehoor aan.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Irene
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Opgelicht door Spartoo

Mijn dochter van 6 heeft maanden lang voor heelys gespaard, deze gekocht bij spartoo. Helaas gewoon via de bank betaald en niet met een kredietkaart.
De schoenen zijn geleverd, maar binnen 2 weken lieten de sticksels los. Ik heb contact opgenomen met Spartoo en zei moesten volgens hen met hun partner in spanje overleggen. Ik moest fotos sturen, heb dit gedaan. Er werd toegegeven dat deze schoenen een fabrieksfout waren en ik moest ze terugsturen en zou binnen 2 weken mijn geld terug krijgen.
Vervolgens werd ik door een vervoerder gebeld die de schoenen kwam halen, ik kreeg geen bewijs hiervan, heb hierom gevraagd en de vervoerder heeft dit per mail bevestigd.
Na 4 weken nog geen geld terug heb ik weer gemaild (minstens 5 x) met Spartoo, Via de mail kreeg ik steeds als standaardantwoord dat ze dit aan hun partner doorgeven. Uiteindelijk een mail ontvangen dat er betaald zou worden en na een week had ik nog geen geld, dus toen maar gebeld met Spartoo en gesproken met Hanneke Nijwening. Zij was zeer begripvol en had gezegd dat ik alles had gedaan wat mij gevraagd was en zei zou contact opnemen met de partner. De volgende dag kreeg ik een mail van haar met een paar fotos van andere schoenen. Zij gaf aan dat ik die schoenen had opgestuurd. Ik zei van niet, daarna ging ze met haar manager overleggen en kreeg dit antwoord:

Ik heb bericht terug gekregen en de terugbetaling zal niet inwerking worden gezet door onze partner of ons omdat zij niet het juiste artikel retour hebben ontvangen van je.

Indien je zelf nog ander bewijs hebt dan horen wij het graag.

Groet,

Hanneke-Spartoo.nl

Dit is de omgekeerde wereld, ik moet gaan aantonen dat ik bewijs heb terwijl ik de schoenen heb teruggegeven, mijn dochter is al haar geld kwijt waar ze maanden voor gespaard heeft en heeft geen schoenen.

Ik ben al in gesprek met politie, consumentenbond en rechtswinkel.

Ik heb Hanneke een mail gestuurd en ingebreke gesteld, maar krijg dus niets meer te horen van dit bedrijf.
Ik heb bij Spartoo besteld en betaald, dus alle onzin over de partner is voor mij niet van toepassing.

Ik voel me opgelicht door dit bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 

Irene op Oktober 23, 2016

Is er misschien iemand die het adres van Spartoo in Nederland heeft.

Op de site staat alleen een adres in het buitenland als bezoekadres. De telefoon is al een week uitgeschakeld, of ze hebben de rekening niet betaald.
Ik wil nog steeds mijn geld terug van mijn schoenen en politie wilt wel bij ze langs gaan, alleen wel naar een adres in Nederland. Dus ik hoop dat iemand dat weet of anders maar wachten totdat Spartoo weer telefonisch bereikbaar is. Mailen heeft geen nut meer, want ze reageren opeens niet meer.
Geld binnen, niets geleverd en onbereikbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer op deze review

T_G
Gemiddeld 
 
7.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Zo blij met deze winkel!

Zojuist een paar Palladium laarzen geleverd, juiste maat, goed verpakt, goedkoper dan in de winkels en verjaardagscode gebruikt. Net als vorige keer levering in 3 dagen! Vorige keer soort Clarks besteld en ook helemaal zoals verwacht. Je krijgt wat je ziet en ik ga hier zeker in de toekomst vaker bestellen. Ook het advies over maten klopt tot nu toe!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Fatima
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Eens maar nooit meer

Twee dagen geleden voor het eerst schoenen besteld bij Spartoo. Bestelling leek goed te gaan, bevestiging per mail ontvangen. Kreeg daarvoor nog een mail dat de schoenen die ik wilde in mijn maat op voorraad waren. Vanmiddag (2 dagen later) toch een mail gehad dat de schoenen zijn uitverkocht en niet geleverd kunnen worden. De schoenen zijn een partnerproduct en blijkt iets mis gegaan zijn. Kan gebeuren dacht ik maar als ik dan op de site van partner kijk dan zijn de schoenen nog gewoon te bestellen, weliswaar voor een hogere prijs maar op voorraad zijn ze wel! Op de site van Spartoo zelf zijn ze inmiddels ook weer te bestellen maar ook voor een hogere prijs dan welke ik besteld heb, betaald en bevestigd heb gekregen! Voor mij nooit meer Spartoo, vind dit geen manier van doen, de korting is op de site aangegeven, de prijs was niet te laag dat je denkt dat het een fout kan zijn en de overeenkomst was gesloten. Zij hadden er dan naar mijn weten alles aan moeten doen om toch te leveren ipv de prijs aan te passen en een mail te sturen dat het product niet meer op voorraad is terwijl het product voor de nieuwe prijs nog wel te bestellen is.

Was deze beoordeling nuttig? 

Ellis van Spartoo op Augustus 23, 2016

Hi Fatima,
Ik begrijp dat deze situatie erg vervelend voor je is, voor ons ook want wij hebben je niet willen teleurstellen. Het betreft in dit geval een partnerproduct, deze partner is zelf verantwoordelijk voor de prijsstelling van zijn producten en wij hebben hier dus geen invloed op. In het geval van een verkeerd geprijst partnerproduct leggen wij de optie bij de partner: of het product wordt voor een (in dit geval) te lage prijs verkocht of alles wordt geannuleerd. De partner heeft in jouw geval (helaas) voor het laatste gekozen.
Nogmaals excuses voor het ongemak!

Reageer op deze review
Saskia
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Zeer slecht, bestel hier niets!

Wat een slecht bedrijf is dit. Ik heb 3 artikelen besteld, waarvan 1 artikel verkeerd werd geleverd en 1 artikel er heel anders uitzag dan op het plaatje. 3 weken geleden heb ik de artikelen teruggestuurd en een dag later kreeg ik een bericht dat het geld binnen enkele dagen op mijn rekening zou staan. Dit bericht heb ik inmiddels nog 3 keer gehad, maar het geld kwam niet retour.

Na wat boze mails en telefoontjes kreeg ik uiteindelijk vorige week te horen dat het geld op maandag was overgemaakt en uiterlijk aanstaande maandag op mijn rekening zou staan. Maar inmiddels is het woensdag en er is nog steeds niets. En vanochtend, tot mijn grote verbazing, kreeg ik een mail dat mijn terugbetaling vandaag in gang is gezet??
Om alles nog een beetje erger te maken, de klantenservice is deze week ineens niet meer telefonisch niet bereikbaar, of ik later even terug wil bellen.

Ik ben zo boos. Alsjeblieft, doe jezelf een plezier en bestel hier nooit meer iets!

Was deze beoordeling nuttig? 

Spartoo op Augustus 01, 2016

Hi Saskia,

Wat vervelend om te horen, ik begrijp je frustratie. Dit is uiteraard niet zoals het hoort. Heb je nu inmiddels je geld al terug? Zo nee, heb je voor mij je bestel- en klantnummer? Dan ga ik het even voor je uitzoeken.

Nathalie Hanssen-Kornips op Juni 22, 2017

Hallo, ook ik heb een paar fitflop slippers (€78,-) retourgestuurd. Nooit niks meer vernomen! Geen mail ivm ontvangst, geen geld retour, niets! Ook is de klantenservice niet bereikbaar. Ik wens geen gedoe over "partners", ik wil mijn geld terug, en wel NU, Spartoo!!

Diana op Juli 20, 2017

Deze berichten lezend, heb ik ervoor gekozen om de nep-Merrell schoenen niet retour te zenden, maar ze te houden. Liever nep-schoenen, dan ze terugsturen en geen geld terug krijgen. Veel sterkte Nathalie en Saskia. Bedankt voor jullie post. Ik zal nooit meer bij Spartoo bestellen.

Reageer op deze review
Gerda Lamberts
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Retournering

Wat een slechte service, ik wacht al twee weken op mijn geld en na herhaaldelijk bellen en mailen zijn ze nu ineens niet meer bereikbaar.... Klantenservice is gesloten terwijl het nog lang geen 6 uur is

Was deze beoordeling nuttig? 

Spartoo op Augustus 01, 2016

Hi Gerda,

Wat vervelend om te lezen! Ik begrijp je frustratie. Heb je inmiddels je geld al terug of heb je al contact gehad met de klantenservice? Zo niet, heb je voor mij je bestelnummer en klantnummer, dan ga ik er achteraan.

Met vriendelijke groet namens,

Ellis van Spartoo

Reageer op deze review
Albert
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Betalen nooit terug

Zit nu al weken lang te wachten op mijn geld en elke keer als ik bel zeggen ze het wordt echt betaald. Nou niet dus . Als je een manager wil spreken zeggen ze dat diegene alleen maar Frans spreekt dus kom je niet verder vertrouw deze club niet en al die goede reviews zo snel achter elkaar volgens mij plaatsen ze die zelf als ze een slecht zien verschijnen .
Dus let op want ik ben me geld voorlopig nog steeds kwijt !!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Jeroen
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

HI-TEC

Ik was al een poosje op zoek naar een bepaalde type schoen van het merk HI-TEC.
Daar ik zoveel schik had van mijn vorige paar waar ik ruim 2 jaar op gelopen heb.

Ik kwam uiteindelijk op de site van Spartoo terecht waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had.
Na wat recensie's gelezen te hebben bij Spartoo mijn schoenen besteld.

Dan hier mijn beoordeling.

Bestellen:
De site is gemakkelijk en overzichtelijk, bestellen ging vlot en gemakkelijk. Van mij een 10.

Levering:
Op 26-06-2016 mijn bestelling geplaatst en 29-06-2016 geleverd bij een PostNL afhaalpunt.
De schoenendoos was netjes in een stevige omdoos verpakt.
En wil je je bestelling liever thuis ontvangen voor een relatief klein bedrag kun je dit aangeven tijdens het bestellen.
Ook voor de levering geef ik een 10.

Service:
Ik moet wel aangeven dat ik verder geen contact met Spartoo heb hoeven opnemen.
Buiten dat wordt je goed op de hoogte gehouden via e-mail aangaande je bestelling.
Een grote pluspunt is natuurlijk de gratis verzending, het wordt dan wel naar een PostNL afhaalpunt gestuurd.
Voor een relatief klein bedrag kun je er ook voor kiezen om ze thuis te laten bezorgen.
Voor service wat mij betreft ook een 10.

Prijs:
Ik ben op verschillende site's geweest en de goedkoopste was toch echt Spartoo.
Ook op prijs scoort Spartoo een 10.

Al met al ben ik heel erg tevreden over Spartoo.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Andy
Gemiddeld 
 
4.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
8.0

bestelling Birkenstock

Ik heb twee weken geleden Birkenstock Arizona's besteld. Zeer voordelig. Ik zou een track en trace code krijgen. Nooit ontvangen.

Mailtje verstuurd op vrijdag. Op maandag keurig reactie dat ze inderdaad nog niet door mij zijn ontvangen en dat ik nog één dag moet wachten. Mochten ze dan niet binnen zijn, dan moet ik mailen en krijg ik mijn geld terug.

Vreemd dat ze direct geld gaan teruggeven. Het is nog maar afwachten of ik echt mijn geld terug ga krijgen of mijn Birkenstocks krijg.

Ik hou jullie op de hoogte.

Was deze beoordeling nuttig? 

Rian op Juni 29, 2016

Hoe is het afgelopen?

Reageer op deze review
Ik

Track and trace

Ik heb vorige week woensdag een bestelling gedaan bij spartoo mooie site met mooie kortingen maar nu heb ik geen track and trace code ontvangen terwijl mijn bestelling morgen geleverd zou moeten worden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Annemiek Blokzijl
Gemiddeld 
 
3.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Slechte ervaring

Vorige week 2 producten besteld. Zelfde product maar twee verschillende maten . Toen mijn pakketje kwam, bleek er maar 1 product in te zitten, terwijl ik er dus 2 betaald heb. Ik heb Spartoo proberen te bellen, dit blijkt echter praktisch onmogelijk, na een kwartier in de wacht gezeten te hebben, heb ik de moed opgegeven.
Overigens mijn geleverde product was te klein, dus gaat weer retour, op de retourbon ( die je moet uitprinten) staat een adres in Frankrijk, maar op de site staat specifiek gemeld dat dit adres NIET voor retour gebruikt kan worden.
Kortom....ik vind het maar vaag, en ik ben dus bang dat ik mijn geld kwijt ben .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
lieke
Gemiddeld 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
7.0

Tevreden

Ik heb laatst schoenen besteld bij Spartoo, heel erg blij mee en ook met de levering. Ze waren zelfs een dag eerder! Het bestellen via de site ging prima, erg duidelijk wat er moest worden ingevuld en zonder problemen verlopen. Service is ook prima, wanneer je iets besteld krijg je daarna vaak een kortingsbon voor 6 maanden, die ik waarschijnlijk niet ga gebruiken maar het gaat om het idee :) Ik heb gekeken naar waar ik mijn schoenen het goedkoopst kon bestellen en kwam op spartoo uit dus de prijs vind ik ook heel mooi.
Kortom: geen problemen gehad en ik zou deze webshop zeker aanbevelen :)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Elif
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bestelling annuleren

Ik heb net een bestelling geplaast bij de Spartoo maar ik kom er dus net achter dat ik het twee keer heb besteld omdat er in de middag een storing was bij de abnamro maar blijkbaar was hij dus wel geslaagd. Ik heb daarvoor geen mail gekregen maar wel bij mijn tweede bestelling. Dus ik probeerde de andere te annuleren maar het lukt me maar niet en het staat er ook niet bij de bestelling. Weet iemand hoe ik dit moet regelen? İk wil namelijk niet het dubbele betalen en er twee ontvangen. İk bel morgen wel even de klantenservice.

Was deze beoordeling nuttig? 

Spartoo op September 10, 2014

Beste Elif,

Ik zie dat u eind augustus contact heeft opgenomen met de klantenservice en dat we op uw verzoek één bestelling geannuleerd en terugbetaald hebben.
Indien er zich een storing voordoet bij een iDEAL betaling op de website van uw bank, is het altijd goed om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen we nagaan wat er precies aan de hand is.

Spartoo stuurt altijd een bevestigingse-mail wanneer een bestelling goed is geregistreerd.

Ik hoor het graag indien u nog vragen of opmerkingen heeft.
Met vriendelijke groet,

Adriana - Klantenservice Spartoo.nl
020 800 48 27

Reageer op deze review
Elly Yini
Gemiddeld 
 
4.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Wat een heerlijke webshop .... maar eh, iets bestellen valt niet mee.
Bij mij loopt ideal elke keer vast en de klarna-factuur werkt niet.
Waarom is het niet mogelijk gewoon, zonder tussenkomst van Klarna, een factuur te ontvangen?
Dan betaal ik die eerst, ontvang daarvan een bevestiging en mijn pakketje gaat op de post.
Zo werken de meest eenvoudige webshops. Ik vind het maar onhandig dat er weer een facturenbedrijf tussen zit.
Het is de eerst keer dat zo'n raar bestelprobleem tegen kom. De telefoniste is overigens wel erg aardig en behulpzaam, maar zij kan natuurlijk het betaalsysteem niet veranderen. Ik hoop hier nog iets aan gedaan wordt, want waar vind je een winkel met zo'n groot aanbod?

Was deze beoordeling nuttig? 

Spartoo op Mei 21, 2014

Beste Elly,

Fijn dat u het grote aanbod op onze webshop op prijs stelt.

We zijn inderdaad op de hoogte dat u problemen heeft ondervonden met de iDEAL betaling. Na overleg blijkt dat dit waarschijnlijk aan een tijdelijk probleem op de site van uw bank te wijten is.
Uw opmerking om betaling via bankoverschrijving opnieuw mogelijk te maken, is in behandeling.
Bestellen via Klarna is aan bepaalde voorwaarden gebonden, maar ik geloof dat u inmiddels ook rechtstreeks met Klarna gesproken heeft.

Ik hoop dat u toch nog kunt bestellen op de website en weet dat de medewerkers van de klantenservice altijd klaar staan om vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Adriana - Klantenservice Spartoo.nl
020 800 48 27

Reageer op deze review
Maarten
Gemiddeld 
 
7.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

Mijn bestelling bij Spartoo was naar een verkeerd Kialapunt gegaan. Dat kan natuurlijk gebeuren. Wat ik wel goed vind, is dat ik van de klantenservice direct een duidelijk antwoord kreeg. De Spartoo medewerker zei dat hij het zou blijven volgen en dat is inderdaad gebeurd. Na een paar dagen kreeg ik een mail van Spartoo en kon ik mijn pakje bij het juiste Kialapunt afhalen. Spartoo had een kortingsbon mee gestuurd en van mijn huidige bestelling was ook al korting afgehaald!

Was deze beoordeling nuttig? 

Spartoo op Mei 14, 2013

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dankzij uw mening kunnen we de kwaliteit van onze diensten verbeteren.
Inderdaad ging er bij uw bestelling iets mis, maar gelukkig vond u onze service wel goed.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met me op op 020-8083193. Ik ben bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,
Adriana Klantenservice SPARTOO.NL

Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.